دوستان این درست هست که در سرویس های نامحدود ART وقتی از میزان حجم مشخص شده عبور کنیم سرعت دانلود از سرورهای داخلی خود شاتل بالا می مونه ؟
Printable View
دوستان این درست هست که در سرویس های نامحدود ART وقتی از میزان حجم مشخص شده عبور کنیم سرعت دانلود از سرورهای داخلی خود شاتل بالا می مونه ؟
من الان سرویس های وب دارم.
ولی قصد دارم از های وب بیام سمت شاتل.
منتها تعداد سرویس ها زیاده و تا یه بار استفاده نکرده باشی زیاد متوجه نمی شی که چی به چیه.
میشه برای من توضیح بدید؟!
من یه سرویس معمولی برای وب گردی می خوام، به اضافه ماهیانه 15 تا 20 گیگ دانلود دارم *و یکمی هم بازی.
راستی حالا هم سرویسم 1 مگ و 8گیگه و حدودا ماهیانه 1 تا 2 گیگ اضاف میآرم.
ولی هر ماه 6 تا 9 گیگ هم فشفشه مصرف می کنم.
*دانلود توی بازه رایگان باشه مشکلی ندارم. اصلا ترجیحا بازه رایگان باشه.
راستی اگه سرویس خوش قیمت باشه حاضرم یک ساله هم بخرم.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستان کسی نیست جواب این سوالات رو بده ؟نقل قول:
شاتل به هیچ وجه و در هیچ حالتی ، هزینه ای رو به کاربر پس نمیده!نقل قول:
آرت 1 رو معمولا بین 20 تا 22 گیگ میتونی مصرف کنی ( در صورتی که یه جا نذاری دانلود و خرد خرد دانلود کنی ) ...
پس الان گفته تا 11 گیگ منظورش چی بوده؟نقل قول:
شاتل یهو محدود می کنه یا کم کم سرعت رو پایین می یاره؟
+
پیگیری مشکلات اینترنت شده کار روزمره من!
یه روز خط خرابه یه روز سرعت پایینه یه روز سیگنال ترجی نیست !
سلاماین شاتل منو دیوانه کرده چقدر حجم میدزده!!! وِل هم نمیکنه ما رووو...
دوستان پیشنهادی ندارین از شرِ این مشکل خلاص بشم؟
- - - Updated - - -
امروز از سرور داخلی و خارجی محدود شدم(ارت1) چطوری از این وضعیت خلاص شم؟ (تااونجایی که اطلاع داشتم شاتل سرور داخلی رو محدود نمیکرد جدیدا اینطوری شده؟)
- - - Updated - - -
امروز از سرور داخلی و خارجی محدود شدم(ارت1) چطوری از این وضعیت خلاص شم؟ (تااونجایی که اطلاع داشتم شاتل سرور داخلی رو محدود نمیکرد جدیدا اینطوری شده؟)
سلام دوستان
شاتل سرویس 128 اکو روی روی چند می بنده ؟ قبلا روی 2 مگ می بست الان هم هنوز روی 2 میبنده ؟! @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قدر وضع در شیراز خرابه که 3 ساعت هست. همین فروم رو هم باز نمی کرد
الانم داغون
تا با اینترنت موبایل امدم و تیکت زدم براشون که میگن مشکل نداره :n04:
فک کنم الان در تهران ، همه رو روی 15 مگ ببنده ولی از جزییاتش و شهر های دیگه ، دقیق اطلاع ندارم...نقل قول:
نقل قول:
اگه خطت بکشه روی 15 می بندن. (تمام سرویس های اکو همینجورین فرقی نداره 128 یا 8 مگ) البته اگه همه شهرستان ها اینجوری باشه.
سرور داخلی معمولا حداکثر سرعت رو بهت می ده (با توجه به شلوغی مرکز مخابراتی) ولی سرور خارجی سرعت پایین تره و برای هر سرویسی فرق می کنه ولی بازم از سرعت اسمی بیشتره.
با 128 میشه ماهی 20 30 گیگ دانلود شبانه داشت ؟ سرعت خوب؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
تا 110 گیگ هم گرفتم...نقل قول:
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
جدی ؟!؟!؟نقل قول:
شبا با همون 15 مگ دانلود میکنه؟؟؟
بله جدی البته بیشتر دانلود از سایت داخلی بودهنقل قول:
شب و روز سرعت 380 کیلو هستش
البته هزینه را دو برابر کرده از ماه پیش که واقعا زوره....
از شاتل لند این مقدارو گرفتید؟نقل قول:
نه اصلا از شاتلند نبوده...نقل قول:
فیلم بیشتر
سلام دوستان ، 10 روز دیگه سرویس مخابراتم تموم میشه میخوام یا برم شاتل یا آسیاتک ، دانلود و پینگ برام مهمه ، بنده شبی 12 گیگ رایگان دانلود میکنم ، یه خوبی که مخابرات داشت این بود که محدود نمیکرد ، سرویسی که شاتل داشته باشه که بتونم شبانه هر شب:n02: 12 گیگ دانلود کنم از سرور داخل و خارج و محدود نشم چی هست؟
با تشکر:n40:
نیست (مختصر ومفید)نقل قول:
با سلام
این مودمی که شاتل توی جشنواره از قیمت 99 تومن داره به قیمت 58 تومن میفروشه بدرد میخوره ؟ کسی استفاده کرده ؟ کانفیگ کردنش راحته ؟
یا برم با همین قیمت مودم tp link بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت همگی من روی خط خودم از فن آوا اینترنت دارم قرارهست جمع اوری کنم حالا بابت سرویسهای اکو شاتل چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
اول از همه اینکه سرویسهای اکو دانلود شبانه دارد فرض بر مثال من سرویس ۴٠٩٦ تهیه کنم با این سرویس شبی چقدر از سایتهای داخلی میتونم دانلود داشته باشم و بعد اینکه تا چه حد دانلود با این سرویس محدود نمیشم در ماه چون پشتیبانی شاتل بابت همین محدودیت شبانه برای سرعت ۴٠٩٦ به من نگفت که تا چه حد در ماه میشود دانلود کرد
وبعد اینکه پینگ این شرکت چطوریه و اینکه قطعی زیاد دارد یا که نه با تشکر از همه:n16:
دوستان از این شاتل لند با خیال راحت دانلود کنیم؟کم نمیشه از حجممون؟
چه سرویسی هست؟نقل قول:
128نقل قول:
خط روی 9 بسته شده
تا آخر آذر دانلود کن با خیال راحت کم نمیشه. سرور خودشون هست و حداکثر سرعت هم میده.نقل قول:
دوستان تو منطقه 7 میخوام یه اینترنت بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه و بشه بدون محدودیت دانلود کرد بهترین سرویس به نظر شما چی هست؟
دوستان تو منطقه 7 میخوام یه اینترنت بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه و بشه بدون محدودیت دانلود کرد بهترین سرویس به نظر شما چی هست؟
درود
من برای اصفهان میخام طرح ECO128 بگیرم .
