دوستان سلام
درایور کارت صدای مادربرد asrock p4i48 رو برای وین 7 میخوام ولی هر چی گشتم پیدا نکردم اگه کسی میتونه کمکم کنه
خیلی حیاتیه !
Printable View
دوستان سلام
درایور کارت صدای مادربرد asrock p4i48 رو برای وین 7 میخوام ولی هر چی گشتم پیدا نکردم اگه کسی میتونه کمکم کنه
خیلی حیاتیه !
سلام دوستان عزیزم من میخواستم خواهش کنم که
درایور وب کم TVM مدل : V-B10 را بذارید من دانلود کنم
هرجای اینترنت و که بگید من سرچ کردم و پیدا نشد ... :13:
شدیدا بهش احتیاج دارم لطفا کمک کنید:11:
سلام لطفا در مورد این درایور هم واسه من کاری بکنید peripheral bluetooth
نوت بوک من acer 5755 هستش لطفا کمک کنید
یه سوال عمومی من واسه اینکه همه پستایی که دادمو یه جا ببینم باید چیکار کنم آیا راهی هست؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
لطفاً نوع ویندوز خودتون رو هم ذکر کنین
ممنون بابت پاسخ سریعتون ویندوز من 7 64بیتی هستش
نقل قول:
سلام
اگر دسترسی به اینترنت پر سرعت داشته باشین میتونین از سایت سازنده آخرین ورژن ارائه شده رو دانلود کنین
اگر نه که نرم افزار Driver Pack Soloution 2012 که توسط شرکت امپرور (صنوبر ) ارائه می شه میتونه بهترین گزینه باشه
این نرم افزار اگر بتونه که براتون آپدیت می کنه که در 90 درصد مواقع میتونه ، در مواقعی که نتونه با اینترنت از سایت خودش آخرین ورژن درایورو می گیره .
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من این دو برای مدل لب تاپ شما در ویندوز سوم 64 بیت هستش فقط نوع قطعه در مدل های مختلف فرق میکنه .
ببین اگر مدل قطعه رو میدونی درست رو دانلود کن اگر نه که هر دو رو دانلود کن و امتحان کن
موفق باشی
ممنون از راهنمایی شما من الان دارم برودکام رو دانلود میکنم ببینم چی میشه دقیق نمی دونم مدل بلوتوثم چیه این حجمش خیلیه کمتر نداره؟
در ضمن من سی دی درایوراشو دارم ولی همه اون درایورای بلوتوث رو نصب کردم ولی بازم اون peripheral رو نشناخت!!!!!!!!!!
اگر اشتباه نکنم الان نصب شده بلوتوث و اون چیزی که میگی نصب نشده مچ شدن ناقص یک دستگاه (گوشی و ... ) با لب تاپ شما بوده .نقل قول:
موفق باشی
سلام.من درایور کارت گرافیک لپ تاب سونی sr210 را لازم دارم کسی میتونه واسم پیدا کنه؟
من ذرایور کارت TV گم کردم اگه میشه ذرایورشو واسم پیدا کنید
TV Iliya Mini USB
سلام خدمت همه ی دوستان محترم.
کسی درایور کارت کپچر xcess tv tuner مدل xs-500-fm رو داره؟
متشکر میشم دوستان کمک کنند.
سلام دوست مننقل قول:
مدلی که گفتی زیاده با پسوند های مختلف
مدل دقیقدستگاه رو بگید لطفاً
با تشکر
البته این میتونه بدردت بخوره بهم خبر بده .
نقل قول:
amir.zomorodian عزیز ممنون که جواب دادی
یه سوال دیگه داشتم آیا این بسته ی نرم افزار یا بسته های شبیه اون که اینطوری فله ای درایورهای آپدیت شده رو دارن کدوم درایور هارو آپدیت میکنن یعنی هم درایو کارت گرافیک هم درایو مادربورد را بنا به نوع سخت افزار من شناسای کرده و نص ب میکنه ؟؟؟؟؟؟
کسی درایور این مودم رو داره؟! Conexant p9573-11
تو اینترنت چیزی پیدا نکردم.
سلام . درایور وب کم jetion واسه ویندوز 7 رو می خواستم.
سلام. درایور لب تاپ hp compaq nx 7010 برای ویندوز اکس پی رو میخواستم.
با تشکر.
سلام. درایور لب تاپ hp compaq nx 7010 برای ویندوز اکس پی رو میخواستم.
با تشکر.
تو هم خود سایت hp که هست:20:نقل قول:
اینی که گفتم اول شناسایی می کنه و به شما میگه چی هست چی نیست ، کدوم نصب هست کدوم نیاز به آپدیت داره و بعدش تصمیم با خود شماست که کدو رو نصب کنینقل قول:
همینطور ورژن درایور مربوطه رو به شما نشون می ده
من واسه سیستم مشتریهام از این استفاده می کنم چون تو اکثر موارد خوب جواب می ده
سلام
من از ویندوز سون روی کامپیوترم استفاده میکنم اما بلوتوث کار نمیکنه؟
توی دیوایس منیجر نگاه کردم چیزی بنام بلوتوث نبود
اگر بخوام از طریق همان دیوایس منیجر بلوتوث را نصب کنم با کلیک روی network adapters و اد کردن یه گزینه بنام bluetooth device RFCOMM Protocol TDI اضافه میشه که کنارش یه علامت مثلث زردرنگ هست و بازهم بلوتوث کار نمیکنه.
درایور بلوتوث برای ویندوز سون از اینترنت گرفتم که وقتی میخوام نصب کنم ، نصب نمیشه و میگه باید ویندوز آپدیت بشه.
حالا چکار کنم ؟
باسپاس
سلام
اخرین درایور کارت گرافیک nvidia geforce 8600 gt رو میخواستم
برای windows 7 64 bit
مرسییییییییییییییییی
سلام.درایور بلوتوث واسه ویندوز7 برای لب تاب سونی sr 210 را میخوام
با سلام
من به درایور مودم Pheenet Adm- 31ua برای ویندوز اکس پی نیاز دارم.تو همه سایت ها و شرکت ها هم سرچ کردم یافت نشد که نشد
ممنون میشم اگه کسی داره برام بفرسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام
من به درایور مودم Pheenet Adm- 31ua برای ویندوز اکس پی نیاز دارم.تو همه سایت ها و شرکت ها هم سرچ کردم یافت نشد که نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
با سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من دنبال درايور مودم خودم هستم
سيس پوني بايد چي كار كنم ؟
مرسي
sy602
مدلش اينه ممنون
ازدرایورسایت پایین استفاده کنید:20:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/44302977/d3962a52/Asus_AM602_USB_Driver_Vista3264_firmware_306061000%20__Repacked_100TESTED_WORKING.html
درود بر دوستان عزیز
دنبال درایور INFRARED DATA SUITE MA-660 برای ویندوز 7 می گردم.
مشکل اینه که درایورایی که پیدا کردم فقط برای xp هست ولی برای 7 هیچی!
حالا کسی درایور این مدل رو سراغ داره یا برنامه ای چیزی برای تبدیل درایور xp به 7 سراغ داره ؟
اینم لینک سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایوربرای دستگاه شما تا همین xp اومده فقط مگه ازروشهای پایین بتونید به سیستم تعریفش کنید پست پایین ببینید:20:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6798137&postcount=3
سلام دوستـان من سی دی کارت تی وی رو گم کردم .. !
مدلش و مشخصـاتش هم تو سایت زیر هسـت هر چی سرچ کردم هیچی پیدا نکردم .:41:
ممنون میشــم لینک دانلـود درایور و برنامه نمایش Tv برام بزاریـــد ..
موفق باشید!:40:
ازلینک پایین دان کنید:20:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/rar/jlLBbCl6/Driver_TvCard_Conexant_Fusion_.html
مرسـی , همچین لینک هایی رو خیلی دانلود و تست کردم , دیشبی همین لینک رو دانلود کردم ولی ارور میـداد ..نقل قول:
ویندوز سـون 64 بیـت .:20: محتوای سی دی رو اگه پیدا کنید عالی میشــه . !
نقل قول:
چیپ کار ت شما Conexant باید دستی به سیستم تعریفش کنید طبق سایت اول سایت دوم هم کلیه درایورهای این چیپ گذاشته.
دستــی هم وارد میکنــم ارور میــده . !نقل قول:
طبق سایت اول انجـام دادم در آخر ارور داد ..:41:
آخرین راه اینه که طبق روش سایت پایین برین به مشکل خوردین بگین راهنمایی کنم.نقل قول:
کد:http://www.afaghdl.com/1058-find-unknown-hardware-drivers-via-windows.html
مرســی از گزیــنه Device Instance Path کد های زیر رو بهم داد تو سایت مورد نظـر وارد کردم , زیاد متوجـه نشدم کدوم دانلود کنمنقل قول:
اگه زحمتی برات نیسـت لینک های که مورد نیاز منه برام لیسـت کنیـد ممنون میشـم . :11:
PCI\VEN_109E&DEV_036E&SUBSYS_00000000&REV_11\4&B244743&0&00F0
شما همون آیدی که گذاشتین کلا تو قسمت سرچ سایت پایین وارد کنید تا درایورهایی که به کارت شما میخوره رو نمایش داده بشه همه هم xp ساپورت هستن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://devid.drp.su/?l=en
لینک اولی رو دانلود کردم 96 MB بـود ولی هیچی نداشــت درایور های تی وی های دیگــه ..
و پلیــر تی وی .. !!
سلام.
کسی درایور nokia BH-503 رو داره؟یا این که می تونه راهنمایی کنه لطفا که از کجا دانلود یا پیدا کنم؟
خودم خیلی گشتم،اما نتونستم پیدا کنم.
مرسی:)
سلام
درایور وبکم VI-007 محصول Viera رو میتونید بدید ؟
توی سایت اصلیش نبود
سلام من Asus k53 svدارم یک مشکل تو درایور دارم کسی هست کمکم کنه؟
network controller
تو قسمت درایورا نصب نیست کلی هم درایور دانلود کردم اما بیفایده بود
اخه سیدی درایورامو هم گم کردم
اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم
درایور کارت شبکه که رو مادربورد گیگابایت آنبورد هست لطف میکنید هرچی میگردم نیست
اینم مدل مین ga-81865spe775-g-rh