دوباره پيغام ((به جاي زدن *140# عبارت *140*1#)) در هنگام چك كردن اعتبار با زدن كد *140# مي ياد منتها قراره اين دفه به جاي 1 خرداد از 19 خرداد فعال بشه
حالا مگه فرقش چيه؟
*140# كه از *140*1# راحت تر هستش!
دوباره پيغام ((به جاي زدن *140# عبارت *140*1#)) در هنگام چك كردن اعتبار با زدن كد *140# مي ياد منتها قراره اين دفه به جاي 1 خرداد از 19 خرداد فعال بشه
حالا مگه فرقش چيه؟
*140# كه از *140*1# راحت تر هستش!
دوباره شروع شد ............... سرعت کم اینترنت و قطعی فراوان ( امید است کیفیت شبکه بهبود یافته باشد )
خداییش برای من صرف نمیکنه حتی توی قرمزش شرکت کنم , همینطوری که استفاده میکنم خوبه , تشویق مشویق و ولش .
این کدها سرویسیا در اختیار شما می گذاره که بدون تماس با 140 یا 130 و بدون پرداخت هزینه به همه منو های خدمات دسترسی داشته باشی.نقل قول:
راستی کسی خبر داره که چه موقع میشه از ایرانسل تو مترو هم استفاده کرد؟!!
روی زمین ش درست شه زیر زمین پیشکش:19:نقل قول:
وقت گل نی ! :31:نقل قول:
ایرانسل توی آنتن دهی روی زمینش مونده . زیر زمین که دیگه ... میتونی امیدوار باشی نوه شما یا حداقل پسر گلتون بتونه توی مترو با سیم کارت ایرانسلش با شما صحبت کنه ! البته اگر تا اون موقع در شرکتو گل نگرفته باشن !
اشتباه نشه من خودم ایرانسلی ام ...
ولی از اونهاش که ناراضی هستن .
فلش اول سایت دیدید کی میشه بگه سلام اصفهان.
فعلا که داره به سمت خداحافظ اصفهان میره !نقل قول:
خدا کنه اینترنتش رو درست کنه کاملا !
من از الان دارم به عنوان مشابه adsl روش حساب میکنم !
15 تومن به نظرم خوبه ! البته اگه محدودیت نذارن !
الان که از صبح تا حالا نجف آباد قطعه ... فکر کنم یه کلاغ نشسته سر آنتنشون!
اگه منظور شما از خداحافظی قطع انتن من خوشبینانه به این قضیه نگاه میکنم و میگم برای تست است که انتنها را خاموش میکنندنقل قول:
این 12 شب تا صبح مربوط به هدایای تشویقی تا چه ساعتیه ؟
برای من که صبح ساعت 11 هست :p
میشه بیشتر توضیح بدی !؟ من متوجه نشدم !نقل قول:
15 تومان چی ؟ ماهیانه ؟ یا ...
اگه تعرفه طلایی رو انتخاب کنید، GPRS رایگان میشه !! خوب اگه وصلش کنی به کامپیوتر و به اینترنت وصل بشی چی میشه ؟ انگار ADSL داری با ماهی 15 هزار تومن !!نقل قول:
نه زیاد هم سرعتش بالا نیست
ساعت 8 صبه ديگه آقا احساننقل قول:
اگه يه سره از صبح تا شب وصلش كني به برنامه DAP ميتونه خيلي خوب باشهنقل قول:
حتي اگه سرعتش هم خيلي زياد نباشه
15 تومن در ماه بدون اشغال تلفن و هزينه تلفن و هزينه كارت اينترنت و اشغالي خط سيم كارت
ازين بهتر ديگه چي ميخواين
حيف كه مال من اعتباريه
جالب شد !نقل قول:
لطفا آدرس جایی که بتونم اطلاعات کامل تری در این مورد بدست بیارم رو بنویسید !
