آقا دم شما گرم!نقل قول:
ولي اين فرومه که گفتين رجيسترش بسته است و بدون رجيسترم نميذاره فايلاشو ببيني. چيکار کنم؟
آقا دم شما گرم!نقل قول:
ولي اين فرومه که گفتين رجيسترش بسته است و بدون رجيسترم نميذاره فايلاشو ببيني. چيکار کنم؟
سلام
آقا جریان این تورنت هایی که عکس جمجمه میاد کنارشون چیه ؟
یه تورنت 7-8 گیگی رو هفته پیش بدونه مشکل دانلود میکردم حالا که این هفته گزاشتم دانلود بشه بعد از چند دقیقه دانلود کردن عکس یه جمجمه میاد کنارش و از کار میفته سید هم بالای 50 تا داره
البته الان که دوباره یه چیزه دیگه رو تست کردم انگار همه فایل های تصویری اینطوری شدن !
همونطور که گفتم:نقل قول:
یعنی فعلا نمیشه ثبت نام کرد تا اطلاع ثانوی، حالا من بازم سوال میکنم ببینم راه دیگه ای برای ثبت نام هست یا نه.نقل قول:
آقا خيلي لطف ميکنيد. خدا عمرتون بده.نقل قول:
فقط يه چيزي: براساس تجربهاي که تاحالا بوده، معمولا هر چند وقت يه بار بازش ميکنن؟ (ميخوام ببينم چقدر ميتونم اميدوار باشم!!)
دوباره سلام.
آقا من چجوري ميتونم کاري کنم که تورنتها سر يه ساعت خاص دانلودشون شروع شه و مثلا 10 دقيقه بعد دانلود استوپ بشه؟
آيا با uTorrent ميتونم اينکارو کنم؟
ممنون ميشم.
این نرم افزارت چیه که چنین تمی داره؟نقل قول:
تصویر نرم افزارت رو بزار شاید بشه حدس زد
بله میشهنقل قول:
تو بخش تنظیمات بخش زمانبدی برین می تونین 7 روز هفته و 24 ساعت تنظمیات رو انجام بدین:46:
Oooh YeaH...!
به این میگن سرعت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً تو یه هاست دیگه آپلود کن.این واسه ما فیل هستش.نقل قول:
یعنی چی؟؟نقل قول:
لطفاً تو یه هاست دیگه آپلود کن.این واسه ما فیل هستش.
در ضمن چطور اینقدر سرعتت بالاست ... من همون فایلو دارم میگیرم منتها سرعتم 10 کیلو هستش..
هنوز شاخ دارم تا جواب بدی:19:
فهمیدم البته فک کنم@@@ به خاطره تعداد Peer ها.
ای تو روحشون... ساب دامینای اینم قیلتر کردن... oK جای دیگه آپش کردم و لینکو عوض کردم... :46:نقل قول:
خوب اون سرعت توی کامپیوتر خودم نیست... تو سرورمه (VPS) که سرعت لینک مستقیمش تا 10MBps ـم میرسه...نقل قول:
این سرعتم فقط به خاطر تعداد peer ـهاش نیست بلکه به خاطر تعداد مناسب seeder ـها و peer ـهاش رو همه...
دانلود میکنم تو سرور، لینک مستقیم درست میکنم بعد با لینک مستقیم شبا با سرعت 120KBps دانلود میکنم تو کامپیوتر خودم...
من خیلی از تورنت دانلود میکنم و واقعاً برام سخت و کشنده ـس با این کیفیت کم اینترنتای مزخرف شبانه و ping داغونشون از تورنت دانلود کنم (اصلاً همین لفظ "فقط شبا رایگان" یعنی باید بیخیال تورنت بشی)... اصلاً با این اینترنتای محدود حجمی و مزخرف توی ایران نمیشه به خوبی با تورنت کار کرد و کلاً اسم Seeder شدنم باید از سرت خارج کنی... یه vps آدم میگیره خیال خودشو راحت میکنه... هم از تورنت نهایت حالشو میبری و دانلود میکنی و هم اینور با نهایت سرعت شبا دانلود میکنی تو کامپیوتر خودت...
