من روی لپ تاپ سیستم عامل vista ultimate دارم ولی Aero فعال نیست . لپ ناپم امکانات گرافیکی خوبی داره میشه راهنمایی کنید . ممنون میشم .
Printable View
من روی لپ تاپ سیستم عامل vista ultimate دارم ولی Aero فعال نیست . لپ ناپم امکانات گرافیکی خوبی داره میشه راهنمایی کنید . ممنون میشم .
این راه توصیه میشه:نقل قول:
به آدرس زیر برو و امتیازت رو refresh کن اگه گرافیکت خوب باشه خود ویستا امکانات aero رو براتون فعال میکنه:
control pannel(classic view)\performance information and tools
سپس گزینه refresh یا update my score رو بزن و صبر کن تا ویندوز سخت افزار شما رو مورد بررسی قرار بده!!پس از اتمام بررسی امتیاز شما و توانایی های گرافیکیتون به روز میشه...
ویرایش شد
time prince
hesamjm جواب رو زود تر از من نوشتن
-------------------------
توی غیر کلاسیک
Control Panel\System and Maintenance\Performance Information and Tools
سیستم که تازه اپگرید کردمنقل قول:
این مشخصاته
cpu intel core 2 quad q6600
ram OCZ 2gb
graphic ATI radeon HD 3870 512
قبلا از ویستا OEM ultimate استفاده میکردم ولی حالا از vista ultimate sp1 msdn که مخصوص user های مایکروسافت هست استفاده میکنم با این sp1 سرعت سیستمم نسبت به قبل کندتر شده ضمنا تو مجله PCWORLD هم قبلا خوندم که با نصپ sp1 سرعت سیستم پایین میاد ....
خوب البته تا حدی بخاطر اضافه تر شدن سرویس پک و امکانات امنیتی افت سرعت تا حد خیلی کوچکی طبیعیه ولی فکر نکنم اینقدر این افت سرعت کوچک ملموس باشه
برای داشتن سرعت بهتر:
1-انتی ویروس nod32 و یا bitdefender 2008
2-نصب یه رجیستری منیجر مثل tune up utility 2008 و آپدیت کردنش و بهره گیری از اون برای کاهش حجم و خطا های رجیستری
و defragment کردن درایوها
3-داشتن فضای خالی کافی در درایو ویندوز 10 گیگ یا بیشتر
4-در صورت توانایی cpu نصب ویندوز 64 بیتی که سی پی یو شما هم این قابلیت رو داره
و..
اینها هم کمک میکنه سرعت بهتری داشته باشیم
قطعاتتون که عالیه...
دوستان تم واسه ویندوز ویستا چه طوری نصب کنم؟..
همه چیز اینجا میتونی پیدا کنی :46:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248463
البته در کنار حرف های hesamjm عزیز باید بگم با اینکه چیز های زیادی به sp1 اضاف شده اما افت سرعت نباید داشته باشه یعنی در واقع sp1 به افزایش سرعت کمک هم کرده که نمونه محسوسش تو قسمت Copying هست که سریع تر شده...نقل قول:
اگه جدیدا سرعت اومده پایین یعنی قبلا با sp1 مشکلی نداشتی ولی الان داری باید ببینی چیکارا کردی...چه برنامه هایی نصب کردی...یا update ...ولی اگه از اول این مشکلو داشتی یه چی تو نصب یا نسخه ی ویستات لنگ میزنه چون با سیستم تو این افت سرعت اصلا طبیعی نیست :46:
نقل قول:
با تشکر از جواب شما
سیستم من این دو مورد که گفتید را نداره چکار کنم . بازم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه vista ultimate داری این رو هم حتما داری...
اگه سیستمت ساپورت کنه چیزی که بچه ها گفتن رو انجام بدی خود به خود درست میشه ولی اگه غیر فعال شده برو اینجا:نقل قول:
Control Panel\Appearance and Personalization\Personalization\Window Color and Appearance
پایین بزن
Open classic appearance properties for more color options
تو صفحه ای که باز شد مثل عکس عمل کن.. ;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی نوت بوک من ویستا نصب بود ازش back up گرفتم و XP نصب کردم حالا میخوام دوباره ویستا نصب کنم و بعدش باید کلی آپدیت کنم حتی Sp1 را هم باید دانلود کنم. 2تا سوال دارم:
1-اگه sp1 رو جدا بخرم و نصب کنم مشکلی برای ویستای اورجینال پیش نمیاد؟ مایکروسافت اجازه دانلودهای بعدی رو میده؟ یعنی ویستای من غیر قانونی تشخیص داده نمیشه؟!
2-آپدیت ها+sp1(در صورت دانلود) کجا ذخیره میشن تا اگه بعدا خواستم ویستا رو عوض کنم مجبور نشم دوباره دانلود کنم؟ ( البته یه تاپیک در این مورد هست ولی نامفهوم بود)
نه مشکلی پیش نمیاد شما حتی میتونی آپدیتها رو از سایت ماکروسافت دانلود کنی و تو سیستمت داشته باشی تا هر وقت ویندوز عوض کردن دیگه آپدیت نکنیشون!!نقل قول:
شما باید به سایت ماکروسافت بری به قسمت دانلود و نام آپدیت مورد نظر رو سرچ کنی و بعد دانلود کنیش
(برای دونستن لیست اسامی آپدیتها میتونی از خود check for update خود ویستا کمک بگیری ولی با اون آپدیت نکنی فقط اسمشون رو بنویس)
به همین راحتی
در قسمت سرچ که سمت چپ قرار داره اسم آپدیت رو وارد کنکد:http://www.microsoft.com/downloads/Search.aspx?displaylang=en#
نقل قول:
با تشکر فراوان از شما و دیگر دوستان با راهنمایی شما مشکلم حل شد . از همگی بینهایت سپاسگذارم امیدوارم همیشه موفق باشید . بازم ممنونم
بچه ها چرا با ویستا نمیونم به ایمیلم وصل شم نه به گوگل نه به جاهای دیگه؟
نقل قول:
آخه مشکل اینجاست که توی سایت مایکروسافت برای service pack1 این آپدیت موجود هستش:
Windows Vista Service Pack 1 Five Language Standalone (KB936330)]
واین 450 Mbyte حجم داره ولی اگه با خود check for update آپدیت کنم فقط 65 Mbyte حجم داره!
من دنبال جایی هستم که آپدیتها ذخیره میشن ... یعنی در صورت عوض کردن ویندوز , آپدیتهارو کجا کپی کنم؟
من فکر نکنم چنین کاری بتونی بکنی چون آپدیتها رو تو temp ویندوز ریخته میشه و بعد بلافاصله نصب میشه بعد از نصب هم خبری ازشون نیست(البته تا جایی که من میدونم)توی ویستا و اصولا ویندوز هم به این راحتی ها نیست که شما بخوای سرویس پک رو با کپی کردن فایل ها اضاف کنی ...نقل قول:
.....................
با سلام............. من یه مدت از نصب ویندوزم گذشته و انواع و اقسام برنامه رو نصب کردم و دوباره پاک کردم.... حالا مشکلی که دارم اینه که زیاد هنگ میکنه و سیستم کند شده........
یه برنامه ای چیزی میشه معرفی کنید که بیاد فایل های رجیستری رو چک کنه و اونایی که خرابن رو درست کنه و خلاصه سیستم رو دوباره تازه کنه ؟
نرم افزار قدرتمند Tune up utility 2008 کمک زیادی بهتون میکنهنقل قول:
آپدیتش هم بکنکد:http://rapidshare.com/files/79297098/TuneUp.Utilities.2008.v7.0.7991.Incl.Keymaker.rar
میگم ویندوز ویستای آلمینیت (که فکر نکنم اسمش رو درست نوشته باشم) با ویندوز ویستای هوم پریمیوم چه فرقی داره ؟
ویستا آلتیمیت ultimate :31:نقل قول:
امکاناتش بیشتره و سخت افزار قوی تری نباز داره :46:
سلام دوستان من قبلا از ویستا استفاده می کردم اما چند روز پیش دوباره xp رو نصب کردم اما حالا گزینه ویستا تو محیط قبل از ویندوز حذف شده و مستقیما xp بوت میشه برای دسترسی دوباره به ویستا باید چیکار کنم ؟ضمنا در قسمت system startupفقط ویندوز xp هست
dvd ویندوز ویستای خود را بوت کنید و وارد مراحل نصب که می شود گزینه repaire وجود داره که می توانید از آنجا فایل بوت ویستا را مجددا نصب نمایید و ویندوز را مجددا راه اندازی نماییدنقل قول:
با انجام این کار فایل بوت xp شما از بین خواهد رفت پس قبل از این کار یه فلاپی بوت از ایکس پی خود تهیه نمایید:10:
اگه رو xp ویستا نصب کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت ولی اگه رو ویستا اکس پی نصب شه مشکل بوت خواهید داشت:نقل قول:
این نرم افزار بهتون کمک میکنه البته روشهای دیگه هم وجود داره ولی این راحتتره:
کد:http://rapidshare.com/files/50404310/vistaboot_pro_v3.3.zip
Vali man eenshekli nasb kardamنقل قول:
bazam moshkel dasht
از طریق بوت نصب کنید مشکلی نخواهد بود...نقل قول:
...............
Che rabti be post man dashtنقل قول:
علاوه بر اینکه ممنون میشم پاسخ پست بالایی (شماره 2951) ام رو بدونم مایلم مشکل دیگه ای هم که با Internet Explorer 7 در Vista دارم رو مطرح کنم.
امیدوارم برای همه اینها راه حل خوبی پیشنهاد کنید.
همونطور که میدونید IE 7 صفحات اینترنتی رو به فرمت پیش فرض خودش یعنی Web Archive - MHT ذخیره می کنه.
اما IE 6 اینطور نبود و فرمت Save As پیش فرض به صورت Webpage Complete - HTML بود و باعث میشد به فایل مربوط به صفحه و یه فولدر مربوط به فایل های اضافی مورد نیاز اون صفحه رو ذخیره کنه.
در فرمت MHT دیگه اون فولدر حاوی فایل های مورد نیاز صفحه ایجاد نمیشه و همه اون ها همراه با همون صفحه ذخیره میشوند که باعث میشه اغلب مواقع اون صفحه رو سیستم های دیگه به درستی نشون داده نشه.
میخوام بدونم راه حلی وجود داره تا در Internet Explorer 7 (چه در XP و چه در Vista) گزینه پیش فرض ذخیره صفحات از MHT به همون گزینه قبلی یعنی Webpage Completed - HTML ذخیره بشه تا نیازی نباشه هر دفعه از اون لیست کشویی این گزینه رو انتخاب نکنم ؟
جدیدا درایو های رایتر وسیدی رامم رو شناسایی نمیکنه چرا ؟ویندوز رو هم عوض کردم .
سلام
من میخوام ویندوز عوض کنم
نمیشه آپدیتهای ویستا رو نگه داشت ؟
مخصوصا آپدیت های مربوط به Extras و SP1
مرسی
【ツ】
الان که دیگه نمیشه ولی برا دفعه بعدنقل قول:
شما باید به سایت ماکروسافت بری به قسمت دانلود و نام آپدیت مورد نظر رو سرچ کنی و بعد دانلود کنیش
(برای دونستن لیست اسامی آپدیتها میتونی از خود check for update خود ویستا کمک بگیری ولی با اون آپدیت نکنی فقط اسمشون رو بنویس)
به همین راحتی
کد:
در قسمت سرچ که سمت چپ قرار داره اسم آپدیت رو وارد کنکد:http://www.microsoft.com/downloads/Search.aspx?displaylang=en#
***البته بچه ها یه نرم افزار دیگه هم معرفی کرده بودن که در موقع آپدیت ویندوز فایل های install نشده رو جایی ذخیره میکرد که بعد ها هم بتونید استفاده کنید،..
سلام
یکی لطف کنه منو راهنمایی کنه که خیلی کارم فوریه
من روی یه لپ تاپ زیمنس که خودش xp داشت یه ویستای بیزینس نصب کردم بدون مشکل(ویستاش روهم از همین p30world گرفته بودم).
بعد که کرک اکتیویژن روهم نصب کردم و سیستم ریستارت شد ویندوز بالا نمیاد و این بیغامو موقع بوت میده:
ACPI:the relaim memory not found
مشکل چیه؟دوباره نصب کنم درست میشه؟
لطف کنین فوری چون عجله دارم
مرسی
سلام دوستان کسی میدونه چطوری میشه بوت دیسک درست کرد فلاپی خوان ندارم
سلام
از وقتی که نوت بوک با ویندوز ویستا خریدم سرعت اینترنت انگار نصف شده . چرا ؟؟؟ و چیکار میشه کرد واسه بهتر کردن سرعت ؟
مرسی
Salam Dustan
Bebakhshin fingilishi type mikonam
Man Windows Vista Ultimate X64 Zadam alan har kari mikonam nemitunam farsi benevisam.
Narmafzari ham ke tu poste avval bud emtehan kardam bazam nashod.
mamnun misham rahnemayy konid.Urzhansiyeh
سلام دوست عزیز.چرا میشه.محتویات آپدیت در پوشه زیر ذخیره میشه:نقل قول:
C:\Windows\SoftwareDistribution
شما کافیه تا از این فلدر کپی گرفته و در ویندوز جدید جایگزین کنید.بعد به نت وصل شین و دوباره اون آپدیتهای ویندوز قبل رو تیک بزنین و شروع به آپدیت کنید با این تفاوت که ویندوز دیگه آپدیتها رو دانلود نمیکنه فقط نصبشون میکنه.البته فایلهای این فلدر در حالت نرمال در حال استفاده اند و باید در حالت سیف مود کپی کنید.
موفق باشید!
تا جایی که میدونم این امکانپذیر نیست ولی تا حالا خودم چنین کاری رو تست نکردمنقل قول:
اگه اینطور باشه عالیه!!!لطفا اگه کسی انجامش داده بگه که اینکار موفق بوده یا نه!!!حتما خبر بدیدا