شبانش 100% رایگان هست ؟؟؟ سرعت دانلودش چقدره
اره 100 درصدرایگانه ولی معمولا محدود میکنه اوایل سرعت بالاس (مثل روزانه) کم کم تا 7 8 کیلو میاد پاییننقل قول:
نقل قول:
پس ممنون میشم برا اصفهان ی isp و ی سرویس شبانه رایگان با هزینه ماهانه کمتر از 20تومن معرفی کنید
دیگه همچین سرویسی ارائه نمیشه مگه استثنائاتی . اکثرا که به اسم شبانه میدن ، یا شبانه واقعیه منتهی گرونه (بیشتر از ماهی 30 تومن) یا شبانه میدن منتهی رایگان نیست و فقط تخفیف داره که اونم پول زیادی واسه حجم باید بدی یا هم اینکه مثلا شبانه میدن منتهی سریعا محدود میکنن .نقل قول:
اون معدود شبانه ای هم که مونده یا مخابرات منطقه ارائه میده (برو تو تاپیک مخابرات اصفهان اگه هست بپرس) یا هم شرکتها ارائه میدن که بازه ی زمانیش تقریبا دیگه شبانه نیست . میفته صبحانه . یعنی از 4 تا 10 صبح مثلا . اسیا تک همچین سرویسی ارائه میده .
شاتل اگه دانلود میخوای فقط طرح های ART اش بدرد میخوره که هر چند گرون در میاد (ماهی 36 تومن تقریبا) و ارتقاش دردسر داره اما تقریبا حس نامحدود رو داره و دردسر شبانه رو نداره .
تقریبا میتونم بگم واسه شبانه ، مخابرات هر استانی بهتره . شرکتهای خصوصی غیر از اسیاتک اکثرا شبانه ندارن . همونم جدیدا گند زده .
اها و اینم بگم که ایرانسل طرح های جدیدش رو بتونی استفاده کنی واسه دانلود شبانه خوبه و به صرفه تره .
من اصفهان نیستم که یه سرویس دهنده خاص معرفی کنم ولی به طور کلی میگمنقل قول:
1.های وب : سرعت سرور خارج در تایم روزانه خوب نیست ولی شبی باسرویس 1 مگ حدود 2.5 تا 3 گیگ میتونی دانلود کنی قیمت حدود 20 تومن
2.اسیاتک: سرویس حامی 6 گیگ درصورتی که سرعت سرور اسیاتکی در مرکز مخابراتی ازاد باشه (باید از کسایی که توی یک مرکز مخابراتی هستید واسیاتک دارند سوال کنی ) اینم حدود 20 تومن میشه در صورتی که سرعت ازادباشه حدود 12 13 گیگ میتونی در عرض 3 ساعت دانلود کنی (فقط اسیاتکی)
3.مخابرات بعضی استان ها معمولا خوبه ( توی تاپیک مخابرات اصفهان بپرس )
با سلام دوستان در مورد سرویس اکو 8192 سرعت دانلود از سرور خارجی چنده و سرور داخلی چنده با تشکر
دوستان شاتل حجم میدزده؟(کشکی ترافیک خالی بشه)
بعد این سروریسهاش مثلا 512 هست پهنای باند رو میذارن روی همون یا مثه پارس انلاین هر دیتا ریتی بخوایم خطو میبندن؟
کسی در مورد سرویس گیمش میدونه؟
سلام
برای مشکل سرعت پایین شاتل با سرورهای خارجی چکار میشه کرد؟
لطفا سریعتر جوابمو بدین
با سلام دوستان این شرکت به چه صورتی پسورد خط میده خط من از دیروز صبح چراغ adsl اون ثابت شده تنظیمات خطم طبق عکس پایین مشکلی نداره قراردادم بابت سرویسم ثبت شده مدارکم کامل ارسال شده اما از دادن پسورد همش سرباز میزنن به ننظرتون من چکار کنم الان 24 ساعتم رد شده پسورد یوزر خط به من ندادن!!! :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیج کار با 10 تا پشتیبانی حرف زدم . نامه زدم و... اما فقط میگن از زیر ساخته و....نقل قول:
اینم بگم که زیر بار نرفتم منم گفتم کار خودشونه اما وزیر ارتباطات 2-3 روز پیش گفت تایید کرد مشکل رو و گفت دارن مثلا حل میکنن.من از مخابرات هم دارم هم شاتل در مخابراتم اکثر ساعتها سرور خارجی میاد سرعت پایین نصف شب درست میشه و...