:8:
دوستان سرعت دریافت من از تورنت خیلی عجیب پایینه !
1 یا 2 کیلوبایت در ثاینه !
سرعت اینترنتم 128 هست ... تنظیمات پست شماره ی 645 رو انجام دادم ... با نرم افزارهای Utorrent و BitTorrent هم امتحان کردم !
ممنون میشم راهنمایی کنید !
واوووووو..نقل قول:
یه توضیحی راجع به VPS میدی ببینیم چطوریه؟از کجا باید خرید؟
من با 128 محدود شبا اکثرا سرعتم بالای 120-130 ه..یعنی بیشتر هم میشه؟؟؟
115 گیگ آپلود؟؟؟؟28 گیگ دانلود؟؟؟چر اینقدر اختلاف زیاد؟؟؟چرا seeding رو قطع نمیکنی؟
اول از همه بگید آیا اون دایره سبز رنگ تیک دار در پایین برنامه نشون داده میشه...؟نقل قول:
توی کلاینت های BitTorrent و uTorrent ابتدا Ctrl+G رو بزنید و تنظیمات اتوماتیک سرعت رو انجام بدید...
با توجه به سرعتتون که اشاره کردید 128Kbps ـه به Ctrl+P > Bandwidth رفته و Maximum upload rate رو Automatic و Global maximum number of connections رو 500 و Maximum number of connected peers per torrent رو 300 و Maximum upload slots per torrent رو 5 تنظیم کنید...
با این تنظیمات، شما بسته به پینگتون و شرایط تورنت و تعداد Seeders و Peers ، باید نهایتاً بین 5-10 دقیقه سرعتتون حداقل به 13-14 کیلوبایت برثانیه برسه...
البته در سرعت کم نباید انتظار زیادی از لذت بردن از کار با تورنت رو داشته باشید...! با این تنظیمات هم تا جایی که پهنای باندتون جا داشته باشه خورده میشه درنتیجه سایتا براتون به سختی باز خواهند شد (کلاً کار سنگین دیگه ای با نت نمیتونید بکنید)...!
نه شما یکم اشتباه متوجه شدید... سرعت دانلود شما از لینک مستقیم پرسرعتی (مثل سرورای مایکروسافت) با Internet Download Manager هر چقدر باشه یعنی اون سقف سرعت شماس... یعنی سقف سرعت شما همون 120KBps هستش و بالاتر از اون به هیچ وجه نمیتونید برید...نقل قول:
VPS مخفف عبارت Virtual Private Server به معنی "سرور خصوصی مجازی" هستش...
برای مثلاً یه نفر از یه شرکت هاستینگ خارجی یه Dedicated Server میخره (یعنی یه سرور خصوصی با سخت افزار و همه چیز اختصاصی) بعدش به کمک برنامه های مجازی سازی مثل VMWare ، عمل مجازی سازی رو انجام میده و سرورهای مجازی با سخت افزار و همه چیز مجازی ایجاد میکنه و میفروشه به مردم...
خوب شما مثلاً یه VPS ویندوز یا لینوکس از اون فرد میخرید و عین یه کامپیوتر معمولیه و روش میتونید برنامه بریزید و به کمک Remote Desktop (کنترل دسکتاپ از راه دور) به سرور وصل شده و عین ویندوز خودتون باهاش کار میکنید...
خیلیا به خصوص تو کشوری مثل ایران، از VPS ـها استفاده میکنن و با سرعت بسیار بالا در سرور دانلود کرده بعد مثلاً تبدیلش میکنن به یه فایل zip و خودشون با لینک مستقیم از سرورشون دانلود میکنن تو کامپیوتر خودشون (مثلاً با سرعت 120KBps شما و من).....
VPS ـها ارزون هستن (به لطف مجازی سازی)... میتونید از 10-15 هزار تومن با CPU ضعیفتر و رم و سرعت و هارد کمتر بخرید تا چیزای خوب و عالی که خیلی خوبش 40-50 تومن در ماه و دیگه محشرش 100 تومن در ماه (که اون واسه ساختن سایت و غیره ـس و واسه دانلود نمیصرفه)...
خیلیا مثل من یکی دو سه نفر با هم شراکتی میخرن و استفاده میکنن (به دلیل Windows Server بودن به راحتی چندین نفرم میتونن همزمان از سیستم عامل استفاده کنن)...............
در کل مثل عکس زیر :
:46:کد:http://up.--------.com/Files/85431a9d3cca4391b315.jpg
بله ...نقل قول:
اول از همه بگید آیا اون دایره سبز رنگ تیک دار در پایین برنامه نشون داده میشه...؟
دوست عزیز ممنون از راهنمایی ، همه ی کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی درست نشد . یه لحظه رفت رو 11 کیلوبایت ولی باز اومد پایین و الان روی 2 یا 1 کیلوبایت هست !نقل قول:
توی کلاینت های BitTorrent و uTorrent ابتدا Ctrl+G رو بزنید و تنظیمات اتوماتیک سرعت رو انجام بدید...
با توجه به سرعتتون که اشاره کردید 128Kbps ـه به Ctrl+P > Bandwidth رفته و Maximum upload rate رو Automatic و Global maximum number of connections رو 500 و Maximum number of connected peers per torrent رو 300 و Maximum upload slots per torrent رو 5 تنظیم کنید...
با این تنظیمات، شما بسته به پینگتون و شرایط تورنت و تعداد Seeders و Peers ، باید نهایتاً بین 5-10 دقیقه سرعتتون حداقل به 13-14 کیلوبایت برثانیه برسه...
البته در سرعت کم نباید انتظار زیادی از لذت بردن از کار با تورنت رو داشته باشید...! با این تنظیمات هم تا جایی که پهنای باندتون جا داشته باشه خورده میشه درنتیجه سایتا براتون به سختی باز خواهند شد (کلاً کار سنگین دیگه ای با نت نمیتونید بکنید)...!
=-=-=
بهرحال ... خیلی ممنون ! :11:
سلام
میخواستم ببینم چجوری میتونم تنظیمات utorrent رو به حالت اول برگردونم؟
با تنظیماتش ور رفتم سرعتم داغون شد
شما چه تورنتی رو انتخاب کردی... درمورد سیدرهاش دقت کردی؟ چند تا سیدر داره؟نقل قول:
شما برنامه رو پاک کند دوباره بریز :دینقل قول:
سلام
میخواستم ببینم چجوری میتونم تنظیمات utorrent رو به حالت اول برگردونم؟
با تنظیماتش ور رفتم سرعتم داغون شد
اوکی..گرفتم...دمت گرم..نقل قول:
چه جالبه من تاحالا نمیدونستم:41::41::41:///برم تو کارش ببینم چی میشه...ممنون بابت توضیحات کاملت..:10:
سلام راستش یه سوالی تو ذهنمه اعصابمو ریخته بهم از اونجایی که اکثر فایلهای درست و حسابی یا بصورت تورنتن یا رپیدشیر و هات فایل منم دیگه قید لینک مستقیم رو زدم حالا وقتی مثلا تو سایتی مثله downarchive.com میرم یه قسمت داره که میگه علاوه بر رپید و تورنت میتونی این فایلو با لینک مستقیم هم دانلود کنی منتها باید عضو شم که متاسفانه باید یه مبلغی رو هم پرداخت کنم حالا من میخواستم بدونم چیکار باید بکنم یا مثلا کسی هست که کارت ویزا یا ... داشته باشه
شرمنده زیاد شد:11:
سلام دوستان، دو تا سوال داشتم:
هیچ راهی نداره یوتورنت بتونه مثل IDM در صورت دیسکانکت خودش اتوماتیک وصل بشه.
