سلام دوستان
سمنان کسی فیبر نوری گرفته؟
منطقه ما فیبر میدن دو هفتس درخواست دادم گفتش ۷-۸ روز دیگه میان برا سیمکشی ولی بعد دو هفته هنوز نیومدن.
راه حل چیه؟
Printable View
سلام دوستان
سمنان کسی فیبر نوری گرفته؟
منطقه ما فیبر میدن دو هفتس درخواست دادم گفتش ۷-۸ روز دیگه میان برا سیمکشی ولی بعد دو هفته هنوز نیومدن.
راه حل چیه؟
ظاهرا مسیر فیبرکشی من خیلی زیاد هست چون باید از 3 کوچه رد بشه و خرابی هم پیش بیاد پول تعمیر رو باید خودم بدم، پیمان کار های مخابرات که الکی گفتن تا 80 متر رو مخابرات میده بقیش با خودت در حالی که خود رییس مرکز گفت همچین چیزی نیست اگر می تونید صبر کنید تا بیان انجام بدن، خلاصه موند تا یک با وجدان پیدا بشه برای ما فیبر بیرون رو بکشه چون بالاخره مخابرات پولش رو میده
اینم نتیجه ی مدیریت این مملکت هست که همه دندون تیز کردن برای پول نمیان کار مارو راه بندازن، من الان هم پول مودم رو دادم و هم پول فیبر کشی داخلی رو باید بدم + هزینه گزاف اینترنت در سال
بله از درپوشاش که فیبر نوری باید باشه حالا تو دل و رودش را من نمیدونم :biggrin:مثل اینکه باید تا 200 متری تون اومده باشه اون نفر اولم که تقاضا داده باید مثل اینکه رضایت بده البته این از اطلاعاتیه که من همینجا بدست آوردم حالا دوستان واردتر هم میتونن توضیحات منو تصحیح و یا تکمیل کنن جالبه یکی از fat ها مربوط به ایرانیان نت هست شرکتی که در ابتدا قرار بود پروژه فیبر نوری را انجام بده که بعداً خود مخابرات فیبرکشی را در انحصار خودش گرفتنقل قول:
ایرانیان نت هنوزم فعالیت داره و من تماس گرفتم باهاشون که میگن فقط کرج فعالیت داریم و از های وب هم در مورد سرویس آذرخش پرسیدم گفتن فقط کرج و با ایرانیان نت همکاری میکنیم ما
مخابرات براش جور نشه شاید ازونور بتونه استفاده کنه
فاصله هاشون که همگی کمتر از50 60 متر هستش اینایی که عکسش رو گذاشتم. اون ایرانیان نتها مثل اینکه مربوط به های وب میشه . می خواستم بدونم ایا اون باکسهای دیگه که عکساشونو گذاشتم باکسی مربوط به فیبر نوری مخابرات هستش یا نه؟نقل قول:
آخه مثل اینکه اینایی که فیبرنوری های وب دارن زیاد راضی نیستن ازش. انگار فیبر نوری مخابرات بهتره سرعت و کیفیتش. دقیق نمیدونم دوستانی که این سرویسها رو دارن اگر اشتباه میکنم اصلاح کنن .
اخر سر اینکه اینکه گفتید اونی که اول گرفته باید رضایت بده یعنی چی دقیقا؟! چه ربطی به اون داره؟! مگه اون باکس صاحبش اون طرفیه که اول گرفته که باید رضایت بده؟ اصلا چطوری باید طرف رو پیدا کنم و ازش رضایت بگیرم؟!!! یعنی اگر باکس در خونه مون باشه و اونی که اول گرفته رضایت نده من نمیتونم از اون باکس سرویس فیبر نوری بگیرم؟!
دو تای آخری که آرم مخابرات داره روش در مورد رضایت هم من مطمئن نیستم چون خودم ندارم شما 10-20 صفحه آخر همین تاپیکو یه نگاه بنداز یا صبر کن دوستان واردتر بیان راهنماییت کنننقل قول:
رضایت برا موقعیه که مثلا تو آپارتمان یکی گرفته باشه یه اسپلیتر میزنن سر سیمی که تو پارکینگ اومده به جفتتون بدن که دیگه لازم نباشه دومین کسی که داره از مخابرات سرویس میگیره سیمکشی به کوچه داشته باشهنقل قول:
کسی شماره یک پیمان کار با انصاف و کار بلد رو داره؟
اگر امکانش هست اینجا بذاره یا برام بفرسته شخصی دمتون گرم
من یه سال پیش رفتم ببینم میشه از مرکز مستقیم فیبر بکشن تا خونه رعیس مرکز یه نامه داد بدم هم کار طبقه پایینشون. مسول اون mdf اینا گفت خونتون کجاست گفتم کوچه کناری .بعد هم جواب رد داد گفت مثلا باید همین خونه های نزدیک باشی:)
اینطور که پیداست باید گیر سه پیچ بدید :biggrin:نقل قول:
دوتای آخری مسی هستن (با اینکه روش زده onu)نقل قول:
اونای دیگه هم اینکه ظرفیت داشته باشن یا نه باید باز کنی توشو ببینی که آیا اسپلیتر توش هست یا نه ، واگر هست پورت خالی داره یا نه. که بازم 100 درصد نیست و باید بری از پیمان کار یا isp بپرسی وضعیت دقیق چیه.
اون موقع هیچ حرفی از هزینه اینا نزد .ولی مثلا الان فک میکنم بخام هزینه رو خودم بدم اصلا نمیصرفه. همینadsl فول سرعت میده سماغ میمکم تا خودشون شروع کنن به سیم کشی انشالله یه دهه دیگهنقل قول:
سلام دوستان من یکماه از سرویسم گذشته چطور باید این قبض هزینه یکماهو پرداخت کنم.هیچ جا هیچ چیزی نوشته نشده.
ما یه ساختمانی داریم میسازیم که من اصلا فکر نمیکردم اون اطراف فیبر باشه اما از مخابرات خودشون تماس گرفتن که اگه واسه این ساختمانی که دارید میسازید فیبر خواستید بگید بیاییم بکشیم. حالا من چون میخوام تعداد زیادی سرور داخل این ساختمان قرار بدم و به عنوان شرکت و حقوقی درخواست فیبر کنم چندتا سوال داشتم لطفا اگه اطلاع داشتید کمک کنید.
اول اینکه من برای هر 4 تا سرور یه سرویس تانوما با سرعت حداقل 300 مگابیت میخوام. حالا اگه 20 تا سرور باشه من چطوری باید درخواست بدم؟ یعنی چندتا سیم جداگانه باید واسم بکشن و هر کدوم رو به یک مودم جداگانه متصل کنم؟
سرویس «آذرخش» هایوب که در حال حاضر بر بستر « #فیبرنوری تا خانه» یا همان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مناطق #عظیمیه و #جهان_شهر در #کرج و استان #البرز ارایه میشود، در جدیدترین تست #سرعت خود توانسته است:
- سرعت #دانلود بیش از 830Mbps
- سرعت #آپلود 630Mbps
- و پینگ 2 میلیثانیه را محقق سازد!
این سرویس تا پایان سال ۱۴۰۰ در بیش از ۵۰۰ شهر ارایه خواهد شد. هم اکنون این سرویس با سرعت دانلودهای 50، 100 و 300 Mbps برای مصارف خانگی و سازمانی قابل ارایه است.
جهت اطلاعات بیشتر با شماره سراسری ۱۵۶۵، داخلی ۵ تماس بگیرید.
سلام یه مقدار توضیح میدید این قضیه رو؟ الان تو ایران روش FAT استفاده میکنن یا GPON؟ قبل از کابل کشی تا درب ساختمان باید این موضوع در نظر گرفت؟نقل قول:
نقل قول:
پینگ داخلی به هیچ دردی نمیخوره، تست با فرانکفورت میذاشتن.
500شهر جوک خوبی بود همین الانشم با وجود تحریما فیبر داخل استانی رو انجام نمیدن چه برسه ب فیبر کشی برای 500شهر حتی پروژه vdsl ک خیلی ازش تعریف میکردن جهرمی اومد با کافو عکس یادگاری گرفت برای شو آف تجهیز کجا بودنقل قول:
نقل قول:
اساس کار اینا بر پایه دروغ بنا شده، کلا دروغ گفتن و ادعا کردن و بلوف زدن واسشون عادی شده.
من کافومون نوری شده الان تقریبا 3 ماهی هست
اومدن دو ماه پیش کافو رو نصب کردنو کاراشو کردن الان فقط مخابرات نت میده
رفتم پیش امورمشتکرین مرکز ی خانوم milf حرفه ای بادکنکی
میگم قربونت برم FTTH میخوام میگ جانم؟میگم اینترنت فیبر نوری میخوام نیم ساعتم توضیح بیا بده میگه فیبر میگ برا چی میخوای؟ :mellow:تو ذهنم گفتم میخوام گلای قالی پر پر کنم
گفت نداریم تو خیابونتون هنوز راه نیافتاده سه جا تو این مرکز(شهر) فیبر داره میتونیم بدیم صبر کنید
گفتم سگ خورد VDSL بده میگ که هنوز راه نیافتاده حالا کافو نوری بماند FTTN ک سر کوچس
بماند ک کافو رو هم گرفتن FTTC کردن
گفت نداریم گفتم خب بابا ADSL بده گفت پورت ازاد نداریم
حاجی من رد دادم یکم ولوم دادم صدارو عصبی شدم
:weird:ی سرویس نت درست درمون از شاتل داشتیم ریدید توش و حالا دارم میگم ی پخی بدید پوسیدم تو خونه
گفت برو پیش ریس مرکز رفتم پیش اون گوساله هم همینجوری ی شماره گرفت و گفت بهت زنگ میزنیم کارشناسی باید بشه و ازین حرفا :evil2:
اقا الان VDSL کافو نوری سر کوچه هست و FTTC کابینت جدید اوردن حدود ۳۰۰ متری خونه ولی FAT نزدیک نداریم
راه حلی چیزی ندارید؟
بخوای به این پدرسگا بگی بیان ازش فیبر بکشن برات تا جلو در خونت با هزینه از جیب خودت چقدر میشه؟
سایتش هم ک اصن ثبت نامش کار نمیکنه
دوست عزیز اگر بخوای از جیبت بدی هزینه ها میلیونیه اگه قبلاً از شاتل داشتی و راضی بودی از یه شرکت ای دی اس ال دیگه سرویس بگیر یا از روشهایی مثل TD LTE استفاده کن به نظرم باید هنوز صبر کرد تا این تکنولوژی فیبر جا بیفته و هم قیمتاش شکسته بشه و هم سفارش سرویسش راحتتر بشهنقل قول:
سگ برینه به این adsl بالاخره دارم ازش راحت میشم، رییس مرکز نواب آدم خیلی خوبی هست و نزدیک به 400 متر برام کابل فیبر بیرون رو رایگان کشید :n20:بخاطر مدرسه های اطراف که دستور هم اومده همشون باید فیبر بشن شانس در خونه مارو زد و اینکه با مودم 1600 و هزینه 500 تومن هم دستمزد کارای داخلی اینا که البته فکر کنم کردن تو پاچه چون طبقه 1 چسبیده بودیم به پایین تقریبا تمام شد کار ما، البته هنوز فعال نکردم و الانم دارم با adsl عین چی دانلود می کنم، خلاصه آدم خوب نصیب همتون بشه و اینکه هیچوقت زیر بار طرح های مخابرات نرید و طرح استاندارد بگیرید که همه چی دست خودتون باشه(من طرح 500 گیگ 160 تومنی رو گرفتم و چون پر مصرفم مثل اینکه کار من رو راه انداخت باز زودتر)، هزینه کابل کشی هم اگر می خواستم خودم بدم باید بالای 2 تومن باید میدادم، بستگی به فاصله داره و کابل رو چی بکشن مثلا 2 کور یا 4 (برای خودم) یا تا 12 کور، تست هم گرفتن حدود 3 بود کیفیت فیبر که خیلی عالیه چون تا 24 جا داره.
به سلامتی، از موقعی که مخابرات یوزر و پس رو میفرسته برات چقدر تو مرکز طول میکشه تا کارای بیرون ساختمون رو بکنن؟ من هی میترسم بخوره به گرونی هزینه زیاد بشه.نقل قول:
مودم چی گرفتی؟ به من گفته فایبرهوم باشه. پیمانکار رو هم یکی از همون مرکز معرفی کردن بهم، بخوای از بیرون بیاری یارو از کجا باید بدونه چیو به چی وصل کنه؟
نمیده انحصار شده الاننقل قول:
شکایت زدم ب جایی نرسید خودشونم سرویس هیچی نمیدن افتادن رو لج
سه ساله این سرویس معرفی شده جا افتادن داره؟
قیمت هاشم شکسته نمیشه خیالت تخت تو این مملکت دیگ نفس کشیدن نرخ نداره
امروز نگیری فردا هم نمیگیری
باشه اگر به من باشه من حاظرم یبار برا همیشه پول بدم ولی یه سرویس سرعت بالا داشته باشم خسته شدم بخدا دیگ از چندین سال adsl و ... :D
بیشترم ترافیک داخلی نیازمه
برای شما هم سرعت ارتباطات P2P از جمله شبکه های تورنت کمه؟ برای من حداقل یه ساله اینطوره و از 150 کیلوبایت بالاتر نمیره درحالی که سرعت عادی بالاس...
اگه کسی خط تلفن مسی داشته باشه و بخواد فیبر نوری بگیره اون خطهای مسیش را ازش میگیرن(قطع میکنن) یا همزمان میشه هر دو را داشت ؟
معمولا هر دو را نگه میدارن. علتش هم اینه که فرضا رو فیبر نوری همون خط را به شما بدن وقتی برق میره مودم خاموش میشه دیگه شما تلفن ثابت ندارین ..نقل قول:
مگه اینکه یه جایی باشه که خیلی همه کار را تمیز انجام بدن ، کل سیم های مسی را کابل برگردون کنن که همچینجایی ایران پیدا نمیشه .
سلامنقل قول:
GPON اسم کل تکنولوژی هست که فیبر را از مرکز مخابراتی میرسونن به منزل شما
FAT اسم کافوی نوری هست که تو معابر و کوچه ها میزنن قبل از اون باکس آرم دار در منزل
حالا اگه FAT برق میخورد و اکتیو بود Active دیگه اصلا اینترنت GPON نمیشد و یه چیز دیگه بهش میگفتن مثل ADSL و VDSL و GshDSL و غیره XDSL
چند صفحه قبل یکی از دوستان میگقت به من گفتن سرعت متقارن و پورت های بالای 10گیگ هم میدادن من نگرفتم ! که بعیده همچین چیزی تو ایران باشه . یعنی برا کاربر خونگی
تو ایران فعلا FAT ها پسیو Passive هست یعنی بدون برق کار میکنه و شما هم کابل کشی داخل ساختمان را بر مبنای همین انجام میدید یعنی یه دراپ کابل Drop Cable با دو تا 2 کور نوری Core براتون میکشن ...
FAT اکتیو که با برق کار کنه باسه جاهایی مثل نروژ و فرانسه و غیره هست و بعیده به این زودی ها به ایران برسه (سرعت های متقارن و 10 گیگ و بالاتر میده )
من که آخرین بار دانلود کردم سرعتش از شبکه داخلی هم بیشتر بودنقل قول:
یا سرویس دهنده شما تورنت را محدود کرده
یا تورنتی که دانلود میکنید سرعتش کمه یا تنظیمات برنامه تون درست نیست مثلا اگه میو تورنت استفاده میکنید از قسمت Bandwidth کانشکن های بیشتری را باز بگذارید .
نقل قول:
این نمونه یه کمپانی تو نیوزلند که فایبر اکتیو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط با داد و بیداد شاید کارت حل بشهنقل قول:
کشوری داریم، میان فیبر میکشن، کافو نوری میکنن بعد حاضر به گرفتن مشتری نیستن!!!
یعنی فقط دستور اومده فیبر کن دیگه به بقیش کار ندارن این که میگن مخابرات ظاهرا خصوصیه ولی باطنا دولتی همین! طرف میدونه مشتری باید بگیره پول دربیاره بس به پول مفت دولتی عادت کردن حاضر نیستن پروژه ای که انجام دادنو به دست مشتری نهایی برسونن!
واقعا زوره که حالا هیچ نتی هم نشه گرفت!
باید رید به سر و کله این مملکت واقعا این همه ادعا و دروغ روانیم کرده
:blink: عجب
چه نوسان عجیبی داره موقغ تست، تک کانکشن خارج هم که تو باقالی، البته با testmy.net بهتر بود :worried:
پایین ترین پینگی که تو بازی genshin impact گرفتم با adsl روی حالت fast 83 84 اینا بود، الان که با فیبر رفتم اول با 70 اومد الانم روی همون بین 70 تا 75 هست که در کل چیزی حدود 10 تا 15 تا اختلاف هست :ohno:
اینم یک تست آخر که وای فای مودم هواوی رو قطع کردم و از مودم vr900 استفاده می کنم و با گوشی تست گرفتم
150 گیگ پیشگامان هم بوسیدم گذاشتم کنار برا خودشون باشه.
