به هر حال ممنون زحمت کشیدیین . اتفاقا اولین مطلبی رو که راحت فهمیده بودم همون اشتباه شما بود .نقل قول:
نه میخام با وافای وصل شم . اینم از این وافای یو اس بی هاست . این پیغامه مربوط به اشتباه بودنه رمزه؟
Printable View
به هر حال ممنون زحمت کشیدیین . اتفاقا اولین مطلبی رو که راحت فهمیده بودم همون اشتباه شما بود .نقل قول:
نه میخام با وافای وصل شم . اینم از این وافای یو اس بی هاست . این پیغامه مربوط به اشتباه بودنه رمزه؟
بله این پیغام بصراحت داره میگه رمز شما اشتباههنقل قول:
توصیه میکنم یبار توی پنل موردم رمز رو بررسی کنی و به کوچک و بزرگ بودن حروف و همچنین نحوه کدگذاری توجه کنی. احتمالا مشکل با بررسی این ۲ مورد مرتفع میشه
رمزو مطمنه مطمعنم درس میزنم. تو مودمم هم رفتم .شکی از بابت رمز نیست .نقل قول:
از این تنظیمات که بصورت کشوی باز شده نیس بنظر شما؟ اینارم کار کردم ولی فرقی نکرد.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نگاهی به این تصویر بندازین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجایی که علامت زدم، بجای Open هرچی باشه اون کدگذاری اکسسپوینت wifi شماست و باید همونو توی اون قسمت کشویی انتخاب کنی.
چه جالب مودمه منم دقیقا همینه .نقل قول:
اوکی بدون رمز میزارم. ممنون .
Asus محصولات خوبی میسازه :-)نقل قول:
من نگفتم شما مودمت رو به حالت بدون رمز تغییر بدی، گفتم شما اونجا هرچی که میبینی توی پنل مودم خودت، همونو باید توی اون منوی کشویی انتخاب کنی. مثلا اگه WEP بود، توی منوی کشویی که توی لینوکس داشتی هم باید WEP انتخاب کنی. هرچند من WPA2 رو پیشنهاد میکنم که حداقل فعلا بین روشهای موجود کمی از بقیه امنتره.
گرفتم دوست عزیز اخه من اینکارارو هم کرده بودم ولی فایده نداشت. گفتم که بدون رمز بزارم شماهم دیگه اذیت نکنم.نقل قول:
بعدشم ببخشید میدونم به این تایپیک مربوط نیست.میشه یه منبع معرفی کنید که دقیقا درباره انواع این رمزها توضیح بده .
فکر کنم سادهترین نوشتهای که در این زمینه دیدم که بصورت اجمالی و مختصر این مقوله رو توضیح داده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چگونه سیستم لینوکس ا حذف و سون نصب کنیم هرکاریم کنم وارد نصب نمیشود
بیشتر توضیح بدین دوست من. در چه مرحله ای گیر میکنه؟ روی پارتیشنهای لینوکسی نمیشه ویندوز نصب کرد. باید پیش از نصب اون پارتیشن ها رو حذف کنید و بعد در فضای ایجاد شده پارتیشن های جدید بسازین.نقل قول:
با سلام به همه دوستان
می خوام از لینوکس استفاده کنم یه چیزی تو مایه های مهاجرت از ویندوز به لینوکس و می خوام روی لبتاب لینوکس نصب کنم اما نمی دونم کدوم توزیع , قبلا یه خورده با فدورا کار کردم ولی شنیدم میگن اوبنتو بهتره .(برای یه استفاده معمولی و اگه بخوام کمی حرفه ای کار کنم برنامه ای در حد فتو شاپ یا برنامه ای برای ویرایش فایلها صوتی و تصویری )
لبتابم:
dell inspiron 5010
64 بیتی - رم 6 - cpu i5
بنظر شما کدوم توزیع و کدوم ورژن رو نصب کنم؟
آیا شرکت نرم افزاری هست که نرم افزار های لینوکس داشته باشه؟
چزوری برنامه ها معادل در لینوکس رو پیدا کنم؟ مثلا برنامه ای معادل فتو شاپ
درایور های لبتاب رو از کجا باید پیدا کنم؟
من بهتون مینت رو پیشنهاد میکنم چون شباهت زیادی به ویندوز داره و یه سری کارایی که برای کسی که میخواهد تازه با لینوکس کارکنه درد سره رو نداره مثلا اجرای فایل های ام پی ۳ و زیرنویس و .... فعلا با مینت تا اخر تابستون و یا اخر سال کار کنید بعد برید روی اوبونتو و ....نقل قول:
نقل قول:
دوست من با توزیع های کاربرپسندی مثل مینت ٬ اوبونتو٬ مانجارو٬ فدورا یا اپن سوزه کار رو شروع کنید . برای ویرایش عکس و معادل فتوشاپ GIMP هست که میشه خیلی کارها باهاش انجام داد و با پلاگین امکاناتش رو افزایش داد. برای ویرایش صوتی و تصویری هم برنامه هایی هست که باید در حد دانشتون و دقیقا کاری که میخواین انجام بدین به دنبال عناوینشون باشین. در مورد اینکه آیا شرکت نرم افزاری ای هست... اگر منظورتون خرید نسخه های لینوکس و برنامه هاشه که اصلا نیازی به خرید نیست. توزیع مورد نظرتون رو از اینترنت دانلود کنید و از طریق خود توزیع برنامه های کاربردیشو نصب کنید. به درایور برای لب تاپتون نیازی نخواهید داشت. لینوکس اکثر درایورها رو به صورت اتوماتیک نصب میکنه.
اینم یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ویرایش فابلهای متنی در ترمینال از چه برنامه ای باید استفاده کرد؟
من یادمه قدیما با gedit این کار رو می کردم اما الان رو سیستمم نصب نیست و نصبش هم تقریبا 500 مگ فایل می خواد.یه سبک ترش اگر باشه معرفی کنید.
تو محیط ترمینال چطوری مقدار ram,cpu,network رو میشه بررسی کرد؟
نقل قول:
برای ویرایش فابلهای متنی در ترمینال از چه برنامه ای باید استفاده کرد؟
برای ویرایش فیلهای متنی در ترمینال از NANO استفاده کنید.
gedit تحت ترمینال نیست و طبق گفته دوستمون از nano یا pico و در حالت پیشرفته از Vi یا حتی emac می تونی استفاده کنی.نقل قول:
تو محیط ترمینال برای مشاهده مصرف سی پی یو و رم می تونی از دستور top استفاده کنی. مصرف network هم با نرم افزار های مختلف قابل مشاهده هست که بعد از نصب اونها و وارد کردن دستور مناسب مصرف شبکه یا اینترنت رو بهت نشون میده مثل nload یا iftop و یا خیلی های دیگه
دوستان فایرفاکس گاهی صفحه های وب رو اینجوری نشون میده روی سیستم من (همینطور که میبینید المان های صفحه شکل مناسبی ندارن و زشت و درهم نمایش داده شدن). علت رو میدونین؟
لینوکس مینت ۱۷ (در ورژن های قبل هم به همین شکل بود)
کارت گرافیک انویدیا جی فورس ۵۵۰۰ با درایور انحصاری
پنتیوم ۴
و اطلاعات دیگری هم اگر لازم هست عرض کنم
ضمنا در کرومیوم و مکستون این مشکل رو ندارم. ولی میخوام از فایرفاکس استفاده کنم به دلایلی.
و فایرفاکس در ویندوز روی سیستم من این مشکل رو نداره.
یه بار کش مرورگر رو پاک کنید ببینید درست میشه؟نقل قول:
نه دوست من. از لحظه اول نصب و استفاده صفحات به همین شکل لود میشن.
این گزینه رو یه بار تیکشو بردار بعد رفرش کن ببین فرقی میکنه . یا مرور گرو ببند دوباره بازش کن و لود کن.نقل قول:
Use hardware acceleration when available
راستی نفهمیدم مشکل اون عکس چیه ؟؟ اگه قاطی شدن عناصر منظورتون هست . فک کنم سایز رو یه ذره کوچیک کنید درس شه
رویا جان مرسی. اون گزینه رو قبلا امتحان کردم اثری نداره. مشکل به احتمال زیاد مربوط به کارت گرافیک و تداخل فعالیتش با فایرفاکس میشه. بیشتر دنبال یه راه حل هستم تا علت این مشکل.نقل قول:
پ ن: بله رویاجان مشکل همون درهم بود عناصر تصویر و در کل زشت بودن صفحات اینترنتیه.
فایرفاکس مربوط به مخازن رو کامل پاک کنید و فایرفاکس رو مستقیم از سایتش بگیرید و نصب کنید.نقل قول:
اگه مشکل رفع نشد میتونه به همون دلیلی که گفتید باشه:n01:
مشکل با این روش هم حل نشد. مرسی از پیشنهادت. جالبه در thunderbird هم وقتی ایمیل حاوی صفحات وب هست این بهم ریختگی دیده میشه. احتمالا علت همون کارت گرافیک هست. باز اگر دوستان تجربه مشابه ای داشتن ممنون میشم در میون بذارن.نقل قول:
اگه این مشکل کلی باشه پس تو توزیع های دیگه هم باید این مشکل رو داشته باشید. توزیع دیگه ای رو امتحان کردید؟
اگه مشکل از گرافیک بود تو نسخه ویندوز هم اینجوری میشد یا با مرورگرای دیگه هم به مشکل بر میخورد. بعید میدونم گرافیک ایراد داشته باشه .(مگه اینکه فایر فکس لینوکس نیازمند تکنولوژی باشه که گرافیکت ساپورت نکنه) .نقل قول:
الانم تو مرورگر من این اتفاق افتاد البته بعضی موقع ها پیش میومد .( کروم . ویندوز8.1)
راستی اگه مجازی هم نصب کنید یه جورایی گرافیک و سی پی یو ضعیف تر عمل میکنه .
البته اقا وحید شما خودتون استادید جسارت منو ببخشید فقط محض یاداوری عرض کردم.
مرسی رویا جان. منظور من تداخل عملکرد درایور کارت گرافیک و فایرفاکس هستش. در ویندوز خب هیچ مشکلی نیست چون درایور بسیار عالی Nvidia نصب هستش ولی ظاهرا درایور لینوکسی این شرکت چنگی به دل نمیزنه.نقل قول:
* در دنیای کامپیوتر همه شاگرد هستیم دوست من. ممنونم که پیگیر هستی.
ممنون دوست من. اتفاقا به این نکته هم دارم فکر میکنم. مانجارو رو دارم و شاید تو همین یکی دو روزه نصبش کردم. البته مانجارو با میز کار xfce هستش و مینت با میز کار Mate که این خودش میتونه جواب ازمایش رو تغییر بده. بازم ممنون. اگر نصب کردم جوابش رو میگم.نقل قول:
سلام بروبچ لینوکسی خوب هستین؟
هنوز هم این مشکل درایورها حل نشده ؟ :n02: من بعد چندین ماه دوری از لینوکس، اگر خدا بخواد میخوام دوباره نصبش کنم. نسخه 17 مینت رو. سرعت بوتی که لینوکس داره ویندوز به گرد پاش نمیرسه. برای کارای فوری فوتی خوبه
یه سوال داشتم.
من هر دفعه که مینت نصب میکنم بوت لودر رو روی MBR کل هارد نمی ریزم و فقط به یک پارتیشن که فلگ بوت براش گذاشتم محدود میکنم و به جاش از داخل "بوت لودر ویندوز" گراب اون پارتیشن رو صداش میزنم و اینطوری بدون اینکه دردسرهای نصب و ویرایش گراب رو داشته باشم. به گراب دسترسی دارم و ویندوز رو هم دارم.
ولی گاهی اوقات بعد از مدتی این گزینه ای که به بوت لودر ویندوز اضافه کردم تا به گراب دسترسی داشته باشم نمیتونه به گراب متصل بشه و گراب خطا میده.
میخواستم بدونم علت این قضیه چیه؟ توی ارور عباراتی مثل Grub rescue میده.
سلام
میشه لینوکس رو به این سیستم نصب کرد؟
128 گرافیک
256 رم
500 هارد
مشکلی نیست. به خاطر محدودیت رم میتونید برید سراغ توزیع های سبک مثل لوبونتو:n01:نقل قول:
سلام دوست من. همونطور که دوستمون گفتن شما هر توزیعی رو میتونید با میزکارهای سبک مثل xfce و lxde و openbox نصب کنید.نقل قول:
مثل: لینوکس مینت نسخه xfce
یا xubuntu و lubuntu
سلام دوستان
بنده لپ تاپم دو گرافیکس و زمانی که لینوکس روش نصب میشه همیشه از گرافیک بهتره استفاده میکنه و باعث میشه cpu داغ کنه. میخواستم ببینم غیر از استفاده از bios چطوری میتونم گرافیک خوبه رو هر وقت میخوام enable و disable کنم.
لطفا راه حل رو مرحله به مرحله بگین.
اینم مشخصات لپ تاپ
Hp Probook 4540s
گرافیک اول
AMD Radeon HD 7500M/7600M Series
گرافیک دوم
Intel(R) HD Graphics 4000
در ضمن بنده از لینوکس مینت استفاده میکنم.
پیشاپیش ممنون:n16:
دو تا لینک مرتبط پیدا کردم که به احتمال زیاد فکر کنم روشش کار کنه.نقل قول:
سلام دوستان
من قبلا توی لپتابم به صورت مجازی اوبونتو سه رو ران کرده بودم و سرعتش عالی بود!
حالا یه کامپیوتر در و داغون گوشه خونه بود گفتم روش بریزم باهاش کار کنم یاد بگیرم که مشخصاتش 728 رمشه 256 گرافیک انویدیا 5200 و سی پی یوشم میدونم 1.6 گیگا هرتزه !
به هر حال اوبونتو 14 رو نصب کردم و با کمال تعجب دیدم کلا فریزه و خودشو میکشه !!
رفتم سرچیدم دیدم چون اوبونتو روی opengl داره کار میکنه خیلی گرافیک شاخی میخواد !
حالا دنبال یه مدل از لینوکسم که هم خوب ران شه هم کار های خونگی رو بشه با هاش انجام داد هم بشه لینوکس رو خوب یاد گرفت!
شما چی پیشنهاد میکنید!!!؟؟؟؟
من میزکار openbox رو بهتون پیشنهاد میدم، رو توزیع Crunchbang میتونید به این میزکار با یک Config خوب دسترسی داشته باشید.نقل قول:
اگه میخوای بیسش همون اوبونتو باشه، سبک ترین حالتش اینه که لوبونتو نصب کنی.:n01:نقل قول:
و اگر نه Crunchbang هم توزیع باحالیه:n06:
به ترتیبنقل قول:
debian stable
arch linux
gentoo linux
با میز کار xfce
اگر میخواید سراغ Arch و Gentoo برید، Slackware هم میتونه گزینه خوبی باشه.
سلام دوست من. بهترین گزینه برای شما به نظر من لینوکس مینت با میزکار XFCE یا لوبونتو هستش .نقل قول:
سلام میگم که قندشکن چیداره لینوکس من هر چی خواستن تور رو نصب کنم نشد