سلام دوستان ! الان که تست کردم دیدم سرعت من توی سرویس حجمی 256 بیست نت برگشته روی حداکثر 130 کیلو ! دوستان عزیز تست کنن و نتیجه رو اعلام کنن ! من از شهرستان هستم !:n02:
Printable View
سلام دوستان ! الان که تست کردم دیدم سرعت من توی سرویس حجمی 256 بیست نت برگشته روی حداکثر 130 کیلو ! دوستان عزیز تست کنن و نتیجه رو اعلام کنن ! من از شهرستان هستم !:n02:
شبا با همیارنت حدودا چقدر میشه دانلود کرد ؟
Sent from my Nexus 7
من سه شب 12 گیگ گرفتم... دیگه بعدش تست نکردم...نقل قول:
دوستان شرکتی در حال حاضر هست که پینگش با خارج اصلا حتی یه دونه تایم اوت نداشته باشه... من زیاد با سوسک کار میکنم و نیاز شدید به شرکتی دارم که اصلا تایم اوت نداشته باشه... شرکت هایی که دارم جفتشون از هر 30 تا پینگ 2 3 تا تایم اوت میده... آسیاتک هم که دوستم داره اونم شبیه خودمه.... اگه هست لطفا اطلاع بدید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان......من اینترنت بیست نت دارم...مرکز شهید دستغیب معالی آباد.....الان تو ماه سوم هستم....ماه اول و دوم سرعت عالی بود....با 256 حجمی 280 کیلوبایت به من سرعت دانلود میداد...سنگینترین صفحات رو بدون معطلی باز میکرد....ولی از 2 هفته پیش تا حالا سرعتم نابود شده...اومده رو 20 تا....صفحات هم که دیگه نگو...مثلا همین صفحه رو 15-20 ثانبه طول کشید تا بازش کنه.....زنگ زدم پشتیبانی میگه سرعت اصلیتون همینه...نویز هم ندارید...میگه نباید خیلی تو باز کردن صفحات کند باشه...ولی هست.....چندتا DNS هم داد ولی جوابگو نبود...اصلا تغییری نکرد....
دوستان آیا این وضع درست میشه یا برم سرویسم رو عوض کنم؟؟؟؟
دوستان برا مرکز دستغیب چی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟
فاصلم هم از مرکز مخابرات حدود 800 متره....سر خیابان دوستان هستیم......
ممنون از لطف همتون...به دادم برسید...دعاتون میکنم......
سلام.منم مرکز دستغیب هستم. افتضاح ترین و شلوغ ترین مرکز همین دستغیب هستنقل قول:
من 512 نا محدود مخابرات دارم سرعت دانلودم واقعی هست همون 60-70
2-3 ماه اول پینگ هم عالی بود ولی حالا افتضاح شده
زنگ هم زدم میگه سراسریه که راست هم میگه دوستام از مشهد و تهران هم مشکل دارن با نتشون
سرعت سرویس های محدود هم شنیدم خیلی بالا پایین میشه یه روز سرعت واقعی یه روز 100 یه روز 200
الان توی شیراز فکر میکنم بهترین سرویس دهنده همیار نت باشه کسی ندیدم نا راضی باشه
اگه نت فقط واسه پیج باز کردن میخوای بگیری کلا همه شرکتا تا وقتی دانلود شبانه زیاد نداشته باشی بهت سرعت خوبی میدن (البته دور شاتل رو یه خط قرمز گنده بکش :n01: )
سلام دوستان من از شهرستان کازرون هستم و از مخابرات 256 محدود دارم . سرعت دانلودم تو این مدت چند روز میاد رو 30 چند روز میاد حول و حوش 110-130 . الان همون 110-130 هست . میخواستم بدونم چه سرویسی بگیرم که سرعتش بالای 200 باشه .
ممنون دوست عزیز.....سرویس من 256 حجمی بیست نت هست...نقل قول:
صبح زود قبل از رفتن تست کردم...سرعت به زور 20 تا میشد...پیج هم که افتضاح...
الان که اومدم خونه فکر کنم مدیر شرکت این پستم رو خونده...خخخ...سرعتم شده 130..پیج هم با سرعت خوب باز میکنه..امیدوارم همین بمونه...و اگر نه میرم همیار میگیرم...
یه مشکل سراسری بود حل شده.... اگه دوباره سرعتت اومد پایین مشکل از شرکتت هست... هر وقت مشکل سرعت داشتید یه اطلاع بدید تا منم که همیارنتم یه تست کنم اگه منم مشکل داشتم پس سراسریه... الان وضعیت نرماله...نقل قول:
ممنون آرش جان...راستی آرش جان سرویس شما چیه؟؟؟؟حجمی داری یا نامحدود؟؟؟؟بازه تلرانس سرعتتون چقدره؟؟؟آیا راضی هستید از سرویس و شرکتتون؟؟؟نقل قول:
راستی اگه ممکنه از قیمت تعرفتون هم بگید.......به نظرتون می ارزه تغییر سرویس بدم و بیام همیار نت؟؟؟؟
بعد از 3 هفته دوباره سرعتم رفته بالا....خیلی داغون بود.....امروز شده 100-120.....ولی تا قبل از مشکل سراسری 250-260 کیلوبایت سرعت دانلودم بود
راستی همیارنت سرویس شبانه رایگان هم داره؟؟؟؟ُسرعت شبانش نسبت به روزانه تغییر داره؟؟؟
اوه اوه...چقدر سوال.....ممنون از حوصلتون:n16: