این چه وضعیتی دشده
استیم و بستن
گوگل و 6 تا عکس بیشتر نشون نمیده
نصف سایتهای خارجی بستس
حتی انی دسک هم نمیشه دیگه وصل شد
مادرشونو حتما باید گرفت به عذاشون نشوند اینارو.....
Printable View
این چه وضعیتی دشده
استیم و بستن
گوگل و 6 تا عکس بیشتر نشون نمیده
نصف سایتهای خارجی بستس
حتی انی دسک هم نمیشه دیگه وصل شد
مادرشونو حتما باید گرفت به عذاشون نشوند اینارو.....
سلام مجدد
دوستان عزیز بنده یک دستگاه مودم AirMaster 3100V دارم .
وضعیت سیگنال :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت مصرف:
سقف سرعت دانلود ۱.۵ مگابایت
پینگ ثابت و پایدار
قطعی ندارم
تصمیم :
ایا مودم رو عودت و از طرح ۳۶۰ که بتونم به دکل همراه اول وصل بشه با تهیه مودم جدید استفاده کنم ؟
ارزش داره یا اگر مشکل داره به بنده تجربه خودتون رو بگید که مودم رو الکی از دست ندم.
با تشکر
خب شما که هر دو سرویس دارین که!!نقل قول:
سوالتون جوری بود که مبین نت رو ندارین
[emoji848]
هر روز قطع شدن دیگه عجیبهنقل قول:
اکه توی بازه های زمانی مشخص قطع میشه مشکل از مودم هست اگه یکسال بیشتر نشده از کارانتی استفاده کن
اکه هم میتونی مودم ببر جای دیگه منظور یک منطقه دیگه از شهر تست کن
شما خواستی برید مودم جدید بگیرید امامودم خودتون رو ندیدنقل قول:
اگر هم نیازشدید ندارید دست نگه دارید فعلا وضعیتش خرابه از همه نظر
طرح 360در اصل همون معمولی مبین هست فکر نکنیدچون رومینگه پینگ و یا سرعت بهتر میشه
مودم انلاک کردمنقل قول:
فقط شبکه تی دی این مشکل دارم سیگنالمم پره ولی نمیدونم چرا قطع میشه
با سیم کارت همراه اول بیشتر از یک هفتس که روشنه یک بار هم قطع نشده
سلامنقل قول:
بله هردو رو دارم اما مدتیه ایرانسل از نظر کیفیت پایداری خوبی نداره ( سرعت دانلود مشکلی ندارد )
سلامنقل قول:
پس با این حساب به همینی که هست راضی باشم و با طرح ۳۶۰ سرعتم بیشتر ممکنه نشه و پایداریم به واسطه استفاده از دکل همراه اول بهم بخوره؟
فعلا حداکثر ۱.۵ مگابایت بر ثانیه بدون قطعی دارم.
زمانی که رومینگ میکنید کیفیت اینترنت شما وابسته به تجهیزات و زیرساخت اپراتور میزبان خواهد بود ، بنابراین میتونه با طرح 360 پینگ بهتر و سرعت بالاتر بده یا میتونه کیفیت بسیار پایین تر از حالت فعلی بده اما معمولا پینگ بهتر نمیشه ممکنه پهنای باند تفاوت کنه که در هر صورت از دکل هر اپراتوری استفاده کنید پهنای باند شما حداکثر 40 مگابیت خواهد بود.نقل قول:
قرار بود کل سرویسهای وایمکس مبین رو از کشور جمع کنن اما نکردن فعلانقل قول:
طرح 360 رومینگه. و ربطی به همراه نداره ..ایپی. پینگ .پهنای باند. همگی مربوط به مبیننته پس فکر نکنید همراه سرعتش 70مگابت باشه +پینگ 100شما هم باید روی مبین همونو بگیرید
سرعتش توی وایمکس فعلا خوبه منتها حجمهاش بشدت گرونه اما اگر براتون مهم نیست خوب مجبور نیستی عوضش کنی
اما خیلیها مشکل پیدا کردن با فیل....ش ویکسری سایتها
با سلام خدمت دوستان گرامی صفحه مشترکین مبین نت مجددا از دسترس خارج شد.کسی از دوستان تا به حال مودم جیبی مبین نت مدل tenda 180(طرح 360 درجه)داشته (مودم مشترک مبین نت با همراه اول) .آیا مودم خوبی هست یا نه. لطفا اگر تجربه کار با این مودم رو داشتید راهنمایی کنید.