هر وقت بچه فالگيره گفت بهت ميگم
اگه اطلاعات در مورد اين طرح ايرانسل ميخواي برو به آدرسش كه در پستهاي قبلي دادمنقل قول:
و اگر اطلاعات در مورد طريقه اتصال گوشي به كامپيوتر ميخواي مدل گوشيت رو بنويس
در ضمن در صفحات قبلي اين تاپيك هم توضيحاتي در اين مورد هست
از قسمت جستجو در اين تاپيك استفاده كن
بگو حالا يه خالي بستيمنقل قول:
دست از سرمون بردارين ديگه
خوش به حال بچه فالگيراي محله شما
نه منظورم جمع آوری دکله از طرف شهرداری و ....!!!نقل قول:
:27: نه این آقا می خواد بگه خیلی خیر و پولداره ! باشه آقا تا باشه مثله شما که ضریب نفوذ موبایلا تو کشور زیاد کنن !!!:31:نقل قول:
ما مي تونيم تو طرح تابستاني ايرانسل تو سيم كارت 150 توماني ان طرح صلايي 15 تومن فقط 1 ماه استفاده كنيم يا بايد
3 ماه 45 تومن رو يكجا بديم ؟؟/
شما فقط قطع شدن انتن را دیدی ولی شما یا کسی شهرداری را در حال جمع اوری دکل دیده ای؟ا اگه به جمع کردن اول باید دکل دروازه تهران را جمع کنند یا حداقل جلوی ساخت وساز توی محوطه ی دکل را بگیرند:5:نقل قول:
نه دیگه به ازای هر یه ماه 15 تومن میدی حالا اگه دوست داری دوماه استفاده 30 تومن میدی و...نقل قول:
بله ... من خودم دیدم که شهرداری داشت دکل خیابان ولیعصر را برمیداشت ... پوشش طرف های بزرگهر از وقتی این دکل را برداشتند افتضاح شده ... اتفاقا تنها دکلی که ایرانسل برای نصب آن مجوز داشته همین دکل دروازه تهران هست و طرف های خمینی شهر و نجف آباد که به شهرداری اصفهان مربوط نیست که دخالت کنه ... من به شهرداری حق میدم چون ایرانسل می خواهد زیر آبی بره و هزینه ای پرداخت نکنه ... کلا زیاد به فکر راه اندازی رسمی شبکه حداقل امسال را در اصفهان نباشید ... مشکلات تلفن ثابت به ایرانسل هم اینطور که معلوم هست هیچ وقت حل نخواهد شد در اصفهان پس عملا استفاده از ایرانسل حتی اگر راه اندازی رسمی بشه فایده ای نداره ولی ایرانسل هنوز با اینکه این مشکلات را میدونه داره مثل نقل و نبات در اصفهان سیم کارت میفروشه و تبلیغ می کنه و مردم از همه جا بی خبر هم وقتی سیم کارت را می خرند می بینند چه کلاه گشادی سرشون رفته ... ایرانسل اگر به فکر حقوق مصرف کننده بود به این صورت در شهری که این همه مشکلات در آن داره سیم کارت نمی فروخت ...نقل قول:
جالب اینجاست که من حتی قطع شدن آنتنم حس نکردم از رو حرفای شماها میگم !نقل قول:
ایرانسل در طرف های دروازه شیراز و شیخ صدوق و کلا جنوب اصفهان 3 تا دکل نصب کرده و همه هم به شبکه وصل هستند ... یکی در خیابان شیخ صدوق تقریبا نزدیک خیابان نیکبخت و یکی طرف سه راه سیمین و یکی هم طرف های فنی و حرفه ای در خیابان هزار جریب ... احتمالا به زودی شهرداری ترتیب دکل شیخ صدوق را میده چون نزدیک خیابان هست باید از شهرداری مجوز بگیره که نگرفته ... این اطلاعات را از یکی از دوستان که نماینده رسمی ایرانسل در اصفهان هست گرفتم ...
اشتباه کردی خط 6 رو بخون. برای دائمی 3 ماه فعاله. یعنی اخر فضا!!!!!!!!نقل قول:
من که فکر کنم سرویس جدیدش از 12 خرداد اعمال بشه. چون معمولا از شنبه شروع میکنن نه از جمعه
تو دانشگاه ما هم (مهاجر) دارن یه دکل می زنن ولی نمی دونم ایرانسله یا ارتباطات سیار !!
نه مسعود دوستت اشتباه کرده ! توی کل خیابان شیخ صدوق 4 دکل نصبه که همگی خاموشند. پای کوه صفه یه دکل روشن هست.دروازه شیراز و مرداویج فقط از دکل صفه انتن میگیرن.نقل قول:
بابا اشتباه نکنییییید. خط 6 نوشته برای دائمی 3 ماه فعاله. برای اعتباری تو خط 2و3 نوشته که 1 ماهه است.....نقل قول:
[QUOTE=masoudboy;1143796]بله ... من خودم دیدم که شهرداری داشت دکل خیابان ولیعصر را برمیداشت ...
اگه اینطوری که باید بی خیال ایرانسل در اصفهان شویم:41: ولی من خودم شخصا میرم شهرداری بینم چه خبره:31:
بر اساس بند 6 بله حق با شماستنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي بر اساس جدول نه
چون توي جدول نوشته هزينه ماهانه طرح تشويقي
اگه قرار باشه براي هر 3 ماه فعال باشه بايد مينوشت
هزينه راه اندازي طرح تشويقي
ولي چون نوشته ماهانه پس يعني براي يك ماه
خدايي 15 هزار تومن براي 3 ماه تماس بين خطوط ايرانسل رايگان و SMS با خطوط ايرانسل رايگان و MMS رايگان و GPRS رايگان يه كم غير منطقيه
شايدم حق با شما باشه
بايد يكي با ايرانسل تماس بگيره و اين مطلب رو بپرسه
ديگه عرضي نيست
جدول تعرفه هاي طرح سيم كارت دائمي
نام تعرفه
طرح طلايي
طرح آبي
طرح قرمز
هزينه ماهانه طرح تشويقي
150 هزار ريال
50 هزار ريال
25 هزار ريال
مكالمات داخل كشور بين خطوط ايرانسل
رايگان
32/3 ريال/ثانيه (199 ريال/دقيقه)
98/4 ريال/ثانيه (299ريال/دقيقه)
ساير خطوط
15/4 ريال/ثانيه (249 ريال/دقيقه)
48/7 ريال/ثانيه (449ريال/دقيقه)
15/9 ريال/ثانيه (549ريال/دقيقه)
12 شب تا صبح بين خطوط ايرانسل
رايگان
رايگان
رايگان
12 شب تا صبح ساير خطوط
32/3 ريال/ثانيه (199 ريال/دقيقه)
98/4 ريال/ثانيه (299ريال/دقيقه)
پيام كوتاه بين خطوط ايرانسل
رايگان
رايگان
رايگان
پيام كوتاه ساير خطوط
80 ريال
80 ريال
80 ريال
ارسال MMS
رايگان
رايگان
رايگان
سرويس GPRS
رايگان
5 ريال/كيلو بايت
10 ريال/كيلو بايت
اینم یه جوری زیر آبی هست دیگه ! هر کی خواست فعالش کنه، براش سه ماه فعال میشه تا موقعی که دوباره غیرفعال بشه و پول سه ماه رو عینا میگیرن !!!نقل قول:
بر اساس بند 6 بله حق با شماست
ولي بر اساس جدول نه
چون توي جدول نوشته هزينه ماهانه طرح تشويقي
اگه قرار باشه براي هر 3 ماه فعال باشه بايد مينوشت
هزينه راه اندازي طرح تشويقي
ولي چون نوشته ماهانه پس يعني براي يك ماه
خدايي 15 هزار تومن براي 3 ماه تماس بين خطوط ايرانسل رايگان و Sms با خطوط ايرانسل رايگان و Mms رايگان و Gprs رايگان يه كم غير منطقيه
شايدم حق با شما باشه
بايد يكي با ايرانسل تماس بگيره و اين مطلب رو بپرسه
ديگه عرضي نيست
توی بند 4 چیزی ننوشته بود راجب پول !! :d
بچهها برای من الان یکی دوساعت میشه که Sms نمیفرسته!!!
شما هم اینطوری هستین؟؟
من تهران هستم
آقا من یه کمی خنگم اینارو متوجه نمیشمنقل قول:
ساير خطوط
48/7 ريال/ثانيه (449ريال/دقيقه)
15/9 ريال/ثانيه (549ريال/دقيقه)
نوشته ثانیهای 15.4 ریال یعنی حدود 1.5 تومان!!!! بعد چطوری میشه دقیقهای 249 ریال؟؟(24.9 تومان)
مگه 1.5*60=90 تومان؟؟؟؟
احتمالا 4.15بوده ولی چون فارسی و انگلیسی با هم قاتی شده برعکس دراومده. یه همچین مشکلاتی تو ورد هم هست. خودت امتحان کن....نقل قول: