امروز افت سرعتم ساعت 12 شد !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 1:40
Printable View
امروز افت سرعتم ساعت 12 شد !!!
ساعت 1:40
جشنواره ترافیک هدیه بهمن ماه 94
بسته 20 گیگابایتی / 56,000 تومان
بسته 50 گیگابایتی / 112,000 تومان
من نمیدونم توی این مرکز مخابرات زارعی، تجهیزاتشونو کجا گذاشتن (یا سیمکشی مسیر چطوره) که هر وقت هوای تهران میره سمت 0 و زیر صفر، کلاً اینترنت دچار مشکل و نویز فراوان میشه و کیفیت ارتباط میاد پایین! :n09:
p.s.: کسی امتیاز باشگاه نداره؟
دوستان پارس آنلاینی یه راهنمایی میخواستم. من میخوام اینترنت یک ساله بگیرم. هم جشنواره زمستانی هست و هم طرح 2 مگ عادی. به نظرتون کدوم بهتره؟ آخه یکی از دوستان تو همین انجمن میگفت که زمان افت سرعت کسایی که دو مگ دارن افت کمتری دارن نسبت به بقیه طرح ها. به نظرتون کدومو بگیرم؟
خب جشنواره زمستانیش سرعتش چنده؟نقل قول:
بعدش این چیزا بستگی به شهرتون داره
چون اگر پهنا کم بیارن اولویتت بندی میکنن اگر کم نیارن مشکلی نیست
تا 16 مگ میبندن ولی من کلا خطم تا 9 مگ رو بیشتر نمیکشهنقل قول:
آره اینو میدونمنقل قول:
شما گفتید بین 2 طرح گیر کردید
یکیش 2 مگ عادی
یکیش جشنواره زمستانی
این زمستانی رو با پهنای چند بهتون میفروشند؟با سرعت 512 با 1 مگ یا با 2 مگ؟
چیزی ننوشته تو این طرح. فقط نوشته تا 16 مگ ولی ننوشته با چه پهنای باندی حساب میشه.نقل قول:
یک سالش با 65 گیگ حجم میدن 69 تومن. شاید با پهنای 128 باشه که اینقدر ارزونه.
کلا این جشنواره ها ارزش داره؟
راستش تا حالا از این جشنواره استفاده نکردمنقل قول:
بذارید بقیه دوستان بیان نظر بدن
ارزش داره؟نقل قول:
البته ٢٨ گيگ و ٧٠ گيگ است
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
دوستان پارس آنلاینی،تلگرامتون کند نشده احیانا ؟ :n21:
برای من نه همونهنقل قول:
البته دیروز هم تلگرام رو اپدیت کردم و از نسخه دسکتاب استفاده میکنم
ده ساله از پارس انلاین نت دارم. سه روز تلفن هامون قطع شد. و گفتن شده فیبر نوری .حالا میگن دیگه نمیشه از شرکت خصوصی نت گرفت و باید از مخابرات بگیری؟ یعنی چی؟ انحصار مخابراتی که پول زیرساختشو ملت دادن کی تمام میشه؟ اصلا رو فیبر نوری مگه میشه adsl داد؟ اگه میشه ،مگه میشه پورت از شرکتی که قبلا کار میکرده گرفت و داد به کسی دیگه؟
متاسفانه فيبر نوري فقط مخابرات نت ميده و فاجعه به تمام معناست[emoji52]نقل قول:
اصلا و ابدا .نقل قول:
من خودم قصد خرید داشتم . دیدم به صرفه نیست .
منم کاربر دسکتاپ هستم + آخرین نسخه همیشهنقل قول:
الان یک هفته هست مثله های وب شده :n21:
سلام دوستان نظرتون در مورد سرویس نامحدود 128- Up to 2MB چیه.؟
سرویس حدودا رو چه سرعتی هست؟
سلامنقل قول:
من که 512 دارم روی 9 مگ بستند
بعدش یه بار دوستمون آقای bilmazlar گفتند که 128 رو هم اگر خطتون اجازه بده تا 16 مگ هم میبندن
و ظاهرا گفتند نامحدود رو بعد از حجم به خصوصی که دانلود کنید میرید تو لیست سیاه
یعنی سرعت رو براتون محدود میکنن
اینایی که می نویسیم از آقای bilmazlar است البته مربوط به 3 ماه پیشه تقریبانقل قول:
اتفاقن سرویسهای نامحدود پارسآنلاین خوبه. یعنی اگه به طور کلی مشکلی نداشته باشه خطتون، کیفیت نامحدودای پارسآنلاین خوبه. البته هزینهاش در قیاس با نامحدود مخابرات (اگه هنوزم باشه) یا نامحدودای برنزی آسیاتک بیشتره. در واقع معادل نامحدودای طلایی آسیاتک هستن.
در مورد سرعت هم، در هر شرایطی شما سرعت اسمی سرویس رو حتمن میگیرین. یعنی اگه 512 داشته باشین معمولن پیش نمیآد که سرعتتون از اون 64 کیلوبایت در ثانیه کمتر بشه. تازه سرویسای نامحدود پارسآنلاین دو تا سقف هدیه سرعت بالا دارن. مثلن برای همین سرویس 512، تا 20 گیگ ترافیک مصرفی، سرعت سرویس روی 4مگابیت بسته شده که سرعتی نزدیک به 500 کیلوبایت در ثانیه بهت میده. بعد از این 20 گیگ اول، تا 15 گیگ دیگه هم با سرعت 2مگابیت در ثانیه یعنی حدود 250 کیلوبایت در ثانیه میتونی استفاده کنی. تازه بعد از این که این دو تا سقف رو رد کردی سرعت سرویست نامحدود میشه همون سرعت اسمی سرویس یعنی 512 کیلوبیت یا همون حدود 64 کیلوبایت در ثانیه
چرا به صرفه نیست؟ گیگی 1700 میفته؟ خوبه دیگه. تازه ی بار میخایم مثل اسیاتکی ها بخریم. دلیلشو میگی؟نقل قول:
- - - Updated - - -
چرا به صرفه نیست؟ گیگی 1700 میفته؟ خوبه دیگه. تازه ی بار میخایم مثل اسیاتکی ها بخریم. دلیلشو میگی؟نقل قول:
جشواره قبلی خیلی خیلی عالی بود . گیگی کمتر از 1700 بود. منتها لینکش نیست که اینجا بزارم .نقل قول:
بله اون موقع ترافیک هدیشون زیاد بود بعد مدتی ترافیک هدیشو به طرز مسخره ای کم کردن و پولی رو که میدی دقیقا واسه همون هدیه فعلی شایدم بیشتر. الان دیگه واسه من پرمصرف این بی معنی شده. قبلا خوب بود. فقط اینه که اگه ترافیک به اصطلاح هدیت تموم شه قطع نمیشی ولی واسه سرعت 128 دانلودتت رو 16 کیلوبایت و 256 30 قفل میشه. که اونم تو این زمونه واقعا مسخرسنقل قول:
دوستان سلام..
کسی هست که توی کرج و منطقه مخابرات امیر کبیر سرویس داشته باشه؟ میخوام ببینم راضیه یا خیر.. سرویس انتخابیش رو همه بگه چون من بیشتر برای فیس تایم میخوام...تشکر
دوستان پارس انلاين اپلودو رايگان حساب ميكنه؟
من یه بار ازشون پرسیدم ولی فکر کنم میخواست یه جورایی منو دک کنهنقل قول:
گفت فقط 20 درصدش رایگانه ولی فکر کنم اشتباه میکنه
کلا قانونه دولته که آپلودها رایگان باشه
حالا بذارید بقیه هم بگن
برای منم سواله که آخرش تو این مملکت آپلود رایگانه یا نه!!
رایگانه ..نقل قول:
دوستان این عکس پس زمینه کنترل حساب شما هم اینقد بی کیفیت و تاره یا فقط برا من اینجوریه ؟ :n21:
برای منم بی کیفیته ولی چه انتظاراتی داریا اینا اینترنتشون بی کیفیته چه برسه به عکس پس زمینه ی کنترل حساب :n02:نقل قول:
یعنی واقعا الان مشکلت بی کیفیتی عکس پس زمینه حساب کاربریته؟؟نقل قول:
این پست باید پست سال انتخاب بشه !! یعنی واقعا مشکل جوونای من کیفیت عکس این مرتیکه هست؟نقل قول:
دوستان از خدمات پارس آنلاین تا چه اندازه رضایت دارید؟
مرکز مخابراتی ما شاتل و آسیاتک پورت خالی نداره ، بین پارس انلاین و های وب و مخابرات کدام را پیشنهاد میکنید؟
بستگی به مصرفتون دارهنقل قول:
اینکه معیارتون چیه؟دانلود رایگان
سرعت بالا و قیمت پایین و..
دانلود خیلی ندارم ، تنها چیزی که برام مهم قطعی و افت سرعت نداشته باشهنقل قول:
پارس آنلاین بهتره به نظرم نسبت به های وب و مخابراتنقل قول:
یه نظر سنجی هم مدیریت محترم گذاشتند میتونید برید ببینید دوستان چی گفتند
البته اینو بگم برای منی که پارس دارم 512 گاهی اوقا علی الخصوص شبا که اوج مصرف گاهی مشکل باز کردن صفحه دارم دیر برام باز میشن
حتی بعضیاشون اصلا باز نمیشن
فکر کنم 1 مگ یا 2 مگ وضعیتش بهتر باشه برای پارس
نقل قول:نقل قول:خب عزیز من کاملا راضی ام از اینترنتم !نقل قول:
کل 24/7 همیشه پینگم عالی بوده تو بازی هیچوقت مشکل نداشتم
هیچوقت سرعتم کم نبوده یا کم نشده !
فقط قیمت اینترنت در کل تو کشور گرونه وگرنه هیچ مشکلی با کیفیت فوق العاده پارس آنلاین تا امروز بنده نداشتم !
قبلا من های وب بودم پست هامو ببین اونجا ! ده سال پیرم کرد ! اما واقعا پارس بجز همین عکس پس زمینه هیچ ایرادی نمیتونم ازش بگیرم!
روزگارتون بکام دوستان :n40:
پ.ن: سرویس من 2مگ هست
پینگ تو سرور اروپا چنده ؟نقل قول:
سرویس 2 مگ بالاترین هست دیگه بایدم مشکل نداشته باشین :n02:
سلام والا من نمیدونم شما کدوم سایت رو معتبر میدونید برا همین چندتا پیدا کردم تو گوگل تست گرفتم ازشون + cmd،بفرمایید همین الان یهویی :نقل قول:
البته سرعت آپلود من روی 1024 بود ولی خطم نمیکشید این نتایج با سرعت آپلود 510 هستش:n15:
سلام
دوستان پارس آنلاین سرویساشو گرون نکرده احیانا؟
من 3 ماه پیش اشتراک 512 3 ماه 2گیگ خریدم
الان هم تموم شده
ولی ظاهرا نزدیک 5 هزارتومن گرون شده یا اشتباه میکنم ثابت بوده تغییر نکرده؟
ممنون