با سلام
دوستان کسی APN مبین نت میدونه ؟؟
دوستان منقطه ما تحت پوشش مبین نت نبود بخاطر همین طرح رومینگ با همراه اول دادن اما تو تنظیمات مودم فقط با مود tdd وصل میشه و با fdd وصل نمیشه این یعنی چی؟
میخوام بدونم اگه رومینگ نیست چرا این طرحو بهم دادن :|
عجیبهنقل قول:
ببینید گزینه data roaming فعال باشه
و روی fd بذارید و mode روی 4g بذارید و بعد بصورت دستی جست و جو کنید ببینید میتونید روی همراه اول رجیستر کنید
اکه نشد احتمالا اونجا مبین نت انتن میداده
واسه اطلاعات بیشتر در مورد اکانت با پشتیبانی تماس بگیرید
سلام
من یک ماه پیش مدم مبینت گرفتم با طرح 360 از نمایندگی مشکلی که الان دارم اینکه برگهای گارانتی داخل جعبه ی مدم امضا نشده می خواستم بدونم مهم هست یا نه ( برای گارانتی در صورت خرابی )
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام
من یک ماه پیش مدم مبینت گرفتم با طرح 360 از نمایندگی مشکلی که الان دارم اینکه برگهای گارانتی داخل جعبه ی مدم امضا نشده می خواستم بدونم مهم هست یا نه ( برای گارانتی در صورت خرابی )
با تشکر
اگه شماره تماس نمایندگی رو دارید اطلاع بدین بهشون ولی خیلی مهم نیستنقل قول:
مودم b612 هواوی کیفیت ساخت خوبی داره و اگه ضربه نخوره و از لحاظ فریمور دستکاری نکنید مودم جون سختی هست
مبین نت این پنل ecare اش تا کی قرار دردسترس نباشه؟ و اینکه من الان حدود۴۰ دقیقه هست با ipهای خارج از ایران باهاش مشکل دارم برای بقیه هم همینطوره؟
الان دو سه روزه همش داره قطع و وصل میشه اینترنت معلوم نیس چیکار دارن میکنن
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
بنده زنگ زدم پیگیر شدم
مشکل از زیر ساخته دارن دست کاری میکنن عوضی ها
بابا بگید از اول اینترنت ملی میخواییم بدیم یه فکری دیگه بکنیم خووب
بله تایید میشه. من هم مشکل دارم. سرعت بسیار کاهش پیدا کرده، قطعی زیاد با سایتهای خارجی.نقل قول:
دو سه روز پیش تاحالا مشکل پیش اومده و امروز دیگه افتضاح شده.
کاش اینجوری نبودیم معلومه هدفشون چیه ....نقل قول:
به خدا حاضرم قسم بخورم ایران مثل کره شمالی میشه ....
مشکل اینه نت مبین نت کلا رایگان شده:n02::n02:
از دیروز اکانتینگشون قطع هست و من بدون بسته وصلم
ملت هم فهمیدن و گذاشتن رو دانلود
خیلی امیدوار نباشید ، ممکنه بعدا از شما کم بشه .من تا به حال روی 2 تا سرویس دهنده به همچین مشکلی برخوردم و بعد از در دسترس شدن اکانتینگ و خرید بسته از حجمم یک جا کم شده اخریش هم حدود 20 روز پیش بود .امیدوارم بعدا کم نکنن ازتون.نقل قول:
من هفت ماهه تمدید نکردمنقل قول:
هر چقدر میخوان از صفر کیلوبایت مونده کم کنن:n02::n02:
سلام
امروز پینگ به شدت افزایش یافته.
ببخشيد ميشه بپرسم براي شما كه بيشتر از 6 ماه استفاده نكرديد، تو قسمت خريد طرح و پيشنهادهاي ويژه، چه بسته هايي با تخفيف براتون اومده؟نقل قول:
هنوز پنل قطع هست نمیشه چک کردنقل قول:
دوستان خود مبین نت هم اعلام کرد تا پایان بروزرسانی نت رو برای کسی قطع نمیکنه
عملا رایگان هست:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که مبین از کار افتاده حداکثر سرعت دانلود چقدره ؟
بي زحمت هر موقع درست شد يه چك كنيد و نتيجه رو اينجا بزاريد.نقل قول:
خيلي ممنون:n40:
سلامنقل قول:
برای بنده در بهترین حالت با سیگنال نه چندان قوی
۱.۵ مگابایت بر ثانیه تا ۲ مگابایت هم میده.
ولی پینگ وضعیتش مطلوب است به جز دیروز.
سلام. من یه چیزی رو درست نفهمیدم
الان که وبسایت مبین نت قطع هست دانلود رایگان حساب میشه یا نه ؟
من که با پشتیبانی صحبت کردم گفت بعد از بروزرسانی سیستم تموم هرینه ها حساب میشه باید پرداخت کنید. نمیدونم چقدر واقعیت داره این حرفشوننقل قول:
الان یکسری سیمکارت که کلا بلا استفاده و بدون حجم بودن دارن مجانی استفاده میکنن بعد هممیندازن دور از کجا میخواهن حساب کنننقل قول:
سیمکارت بود 8ماه بیشتر خاموش بوده :n02:
غلط کردند، شاید برای اشتراکهای بالای یک ماه بشه حساب کنندنقل قول:
الان كه مبين نت دوباره وصل شده، بي زحمت يه نگاه بنداز تو قسمت پنل كاربري>>خريد خدمات>>خريد طرح>>پيشنهادهاي ويژه مبين نت براي شمانقل قول:
ببين چه طرحايي برات هست
ممنون
200 گیگ 12 ماه با 400 گیگ شبانه - 50 درصد تخفیف ویژه نوروز - 214 هزار و 500 تومننقل قول:
100 گیگ یکماهه - 35 درصد تخفیف - 55 هزار 185 تومان
تخفيف ويژه نوروز برا من نيومده متاسفانهنقل قول:
اصن گزینه خرید طرح نداره برا من ... تمدید داره و تغییر ... با حجم اضافه و گیگ پکنقل قول:
پیشنهادات ویژه تو قسمت تغییر طرح هست و به همه نمایش داده نمیشهنقل قول:
ایشون اشتباه لفظی داشتن گفتن خرید طرح
امروز مودم یکی رو که طرح 360 داشت اوردم خونه به همون دکلی وصل شدم که با گوشیم وصل میشم .همزمان تست سرعت گرفتم همراه اول روی گوشی تا 60 مگ داد ولی مبین نت 25 مگ بود .چرا اینطوریه ؟ برای شماها هم همینجوره ؟