و اگه ما یه تورنت داشته باشیم که توش ده تا فایل باشه چجوری میشه یه کاری کرد که فایل های توش به ترتیب دانلود بشن. که اگه هر کدوم دانلود شده ما بتونیم استفده کنیم.
سلام دوستان
من با این تورنت مشکل دارم من از بیت تورنت استفاده میکنم بعد وقتی تو خونه دانلود ها رو استارت میکنم بدون هیچ مشکلی شروع میشه ولی توی شرکت این طوری نیست استارت رو که میزنم اصلا دانلود شروع نمیشه فایروال هم غیر فعال کردم کلا هیچ تاثیری نداشت
البته ما از ------ استفاده میکنیم من تو تنظیمات قسمت کانکشن ------ سرور رو فعال میکنم بعد ------ رو میزنم پورت رو هم میزنم و میزارمش روی اچ تی تی پی (البته همش رو امتحان کردم ) بازم دانلود نمیشه
ما کلا 10 ، 12 تا اتاق داریم که همه اینترنت داریم و از بچه ها زیاد دان میکنن ولی خوب وقتی من میزنم اصلا شروع نمیکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
این عکس رو ببنید یکی از دوستان چند صفحه پیش گذاشته منم دقیقا همینطوری هست سید و .. رو نشون میده ولی شروع نمیکنه ان البته من حدود 10 مین گذاشتمش
اینم بگم سرعت دانلودم 300 کیلوبایت هست و نامحدود !
خوب اگه شما میخوای چنین کاری بکنی همین رپید باز ایرانیم هیمن کار رو بسیار ارزون میکنه : rapidbaz.comنقل قول:
1- نوچ...نقل قول:
2- تنها چیزی که وجود داره، اون پایین روی تب Files که بزنی، میتون با راست کلیک کردن روی یک یا چند فایل، Priority تعیین کنی که کدوما اول دانلود بشن... چون در کل فایلا دونه دونه دانلود نمیشن، چیزی بیشتر از تعیین اولویت (Priority) نمیتونی انتظار داشته باشی...
اولاً اینکه پراکسی سرورتون که یوزر و پسورد نمیخواد...؟نقل قول:
دوم اینکه تیک Use proxy server for peer-to-peer connections رو هم بزنید...
سوم اینکه وضعیت seeder و peer تورنتتون چطوره...؟ شاید مشکل از کمبود seeder باشه...!
همچنین از چه نسخه ای از BitTorrent استفاده میکنید...؟
:46:
ممنون از جوابتون ولی یه چیزی هست اینه که اکثر فایلهایی که میخوام لینکاش پاک شده و همچنین در تورنت فایلهای خیلی خیلی جالبی پیدا میشه که مطمئنم تا یکسال هم با سرچ کردن پیدا نمیشه حداقل در مورد خودم صدق میکنه!:46:نقل قول:
خوب اگه شما میخوای چنین کاری بکنی همین رپید باز ایرانیم هیمن کار رو بسیار ارزون میکنه : rapidbaz.com
راستی در مورد vps توضیح دادین ولی میشه یکم دیگه هم توضیح بدین مثلا الان این سوال برام ایجاد شده که منی که الان اینترنت 256 دارم و سقف سرعتم 30 هستش اکثر موراد تاثیری داره رو سرعتم یا بد متوجه شدم؟
سپاس:11:
خوب شما اگه اینترنتتون نامحدوده و کیفیتش خوبه، در نتیجه سرعت دانلودتون از تورنت تفاوت زیادی نباید بکنه و نهایتش به 30 میرسه...نقل قول:
مثلاً من که اینترنتم سرعتش 120 ـه و محدودیت حجمی دارم و شبا که مجانیه، سرعت دانلودم از تورنت به زور به 30 میرسه، VPS گرفتم و تورنتا رو دانلود میکنم اونجا، بعدش تبدیل میکنم به یه فایل zip مثلاً و بعدش با سرعت 120 تا شبا دانلود میکنم...
