یه بسته 15 گیگ سه ماهست که 5 گیگش به صورت شبانه (2 تا 8 صبح) هست.نقل قول:
یه سؤال: برای استفاده از شبانه، باید اینترنت و قطع و وصل کنم یا خودش فعال میشه؟
Printable View
یه بسته 15 گیگ سه ماهست که 5 گیگش به صورت شبانه (2 تا 8 صبح) هست.نقل قول:
یه سؤال: برای استفاده از شبانه، باید اینترنت و قطع و وصل کنم یا خودش فعال میشه؟
تو ecare اون 5گیگ رو زده 2-14نقل قول:
خودش اتوماتیکه.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
بین ۱۲۰ تا ۴۵۰ کیلوبایت. عالیه سرعتش البته اگر ۲۰ سال پیش بودم و مودم ۵۶K می داشتم.نقل قول:
مسخرست ایرانسل.
تست ۱۰۰ مگ روی ۱۷-۱۸ مگ تست میداد سایت اسپیدتست. الان که خرشون از پل گذشته سرعت اینه.
مودم رو یکبار ریست فکتوری کنیدنقل قول:
تنظیمات خاصی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم برای دوستان این 3تا پایینی مودم های مبین نت و 2تا ایرانسل هستند
واسه مجتمع هست؟نقل قول:
مودم پاینی ۵۱۴۲ هست؟
یه عکس هم از قدرت سیگنال مودم ها بذارید
سپاس
ماشاالله به شما [emoji16][emoji16]نقل قول:
همه چیز جوره
تست سرعت هم بذارین لطفا
از کدوم مدل راضی هستین
ظاهر وایرلس هم دارین
بالای مودم ۵۱۴۲ چیه؟ شبیه باکس هست یا مودم فضا باز؟
یکی مودم airmaster مبین نت هست یکی z6000 ایرانسلنقل قول:
سلام
امروز مودم جدید LTE را دریافت کردم ( طرح تعویض وایمکس با TD-LTE )
الان نمیدونم چکارش کنم !
یعنی اینکه طرف اومد تحویل داد و رفت و الان نمیدونم فعال هست یا نیست .
و نمیدونم شناسه کاربری و رمز ورودش چی هست .
راهنمای کنید ببینم چه طوریه
سیمو بذار توش استفاده کن، نشد ۱کی ۲روز صبر کن تا فعال شهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
مثل وایمکس نیستنقل قول:
خیلی راحت تر هست
میتونین تا زمان فعال شدن سیم کارت تی دی از سیم کارت معمولی واسه تست و پیدا کردن بهترین نقطه انتن دهی استفاده کنید
سلام، دوستان من مودمو سه هفته پیش همراه سیمکارت تحویل گرفتم، موقع ثبت نام مودمو تغییر مالکیت دادم چون به نام پدرم بود، نمایندگی گفت بعد سه روز سیمکارت فعال میشه ولی الان بعد سه هفته فعال نشده بدتر اینکه هر وقت تماس میگیرم با 707 میگن در حال پیگیریم، ایا کسی تجربه ای داشته؟عادی اینقدر طول کشیدن،؟
منم وایمکس بنام شخص دیگری بود که بنام خودم زدم وسیم کارت بعد از چند روز فعال شدنقل قول:
بنظرم به نمایندکی ایرانسل یا دفاتر خدماتی مراجعه کنید پروندتون را نکاه کنن ببینن مشکل چیه
احتمال مدارک بدستشون نرسیده
بچها یه سوال، تلویزیون ایرانسل لنز با اینترنت TD هم رایگانه؟ یا فقط با اینترنت خط FDD؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نقل قول:
کسی نظری نداره?
من از ۷۰۷ پرسیدم گفت باید رایگان باشه. اگر کم شد میتونید شکایت ثبت کنید و سریعتر از بقیه شکایات بررسی میشه.نقل قول:
الان ۵۱۴۲ میدهنقل قول:
احتیاج به جعبه نداره
اگر منطقه خوب انتن بده همه مودم ها یکسان هست
بله امکان داره
جواب سوالاتون توی صفحه های دیگه هست
لطفا مطالعه کنید
ممنونمنقل قول:
زمانی که سیمکارتش فعال بشه پیامک میفرسته ؟نقل قول:
( موقع ثبت درخواست به صورت اینترنتی پیامک خرید را ارسال کرد )
برای کنترل حساب وایمکس و خرید بسته ها با استفاده از شناسه کاربری و رمز ورود تعرفه ها را انتخاب و خریداری میکردیم ، برای این چه طوزی هست ؟ مثلا خواستیم بسته ای را بخریم مثل وایمکس پنل کاربری نداره ؟
از شما و دوستی که بالاتر از شما جواب دادند ممنونم .
اگر کارتنش را هم داشته باشید بهتون پس میده ! فقط خود مودم و آداپتور را میبرهنقل قول:
من کابل لن وایمکس که هنوز آکبند داخل پلاستیکش بود را به طرف ندادم :n02: و اونم نخواست :n02:
دوست عزیز منظور ازنقل قول:ecare همون my irancell هستش؟
خیر، ecare.irancell.irنقل قول:
از crm اس ام اس میادنقل قول:
خرید بسته از طریق اپلیکیشن ایرانسل یا سایت ایرانسل انجام میشه
شناسه سرویس هم شماره سیمکارت تی دی هست
برای td هم داره؟نقل قول:
برای td هم از همون قسمت تلفن همراه میشه رفت.نقل قول:
خیلی لطف کردی رفیق ، مرسی:n40:نقل قول:
ممنونم که وقتت را میگذاری برای راهنمایی دیگران :n12:
قیمت هر گیگ ا یرانسل چقد هست برای اینترنت ثابت ؟
چون میخوام از adsl بیام ببینم میصرفه یا نه . چون مصرف روزانم بالاست قیمت بالا میفته برام . و اینکه مودم ایرانسل رو میشه برا مبیننت هم استفاده کرد یا نه ؟ چه مودمی بگیرم خوبه ؟
ضرر میکنینیانقل قول:
رایگان هم نداره
تجربه خودم در استفاده از ایرانسل ، اون چیزی که من استفاده کردن ، بقیه دوستان شاید شرایطشون فرق کنه . از نظر سرعت تاکید میکنم وقتی پ ر و ک س ی مثلا س ا ی ف و ن وصل میکنی واقعا بگم سرعت باز کردن صفحات فوق العادس یعنی چشم بزاری روو هم باز میکنه اما وقتی پ ر و ک س ی رو میبندی به دلایل مختلف حالا ساختار شبکه ایرانسل استارت شروع صفحه برای باز کردن خیلی کنده اما به محض شروع باز کردن چون تک کانکشن خیلی خوب داره صفحه زود میاد بالا . مثلا اینستگرام رو بدون پ ر و ک س ی باز میکنی اولش کلی فس فس میکنه بعد یهو باز میکنه . از نظر سرعت دانلود بسته به منطقه و سیگنال میشه گفت قابله قبوله . اما از نظر تعرفه بنظرم تعرفه های ۴جی معمولی تعرفه های متنوع تری داره . اما بطور کلی ای دی اس ال چون شبانه رایگان داره بنظرم بهتره . حالا مقدار تعرفه هاش و قیماتشو میتونی از خود سایت ایرانسل ببینی . نکته مثبتش اینه خیال از حجم دزدی راحت باشه . ایرانسل حجم نمیدوزده .نقل قول:
اره رفتم پرسیدم دیدم نمیصرفه مجبور شدم همون ای دی اس ال رو نگه دارم :| . حیف مبین نت پوشش نداره منطقه ما .:n37:
دوستان منظور ازبسته هدیه معادل، با خرید هر بسته چیه؟یعنی من بسته بخرم همون بسته رو باز هدیه میده ؟عمرا اینی که گفتم باشه ولی معنیش چی میشه؟:n02::n29:
واقعیتش ایرانسل بیشتر اون سرویس نامحدود یک ساعته و دو ساعته و سه ساعتش اگه سرعت دانلودت خوب باشه بیشتر دوستان اون رو ترجیح میدن . وگرنه برای وبگردی و بازی آنلاین و این دست موارد پیشنهاد ما ای دی اس ال هست .نقل قول:
سلامنقل قول:
هر بسته ترافيكي كه بخري
تا يك ماه معادل اون بسته ترافيك ميگيري
مثلا ١٥٠ گيگ بگيري براي يك ماه ١٥٠ تا ديگه هم اضافه ميشه
از ماه بعدي همان ١٥٠ هديه هر چقدر مانده باشه حذف ميشه
لامصبا حداقل ٣ ماه نكردند اخه يكماه خيلي بي انصافيه
کسی با این سرویس بازی انلاین میکنه یانه؟
من سرعت دانلودم 5-6 مگ هستش ولی نمیدونم چرا تو ps4 وقتی میخواد اپدیت بازی رو دانلود کنه خیلی کند میشه؟
-----------------------
ننقل قول:
مال من بدو چیز پی ان تایپ3 هستش
با adsl شاتل تایپ 2
چه طور روش چیز پی ان وصل کردید میشه راهنمایی کنید
من با موبایل بازی میکنم بعضی وقتا مشکل ساز میشهنقل قول:
احتمالا چون سرعت تک لینک کم هست
سلام. دوستان به نظرتون مودم وایمکس را با این مودمی که میدن عوض کنیم یا نه؟ مدل مودمش b5142ه؟ بد نیست مودمش؟
خب باید بگم که بعد دو هفته که استفاده نکردم مودم رو روشن کردم و دیدم ۴ خط انتن پر شده. قبلا یک خط بود و گاهی میشد دوخط
Sent from my SM-N920C using Tapatalk