با عرض پوزش تصحیح شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
با عرض پوزش تصحیح شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام خدمت شما مشکل قبلی من با تعویض کابل بر طرف شد(همون مشکل interface crc error) الان تعداد ارورش روی عدد 32 مانده است ایا روشی هست که بتوان اون رو صفر کرد؟(منظورم ریست smart هست)؟
نقل قول:
اگه عددش زیاد نمیشه مشکلی نیست
اینکه نشون میده هارد سالم است و مشکلی نداره اگه در لپ تاب خودتون اثری از هارد در این محیط نیست بیشتر به لپ تاب خودتون مربوط میشه که میتونه این مشکل بیشتر از ویندوز یا ویروس و درایورهای سیستم باشه این روتست کنید ببینید درست میشهنقل قول:
نه منظورم ریست smart هارد است ایا با نرم افزار خاصی میشه این کار رو انجام داد؟؟
بی چاره شدم :(
یدونه هارد 1.5 ترا داشتم دیگه بالا نمیاد ! هاردش به درک دیتاهام... :n03:
هارد دتکت می شه اما کند.. درایو هم توی ویندوز میاد اما باز نمی شه... دیسک منیجمنت هم باز نمی شه که عکس بگیرم
با سلام خدمت دوستان عزیز
هارد لپ تاپم بدسکتور زیاد داره و شناخته نمیشه و مراکز بازیابی هم گفتند چون بدسکتورداره قابل بازیابی نیست راهی برای بازیابی اطلاعاتش در ایران نیست.
ممنون
من تاحالا نکردم اینکارو سرچ میکنم میگمنقل قول:
اگه اطلاعات خیلی مهم است هارد رو بزارید روی یک سیستم دیگه و کل پارتیشن هارو ریکاوری کنید یا اینکه ببرید بیروننقل قول:
راستی فرق کابل ساتا مشکی با گیره با کابل قرمز بدون گیره چیه؟کدوم بهتره؟راستش کابل اصلی هاردم مشکی بود روش نوشته بود ساتا 6 گیگ اما روی کابل جدید چیزی نوشته نیست و انگار بی کیفیت هست!فرقی با هم از لحاظ کارایی دارند یا نه؟