در کل تو سرعت شما ـدثیرش فقط اینه که از لینک مستقیم دانلود خواهید کرد و حداکثر استفاده رو خواهید برد... توی تورنت هیچ وقت سرعت دانلودتون به حداکثری که با لینک مستقیم دارید نمیرسه...
رجيسترش الان بازه!!! fbtz.com رو ميگم. خيلي باحاله!نقل قول:
peer 388 هست و سیدر هم 72 هستنقل قول:
نسخه 6.4 استفاده میکنم
میدونید مساله اینجاست که خونه کار میکنه ولی محل کار هر کاری میکنم دانلود رو شروع نمیکنه
شرمنده در مورد سوال اول باید از کجا فهمم پراکسی یوزر و پسورد میخواد یا نه ؟
البته ما کلا برای استفاده از اینترنت باید ------ رو وارد کنیم و توی اینترنت اکسپلورر من فقط ------ رو میزنم و پسورد نمیزارم و کار هم میکنه !
ممنون :11:
خوب پس معلومه که یوزر و پسورد و اینا نداره سرورتون...نقل قول:
یه راه دیگه ای که میتونید تست کنید اینه که برنامه رو کلاً در پوشش پراکــسی ببرید... یعنی توی برنامه هیچ پراکسی ای تنظیم نکنید و کلاً با یه سری برنامه های معروف به "کلاه" ببریدش در پوشش پراکسی...
شما ProxiFier رو هم امتحان کنید ببینید چی میشه :
کد:http://my.opera.com/operaton/blog/2010/02/03/tunnel-blocked-realplayer-and-flash-streams
سلام
دوستان من فیلم رابین هود رو با تورنت دانلود کردم
حالا میگه واسه دیدن کل فیلم باید نرم افزار vidplayer رو بگیری که اون هم پولیه
چیکار کنم؟
جایی هست که بدون پول بتونم این نرم افزار رو بگیرم؟
احتمالش وجود داره که تورنت مزبور، سرکاری باشه... شما باید تورنت ها رو از سایتای بهتر و با توجه به کامنتاشون دانولد کنید...نقل قول:
شما لینکی که ازش تورنت رو دانلود کردید رو بگید... همچنین با KMPlayer هم تست کنید...
هیچ کس جواب من رو نداد
من با برنامه تورنت یه مشکل دارم هر وقت که تورن داره دانولد میکنه برای یه لحظه کارت شبکه (لن) قطع و وصل میشه این باعث دی سی شدن از نت میشه دفعات این کار هم خیلی زیاده و وقتی تورنت رو استوپ میکنم دیگه پیش نمیاد اول از نسخته قدیمی استفاده میکردم نسخه جدید رو نصب کردم یه هفته دیگه اینجوری نشد اما الان یه مدت اینجوریه :41:
کاملا اشتباههنقل قول:
ترکرهای عمومی شاید اونطوری بشن ولی ترکرهای خصوصی عمرا
شما شاید از ترکرهای خصوصی خوبی استفاده نکردین واسه همین به اون نتیجه رسیدین
من تو ترکرهای خصوصی با 1 سیدر هم سرعتی برابر با رپیدشیر میگیرم و گرفتم
عوضش با 100 سیدر تو ترکر عمومی نتونستم سرعت 10 بگیرم
شما از چه برنامه ای استفاده میکنید و همچنین از چه سیستم عاملی... شاید مشکل مربوط به ایرادی در سیستم عاملتون باشه...!نقل قول:
اگه از uTorrent استفاده میکنید، از BitTorrent استفاده کنید بهتره...
