دو سه فصل آخر مدار منطقي واقعا مذخرفه... به همون نسبت كه 5 فصل اولش خيلي آسونه!
Printable View
دو سه فصل آخر مدار منطقي واقعا مذخرفه... به همون نسبت كه 5 فصل اولش خيلي آسونه!
دمت گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهدی جوننقل قول:
آره از این جهت هم خوبه پیام نور به نظرم
جدی؟ من به حساب اینکه همش عین همین چند فصل اوله بقیشو گذاشتم فردا بخونم!!!نقل قول:
پس با این حساب امشبم نمیشه خوابید:n27:
دوستان به معدل 16.41 ، 24 واحد نمیدن ؟!
بالای 17 ( و البته خود 17 ) میشه الف که میشه 24 واحد برداشت ... مگر اینکه میان ترم چند نمره بگیرید از هر درس که نمرتون رو ببره بالا ... میتونید حساب کنید خودتون که مثلا فلان درس ها رو چند بگیری که 17 بشینقل قول:
مگه میان ترم ها باز میشن ؟! کِی ؟! همه درسای من تستیه ! فک نکنم . بالاترین نمره ای که بتونم بیارم 16.41 ـه ! یعنی هیچ راهی نیست ؟!نقل قول:
زیاد به باز شدن میان ترم ها دلخوش نباشید به احتمال خیلی زیاد باز نمیشه اینو امروز از آموزش مرکزمون پرسیدم که گفتن مثل ترم قبل ممکنه باز نشه البته صد در صد نیست احتمالهنقل قول:
من شمیرانات تهران میرم...شده حتی ترم تموم شده و برای ترم جدید انتخاب واحد کردیم اما بعضی دوستان نمیدونم چطور درسی رو ک 8 گرفته بودن یک دفعه 10 شدن
استادا اگه بخوان هر کاری(غلطی)میتونن بکنند....میان ترمارو باز میکنن.با دانشجوها قلیون میکشن...شماره :n12:میگیرن
این تو مواقعی پیش میاد که سوالات مشکل داشته باشه , سوالات مشکل دار رو حذف میکنن و نمره اش رو بین سوالای دیگه تقسیم میکنن این جوری نمره میره بالا . من سال پیش فکر کنم ترم تابستون با درس اندیشه سیاسی امام همین مشکل رو داشتم نمره ام اومده بود شده بودم 9 ! در حالی که اصلا انتظار نداشتم کم کم فکر میکردم 15 بگیرم انتخاب واحد پاییز رو کردم و دوباره درس رو برداشتم که خبر رسید سوالات مشکل داشته و شدم 13 بهمون گفتن و منم حذفش کردم و شهریه درس رو برگشت دادننقل قول:
اصلا باز و بسته شدن سایت و میان ترم ها همه چی کشکه ... هر وقت بخوان میتونن درست کنن ...نقل قول:
شماره ؟؟؟!!! شماره دانشجویی شون رو میگیرن ؟؟؟!!!