توی Evil 3 اون Nemesis واقعا وحشتناک بود ! هروقت هم میومد آدم هفت رنگ عوض میکرد !
مثلا توی ساختمون پلیس یادتونه وقتی از اون پله میومدی پایین ، از توی پنجره میپرید ؟!!!
اصلا قابل پیش بینی نیست .
راستی مگی جان این آلیس کیه ؟!
Printable View
توی Evil 3 اون Nemesis واقعا وحشتناک بود ! هروقت هم میومد آدم هفت رنگ عوض میکرد !
مثلا توی ساختمون پلیس یادتونه وقتی از اون پله میومدی پایین ، از توی پنجره میپرید ؟!!!
مگه فیلماشو ندیدی .
الیس کاراکتر اصلی فیلم های اویله. یعنی بازیگر نقش اول.
آليس خيلي خوب بازي ميكنه ولي من موندم به بازيش چه ربطي داره اصلا از كجا اومده:41:نقل قول:
اين آليس نقش اول توي فيلم رزيدنت اويله:13:نقل قول:
در مورد نيمسيس هم بگم كه كاملا تاييد ميشه
كلا رزيدنت اويل 3 خيلي ترسناك بود
نه دوست من . هنوز فیلم هاشو ندیدم .
منم گفتم توی بازی شخصیتی به اسم آلیس نبود !
اگه اين اليسو تو يكي از نسخه هاي بازي قرار ميدادند بازي جالبي ميشد . يك شخصيت باقدرت ذهني بالا و حركات ماهرانه
آره بازیش قشنگه اسمش هم میلا یوویچ (یا موویچ) هست.نقل قول:
اگه جیل هم میومد نور علی نور میشد من هر چه فکر کردم رابطه ای بین کلر و کارلوس پیدا نکردم (البته تو بازی رو میگم).
آره . جای آلیس خالیه .
میگم این جیل کجاست ؟!
خبری ازش نیست ؟؟؟
از Re 3 به بعد فکر نکنم در سری دیگه ای از بازی ها بوده باشه .
نقل قول:خب در Resident Evil: UC به غیر از اینکه در سکانس هایی از قسمت های گذشته بازی می کنه ، نقشه اساسی در سکانس Umbrella's End به همراه کرس بازی می کنه . این بازی روایت نقاط مبهم resident evil های گذشته تا نابودی آمبرلا و بخش روسی اون در سال 2003 داره . 1 سال قبل از اینکه re4 اتفاق بیفته . فکر کنم کاپکوم برای ابهامات re4 بازی ای درست کنه ، البته حدس می زنم .نقل قول:
به نظر من جيل توي شماره 5 هست ميگيد نه نگاه كنيد! (البته وقتي اومد :دي )
منظورت Umbrella Chronicles هست ؟نقل قول:
خب در Resident Evil: UC به غیر از اینکه در سکانس هایی از قسمت های گذشته بازی می کنه ، نقشه اساسی در سکانس Umbrella's End به همراه کرس بازی می کنه . این بازی روایت نقاط مبهم resident evil های گذشته تا نابودی آمبرلا و بخش روسی اون در سال 2003 داره . 1 سال قبل از اینکه re4 اتفاق بیفته . فکر کنم کاپکوم برای ابهامات re4 بازی ای درست کنه ، البته حدس می زنم .
خوب من که اونو بازی نکردم !
از کجا میدونی ؟ نکنه توی تریلر ها دیدی ؟!نقل قول:
به نظر من جيل توي شماره 5 هست ميگيد نه نگاه كنيد! (البته وقتي اومد :دي )
توي تريلر اصلي يك جايي بود چشم هاي يك زنو نشون ميداد به نظر من اون جيله حداقل از چشم ها و موهاش كه معلوم بودنقل قول:
:5:
به نظر من جیل نیست .نقل قول:
من میگم شریه .
همون که تو ایول 2 هی زیر دست و پا میخزید و تو هر سوراخی که گیر میومد میرفت .
به نظر من هم باید شری باشه چون اون هم توی اویل پنجه.
نه بابا شايد شري توي اين داستان باشه اما اون شري نبود مگه اين شري چند سالش ميشه توي اويل 5؟ اون چهره به 28 يا 29 ساله ها ميخورد :18:نقل قول:
مگه قضیه آلیس و نمیسیس و رابطشونو نمیدونین؟؟؟؟؟
واقعا تاپیک جالبیه !
عنوان :
تاپیک مخصوص بازی Re4
حالا داره در همه ی ورژن ها صحبت میشه !
ولی من که تریلر رو ندیدم ولی فکر نکنم شری باشه .
چون زیاد ربطی به داستان بازی نداره .
فقط پدرش باعث این همه بدبختی بود !
شری تو 2 ، 12 سالش بود .نقل قول:
تو 5 تقریبا 10 سال از اون ماجرا میگذره که میشه 22 سالش .
حالا دیدی با عقل جور در میاد ؟!:20:
من هنوز از داستان 5 خبر ندارم ، ولی شری به هر حال هنوز هم در دست وسکر هست . تو گزارش تصویری وسکر ، آخر گزارش جایی اعلام میکنه که شری هنوز در دست ماست و من (وسکر) هنوز هم به بیرکین و آینده نگری های خطرناک اون شک دارم و باید با احتیاط برخورد کرد . این به نوعی نشون دهنده اینه که وسکر احتمال خطری رو از جانب شری میده که اینجوری میگه !نقل قول:
بله ، اگر داستان بازی در سال 2008 اتفاق بیفته گفته شما صحیح هست و شری 22 سال خواهد داشت . راستی کسی از دوستان میتونه این محبت رو بکنه و اون عکس که میگین رو یه جا آپلود کنه ؟
راستش من اینترنتم کم سرعته و در حال حاضر قادر به دانلود تریلرها نیستم ، تو یوتوب هم که کلی طول میکشه تا نشون بده . ممنونم
اون یارو که بازی رو ساخته هم گفته که اون دختره یه نفره که اسیر وسکر بوده .نقل قول:
کلا شرط میبندم که خود شریه .
اقا مگه نمیدونین که الیس و نمیسیس قبلا ادم عادی بودن و این قضیه ویروسه کار دولت بود که میخواست ازش به عنوان نیروی جنگی استفاده کنه و توی اویل2 نمیسیس و الیس را روبه روی هم قرار دادن(نمیسیس کنترلش دست خودش نبود کنترل می شد) تا ببینند کدوم قوی تره.....که اخر فیلم 2 یه صحنه هایی از قیافه ادمی نمیسیس نشون داد....و چون نمیسیس و الیس قبلا با هم دوست بودن نمیسیس یه لحظه عشقش بر مغزش (مغزی که تحت کنترل اونا بود) غلبه کرد و به الیس کمک کرد.....
سلام.
من تازه به جمع اویل بازا اومدم.اویل 4 بازی میکنم ولی گیر کردم چون دارم با پی سی بازی میکنم.کنترلش خیلی سخته.اونجایی گیر کردم که تصویر مه آلود هستش,اول با یه دوربین یه جایی بغل آتش رو نگاه میکنه و بعد اگر به کسی شلیک بکنی چند نفر میریزن سرت.به خاطر مه آلود بودن نمیتونم متوجه بشم.خشابم هم همون موقع ته میکشه و کار میکشه به نایف بازی.نمیتونم ردش کنم.
راستی من قبلا داستانشو خوندم.یه چیزایی در مورد شرکت آمبرلا که ویروسو تولید کرده و بعدش یکی دزدیده که توی جنگل توسط حیوونا تیکه پاره شده و بعدش ویروس به حیوونا انتقال پیدا کرده و بعدش توسط حیوونا به مردم که باعث شده همه زامبی بشن.این مال اویل یک هستش؟
توی 4 هم انگار باید اشلی گراهام دختر رئیس جمهور رو نجات بدم.اگر میشه لینکی بدید که بخونمش و از همه قضایا کامل باخبر بشم
عزیزم اصلا تو این بازی نباید تفنگ بازی راه بندازی .
باید هر نفرو با 1 تیر بکشی ، حالا چجوری ؟
یه تیر میزنی تو پاش یا سرش بعد میری جلو با لگد میزنیش یا یه فن بارانداز میزنی (البته بار انراز نیست ولی نمیدونم اسمش چیه ) ، وقتی یارو افتاد زمین میری با چاقو کارشو میسازی .
ولی چون تازه کاری میتونی از 2 یا 3 تیر هم استفاده کنی اما انقدر تیر نزن که تموم شه .
تو اون مرحله هم باید انقدر آدم بکشی تا صدای زنگ کلیسا در بیاد .
موفق باشی
دقیقا توی همینجا هستم.نقل قول:
این مشکل گرافیکی بازیه......
اگه داری تو pc بازی میکنی باید گرافیکتو اپدیت کنی....
بعد می تونی همه چی رو ببینی....
كاملا درسته ...نقل قول:
اونجا خود بازي كه اينطوري نيست
احتمالا يا گرافيك شما زياد قوي نيست و يا اينكه آپديتش نكردي
آپديتش بكني درست ميشه
درایورمو آپدیت کردم ولی بازم مشکل برقرار هستش.مشخصات کارت گرافیکم هم اینا هاشش.از طریق پراپرتیس زدم آپدیت بشه درایور کارت گرافیک ولی وقتی رفتم سر بازی بازم فایده نداشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بیاد....
مال دوست من همین بود وقتی اپدیت شد اومد......
اگه ويندوزت Mrt باشه مي تونم راهنماييت كنم
ایکس پی سرویس پک 2 هستش
من درست مشکل شما رو داشتم ، کارت گرافیکمو اپدیت کردم مشکلم حل شد.
راستی اخرین ورژن دایرکت ایکس هم نصب کردی یا شاید با اون مشکلت حل شه
متاسفانه آپدیت نمیشه گرافیکم.الان دایرکت ایکس 9 رو دارم.فکر کنم کافی باشه ولی اگر لازمه برم برای 10.با سرچ کردن گیرش بیارم؟
دوست عزيز برديا جان، لطف ميكني قبل از گزاشتن عكس اندازشون رو كم كني و يا فقط لينكش رو بزاري؟
اخه اينجوري تاپيك به هم ميريزه.
مرسي و موفق باشي
دوست من شما نبايد اينجوري آپديت كني. شما بايد برين توي سايت مربوط به كارت گرافيكتون(ATI يا Nvidia) بعد يه فايل 30-40 مگابايتي رو دتلود كنين و نصب كنين(البته تو سي دي هاي King و مشابهش هست كه توي كينگ 2007 درايور مال فبريه 2007 هست كه كفايت ميكنه).نقل قول:
متاسفانه آپدیت نمیشه گرافیکم.الان دایرکت ایکس 9 رو دارم.فکر کنم کافی باشه ولی اگر لازمه برم برای 10.با سرچ کردن گیرش بیارم؟
بعدشم دايركت ايكس 10 براي ويندوز اكس پي نيومده و نمياد و فقط روي ويستا هستش.
من قبلا یه بار مشکل یکی از بازیها رو با همین آپدیت حل کردم ولی الان دیگه نمیشه.
چشم.به حرفتون هم گوش میکنم میرم سر دانلود از سایت مرجع
عزیز اخرین دایرکت ایکس 9c هستش داری؟
اقا چرا کسی اون قضیه دوستی الیس و نمیسیس رو ادامه نداد...؟
ممنون دوست عزیز.با آپدیت درست کارت گرافیک بازی درست شدش.اون قسمتو هم رد کردم.الان سیوش کردم.راستی یه چیزی مانند یه بطری کوچیک آبی رنگ هستش که بعضی جاها پیدا میکنیم,اون چیه؟
یه چیز دیگه هم هست.توی مزرعه یه شی آبی رنگو گرفتم که انگار گفتش 14تا هستش که باید پیداش کنی.زیاد دقت نکردم ولی میشه بگید اون چیه؟داستان کامل بازی از ابتدا تا انتها رو کجا میتونم پیدا کنم؟
دوست عزیز در مورد اون شیشه ی آبی رنگ من دقیقا نفهمیدم کدومو میگی .نقل قول:
ممنون دوست عزیز.با آپدیت درست کارت گرافیک بازی درست شدش.اون قسمتو هم رد کردم.الان سیوش کردم.راستی یه چیزی مانند یه بطری کوچیک آبی رنگ هستش که بعضی جاها پیدا میکنیم,اون چیه؟
یه چیز دیگه هم هست.توی مزرعه یه شی آبی رنگو گرفتم که انگار گفتش 14تا هستش که باید پیداش کنی.زیاد دقت نکردم ولی میشه بگید اون چیه؟داستان کامل بازی از ابتدا تا انتها رو کجا میتونم پیدا کنم؟
میشه یه عکس ازش بزاری ؟
در مورد اون 14 تا مدال هم میتونی اونا رو با تیر بزنی .
اگه همشونو بتونی پیدا کنی اون اسلحه فروشه ( فکر کنم ) یه اسلحه ی مجانی بهت بده .
اگه میخوای همشونو پیدا کنی هر جا که میری دکمه ی نقشه رو بزن با رنگ آبی روی نقشه مشخص شده .
داستان بازی هم خیلی زیاد توی همین تاپیک گذاشته شده ! با یک جستجوی کوچک میتونی پیدا کنی .
در مورد اون شیشه:
مطمئنی که شیشه بود و استوانه نبود....؟
اما مدال ها :
اگه 9 تا مدال رو بزنی بهت یه Punisher میده...
اسلحش بد نیست.../.
اره Punisher همونی که برای کشتن فیلها به کار میره . البته باید تمامی امکاناتشو بخری