با عرض سلام
1لطفأ کتابهای خوب برای ریاضی پایه(مطابق با کتاب درسی جدید)معرفی کنید؟
2چند کتاب عالی برای گسسته و هندسه تحلیلی معرفی کنید؟
3یک کتاب خوب برای فیزیک پیش دانشگاهی معرفی کنید؟
4به نظر شما بهترین کتاب(تست)برای عربی و ادبیات چیست؟
با عرض سلام
4به نظر شما بهترین کتاب(تست)برای عربی و ادبیات چیست؟
چگونه می توان فکر را اصلاح نمود؟
چرا که اگر فکر اصلاح شود انسان اصلاح می شود!
چرا که انسان همه فکر است.
دوست من فکر کنم از اینترنت اکسپلورر استفاده کردید . با موزیلا تست کن شاید جواب دادنقل قول:
هر کسی در نظر دادن آزاده.مثل این که مثلا بگیم شما چون عضو تیم ملی نیستی نباید راجع به فوتبال نظر بدی.هر کسی اندازه عقل و فهمش میتونه اظهار نظر کنه .همین اظهار نظر شماهم اشکال داره چون شما هم نمیتونی بگی کی تخصص داره و چه کسی نداره.شرمنده؟!!!نقل قول:
[QUOTE=alisun;6293522]با عرض سلام
4به نظر شما بهترین کتاب(تست)برای عربی و ادبیات چیست؟[ کتابهای ریاضی پایه انتشارات مدرسه خیلی مفهومی اند. برای گسسته خوشخوان و برای هندسه گاج رو بگیر.فیزیک فقط خیلی سبز تالیف مصلایی.عربی به زبان ساده مبتکران و ادبیات کلک معلم از نظر من بهترین کتابهای بازارند.
نقل قول:
آره عزیز قبول دارم, شما درست میگید.
+ سوال اول :
دوستان ، این کتاب ها واسه سالِ سومِ دبیرستان ( رشته ریاضی ) خوب هستند ؟
( برای امتحان نهایی البته )
میخوام اینهارو بخرم :
حسابان : گلواژه - سبز کانون - گاج قرمز
فیزیک 3 : گلواژه - رمزینه - مبتکران
شیمی 3 : گلواژه - مبتکران
جبر و احتمال : گلواژه - گاج پرسمان ( کتاب مشکی )
دین و زندگی 3 : گلواژه - آیات و نکات گاج - دین و زندگی جامع کنکور انتشارات مبتکران
زبان انگلیسی 3 : گلواژه
زبان فارسی 3 : گلواژه - گاج کتاب سبز محوری
ادبیات فارسی 3 : گلواژه - گاج ( جلد سبز )
عربی 3 : گلواژه - ایاد فیلی
هندسه 2 : گلواژه - رمزینه
تاریخ : گلواژه
در مورد کتابهایی که نوشتم ، گلواژه برای من کتابِ پایه ام هستم ، برای تمام درس ها میخوام گلواژه رو تهیه کنم چون باهاش حال میکنم ! اما بعضی از درس های تخصصی و مهم مثل حسابان ، فیزیک ، شیمی و بعضی از درس هایی که توش ضعف دارم مثل عربی و زبان فارسی ، میخوام کتابهای بیشتری تهیه کنم ( همه رو به احتمال زیاد کامل میخونم ، نمیخوام فقط بخرم و نگاهش کنم ! )
نظر شما چیه ؟ کدوم رو کم کنم ؟ کدوم رو زیاد کنم ؟
البته یکم هم در مورد خودم بگم که با دستِ باز بتونید نظر بدید !
امسال دوم ریاضی رو با معدل کتبی 19.44 تموم کردم ، میخوام از سالِ سوم خوندن برای کنکور رو شروع کنم و به امید خدا رتبه ی خوبی بیارم ( البته سمپادی یا المپیادی نیستم ! یک دانش اموز عادی از یک مدرسه ی دولتی )
+ سوال دوم :
دوستان ، به نظرتون برای آوردن رتبه ی خوب توی کنکور ، از الان که تابستونِ دوم به سومم میشه ،
هفته ای چند ساعت درس بخونم ؟ ( البته میخوام کمی هم که شده از تابستونم لذت ببرم )
+ مورد آخر :
من برای سالِ دوم ، مجموعه کتابِ کامل گلواژه رو داشتم و خیلی هم ازش استفاده کردم ، اما به نظرم خیلی کم بود واسم ! دلم میخواست خیلی بیشتر و بیشتر تمرین حل کنم ! اما دلم نمیخواد که کتابی معرفی کنید که خیلی سنگین باشه و کلا بی خیال بشم !
ممنونم ، ...
سلام
فیزیک 1 مبتکران و خوشخوان
فیزیک 2 انرژی اتمی و مبتکران و خوش خوان
فیزیک 3 مبتکران و خوش خوان
فیزیک پیش 1و2مبتکران و خوشخوان و جعبه سیاه و انرژی اتمی
شیمی 2و3وپیش 1و2 همش مبتکران یا سبز
ریاضی 2 مبتکران و خوشخوان
حسابان خوشخوان و ده استاد
دیفرانسیل خوشخوان و ده استاد و رمزینه
هندسه 1و2 خوشخوان
آمار و جبراحتمال ده استاد و خوشخوان
گسسته خوشخوان مبتکران
تحلیلی خوشخوان مبتکران
و در کنار همه اینا آبی کانون رو باید کار کنید
سلام
خوشحالم که برگشتی
من خودم طول سال خیلی کتاب تست خوندم + متن کتاب درسی ، واقعا تو امتحان نهایی نتیجه شو دیدم ، گلواژه هم اصلا ندیدم! نمیدونم چیه!:13:
زیاد تو خرید کتاب عجله نکن مثلا لازم نیست برا دینی 3 تا کتاب بخری !! ( چه خبره!!) متن کتابو باید حفظ کنی برای دینی ،!به همین راحتی:31:
من از همون اوایل سال سوم هدفم کنکور بود ، و برای کنکور خوندم ، تا بعد از عید اصلا به امتحان نهایی فکر نکردم!
* - در مورد تابستون سعی کن تو یه کنکور آزمایشی ثبت نام کنی ( اگه میخوای تا توی پ.م بت بگم کدوم ) با برنامه ش پیش بری ، ساعت مطالعه هم بستگی به خودت داره ( هر چه بیشتر بهتر )
حسابان هم گاج سفیدو حتما بخون
****- برای تاریخ هم میخوای کتاب بخری!!!!!!:18::19: اون که امتحانش نهایی نیست!!
به اون کتاب ها متن کتاب درسی رو هم حتما اضافه کن
قبل از اینکه در مورد کتابها برات توضیح بدم، بذار یکم در مورد سوم و تابستون قبلش توضیح بدم.نقل قول:
معلومه شما از اون دانش آموز مصمم هایی هستین که میخواین کنکور رو له و مچاله کنی. پس تا اینجا کارت درسته. از طرفی برای کنکور معمولا دو دسته داوطلب هست : یکی اونایی که یه سال می خونن یکی هم دو سال. ( البته منظورم دو سال سال سوم و پیش هست نه کسانی که پشت کنکوری میشن ).
مثلا خود من میشه گفت یه سال خوندم ( صد البته تو سال های قبل پایم رو تقویت کردم و سال سوم هم برای امتحان نهایی خوندم ولی نه اونقدر که بشه گفت اونم یکسال مطالعه برای کنکور بوده ولی برا امتحان نهایی من فقط گلواژه خوندم که کمه ). چنین کسانی آخر سر یه رتبه خوب میارن ولی خب نه اونقدر تاپ که هر رشته و دانشگاهی قبول بشن.
دسته دوم که دو سال می خونن ( مثل شما ) واقعا باید بگم کارشون درسته. سال سوم رو باید سعی کنی پایه رو مسلط بشی + اینکه خوب برای امتحان نهایی بخونی و کلا طوری که هیچ مبحثی از پایه ( نه فقط سوم بلکه دوم هم ) برات جای سوال نباشه. پس کسی که بگه داری خودکشی می کنی از خوندن حرفش اشتباست. و کار شما درسته چون کسی که اینکارا رو نکنه، آخر سر مجبور میشه دو سال پشت کنکور بمونه. حالا شما بودی کدوم رو انتخاب می کردی؟
پس با این مقدمه به این نتیجه میرسیم که سال سوم باید میزان مطالعمون از سال های قبل بیشتر بشه و کتاب های کمکی هم لازمه.
حالا میریم سر وقت دروس :
حسابان : گلواژه که خوبه، اون دوتا پیشنهاد نمیشه مگه اینکه پرسمان گاج بگیری که دیگه گلواژه لازم نیست. در عوض به نظر من اگه می خوای دو تا کتاب بخونی، یکیش تشریحی یکی هم تستی بگیر. تست هم کتاب حسابان و ریاضی پایه ده استاد خیلی خوبه برا تست مخصوصا که پایت قوی میشه و بعدا می تونی کتابایی مثل رمزینه و ... بخونی.( من خودم سال سوم تست ده استاد کار می کردم و واقعا مفید بود )
فیزیک3: چون فکر می کنم دانش آموز زرنگی باشی، پرسمان گاج رو به جای گلواژه پیشنهاد می کنم.البته می تونی گلواژه هم به صورت مکمل بخونی. ولی اگه خواستی رمزینه ( آموزش ) بگیری دیگه سه تا کتاب زیاده. گلواژه رو تو لیست نذار اونوقت. البته من پیشنهاد می کنم امسال یکم رو سالهای گذشته هم کار کنی تا دیگه از تابستون سال بعد با یه کتاب گاج سفید شروع کنی و اصلا هم کم نخواهی آورد :31:
شیمی3 : همونی که گفتی درسته، شک نکن.
جبر و احتمال : جبر و احتمال از اون درساست که امسال باید خوب خوب یادبگیری. به نظر من یکی از بین گلواژه و پرسمان انتخاب کن و باید بگم من امسال برا شروع از پرسمان گاج استفاده کردم اونم برا کنکور! سال قبل گلواژه می خوندم. کلا هر دو خوبن . ولی به نظرم یه کتاب بود دقیق یادم نیست، جبر و احتمال مبتکران بود فکر کنم سایزش کوچیک بود.فکر کنم عکس یه هندونه هم روش بود. اگه دیدی اونو هم بگیر.
دین و زندگی : هیچ کدام. دین و زندگی رو با نمونه سوال بخون. همین. این همه کتاب والا برا یه کنکوری هم خیلی زیاده. اصلا ما توضیه میکنیم که کنکوریا هم سعی کنن از رو کتاب فقط بخونن و یه منبع فقط برا تست داشته باشن.
زبان انگلیسی3 : زبان انگلیسی امتحان نهایی آسونه. خودم یادمه فقط شب امتحان یکم از رو درسنامه های گاج خوندم و تمام. دیگه طول سال نگاشم نکردم(آخرم شدم 20 :31:). پس نیازی به کتاب نیست مگه چند بار از کتابخونه برداری و نکاتش رو یادداشت کنی.
زبان فارسی 3 : این از اون درسای غیرقابل پیش بینیه. یه سال سخت یه سال آسون. ولی به نظرم به جز کتاب برای نمونه سوال، یه کتاب مثل رمزینه ( آموزش ) لازم داری. به نظرم زبان فارسی رمزینه کتاب خوبیه.
ادبیات فارسی 3: این دیگه واقعا راحتتر از بقیست. بستگی داره به معلمتون. اگه کامل همه چی رو بگه که هیچ، اگه نه به نظرم سبز گاج خوبه و چیز دیگه ای لازم نداری. چون سبز گاج نمونه سوال نهایی رو هم داره.
عربی 3 : عربی امتحان نهایی عکس عربی کنکور سخته. پس با تست کنکور نمیشه برای تشریحی کار کرد. به نظر من عربی رو همین گلواژه بگیر و سوالاش رو کار کن. ایاد فیلی هم اصلا توصیه نمیشه نه به کنکوری نه به سال سومی. واقعا پر از نکات خارج از کتابه.
هندسه 2: هندسه 2 به نظرم یکی گلواژه یکی هم گاج سفید. ( رمزینه هم ندیدم و نمی تونم نظر بدم ). با گاج سفید می تونی تو طول سال رو هندسه مسلط بشی و دیگه سال بعد رو هوا تستاش رو بزنی. البته اینو بگم هندسه خوبیش اینه که اگه تست رو هر کدوم با استدلال به جواب برسی برا امتحان نهاییت خیلی خوبه. ولی از طرفی باید تشریحی هم کار کنی که فردا روز تو تصحیح ازت اشتباه نگیرن.
توجه : می بینی که اکثرا دو تا کتاب یکی تشریحی و یکی تستی گفتم که خیلی ترکیب خوبیه. کمتر از این میشه حد معمولی که هر کسی باید بخونه، بیشتر از این یعنی سردرگمی. همین قد کافیه. البته کافی که نه عالیه. خیلی هم عالیه اگه بتونی همشو کار کنی. ضمنا هر کی بگه تست به درد سال سوم نمی خوره الکی گفته و واقعا تست خیلی کمک می کنه. چندان با تشریحی تفاوتی نداره و تفاوتش تو جواب اخره.
موفق باشی