مال من هم یه انالیز بشه بهتره!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مال من هم یه انالیز بشه بهتره!!!!!!!!!
حسين، فاصله ت از مخابرات زياده ولي مقدار نويزي كه روي خط تلفنتون هست نرماله و درحدي نيست كه باعث كندي بشه.جالبهdownstream روي4.5مگ بسته شده:18:نقل قول:
عجب حالي داده صبا بهتون. صبا اين پورت رو بين شما و يكنفر ديگه به اشتراك گذاشته يعني 2 نفري داريد از اون 4.5مگ استفاده ميكنيد.
حداكثر سرعتي كه بتوني بهش برسي بايد 288KB باشه.
نقل قول:
نه بابا
این مال شاتله که حداکثر سرعت دانلود با این وضع 72 کیلو بایت میشه:13::13::13:
این یکی که الان میزارم مال صبانته:31::31::31::31:
جالبه میبینید یه روش هست که تو این حالت نویز رو صفر نشون میده و سرعت تا 280 هم بالا میره:31::31:
در ضمن نمیدونم چرا وقتی که سیم تلفن صبارو وصل میکنم مودم 5ثانیه نشده خط رو میشناسه
ولی وقتی که شاتل رو وصل میکنم حداقل 2 دقیقه طول میکشه!!!!!!
وضع خط من خرابه.جالبه که بعضی وقتا SNR میره رو ۲۰ ولی بیشتر اوقات کمتر از ۱۵ هست.راهی برای افزایش یا حداقل ثابت نگه داشتنش هست؟
با این حساب وضعیت خط خودم از همتون بهتره! که چند تا دلیل داره
اول اینکه ساختمون و در نتیجه سیم کشی نو هست
دوم به مرکز مخابراتیمون نزدیک هستیم
سوم به این خط هیچ گوشیی وصل نیست و فقط من مودم رو مستقیم به خط وصل کردم
حسين جان ببخشيد اشتباه از من بود، فقط به اون 576 نگاه كردم و حواسم نبود كه كيلوبيت هست نه كيلوبايت. راستش مودم دوستم KB ميزنه فكر كردم مودم شما هم همينطوره واسه همين با عجله اون پست رو زدم.نقل قول:
راستش خودم هم يه مقدار تعجب كردم اما اگه واحد اون 576 بجاي كيلوبيت، كيلوبايت ميبود تمام اون چيزايي كه راجع به پورت 4مگ گفتم درست بود.
اينم اضافه بكنم كه خيلي زياد به مقدار downstream اهميت ندين چون مهم اينه كه خط شما تا چه سرعتي محدود شده كه اينو مودم نشون نميده و فقط از سرور isp ميشه اينو فهميد مثلا من خودم downstream واسم زده 2304 ولي حداكثر با 55 كيلوبايت دانلود ميكنم چون محدود شدم. اما كسايي مثل حسين كه محدود نشدن ميتونن به اون حداكثر سرعتي كه در downstream نوشته شده دست پيدا كنن.
از بين ميزان نويز و فاصله از مركز مخابراتي، فاصله تاثير بيشتري روي كاهش كيفيت سرويس ميزاره تا نويز. البته نويز هم تاثير گذاره ولي در قياس با ضعف سيگنال در رده دوم قرار داره. ميشه نويز رو كم كرد اما فاصله رو نميشه كاريش كرد.
سيم كشي نامناسب ساختمان، عبور سيم تلفن از كنار سيم برق، اكسيد شدن سيمهايي كه لخت هستن در برابر هوا و وجود رطوبت و گرماي زياد هم ميتونه كيفيت adsl رو پايين بياره.
چجوری میشه که یه کاربر رو محدود میکنن؟؟؟نقل قول:
تا حالا چنین ایرادی ندیده بودمنقل قول:
من زمانی که ماکس نت داشتم بینهایت قطعی داشت
و همیشه خودشون میگفتند مودم را بدون نویز گیر وصل کنم به خط تلفت
و نویزگیر فقط برای گوشی تلفن نیازه
از اون زمون همیشه اینکارو میکنم
تا اونجایی که یادمه همه اینها بر حسب بیت نشون میدندنقل قول:
راستی اگه امکانش هست یک سیم جدا از ورودی ساختمون به مودم وصل کنید
من خودم یک کابل ( 2 زوج) از ورودی ساختمان کشیده ام به مودم
و خط خونه را قطع کرده ام
1 زوج خط را میاره به مودم
و 1زوج دیگری از طریق نویزگیر خط را برمیگردونه به ورودی ساختمان و در نهایت سیمکشی ساختمان
این تقریبا بهترین حالت ممکن هست
اگه سیمکشی ساختمان سیم تلفنش 2 زوج باشه کار راحته
چون میشه یه خط جدا فقط برای اینترنت در نظر گرفت