خوب خودتون میگید ترکرای خصوصی... ترکرای خصوصی خوب، پولی هستن و با سروراشون، تورنتاشونو پشتیبانی میکنن... ترکرای خصوصی مجانی معمولاً تفاوتی با ترکرای عمومی ندارن و سروری واسه پشتیبانی ندارن و شما شانس بیارید seeder و peer ـهای خوب به پستتون بخورن...نقل قول:
همچنین مشکل بسیار عدیده ای که ما در ایران داریم، اینترنتای با محدودیت حجمی هستش... بسیاری از کاربران واسه فرار از اینترنت لاکپشتی 128 ، به اینترنتای با محدودیت حجمی ولی سرعت بالاتر (512 و یه مگ) پناه میارن که معمولاً ساعات رایگان شبانه دارن...
تقریباً تمام شرکتا، چه به عمد و چه غیر عمد، کاری میکنن که شبا پینگ بالا بره، کیفیت پایین بیاد و ملت نتونن با سرعت بالا دانلود کنن... در نتیجه کامپیوتر جونش بالا میاد با این کیفیت کم، بخواد با سرعت بالا دانلود کنه.......
همچنین، به حال سرعت داخل ایران، ترکر خصوصی و عمومی فرقی نمیکنه... نهایت سرعت ما بعضی از صبانتیا هستن که اینترنت محدودشون 2Mbps ـه.....
بین ترکرای عمومی و خصوصی واسه ما تفاوت خاصی نیست... ترکرای خصوصیم به جز یکی دو تا سایت، همه ناقصن، کاربران کمی دارن، سرعتشون کمه، فایلاشون کمه و خیلیاشون حتی از ترکرای عمومی کپی میکنن اسم خودشونو میندازن تهش.......
:13:
@Cleeev
لطفا قبل از پست زدن یه مقدار تحقیق کنید.
ممنون از راهنماییت از اخرین نسخه uTorrent قبلم از یه نسخه پایین ترش استفاده میکردم این مشکلو داشتم جدید رو نصب کردم یه هفته مشکل نداشتم اما دباره شروع شدنقل قول:
xp فایروال خاموش
البته smart security رو نصب دارم:41:
سلام به همگی
کسی اینجا از سرویس مخابرات استفاده میکنه؟
سلام
پس تا ایونجایی که من فهمیدم سرویس های vps مشابه همون رپیدباز خودمون هستش اگه اینطور باشه خیلی خوب هست بعد یه سوال ما هر لینکی که خواستیم میتونیم تو سرور اونا مستقیم کنیم دیگه محدود به تورنت نیست که؟
بعد اگه کسی میخواد این ماه vps بگیره منم شراکتی باهاش بگیرم چون دانشجو هستمو سخته واسم تنهایی بگیرم...
مرسی:11:
من نه اما دوستام خیلی تو تهران ناراضیننقل قول:
باید از فایل tcpip.sys ویرایش شده استفاده کنید.داخل همین تاپیک و گوگل جستجو کنید نسخه ی مناسب سیستم عاملتان از فایل tcpip.sys را پیدا میکندنقل قول:
اگر از این فایل اصلاح شده استفاده کنید در کمتر از 1 دقیقه utorrent به حداکثر سرعت خود میرسد و نیز براحتی میتوانید ضمن داشتن حداکثر سرعت دانلود, صفحات را نیز براحتی میتوانید باز کنید
خوب مگه دروغ میگم...؟؟؟ ترکرا و سایتای وابسته ـشون که خصوصی و اکثراً پولی هستن، به خاطر همین ایجاد محدودیت در دنیای آزاد تورنت و بعضاً پولی بودن امکانات خوبشون، مردم کمتر سمتشون میرن.... فایلاشون محدوده و نهایتاً گیریم که فایلای خوبیم کاربراشون بفرستن رو شبکه، اولین نفری که دانلود کنه، ب هاسم خودش پخش میکنه توی ترکرا و سایتای عمومی و خیلیا کارشون همینه واسه ری*دن به هیکل صاحاب ترکر و سایتم که شده، یه ذره پول میدن کاربرشون میشن بعدش فایلاشونو کش میرن و میریزن رو شبکه های عمومی.........نقل قول:
چیزی به نام خصوصی در تورنت نمیتونه زیاد پیشرفت کنه......
بله شبیه همون رپیدبازه و میشه با نصب RapidLeech و اگه ویندوز باشه، دانلود مستقیم با IDM و غیره، دانلود کرد... ولی توجه داشته باشید که رپیدباز با توجه به اینکه از همه سایتا با اکانت دانلود میکنه، سرعتش خیلی بالاس ولی تورنتش زیاد خوب نیست... در هر صورت اگه قصدتون بیشتر کار کردن با سایتایی مثل رپیدشیره، رپید باز براتون بهتره...نقل قول:
واسه تورنتم، رپیدباز عالی نیست ولی قابل تحمله...
در هر حال خودتون میدونید...
بله اینم صحیحه (البته توی ویندوز 7 کاربردش کمتره) ولی در کل این برنامه خیلی راحت و ساده این کار رو انجام میده :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.speedguide.net/downloads.php
اگه از ADSL استفاده میکنید کنار PPPoE DSL رو تیک بزنید و بعد تعیین سرعت، Optimal Settings رو از پایین تیک بزنید و بعدشم Apply....
:46:
نمی دونم شما چه اصراری دارین حرف های خودتونو به عنوان fact ارائه کنین. بعید میدونم شما به سیستم های توزیع در اینترنت آشنا باشین و با ترکرهای خصوصی زیاد کار کرده باشین، همونطور که برای یه بنده خدا گفتین:نقل قول:
یکم راجع به the scene تحقیق کنین.نقل قول:
هر چیزی که واسه دانلود تو اینترنت میبینید از این شبکه ها پخش میشن...
و در ضمن یه بروزرسانی در اطلاعتتون انجام بدین و وضعیت ویدئو ترافیکم تو اینترنت بررسی کنین:
میرسیم به پست (های) شما:نقل قول:
بیش از 60 درصد ترافیک اینترنت مربوط به شبکه های تورنت و دیگر شبکه های نظری به نظری (Peer-to-Peer یا P2P) هستش...
نقل قول:
خوب خودتون میگید ترکرای خصوصی... ترکرای خصوصی خوب، پولی هستن
دقیقا با این دو تا جمله 95 درصد ترکرهای خصوصی عالی رو زیر سوال بردی. اگه مشکل در پیدا کردن و عضو شدن توی ترکرهای خصوصی دارین بهتره دنبال راهش بگردین. البته امیدوارم منظورتون یه مفاهیمی مثل donate نباشه.نقل قول:
ترکرا و سایتای وابسته ـشون که خصوصی و اکثراً پولی هستن،
از بحث ساده مثل سرعت و content که بگذریم...ترکرهای خصوصی اینقدر پیشرفته هستن که از مفاهیمی مثل اشتراک گذاری فایل به اشتراک گذاری عقاید و همفکری جهت کمک به دیگران افتادن. خیلی از ترکرهای خصوصی تو پروژه هائی مثل f@h حضور فعال دارن. اتفاقا در آینده که بحث های نظارت بر شبکه های اشتراک گذاری سفت و سخت تر میشه. این شبکه های خصوصی شانس بیشتری برای بقا دارن.نقل قول:
چیزی به نام خصوصی در تورنت نمیتونه زیاد پیشرفت کنه......
اکثرا اینطوری نیست. تا حالا به معنی این disclaimer توجه کردین:نقل قول:
با سروراشون، تورنتاشونو پشتیبانی میکنن...
نقل قول:
None of the files shown here are actually hosted on this server. The links are provided solely by this site's users. The administrator of this site cannot be held responsible for what its users post, or any other actions of its users. You may not use this site to distribute or download any material when you do not have the legal rights to do so. It is your own responsibility to adhere to these terms.
پس ما همیشه روی شانسیم. : دی من برای ملموس شدن موضوع یه مثال میزنم: ipt یه ترکر خصوصی بزرگه با حدود 100k عضو و تورنت. عضویت توش راحته..سید بک هم سادست بعلاوه سیستم bounus ش میتونه کمک خوبی در مورد ratio باشه.. یه موقع موضوع پیدا کردن یه آلبوم کمیابه که مثلا فقط تو pb پیدا میشه، اره اونوقت چاره ای نیست که از یه ترکر عمومی استفاده کنی ولی من واقعا متوجه نمیشم آدم هائی که کل ترافیکشون به دانلود 0day میگذره چه اصراری دارن که از ترکر عمومی با اون امنیت پائین و سرعت نامناسب و pretimes زیاد استفاده کنن، واقعا خسته نشدین از بس دنبال تورنتی گشتین که فیک نباشه، سیدر داشته باشه، ویروس نداشته باشه و کامنت داشته باشه تا یکی گفته باشه thx تا شما خیالت راحت بشه که این همون تورنتیه که دنبالشی و... گشتین؟نقل قول:
ترکرای خصوصی مجانی معمولاً تفاوتی با ترکرای عمومی ندارن و سروری واسه پشتیبانی ندارن و شما شانس بیارید seeder و peer ـهای خوب به پستتون بخورن...
نقل قول:
همچنین، به حال سرعت داخل ایران، ترکر خصوصی و عمومی فرقی نمیکنه
:|نقل قول:
بین ترکرای عمومی و خصوصی واسه ما تفاوت خاصی نیست...
یه مثنوی در مورد این جملت میتونم بنویسم...نقل قول:
ترکرای خصوصیم به جز یکی دو تا سایت، همه ناقصن، کاربران کمی دارن، سرعتشون کمه، فایلاشون کمه و خیلیاشون حتی از ترکرای عمومی کپی میکنن اسم خودشونو میندازن تهش.......
البته نمیدونم شما به چه عددی میگین کم (100k ؟) ولی در نهایت این عیب نیست بلکه برای اینطور شبکه ها میتونه یه مزیت به حساب بیاد.نقل قول:
کاربران کمی دارن
واقعا؟نقل قول:
سرعتشون کمه،
لینک:
حالا ما اندر خم 3-4 مگ موندیم :|کد:http://mox1x2.persiangig.com/2pzcjmw.jpg
شاید یه دلیلش این باشه که کلاس uploader اهمیت زیادی داره هر کسی از راه برسه نمیتونه uploader بشه.نقل قول:
فایلاشون کمه
خوشحال میشم یه چند نمونه مثال بزنی. اگه بحث سر 0day ـه که منبعش مشخصه. در غیر اینصورت میمونه گروه های ریلیز p2p که در قالب تورنت ریلیز میکنن که با یه تحقیق میشه فهمید بیشتر تو قالب ترکرهای خصوصی سازماندهی شدن یا عمومی. (برای تحقیق: E****، HDBits)نقل قول:
خیلیاشون حتی از ترکرای عمومی کپی میکنن اسم خودشونو میندازن تهش.......
اینقدر متقاضی برای عضویت بالا هست که یه دعوتنامه یه ترکر کمیاب بالای 100 دلار قیمت پیدا میکنه. اصلا این معامله و تبادل دعوتنامه یه پدیده فراگیره. (البته قبول دارم که از هدف اصلی عضویت دور شده.)نقل قول:
به خاطر همین ایجاد محدودیت در دنیای آزاد تورنت و بعضاً پولی بودن امکانات خوبشون، مردم کمتر سمتشون میرن....
.....
...
..
.
من سرعتم خیلی پایین بود
الان connection هامو کم کردم فعلا عالی شده:20: