سلام یه سوال نو وقتی میخوام ایمیل درست کنم تا creat میزنم صفحه sing in بالا میا اصلا درست نمیکنه و هیچ اخطاری هم نمیده
Printable View
سلام یه سوال نو وقتی میخوام ایمیل درست کنم تا creat میزنم صفحه sing in بالا میا اصلا درست نمیکنه و هیچ اخطاری هم نمیده
سلامنقل قول:
عجیبه. با مرورگر دیگه تست کنید.
با وی پی ان و مرورگری مثل فایرفاکس امتحان کنیدنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
دوستم میخواد فونت یاهوو رو عوض کنه ( از فونت من خوشش اومده ) اما وقتی میره تو سربرگ فونت اون فونتو نداره . . . من بهش دادم ( از مسیر : c://windows/font ) بعد اونم فونتی که من دادم رو کپی کرد تو همین مسیر . . . یاهو رو بست و دوباره آنلاین شد اما بازم اون فونتو نداره تو ی یاهوو
ورژن هردو یاهوو مسنجر هم 11.5
چیکار کنه ؟ مشکل از کجاست ؟
سلام دوستان.
ایدیم توی یاهو سیو شدست اما پسوردش یادم نیست.
از صبح هر راهی رو هم امتحان کردم نشد.
آیا راهی هست بتونم پسوردمو ببینم.
توی قسمت عوض کردن پسورد هم,من چند وقت پیش سوالارو آپدیت کردم اما اون سوال امنیتی که من انتخاب کرده بودمو ازم نمیپرسه!!
سلام دوستان من جدیدا وقتی به هر آیدی که تو اد لیستم نیست پی ام میدم پی ام من به دستشون میرسه ولی پی ام اونا به من نمیرسه یه پیغامی هم بالایه پنجره چت میاد اینو مینویسه :
(esme id ke behesh pm dadam) is on your Ignore List. Your messages will be sent, but you will not receive any replies
لیست ایگنورمم خالی کردم الان هیچ کس تو لیست ایگنورم نیست ولی بازم همین پیامو میده چطوری میتونم درستش کنم ؟
سلامنقل قول:
احتمالا باید پسورد رو ریکاوری کنی با این نرم افزارها امتحان کن :
برای ویندوز ایکس پی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز 7 و ویستا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه رو نصب کن طریقه کار رو هم که توضیح داده
نقل قول:
سلام
از منوی messenger به گزینه ی Preferences برو اونجا به بخش Ignore list برو
و تیک گزینه ی دوم رو بزن Ignore only the people below بعد نگاه کن که داخل
اون لیست کسی نباشه اگه هست ازون لیست حذفش کن، با وجود اینکار اگه بازم
مشکل رو داشتی یه بار یاهو رو پاک کن فولدرشم پاک کن داخل Application data
هم باید پاک بشه چون فولدر پروفایلش اونجاست.
دوباره نصب کن.
ممنون ازت.نقل قول:
اما اینم پسوردمو اینطور نشون میده password.
من یه ماه پیش سوالارو آپدیت کردم و به سوالای جدید جواب دادم.اما الان ازم سوالی میپرسه که من قبلا بهش جواب ندادم.
انگار هیچ راهی نیست!!!
باز هم ممنون از شما.
سلام. من یاهو مسنجرمو پاک کردم که ورژن جدیدشو نصب کنم .وقتی نصبش میکنم. این ارور رو میده و بالا میاد .وقتی میخوای چت کنی. پی ام نمیره. چند بارم نصب کردم ولی بازم این ارور رو میده. خواهشا کمکم کنید بهش نیاز دارم
an internal error occurred in the initalization stage. the application could not loaded. please contact application vendor. Error No.502