ولی بعضی ها هستن که چیت هم نمی زنن ولی با یه تیر هد شات می کنن
Printable View
ببخشید بنده یک تاپیک برای درخواست مپ ایم ایجاد کردم کلی اومدن دعوام کردن که بابا تاپیک داریم برای کانتر !
حالا هم اومدم تو تاپیک مخصوص
اگر میشه مپ ایم همونی که جعبه هست (خاکی) و یکی در میون M4 و کلاشینکف قرار داره روی زمین ..
رو می خواستم اگر فهمیدید کدوم رو می گم برای دانلود بذاریدش ممنون میشم.
منم همونو میگم دیگه :نقل قول:
نقل قول:
مثلا من خودم دیدم که طرف از بالای Base A یه نفر رو از توی همون Ramp با اسلحه Dessert Eagle هدشات کرد !
دوست من اون مپی که شما میخوای اسمش Match هست .نقل قول:
ببخشید بنده یک تاپیک برای درخواست مپ ایم ایجاد کردم کلی اومدن دعوام کردن که بابا تاپیک داریم برای کانتر !
حالا هم اومدم تو تاپیک مخصوص
اگر میشه مپ ایم همونی که جعبه هست (خاکی) و یکی در میون M4 و کلاشینکف قرار داره روی زمین ..
رو می خواستم اگر فهمیدید کدوم رو می گم برای دانلود بذاریدش ممنون میشم.
من لینک دانلودی ندارم ولی اگه صبر کنی از یکی از دوستام میگیرم و واست آپلود میکنم .
در مورد اون تاپیک هم خوب کار شما اشتباه بوده دیگه !
تاپیک به این عظمت ، رفتی تاپیک جدید زدی!
آقا من يه سوال داشتم اينكه سنس موس در چه حدي باشه خوبه؟
و فرق m4 با silencer و بدون اون چيه ( جداي از بيصداييش ) و روي كدوم يكي باشه بهتره؟
مرسي
Sens ماوس هر چه كمتر باشه بهتره و راحت تر ميزنيد
من خودم بين 2 تا 2.5 ميذارم
M4 رو من هيچوقت صدا خفه كن نميبندم
اگه نبنديد تير ها پخش ميشه و قدرت ضربه بيشتر هست
اگه ببنديد قدرت تير ها بخاطر پخش نشدن كمتر هست ولي دقت يه كم بيشتر از نبستن هست
دوستان من این لینک رو دانلود کردم لینک دانلود بات هست اون طوری که من خوندم بات های قوی دارهولی من دانلودش کردم چیزی ازش سر در نیاوردم که چه طوری باید استفاده کرد شما هم یه امتحان کنید ببینید چیزی متوجه می شید که این فایل ها رو باید کجا کپی کردکد:http://www.cstrike-fortress.com/files/bots/joebot.exe
فقط بلدید غر بزنید آقا مپی که تو صفحه قبل گفتم رو کسی نداره ؟
این همه متخصص یکیشون نمی تونه مپ رو برام آپلود کنه ؟
اینم لینک:نقل قول:
بازم بگو این جا فقط غر می زنن:31:کد:http://www.cstrike-planet.com/dl/f46b321ed5fbe149b5e5e93eaf6d639e/473726f9/maps/cstrike/aim/aim_map.zip
نقل قول:اول باید بات قبلی رو deinstall کنی(نمی دونم چه جوری) بعد باید فایل ها رو تو پوشه valve کپی کنی(باید با پیغام overwrite مواجه بشی)کد:1. Installing ...
First deinstall your current bot, if u'd one.
Then exec your .exe file and follow the instructions ...
ولی من پیشنهاد نمی کنم این کارو بکنی چون من یه بار کردم و کانترم دیگه اجرا نمی شد. پیشنهاد می کنم فایل readme.html رو بخونی -> تو پوشه joebot
بابا يكي يك كد تقلب هست كه نشانه وسط سفحه را كوچك مي كند آن را برايم بنويسيد ؟
متشكرم
:19::19::19::19::19:
سلان دوستان بخشید من تازه میخام آنلاین بازی کنم:20:. فقط میخام تجربه کنم. وقتی میرم تو سرور
تو بازی هم میرم شاید 1 دستم بتونم بازی کنم اما یه دفعه کلا از بازی خارج میشه و این error رو میده!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید بگین مشکل از کجاست. ممنون. پکه 22 نصبه رو کانترم. و anti cheat هم دارم. مرسی
اینارو به ترتیب تو کنسول بزن:نقل قول:
نوشته شده توسط Zed-----------b@zi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.کد:cl_lw 1
+duck
cl_lw 0
-duck
cl_dynamiccrosshair 1
salam.
aghayun lotf mikonin be man ye IP vase iran bedin ta add konam va bazi konam?
اولاً لطف کنین فارسی بنویسید.نقل قول:
اینم یه لیست کوچولو(البته ممکن بعضی هاش کار نکنه یا آنتی چیت بخواد):
کد:game zone public server : 85.9.68.10:27015
game zone match server : 85.9.68.10:27016
cyb3r gam3r l tgame : 80.253.145.242:27016
Team XG :85.9.68.10:27010
asia tech.ir : 85.198.20.21:27015
rap game.ir : 85.185.167.212:27015
rap game.ir match server : 85.185.167.212:27016
rap game.ir death match : 85.185.167.212:27017
tgame public server : 80.253.145.242:27015
pars game.ir : 213.217.60.226:27015
دوست عزيز منم قبلا اين مشکل رو داشتم .نقل قول:
سلان دوستان بخشید من تازه میخام آنلاین بازی کنم. فقط میخام تجربه کنم. وقتی میرم تو سرور
تو بازی هم میرم شاید 1 دستم بتونم بازی کنم اما یه دفعه کلا از بازی خارج میشه و این error رو میده!!
میتونید بگین مشکل از کجاست. ممنون. پکه 22 نصبه رو کانترم. و anti cheat هم دارم. مرسی
اشکال از 2 جا ميتونه باشه :
1. ورژن اون پچي رو که دانلود کردي
2. نوع ISP شما ( منظور شرکتي هست که ازش کارت اينترنت ميخري )
براي مورد اول من توصيه ميکنم ورژن 27 رو دانلود کني . چون از همش بهتره .
اگه ورژن 27 داري ، يه بار کارت اينترنتت رو عوض کن ببين درست ميشه يا نه .
اگه نشد دوباره کانتر رو نصب کن و پچ رو بريز .
من ADSL 128 دارم ولي تو بازي يه كم كنده و بعد من رو مينذزه سرور بيرون
چرا ؟
تو كنسول براي بازي آنلاين چي بنويسم ؟
بازي رو كه شروع ميكنم و كنسول رو ميزنم مينويسه ALIANCE Offline (يعني چي ؟)
احتما لا Latency شما بیش از حد بود
نقل قول:
تنظیمات آنلاین برای کم کردن لگ و بهبود پینگ(خودم امتحان نکردم):
پیغام ALIANCE Offline به خاطر آنتی چیت است (باید وقتی کنسول رو باز می کنی این پیغام رو ببینی -> اگه نبینی اشکال داره)کد:rate 3000
cl_rate 9999
cl_cmdrate 15
cl_updaterate 10
cl_cmdbackup 2
fps_max 60
یه جامپ توی mill ---> پریدن رو این جعبه (sv_gravity 800)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دمو:
[HTML]http://www.mediafire.com/?5xmevuzmkuh[/HTML]
لطفا دانلود کنین و بگین که تو سیستم شما درست اجرا می شه یا نه.
ممنونم دوسته عزیز. تست میکنم و جوابرو میدم نه پچم 22 هستش!نقل قول:
هنوزم می گم این تاپیک در پیته !نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط soleares [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بلدید غر بزنید آقا مپی که تو صفحه قبل گفتم رو کسی نداره ؟
این همه متخصص یکیشون نمی تونه مپ رو برام آپلود کنه ؟
اینم لینک:
کد:
بازم بگو این جا فقط غر می زنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.cstrike-planet.com/dl/f46b321ed5fbe149b5e5e93eaf6d639e/473726f9/maps/cstrike/aim/aim_map.zip
دادا این لینکی که دادی سرورش مادرش به قاست که !