دلیلش انحصاره اگه تو یک فعالیت اقتصادی رقابت وجود داشته باشه مشتری حرف اول و آخر رو میزنه البته طبق گزارش دوستان برخورد با مشتری در بعضی مراکز مخابراتی هم خوبه و کار راه بنداز هستن خوب بعضیام کاریشون نميشه کرد عقده های روانی و سادیستی دارن بهتره اول یه تست روانشناسی در موقع استخدام گرفته بشه و این حضرات بجای پشت میزها راهی دفاتر روانشناس و روانپزشک و در صورت لزوم آسایشگاههای روانی بشننقل قول:
نقل قول:
اخه یعنی چی بخدا دیونه شدم ۴ ماهه نت ندارم ده روز دیگ دارم میرم خدمت سسخلیتم سوخت تو اتاق یه فیلم نتونستم ببینم زورمم میاد پول بدم هم مودم td بگیرم هم پول بسته های صرف نداشتتشو 69 تومن میدادم 185 گیگ کامل جواب میداد
با نت fdd ک وصل میشم ویندوز یهو ۲ گیگ نت ب فنا میده بسته ب فاک میره بخدا الان ماهی دارم 170 تومن پول 70 گیگ نت میدم
نت td هم پوشش بیرون از خونه اش خوبه داخلی ترکیده! خیلی نوسان داره نمیخوام هزینه هارو برای نت td بیخود کنم میخواستم یه جا پول ftth بدم
چهارتا گوساله رو انداختن تو ی طویله و بروشور ftth vdsl و ... الاق تا 200 متری خونه fttc اوردین یه فیبر کشیدن انداختن تو ی علمک این حرفارو داره؟
دوستان اونایی ک امار دارن متری چن در میاد از کافو بخوان فیبر بکشن تا در خونه بگم اونم خودم میدم بیان انجام بدن؟:angry:
تو سایت xdsl بی پدرترشون بقیه پیش شماره هارو زده مخابرات
خط منم زده
در حال حاضر، به دليل نوسازي شبکه، امکان ارائه اينترنت پهن باند ثابت بر روي شماره تلفن اعلامي نمي باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من فکر می کنم این رو کشیدن یک چیزی حدود 400 متر که اگر حساب کنیم میشه 2600 ولی 2 کور هم هست که ارزون تر هست و اینکه پیمان کاری که میخواست با پول برام بکشه هم گفت 2 تومن ازت میگیرم و بقیش هم چیزی حدود 500 میزنم پای مخابرات، و در آخر سراغ اینا نرید که دزدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خواست کابل رو متری 30 تومن با من حساب کنه 12 کور.
سایتی سراغ داری پیمانکار داشته باشه این سایتا آخه سیم میفروشن فقط. پیمانکار مخابرات محل هم به من 2 کور متری 10 قیمت داده بعدش؛ اینکه پیمانکار خصوصی بیاری از کجا میفهمه به کجای FAT بزنه؟نقل قول:
با رییس مخابرات اگر صحبت کردی به نتیجه نرسیدی اینکارو کن چون بخواد رایگان برات میکشه و سایت هم زیاد هست ولی چون زده بودن تو سایت خیلی جاهای بزرگی رو فیبرکردن بیخیالشون شدم
همینی که میگم دزد هست هم ۲ کور رو متری ۱۰ میگیره، باید بی سواد باشه که دیگه ندونه، جای خالی داشته باشه وصل می کنه سریع کابل رو میکشه، بعد حالا می تونم شماره کسی که برای من فیبر کشید و ۲ نفر دیگه هم جز اونا رو بهت بدم حالا فردا با همین tehranftth هم صحبت کن که ازت یک عکس از fat میخوان و فاصله رو سوال می کنن که حدوددی میگی.
تشکر اما در این پنل که هیچ جا خبر از قبض نیست .هیچ جا.سرویس پس پرداخت.به 2020 ام زنگ میزنم میگه قبضی نیستنقل قول:
والا این منم نمیدونم قضیش چیه مال خود منم پس پرداخت هست و فقط میدونم آخر هر ماه باید پول بدم، چون چیزی پیدا نکردم تو پنل، این به ذهنم رسید که شماره فیبر(نام کاربری) رو بزنم عین قبض تلفن استعلام بگیرم با استفاده از برنامه هایی از قبیل همراه کارت و آپ و بانک هانقل قول:
ولی در کل باید یک اس ام اسی چیزی بیاد بگه روش پرداخت رو
متاسفانه تجربه ندارم اگر دوستانی که سرویس پس پرداخت دارن جواب این دوستمون رو بدن ممنون.