ببخشید با فرمور حمید جان با سیم ایرانسل 4G+ میاره:n13::n13::n13:
Printable View
ببخشید با فرمور حمید جان با سیم ایرانسل 4G+ میاره:n13::n13::n13:
شهرستان با شهرستان فرق داره الان شهرستان ما چون رایتل اصلا دکل 4g نداره برا همین رو همراه اول 4g میده . گزینه رومینگ مودم فعال باشه و دیتا روی اتوماتیک باشه و نوع شبکه هم اتوماتیک باشه وصل میشه به 4g همراه اول . روی گوشی هم همینطوری هست باز به همراه اول وصل میشه و هر چند یک بار مینویسه همراه اول و بعد باز رایتل میاد .نقل قول:
با فریمور 196 ایرانسل بله اونم فقط رو شبکه tddنقل قول:
حتما از روغن لحیم کاری استفاده کنید تا به برد اسیب نرسه و دچار زدگی و سوختگی نشه و اتصال خوب انجام بگیره و قلع مردگی به وجود نیاد و تمیز در بیاد .نقل قول:
من تو فریمور لاک 196ایرانسل در سیم معمولی فورجی پلاس میگیرم:n33:
با روش نوین:n10::n10::n10:
اقا صابر کمک کنین:n41::n41::n41:
ممنون از تستت.
هر دو رو با wifi تست زدی یا با کابل ؟!
نقل قول:نقل قول:چی شده ؟ کجا مشکل داری ؟ از اون گرفتن فور جی پلاس در سیم fdd هم فیلم بزارید و ثابت کنید که سیم کارت fdd هست حالا از هر طریقی شده اینطوری با گفتن قبول نیست و عکس هم میشه دستکاری کرد :n02::n02:نقل قول:
با سلام و خسته نباشید خدمت اقا صابر عزیز.نقل قول:
از اونجایی که لحیم کاری باید دقیق و تمیز انجام بشه» دادم به دوستم تعمیرکار موبایل تا برام انجامش بده. ولی متاسفانه کامپیوترم اصلا شناسایی نمیکنه ! اصلا نمیگه که الان چیزی به من متصل شد!
اینجوری عمل میکنم : ۱- اتصال کابل usb به کامپیوتر ۲-برقراری اتصال با وسیله رسانا ۳- زدن کابل مودم به برق
سیم های usb به ترتیب رنگ و طبق راهنما به مودم لحیم کاری شده اند. ورژن فریمور هم ۱۹۶ می باشد. مودم هم که ایرانسله
لطفا کمک کنید. اصلا فکر نمیکردم در اولین مرحله گیر کنم!!!
ویرایش: توی دو سیستم متفاوت و دو سیستم عامل متفاوت چک کردم. ویندوز ۷ و ۱۰
موقع اتصال بوت پین و زدن به برق نباید مودم روشن بشه اینطوری میشه یا نه ؟ اگر این مرحله درست هست و هیچ چیزی حتی درایو ناشناخته در کامپیوتر مشاهده نمیشه . مشکل از کابل هست باید یا عوض کنید و یک کابل مرغوب به جاش لحیم کنید یا جای اتصال سیم قرمز و سیاه رو عوض کنید . یا دو سیم وسطی رو جا به جا لحیم کنید . اگر سیم مرغوب و اورجینال لحیم کنید و سالم باشه در دفعه اول و راحت و طبق ترتیب رنگ بندی وصل و مودم هم شناخته میشه . من خودم از کابل مرغوب و اورجینال استفاده میکنم و با یک بار لحیم کاری به درستی شناخته میشه .
مودم کامل خاموشه! بعدش اتصال و بعد میزنم به برق!نقل قول:
در مورد کابل هم دوبار عوض کردم چون بهش شک کردم. یکی کابل موبایل قدیمی نوکیا و قبلی کابل موبایل های جدید.
دو سیم وسطی رو هم جابجا کردم ولی سیاه و قرمز رو نه چون ترسیدم و این دوتا مربوط به برق ۵ ولت هستن. اشکالی نداره جابجا کنم؟
خب با گرفتن نقطه اتصال و زدن برق به مودم خاموش چی میشه ؟ روشن میشه یا باز خاموشه ؟نقل قول:
در مورد جابه جا کردن سیم ها هیچ مشکلی نداره جا به جا کنید یا جواب میده یا نمیده و اون کابل قدیمی رو هم نباید استفاده میکردید چون جواب نمیده . کابل درجه یک 30000 تومان به بالا از اونهایی که شیلد الومینیومی دارن و رشته های چهار سیم رنگی ضخیم هست و جنسشون مس و زرد رنگ هست استفاده کنید .
مودم روشن میشه .مشکلی نداره.نقل قول:
کابل اولی که زدم کابل خوبی بود با رشته های مسی زرد رنگ! ولی دومی که زدم قدیمی نوکیا با رشته های ضخیم تر و رنگ خاکستری.
خب نباید روشن بشه دیگه شما مشکل در اتصال نقطه پین داری و جسمی که استفاده میکنی نارسانا هست و دو پین به هم اتصال پیدا نمیکنه و اصلا مشکل usb نداری . اصلا نباید مودم روشن بشه با اتصال دادن و باید همونطوری خاموش بمونه حتی با اتصال برق .نقل قول:
اااااااااااااااااااااهههه ههههههههههههه! پس چرا توی راهنما چیزی نگفتن که مودم نباید روشن بشه؟؟؟نقل قول:
تشکر از شما. خدا خیرت بده. ناامید شده بودم.
یه وسیله هست شبیه موگیر خانم ها توی ست پیچ گوشتی های تعمیر موبایل.با اون اتصال میزدم. فلز رساناست دیگه؟ باور کن اصلا شکی به رسانا بودنش ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادشون رفته تو اموزش بزارن :n02:نقل قول:
اگر جسم رسانا باشه و درست عمل کنه اصلا مودم روشن نمیشه و پورت و usb هم راحت شناسایی میشه . از یک تکه سیم مفتولی استفاده کن نترس قشنگ به هم اتصال بده و بزن به برق تا دیگه روشن نشه :n02: و درست عمل کنه و usb شناسایی بشه .
درست شد ولی این پیام میاد. الان دیگه مودم روشن نشد و صدای اتصال دیوایس به پی سی هم میاد ولی انگار شناخته نمیشه. درایور ها هم طبق اموزش با نرم افزار نصب کردم. در حالت Disable Driver Signature Enforcementنقل قول:
سلام
وقت بخیر
اقا صابر امروز یه i60 اکبند خریدم ، حقیقت قیمت بالا میدادن بقیه با توجه به بالا رفتن دلار .
الان چند تا سوال داشتم ، میخوام مودم رو اپدیت کنم خودش تو پنل فریموری پیدا نمیکنه ! شنیده بودم یه فریمور 195 یا 196 براش اومده بود (الان برای من 192 ـه)
1- با توجه به این که گفته بودید فریمور 192 افتضاحه به لحاظ سرعت ، فریمور 196 براش رسمی اومده که من نصب کنم ؟ یعنی فقط یه فریمور که با Local اپدیت کنم بدون دستکاری مودم .
2- اگر من فقط بخوام از سیم ایرانسل توش استفاده کنم ، پیشنهادتون اینه که انلاک کنم یا نه ؟
ضمنا ، تشکر بابت زدن تاپیک انلاک :n16:
از این اموزش استفاده کنید برای ویندوز 10نقل قول:
این اپدیت از طریق اپراتور بستگی به این داره که اپراتور اپدیت میفرسته یا نه . نمیشه روش حساب کرد شما الان مودم لاک با فریمور 192 ایرانسل داری و کافیه فریمور اصلی 196 رو از لینک زیر دانلود کرده و از طریق لوکال اپدیت خود مودم واقع در منوی اپدیت به مودم انتقال بدی و تمام . ولی خواستی انلاک کنی آموزش رو گذاشتم و میتونی دست به کار بشی .نقل قول:
اقا متشکر از شمانقل قول:
حقیقت مودم رو الان باز کردم و سیم ها رو هم طبق اموزش لحیم کردم .
فعلا هر کاری میکنم اون درایور huawei 5.01.06 نصب نمیشه رو ویندوز 10 64 . فایل رجیستری رو اجرا کردم ، ویندوز رو هم با حالت disable driver signature بوت کردم ولی اصلا نصب نمیشه .
حالا باز این مهم نیست ، مشکل اصلی اینجاست که من اتصال کوتاه رو میدم و مودم هم همچنان خاموش میمونه چراغاش ، ولی ویندوز اصلا صدایی یا نوتیفیکیشنی برای وصل شدن usb نشون نمیده ! منظورم اینه که الان که درایور نیست ، بالاخره یه اروری چیزی باید بده که اونم نمیده !
راهکار چیه برادر ؟:n02:
راه حل جدید برا ویندوز 10 گذاشتم مطالعه کنیدنقل قول:
موقع انجام کار و اتصال بوت پین و وصل مودم و زدن به برق دیوایس منیجر رو هم چک کنید ببنید درایو ناشناخته هست یا نه مثل اموزشی که الان تهیه کردم و گذاشتم خودم این مشکل رو روی ویندوز 10 داشتم و حل کردم با این روش .
اتفاقا به ذهنم رسید که دیوایس منیجر رو چک کنم ، ولی حقیقت چیزی اضافه نشد با قطع و وصل کردن مودم و درایوری با علامت تعجب هم نشون داده نشد .نقل قول:
البته سیم رو من با لحیم وصل نکردم و با چسب 123 ارتباط رو برقرار کردم (میدونم الان چند تا فحش از ذهنتون میگذره :n02: ولی معمولا جواب میگرفتم از این کار جای لحیم)
باز با لحیم تست میکنم خبرشو میدم . فقط انشالله اخرین سوال این که تو اپدیت رسمی 196 هم انتن دهی و سرعت فرق کرده ؟ یا صرفا تو نسخه انلاکش تفاوت محسوسه ؟
تشکر فراوان
حتما لحیم کنید و اتصالات رو هم قوی و درست بچسبونید . کابل درجه یک اندروید هم استفاده کنید مطمئن باشد همون بار اول مودم راحت شناخته میشه و فقط میمونه نصب درایوها و اونم انجام میدید تمومه دیگه . من چیزی حس نکردم البته من به tdd دسترسی ندارم و فقط fdd تست زدم . فقط اینو میتونم بگم با 192 خیلی از نظر سرعت فرق داره و ارزش داره 196 رو بزنید رو مودم .نقل قول:
فقط میتونم بگم خدا خیر بده هم شما رو ، و هم عزیزی رو که فریمور اوریج 196 رو اپلود کردن .نقل قول:
انتن دهی روی fdd زمین تا اسمون متفاوته با حالت قبل و سرعت از 2 مگابایت/s الان رسیده به حدوده 5 مگابایت .
سپاس ، سپاس ، سپاس :n12:
خروجی لاگ نصب درایورنقل قول:
02/25/19 00:45:06 devsetup64: Error : This Driver's Version is lower than the PC has installed...
02/25/19 00:45:06 devsetup64: ERROR: end...
به نظرم با ویندوز 8 کار کنم سنگین ترم!
اگه بخوام ویندوز جدید نصب کنم کدوم بهتره؟ 7 یا 8 یا 10 ؟ 32 یا 64 بیت؟
سلام
به نظر بنده راه دست ترین ویندوز ۷ هستش و حتما نسخه ۶۴ بیت نصب بشه
راه حل جدید رو هم رفتین نتیجه نداد :n04: من خودم موقع تهیه اموزش برای اولین بار بود که مودم رو مثل شما به کامپیوتر رو ویندوز 10 اونم جدیدترین نسخه موجود در اینترنت وصل میکردم و برا منم طبق اموزش ارور درایو ناشناخته داد ولی دقیقا با روشی که گفتم راحت بدون هیچ اخطار و اروری درایوها رو شناخت و پورتها رو هم نصب کرد . اگه حالت test mode فعال باشه و در این حالت اقدام به نصب درایوها کنید نباید دیگه اخطار بده چون حالت تست هست دیگه و میتونید هر درایوی رو تست کنید . اینطوری باشه مجبورید 7 بریزید رو کامپیوتر .نقل قول:
- مقایسه دو مودم FD-M60 و TF-I60 ایرانسل در مکان یکسان -
مودم TF-I60 (آنلاک نشده ، فریمور 196) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم FD-M60 (آنلاک شده ، فریمور 21.182 ، Web UI ایرانسل) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برداشت خودم از نتایج اینه که مودم i60 ، یا تجمیع رو انجام میده دیفالت (و LTE Watch هم صرفا در ظاهر عوض میکنه باند ها رو ! عملا تغییری رخ نمیده) ، یا اون قدر عملکردش خوبه در فرکانس های 1800 و 2600 ، که از تجمیع این دو تا باند تو مودم m60 هم بهتر عمل میکنه .
واقعا عجیبه :n36:
از @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز بابت تمام کمک هاشون در این مدت تشکر میکنم . با این که خیلی سوال پرسیدم ازشون ، ولی به همشون بدون منت پاسخ کامل دادن ... :n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین فرقی میکنه . اموزش این برنامه تو اینترنت هست میتونی طرز کار باهاش رو یاد بگیری و راحت از طریق گزینه بازگردانی درایوها استفاده کنی .نقل قول:
اصل برنامه سالم هم در سافت 98 هست میتونی از اونجا دانلود کنی همین نسخه که گفتم :
منم همین نظر رو دارم و خودم از عملکرد این مودم در تعجب هستم . حتی دوستان با b525 هم مقایسه کردن کم نیاورد و دقیقا همون سرعت حالات پلاس b525 رو گرفت .نقل قول:
نقل قول:
با سلام
بک اپ شما هم ریختم ولی جواب نداد.
روی سون 64 هم دیوایس ناشناخته میزنه. میرم روی xp تست میکنم اگه نشد احتمال زیاد مشکل از کابل باید باشه. نظر شما چیه؟
من تو لاک 196 ایرانسل 7و8 مگا تو دانلود منجر دان می کنم اگر انلاک کنی از اپراتور مربوطه افت سرعت میگیری من تجربه دوستم به من داد
مطلقا از انلاک مودم tf-i60 صرف نظر کنید:n16::n16::n16:
- - - Updated - - -
من تو لاک 196 ایرانسل 7و8 مگا تو دانلود منجر دان می کنم اگر انلاک کنی از اپراتور مربوطه افت سرعت میگیری من تجربه دوستم به من داد
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
من سبکه fdd ایرانسل ۱۰۰ مگ سرعت گزفتم td تا ۷۰ مگ مشکل خاصی نداشنمنقل قول:
لطفا از درج اخبار کذب و نتیجه ای که خودتون فقط گرفتید جدا خودداری نمایید . با آنلاک مودم هیچ تغییری از نظر سرعت یا هر چیز دیگر در مودم به وجود نمیاید . صرفا قسمت مربوط به درخواست کد آنلاک ریست شده و به وضعیت غیر لاک درمیاید و 100 البته مودم شما رو به یک مودم نسخه جهانی هواوی که از اول لاک نیستند تبدیل میکند و مورد دوم اینکه نسخه اصلی هر سه اپراتور های وب و ایرانسل و مبین نت هم در انجمن وجود دارد و به هیچ عنوان هم دستکاری نشده اند و میتوانید با این فریمورها دقیقا مودم رو به حالت اول اون تبدیل کنید و از همون امکانات و همون شبکه و همون ظاهر هم استفاده نمایید گفته شما زمانی صدق میکند که مودم مربوط به یک منطقه دیگری از جهان باشد و مختص یک اپراتور و یک کشوری باشد و فرکانس های مودم برای اون کشور راه اندازی و بهینه شده است و حتی با آنلاک و تغییر فریمور هم امکان دارد با شبکه های کشور شما ناسازگار باشد . دقیقا مثل این گوشی های شیائومی که در بیشتر مدل ها با شبکه های اینترنت کشور ما همخوانی ندارند و علت این موضوع ساخته شده و بهینه شدن این گوشی ها برای بازاری دیگر و کشورهایی دیگر هست و نه کشور ما .نقل قول:
مورد شما واقعا یک مورد نادر هست و تا الان هم باید حل میشد . حتما ویندوز 7 نسخه 64 نصب کنید و ویندوز هم جدید باشه . راهی دیگر اصلا به ذهنم نمیاد . بیشتر دوستان با اموزش ها و راهنمایی ها راحت و حداقل برای بار دوم توانسته اند کار خودشون رو راه بیندازن . موفق باشید .نقل قول:
- تست سرعت در دو حالت CA و MIMO 4*4 -
(با سیم کارت TD-LTE و باند 42 تست شده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------
اقا دو تا مساله پیش اومد الان :worried:
اول این که چه روی fdd و چه روی td ، ابدا 4G+ داخل کنترل پنل ظاهر نمیشه ! این طور که دوستان میگفتن با سیم td-lte ، تو مودم 4G+ نشون داده میشد ...
مورد دوم این که تفاوت mimo 4*4 و ca تو چیه ؟ کدومشون بهتر عمل میکنه ؟ اصلا تو دکل های ما ساپورت میشه ؟! چون با تستی که من گرفتم ، نتیجه خیلی متفاوت نبود !
----------- ویرایش -----------
الان یه مطلب جالب رو متوجه شدم . وقتی مودم تازه به شبکه td وصل میشه ، به شبکه ای وصل میشه که sinr ـش 6 ـه ولی خب سرعت بالای 4 مگ به من میده !!!
بعد کمتر از یک دقیقه ، به شبکه دیگه ای با همون مقدار RSRP و RSSI متصل میشه ، ولی SINR میره دور و بر 11-13 . حالا مشکل این جاست که روی این شبکه ، سرعتی که میگیرم نهایت 1.5 مگه !!!!
قضیه چیه اقا ؟ :n02: دیده بودم از یه باند بندازن به یه باند دیگه ، ولی این جوریشو ندیده بودم .
چرا با فریمور 196 علامت + رو شبکه tdd ظاهر میشه و دوستان خیلی فیلم و عکس از این موضوع فرستادن احتمالا منطقه شما و دکل های منطقه شما تجهیز نشدن . از نظر mimo4 فکر کنم راه اندازی نشده و برا همین با تغییر ca به mimo4 تغییری حاصل نمیشود .نقل قول: