یه نرم افزار هست برای این کار که حتی توی چند فایل ورد هم میتونه این کار رو بکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه راه حل مشروح
Printable View
یه نرم افزار هست برای این کار که حتی توی چند فایل ورد هم میتونه این کار رو بکنه
این هم یه راه حل مشروح
اول ctrl+f رو بزنید بعد به سربرگreplace بعد اسمی که می خاین بره رو بنویسین زیرش هم جایگزین رو
بعد replace all رو بزنید
مرسي
برنامه رو دانلود دانلود ميكنم
ولي يه مشكلي كه هست دوستان ممنون ميشم كمكم كنيد
من تو اين فايل ورد دنبال يه كلمه هستم
مثلا همسر مهربان
وقتي فايند رو ميزنم ميگه هيچي پيدا نشد !
در حالي كه چندين جا از اين كلمه
همسر مهربان
استفاده شده !
اينو چيكارش كنم ؟!
این روش 100% جواب میده مگر اینکه به طور مثال بین مریم خلیلی به جای فاصله از نیم فاصله استفاده شده باشهنقل قول:
یا یه جای ی از شیفت+ی استفاده شده باشه و مواردی مشابه این...
روشی که من توصیه می کنم اینه که کاری رو که گفتم انجام بدید بعد یک مریم خلیلی که درست نشده رو پیدا کنید و بعدش دقیقا همون متن رو از توی فایل کپی کنید و در قسمت بالای پنجره Ctrl+H پیست کنید و دوباره Replace All رو بزنید
بیا به این لینک و غلط یاب رو ببین :نقل قول:
:20:
دوستان کسی به سوال من جواب نداد
اینکه چطور میشه همه عکس های توی یه فایل ورد رو با هم تغییر سایز داد
درود
دوستان یه مشکل حاد بعد از تعویض ویندوز برام پیش اومده لطفاً راهنمایی بفرمائید
آفیس 2007 رو نصب کردم و همینطور فونتهای فارسی (کاری که همیشه انجام می دادم)
الان متأسفانه هر چی فایل ورد از قبل داشتم (تحقیق - مقاله و....) همه فونتشون ریخته به هم فونتی هم که قبلاً با اون مطلب رو نوشه بودم انتخاب می کنم ولی تغییری نمی کنه کلاً فونت نوشته تغییر نمی کنه و همه رو به صورت B Titr نشون میده که البته فونت تیتر هم نیست
یه مطلب جدید هم که می خوام تایپ کنم وقتی مثلاً فونت B Lotus رو انتخاب می کنم حروف ی رو جدا می نویسه
لطفاً راهنمایی بفرمائید
نقل قول:
سلام
احتمالا مشکل در نصب زبان فارسی باشه زبان فارسی رو با فونتا دو باره نصب کن و تو تنظیماتشم در کنترل پنل دقت لازم رو بکن
سلام دوستان
من لینکی رو پیدا کردم که نحوه مرجع نویسی برای پایان نامه رو می گه ولی شکل و شمایل خروجی من با خروجی که توی اون لینک نشون داده می شه یکی نیست.
لینکش
هست.
من می خوام از استاندارد APA استفاده کنم. ممنون می شم بفرمایید که مشکل از کجاست و چرا خروجی مثل همینی نمی شه که توی این لینک گفته شده.
سلام دوستان.من office 2010 نصبیدم..همه ی نرم افزاراش کار میکن فقط word مشکل داره...یعنی یه چیز مینویسم سیو میکنم بعد میخوام باز کنم close program میده...2007 نصبیدم مشکلی نبود فقط word 2010 مشکل داره...لطفا کمک کنین...