خودت یه قبرستونی مثل 4shared.com آپلود می کنی جیگرم ؟
یا خودم برم از زیر سنگ پیدا کنم بعد بیام اینجا به درخواست خومد جواب بدم ؟
این لینکی که دادم، درسته (دوباره امتحان کردم) ولی با این حال فقط به خاطر تو یه جا دیگه آپ کردم:نقل قول:
فقط نگو خرابه که قاطی می کنم:47:کد:http://www.mediafire.com/?dnslxzexhkk
http://www.megaupload.com/?d=YOKEGR5M
سلام؛
ميشه يه لينك بديد تا بتونم كانتر رو دانلود كنم؟ ترجيحا مستقيم باشه/
يك سوال هم دارم ميشه تك نفره هم بازي كرد يا نه؟(بدون وصل شدن به اينترنت)
ممنون
يا اسم كامل بازيتون رو بگيد تا برم سرچ كنم .
بازم ممنون
اوني كه ما داريم ميشه تك نفره و شبكه بازي كرد و كلي امكانات داره (پچ 1.28)
مثلا حرف ميزنه بعضي جاها
مثلا 10 ثانيه داره بمب ميتركه ميگه تا صفر ثانيه
خودي رو ميكشيد رعد برق ميزنه بهتون
كلي مپ
كلا حدود 2 گيگ هست
و ...
هر كي ميخواد پيغام بده به من
می تونی از آدرس های زیر cs 1.6 رو دانلود کنی:نقل قول:
پچ ها رو هم می تونی از آدرس زیر بگیری:کد:http://ftp.headoff.com/GamePatches/Half-Life/steaminstall_cs.exe
http://www.soft32.com/download/63-131385/steaminstall_cs.exe
1.27 patch
patch 1.30کد:http://cs.adamant.ua/files/cs16patch_full_v27.exe
patch 1.31کد:http://rapidshare.com/files/8654447/cs16patch_full_v30.exe
برای این که single player بازی کنی باید بات داشته باشه. اگه bot نداشت بعدا یه پست بده که برات بذارم.کد:http://rapidshare.com/files/24928076/cs16patch_full_v31.exe
امیدوارم به دردت بخوره :46: :10:
سلام
کد تقلبهای counter neutrinoرو کسی بلده بده ما ؟؟؟؟؟؟
راستی یکی کنارم بود تو گیم نت damage اش500 بود اگه کسی کد تقلبشو داره مارو هم دریابه
سلام
گاهی وقتها با بچه ها در دانشگاه کانتر بازی می کینم .
یکی از بچه ها زیاد تقلب می کنه.
مثلا می تونه پشت دیوارها را ببینه یا نقطه تفنگش خیلی کوچکه که باعث میشه نشانه گیریش دقیق بشه.
از شما دو تا خواهش دارم:
اول اینکه کدهای تقلب این دو را بهم یاد بدید و اینکه چطور می تونم از آن استفاده کنم.
دوم اینکه چطوری از تقلب جلوگیری کنم. شنیدم که نرم افزار آنتی چیت وجود داره. از کجا دانلود کنم و چطور نصب کنم.
ممنون.
دوست من جدیده ؟!نقل قول:
سلام
کد تقلبهای counter neutrinoرو کسی بلده بده ما ؟؟؟؟؟؟
منظورت Counter Strike نیست ؟
یعنی خونش رو کرده بود 500 ؟!!نقل قول:
راستی یکی کنارم بود تو گیم نت damage اش500 بود اگه کسی کد تقلبشو داره مارو هم دریابه
عجب چیزهایی میشنویم این روزا .....
دوست من اون از یه برنامه هایی استفاده میکنه .نقل قول:
سلام
گاهی وقتها با بچه ها در دانشگاه کانتر بازی می کینم .
یکی از بچه ها زیاد تقلب می کنه.
مثلا می تونه پشت دیوارها را ببینه یا نقطه تفنگش خیلی کوچکه که باعث میشه نشانه گیریش دقیق بشه.
از شما دو تا خواهش دارم:
اول اینکه کدهای تقلب این دو را بهم یاد بدید و اینکه چطور می تونم از آن استفاده کنم.
دوم اینکه چطوری از تقلب جلوگیری کنم. شنیدم که نرم افزار آنتی چیت وجود داره. از کجا دانلود کنم و چطور نصب کنم.
ممنون.
قبلا هم اینجا گذاشته شد ولی با مخالفت بعضی دوستان ( از جمله خودم ! ) رو به رو شد .
در مورد آنتی چیت هم باید بگم که یه سرور آنلاین ( اینترنتی ) به اسم Game Zone یه طوری شده که یه برنامه به اسم آنتی چیت میخواد . اگه کسی چیت داشته باشه طرف کیک میشه .
ممنون به خاطر لينكا . :10:نقل قول:
فقط من نميدونم چرا تا 98 درصد كه ميرسهsteaminstall_cs.exe() ديگه دانلود نميكنه تا حالا دو دفعه تا 98 در صد رفتم ديگه دانلود نميكنه تازه از دو لينك مختلف بوده . حالا يه بار ديگه هم امتحان ميكنم اميدوارم بشه .:41:
بازم ممنون .
اگر تونستم دانلود كنم حتما بازم سوالامو ميپرسم :10:
برای کوجک کردن نشانه هدفگیری :
cl_lw 1
duck+
cl_lw 0
duck-
و برای دیدن پشت دیوار ابزار و راههای کثیف بسیاری مانند انواع Wallhack و Cheat به وفور و روزانه
در اینترنت یافت میشود و برنامه های خنده دار و مضحکی به نام آنتی چیت (anticheat) فقط باعث آزار
بازیکنان معمولی و نشاط اساتید نامحترم چیتر (cheater) میباشد چون در ایکی ثانیه اساتید روشها و
راههای جدید را برای کل کل در چنین سرورهایی در پیش میگیرند.
شرمنده اگه لینکا مشکل داره! من خودم چون adsl ندارم نمی تونم لینکا رو امتحان کنم. اگه خواستی اینارو امتحان کن:نقل قول:
اینم از یه سایت ایرانی پیدا کردم(فایل rar در 3 قسمت):کد:ftp://ftp.tpnet.pl/d2/ftp.counter-strike.pl/steam/steaminstall_cs.exe
http://download.adrenaline.brturbo.com/mods/half-life/steam/SteamInstall_CS.exe
کد:http://rapidshare.com/files/69235311/cs16v28dz.part1.rar
http://rapidshare.com/files/69235166/cs16v28dz.part2.rar
http://rapidshare.com/files/69241278/cs16v28dz.part3.rar
دستت درد نكنه :10: دارم لينكهاي رپيد رو ميگيرم .:7:نقل قول:
من از توبیک 1 تا 10 رو خوندم.کسایی مثلScout_Mov وOracle_Eldorado و
اوسینا و محمد و آرش و هر کس و ناکس دیگه با اون همه ادعا نمی دونند که چطور می شه سرور رو کیک کرد یا چطور قدرت هر فشنگ رو طوری بالا برد که با یک تیر تو شکم حریف علاوه بر مرگ حریف هدشات هم بشه یا چطور لباس تیم مقابل رو پوشید یا چطور از باگ ها تیر اندازی کرد یا رد شد یا بدون اینکه سرور باشی هرکسی رو کیک کنی یا ..........
مثلا سرور با impulse 195 کیک می شه.
تمام چیز هایی که گفتم فقط از توی کنسول بازی و توسط فرامین اجرا می شن.
پاتق من گیم نت شوالیه در آدرس مشهد بلوار پیروزی -پیروزی بیست -چهار راه سوم -سمت چپ بعد از 2 تا چهارراه کوچولو است.
فقط این چیت ها رو به کسانی میدم که بتونند منو یک بار در بیست راند به هر طریق بکشند .
من از هیچ نوع رمزی استفاده نمی کنم یعنی پس از آشنایی انتخاب گیم نت یا سیستم با شما و هیئت داوری شماست.
به امید دیدار.
My name is Unknockable.
25 آبان 86
سلام بچه ها.
من عضو جدیدم.
1 نفر یه کمکی به ما برسونه.من بخوام counter zero رو online بازی کنم.باید چی کار کنم.
نه بابا کانترStrike نیست ؟؟؟؟؟
عزیز یکمی خودتو کنترل کن ! درسته که شما خیلی چیت و رمز بلدی ولی کسی که بازیش واقعا خوبه میتونه بدون اینا بازی کنه . بعدشم فکر نکنم اونقدر حرفه ای باشی . چون اگه میبودی برای مسابقات میرفتی نه بیای اینجا کل بندازی !نقل قول:
من از توبیک 1 تا 10 رو خوندم.کسایی مثلScout_Mov وOracle_Eldorado و
اوسینا و محمد و آرش و هر کس و ناکس دیگه با اون همه ادعا نمی دونند که چطور می شه سرور رو کیک کرد یا چطور قدرت هر فشنگ رو طوری بالا برد که با یک تیر تو شکم حریف علاوه بر مرگ حریف هدشات هم بشه یا چطور لباس تیم مقابل رو پوشید یا چطور از باگ ها تیر اندازی کرد یا رد شد یا بدون اینکه سرور باشی هرکسی رو کیک کنی یا ..........
مثلا سرور با impulse 195 کیک می شه.
تمام چیز هایی که گفتم فقط از توی کنسول بازی و توسط فرامین اجرا می شن.
پاتق من گیم نت شوالیه در آدرس مشهد بلوار پیروزی -پیروزی بیست -چهار راه سوم -سمت چپ بعد از 2 تا چهارراه کوچولو است.
فقط این چیت ها رو به کسانی میدم که بتونند منو یک بار در بیست راند به هر طریق بکشند .
من از هیچ نوع رمزی استفاده نمی کنم یعنی پس از آشنایی انتخاب گیم نت یا سیستم با شما و هیئت داوری شماست.
به امید دیدار.
My name is Unknockable.
25 آبان 86
به هر حال مطمئن باش بالاخره از توی 20 دست بالاخره یک دست میمیری .
بعدشم من یه تیمی دارم تشکیل دادم که حتی لیدر تیم کرمانشاه از تیمم باخته !
خودمم لیدر تیم هستم .
مطمئن باش انقدر قوی هست که کسی نتونه از ما ببره . تیممون هم 5 نفر هست .
راستی کسانی که توی کرمانشاه هستند ما اعلام آمادگی مسابقه میکنیم !
چون دیگه تیممون حاضر شده . البته یکمی هماهنگیمون هنوز کمه ولی باز خوبه .
دوست عزیز صفحات قبل رو بخون . تاحالا هزار بار توضیح دادیم !نقل قول:
سلام بچه ها.
من عضو جدیدم.
1 نفر یه کمکی به ما برسونه.من بخوام counter zero رو online بازی کنم.باید چی کار کنم.
صفحه ی 5 همین تاپیک هم هست .
حتما یکی از این ورژن های دستکاری شده هست .نقل قول:
نه بابا کانترStrike نیست ؟؟؟؟؟
چون کانتر استریک اصلی اسمش اینه :
Counter Strike 1.6
یا
Counter Strike : Condition Zero
این هم جدیدترین ورژن این بازی :
Counter Strike Source
سلام به Oracle_Eldorado
من taba 631 هستم وفقط صحبت های دوستم unknockable رو بنا به در خواست خودش توی چند سایت و وبلاگ قرار دادم.
این دوستم وقتی بازی می کنه اصلا از چیت و رمز استفاده نمی کنه برای همین از علاقه مند ها خواسته پس از ملاقات خودشون مکان بازی رو انتخاب کنن و حتما داور با خودشون همراه داشته باشند که هیچ کس از رمز و ... استفاده نکنه
تازه مهمونش هم میشین چون خیلی دست و دلبازه.این دوست من کارمند اداره برق مشهد هست و 34 سال هم سن داره تا حالا هم ازدواج نکرده برای همین دنبال کودکان برای تشکیل تیم نیست .
فقط دوست داره تک به تک بازی کنه و حال بگیره .اون که نمی تونه بیاد پیش شما پس شما برید پیشش.
من خودم اصلا اهل بازی نیستم خدا رو شکر.
ای بابا من گیج شدم ...
چند تا صفحه رو خوندم ولی انگار هر کی یه چیزی میگه ...
ببینم مگه چندتا بازی کانتر داریم ؟ و شماها که تیم تشکیل دادید کدوم رو بازی میکنید !
پچ دیگه چیه ؟
برای بازی آنلاین باید سرعتم چقدر باشه ... سرعته من 64 صباست
کدوم لینک رو باید دانلود کنم برای بازی ؟
عضویت رایگانه یا نه ؟
کنسول ؟ این دیگه چیه ؟
شدم مثله علامته ؟
کسی میتونه به سوالام جواب درست و حسابی بده ...
با تشکر
سلامنقل قول:
دوست خوبم شما چرا اینقدر تند رو هستی این کار بی احترامی که اول کاری بخوای کل کل راه بندازی . هنوز نیومده می خوای کل کل کنی . در ضمن تو این تایپیک هم کسی ادعای بازی خفن رو نکرده که شما بخواهی براش شاخ بازی در بیاری
چیتر بودنم هنر نیست . و همچنین در نقل و قول اون حرفتون که گفتین تو 20 دست یه دست هم نمی شه ازتون گرفت بگم که تو بازی تک به تک این حرف رو نمی شه زد چون همچین کمپ خورت می کنن که نفهمی چه طوری دست به باد رفت . در ضمن اگه تهران بودی 100 تا بازیکن می آوردم که همشون از شما ببرن
دوست من ،نقل قول:
سلام به Oracle_Eldorado
من taba 631 هستم وفقط صحبت های دوستم unknockable رو بنا به در خواست خودش توی چند سایت و وبلاگ قرار دادم.
این دوستم وقتی بازی می کنه اصلا از چیت و رمز استفاده نمی کنه برای همین از علاقه مند ها خواسته پس از ملاقات خودشون مکان بازی رو انتخاب کنن و حتما داور با خودشون همراه داشته باشند که هیچ کس از رمز و ... استفاده نکنه
تازه مهمونش هم میشین چون خیلی دست و دلبازه.این دوست من کارمند اداره برق مشهد هست و 34 سال هم سن داره تا حالا هم ازدواج نکرده برای همین دنبال کودکان برای تشکیل تیم نیست .
فقط دوست داره تک به تک بازی کنه و حال بگیره .اون که نمی تونه بیاد پیش شما پس شما برید پیشش.
من خودم اصلا اهل بازی نیستم خدا رو شکر.
مطمئن باش همین بچه ها یه تیم دارند که خیلی راحت شکست میخوره .
همونطور که محمد عزیز تذکر دادن اینجا کل کل ممنوعه !
جواب سئوالتونو به ترتیب میدم :نقل قول:
ای بابا من گیج شدم ...
چند تا صفحه رو خوندم ولی انگار هر کی یه چیزی میگه ...
ببینم مگه چندتا بازی کانتر داریم ؟ و شماها که تیم تشکیل دادید کدوم رو بازی میکنید !
پچ دیگه چیه ؟
برای بازی آنلاین باید سرعتم چقدر باشه ... سرعته من 64 صباست
کدوم لینک رو باید دانلود کنم برای بازی ؟
عضویت رایگانه یا نه ؟
کنسول ؟ این دیگه چیه ؟
شدم مثله علامته ؟
کسی میتونه به سوالام جواب درست و حسابی بده ...
با تشکر
چند ورژن داره کانتر :
CS 1.6
CS : Condition Zero
CS : Source
اینا کانتر های اصلی هستند و هرچیزی به غیر از اینا تقلبی محسوب میشه !
والا تیمی که تشکیل ندادیم ولی بعضی وقت ها آنلاین بازی میکنیم . ورژن 1.6 رو هم بازی میکنیم .
پچ : یه نرم افزاری هست که فایل های کانتر رو برای آنلاین بازی کردن به روز میکنه .
همون سرعتی که داری واسه بازی مناسبه .
پچ ها رو میتونی از لینک زیر دانلود کنی (بتمن عزیز زحمتشونو کشیده )
عضویت کجا رایگان باشه ؟کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1338073&postcount=2
منظورت عضویت در تیم هست ؟ اگه آره که رایگانه .
کنسول : یه قسمتی از بازی مثل پنجره ارسال دستورات به بازی هست که میتونی از طریق اون هر تنظیماتی که میخوای رو باهاش تنظیم کنی . برای هر تنظیم هم یه دستور داره .
بله . مثل علامت ؟ شدی !!!! ( شوخی کردم )
امیدوارم به جواب ها رسیده باشی .
باز هم اگه سئوالی بود ، انا فی خدمتک !