سلام.بچه ها کسی میدونه این بازی Call of Juarez از کجا باید بگیرم چون توپ خونه پنجشنبه نداشت؟
سلام.بچه ها کسی میدونه این بازی Call of Juarez از کجا باید بگیرم چون توپ خونه پنجشنبه نداشت؟
نداریم................ما الیت با برد جاسپر نداریم.نقل قول:
آره ولی فعلا خیلی کمه !!! یعنی شاید انگشت شمار باشه !!!!نقل قول:
باید هر جا رو که بلدی بگردی.
به NextGen زنگ بزن:
تو پاساژ ولیعصر فروشگاه Maxgame هست به اینم میتونی زنگ بزنی:کد:www.nextgen.ir
88943015
تو گیشا تو پاساژ کانال (بهش میگن کانال) یه کنسول فروشی هست اونجا هم میتونی یه سر بزنی.
تو جمهوری فروشگاه یگانه هم هست که میتونی یه زنگ بزنی اونجا :
66703648
بگردی پیدا میکنی تو ولیعصر بازی فروشی زیاده !!!نقل قول:
----------------------------------------------------------------------
دوستان یه سری به اینجا بزنید ببینید چطوریه:
کد:www.sarayebazi.com
1.دوستان بگن اگه وقتی که بازی fuel میزارم تو کنسول و بعد چند ثانیه open tray میزنه یعنی چی؟
مشکل از کنسوله یا dvd ؟
2.فروشنده گفته بود فریم ور 1.6 هستش ایا راهی برای فهمیدنش وجود داره؟
jasper اون رو فعلا جایی ندارن و وقتی ازشون میپرسی میگن چون تو دبی هنوز نیومدهنقل قول:
ایران هم موجود نیست
در مورد قیمت elite با برد Falcon که گفته بودم 340
الان در راستای عدالت اجتماعی شده 410 تومان :31:
تو تبریز هست!!!بگردی پیدا می شه!!نقل قول:
دستگاه 280 تومنی شد 360 تا نتونیم پرمیوم بخریم !!!حتما حکمتی داشت که ما ارکید گرفتیم!!!
یک سوال می پرسم!!کسی کد هلیکوپتر و هواپیما رو برا gta iv داره؟؟(می دونم به اینجا ربطی نداره!)
مشکل از dvd هست.بهتره که بدید تا براتون dvd رو عوض کنننقل قول:
موفق باشید:11::10:
دوست من جاهای زیادی هستننقل قول:
سلام
من میخوام ایکس باکس بگیرم به نظرتون کی بگیرم بهتره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشگاه های مجازی bazy center (که ممکنه یه کم بدقولی کنن و کنسولو دیر بفرستن)
فروشگاه هایی مثل پیکسل-نکست جن-وست گیم(که ممکنه قیمتاشون گرون باشه)
توپخونه که فکر کنم مناسب باشه
موفق باشید
دوست من نکست جن و پرتو دارننقل قول:
موفق باشید
پریمیوم جاسپر چنده الان؟ مثل اینکه کنسول ها دوباره خیلی گرون شده؟
یه سوال فنی من بیچاره اهواز زنندگی میکنم و با اجازه به لطف کشور های همسایه خاک زیادی بر سرمون شده خاک چقدر براش ضرر داره ؟
ایکس باکسو از آدم موذی خریدم بم گفت جاسپره تاریخ تولیدش 07/10/2008است ولی پاورش 175wوبعد هم 12v 12.1Aاست هالا جاسپره یا فالکون؟ چنتا بازی هم پیشنهاد کنین بخرم
آره صددرصد از اونه چون کنسول رو در حالت عمودی تکون میدم چراغ یک روشن میشه ولی وقتی ثابت میشه بر میگرده به چراغ دونقل قول:
حالا باید چکارش کنم؟ بیخالش بشم برای کنسول مشکل ایجاد نمی کنه؟چون وقی در حالت عمودی هست کنسول فکر می کنه در حالت افقی هست! ممنون از رهنماییت دوست عزیز
درضمن یه سوال دیگه: چجوری بفهمم فریمور درایوم 1.6 هست؟ کنسولم رو الان باز کردم (لطفا ساده بگید)