سلام
چطوری میشه با پشتیبانی تماس گرفت به 9990 تماس میگیرم همه چیز داره غیر از انتخاب عدد پشتیبانی؟
سپاس
Printable View
سلام
چطوری میشه با پشتیبانی تماس گرفت به 9990 تماس میگیرم همه چیز داره غیر از انتخاب عدد پشتیبانی؟
سپاس
شما زنگ بزنید 09990 بعدش 0 رو بزنید وصل میشید به کارشناس پاسخگونقل قول:
نه از tapatalk اومد نوشته بود انجمن پی سی ورلد mciنقل قول:
اگه همراه اول تنوع بسته هاشو مثل ایرانسل بیشتر میکرد خیلی خوب بود. مثلا بسته شبانه 24 گیگ ایرانسل واقعا عالی و به صرفس. پینگش بالاس و واسه وبگردی اذیت میکنه، ولی تو idm راحت 1مگ دانلود رو میده.
3 گیگ روزانه تو سرعت بالا واقعا کمه. من الان بعد از دو هفته از خرید بسته، فقط 400 مگ از حجم روزانم مونده ولی از شبانه 2.5 گیگ مونده که زیاد به کارم نمیاد. آخه دانلود رو با اون 24 گیگ ترکوندیم!
سلام
بسته اینترنتم از لحاظ حجمی تموم شده ولی زمان داره اگه بسته جدید بخرم جایگزین میشه یا باید زمان قبلی تموم بشه؟
سپاس
جایگزین میشه.نقل قول:
فقط قبلش اگر مطمئن نیستید بستههای فعلی رو چک کنید، چون بستهها تمدید خودکار دارن و یک وقت چند تا بسته بیخودی نخرید.
دیگه خدا بیامرزه بسته 24 گیگ و 1 گیگ شبانه حذف شدهنقل قول:
دوستان الان داشتم چک میکردم یهو دیدم بسته شبانه 2 شب تا 2 بعد ظهر 1 گیگ روزانه 1.5 گیگ شبانه این بود سرجاش
دوستان اگه میشه تست سرعت بزارید از سرعت پایه و حرفه ای.ممنون
اقا کسی از اصفهان و شیراز هست بدونیم وضغیت چطوره
اصفهاننقل قول:
اگر رایتل باشی خیلی خوبه
همراه اپل و ایرانسل برای اسکل نمودن خوبه همش e هست یا هم که اصلا نیست یه سری هیابون خاص فقط میتونی پیدا کنی که hهستن مثلا شریعتی و چهار باغ و دراوزه شیراز هم فکر کنم بد نباشه بقیه جا ها هم خط نمیده تو حکیم نظامی یه خورده زوری و التماسی خط میده دست به دعا و ... باید بشی طرف پل ها مثل پل خواجو و ۳۳ پل هم نباید بد باشه بقیه جا ها من که نت نداشتم رو همراه اول ایرانسل رو یکی از بچه ها دیرو میگفت معلوم نبود فازش چیه یکی از خط هاش داشت یکیش نه نداشت در فاصله یک متر از هم
در کل رو همراه اول حساب نکن ایرانسل هم نا حدودی میشه حساب کرد رایتل اصلا مشکلی نیست
جالیه همراه اول تو راه رفتن قطع میشه ولی رایتل نه ایرانسل هم نمیدونم ولی در کل من باشم یه رایتل میخرم
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
همراه اول تو اصفهان خیلی خوبه. شما تو تاپیکش بگردی از نظر کاربرا متوجه میشی. تقریبا تو تمام خیابون ها و محله های اصلی آنتن 3G هست. تو اکثر مناطقی که پوشش داره خود گوشی سوییچ میشه رو حالت 3G. ولی اگه گوشی رو بذاری رو WCDMA ONLY که دیگه کلا رو نسل میمونه و مشکلی نداره. حالا این دوستمون میگن پوشش نداره نمیدونم علت چیه. حتی از تو سایت OpenSignal که معمولا نقشه پوششی که داره زیادم آپدیت نیست و مال یه مدت پیشه نگاه بکنی متوجه میشی. اخیرا ایرانسل هم خیلی بهتر شده پوشش اش. تو جاهای مختلف هم من تست گرفتم میانگین دانلود 500 به بالاست. حالا گاهی تا 1 مگابایت هم میرسه. شما ببین تو منطقه ای که بیشتر رفت و آمد داری یا محل کارته کدوم بهتر پوشش داره که فکر میکنم همراه اول بهتر باشه ولی حیف تنوع بسته هاش خیلی کمه.نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
مرسی از جوابت دوست عزیز
من یه سفر 10 روزه دارم به اصفهان و شبراز اصفهان فقط یه هقته هستم
میخواستم فقط ی بسته یه هفته ای بزنم_محل رفت و امدم هم بیشتر سمت(کاوه_بازارصفا_ال محمد_فلاطوری)
من حدود ۵۰۰ متر بالاتر از ترمینال کاوه هفته پیش بودمنقل قول:
هیچکدام خوب نیستن
ایرانس هر کاری کردم انتن نمیداد
همراه اول بعضی مواقع بزور اگر 3g only میگذاشتم انتن میداد ولی بگیر نگیر داشت.
رایتل هم ۲ خط انتن میداد کار راه انداز بود ولی پوشش تعریفی نداشت
Sent from my iPhone 6
قربانت دوست عزیرنقل قول:
درسته.
متاسفانه من اون مناطق زیاد گذرم نیفتاده که یه نگاهی بندازم ببینم چطوره پوشش وگرنه راهنماییت میکردم.
حالا با این حال امیدوارم پوشش و کیفیت خوب باشه شرمنده شما مهمون عزیز نشیم. :)
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
زیادم اخه فک نکنم واسه دانلود و اینا باشه همون در حد چت کردن باشه ک اذیت نکنه کافیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تستُ الان سمت صدا سیما گرفتم
Sent from my HTC One using Tapatalk
همراه اول هنوز تو تولید یو سیم مونده...عمومیش کنه سرعتش به زور بشه ۱۰مگ
دوستان من یه مشکلی با نت همراه اول دارم؛ منطقه ای که توش هستیم 3g داره یعنی علامت H و 3g رو دیدم رو گوشی ولی ثابت نیس ! یعنی بین 3g و E نوسان داره ...سرعت 3g خیلی خوبه ولی E افتضاحه...چیکار باید بکنم که همیشه 3g بمونه ؟
سلام، دوست عزیزنقل قول:
مدل گوشیتون چیه ؟
نقل قول:
سلام
Samsung galaxy gio
1.Go to Settings menu--------->نقل قول:
2.Wireless and networks------->
3.Tap More and select
Mobile network settings------>
4. Network Mode
5. WCDMA Only
فقط دقت داشته باشید با این روش در مناطقی که پوشش 3G نداشته باشد آنتن موبایل شما No Signal خواهد شد. فقط در مناطقی که مطمئن هستید پوشش 3G وجود دارد از این روش استفاده کنید و در بقیه مناطق تنظیم برروی GSM/WCDMA Auto قرار دهید.
آقآ ممنون ولی تو تنظیمات network گوشی من network mode وجود نداره! نمیدونی معادل چی هست؟ تو تنظیمات access point نمیشه کاری کرد؟نقل قول:
همین الان یهویی سر مطهری ولیعصر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HTC One using Tapatalk
غرب تهران منطقه ما هم هر جا میرم تو جست و جو شبکه میاره ولی رجیستر نمیشه..نمیدونم چرا :n37: الان 2-3 هفتس رویت کردم.نقل قول:
سیمکارت usim رو از نمایشگاه کتاب گرفتی؟نقل قول:
نه همون چند روزی که ونک میدادن گرفتم..از شانس دیگه فرداش تموم شد :n29:نقل قول:
بعد از چهارسال پیگیری و شکایت در سایت تنظیم و مقررات، بهمن ماه 93 یه دکل سر کوچمون زدن و بعد از حدود 3ماه ونیم در 1 تیر سایت که از نوع 2G هستش روشن شد. خوشحال شدیم بالاخره آنتن دار شدیم. ولی تا خوشحال شدیم الان 4 روزه سایت موردنظر خاموش شده و دوباره داخل منزل آنتن رفته. همراه اول جایی برای ارتباط به غیر از 9990 نداره !؟ چون 9990 میگه ما فقط عدم آنتن دهی ثبت میکنیم. درصورتیکه من میخوام بهشون خبر بدم که این سایت جدید خراب شده.
مثلا ایرانسل یه ایمیل داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اطلاع این موارد که خیلی خوبه. آیا همراه اول همچین ایمیلی داره دوستان ؟
ممنون از همه
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
شما دوباره در همون 195 شکایت ثبت کن خودشون رسیدگی می کنننقل قول:
توی سایت خود همراه ما توی قسمت ارتباط با ما و شکایات ثبت کننقل قول:
سلام دوستان حتما بخونید
همراه اول دزد 20 تومن اعتبار مارو بالاکشید یه لیوان آب هم روش
من چند ماهه همیشه بسته 6 گیگ آلفا پلاس 30 روزه فعال میکنم.جند روز پیش هم وقتی تاریخ بستم تموم شد طبق معمول 20 تومن خطمو شارژ کردم و یک بسنه 6 گیگ فعال کردم و پیام تاییدش هم بلافاصله برام اومد که نوشته بود بسته شما فعال شد و تا تاریخ فلان هم اعتبار داره و حدود 3 هزارتومن هم اعتبار باقی مونده بود روی خطم که گذاشته بودم برای تماس.خلاصه بعد از چند ساعت وبگردی و بدون هیچ دانلود فایل خاصی (نهایت شاید حدود 70-80 مگ وبگردی کرده بودم)یهو پیام اومد روی خطم که اعتبار شما کمتر از 400 تومان است اولش اعتنایی نکردم و چون وقتی بسته فعال کرده بودم پیام تاییدش برام اومده بود و یک بار هم اینترنتمو قطع و وصل کرده بودم خیالم راحت بود.ولی یکم دیگه که وبگردی کردم دیدم اصلا سند و رسیو نمیکنه که تا موجودی گرفتم دیدم موجودیمو زده 0 !!!با 9990 تماس گرفتم و مشکلمو باهاشون در میون گذاشتم در جوابم گفتن سیستمامون در حال بروز رسانیه و این مشکل برای همین روی خطهای اعنباری پیش اومده و شما تنها نیستین و برای خیلیای دیگه این مشکل پیش اومده و چندروز دیگه تماس بگیرید تا مبلغتونو برگردونیم و از این صحبتا.خلاصه بعد از چندروز که تماس گرفتم با کمال تعجب گفتن شارژ بستت تموم شده بوده70 - 80 مگابایت کجا 6 گیگ کجا اونم در عرض چند ساعت.یعنی دزدی از این واضحتر ؟!!!امور مشترکین مخابرات هم تماس گرفتم و بعد از چند ساعت خودشون تماس گرفتن همینو گفتن.تف به ذات هرچی دزده
به 195 شکابت کنید پیگیری میکنن.نقل قول:
سلام. من خودم این طرح رو فعال نکردم ولی پسر خاله ام که فقط با نت همراه اول و الفا پلاس کار میکنه چند بار این مشکل واسش پیش اومدهنقل قول:
بسته آلفا +رو فعال کرده ماهیانه
بعد تعرفه فعال شده ولی بعد از یه مدت ریز حساب که گرفته دیده از ۵۰ هزار تومن موجودی شده ۱۵ تومن.
همینطوری کم شده و کم شده تا شده هزار تومن انگار اصلا اون بسته الفا + فعال نشده.در صورتی که وقتی درخواست میده میگه بسته آلفا پلاس شما فعاله. اگه تموم بشه اتوماتیک یکی دیگه فعال میکنه و ۱۷ تومن کم میکنه.
تازه فعال هم نشده باشه آخه ۵۰ هزارتومن باید کم کنه؟؟؟ رفته زنگ زده دو سه بار فرم واسش پر کردن . بعد زنگ زده گفته خانم میخواین منم یدونه فرم واسه خودم پر کنم ؟؟ چیه من هی زنگ میزنم میگید فرم واستون پر کردیم؟؟ مشکل منو حل کنین . خط من پول میخوره. پول میریزم نیم ساعت بعدش خالی میشه. کجا میره؟؟؟
بعد چون خط اعتباری رو نمیشه پیگیری کرد ( نسبت به دائمی) رفت خط دائمی گرفت. که ریز کارکرد رو نشون میده!
فعال کردن اینترنت و بسته روی دائمی به نظر من اشتباهه
مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی: وضعیت ارتباطی خطوط همراه اول رضایتبخش نیست
مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی گفت: وضعیت ارتباطی خطوط همراه اول رضایتبخش نیست.
ملک جعفریان در گفتوگو با ایسنا در خراسان، در خصوص مشکلات اینترنت همراه اول، اظهار کرد: ما تجهیزات 3g را نصب کرده و در حال بهینهسازی آنها هستیم.
وی با بیان اینکه مشکلات کمتر شده استف عنوان کرد: هم اکنون حدود 370 عدد تجهیزات تنها در مشهد نصب شده و نصب 65 درصد آن صورت گرفته و ادامه آن نیز در حال نصب است .
وی افزود: 200 مورد در حال بهینهسازی است که شاهد بهبود وضعیت نسبت به گذشته هستیم.
ملک جعفریان در خصوص مشکلات خطوط همراه اول، عنوان کرد: وضعیت ارتباط نسبت به یک ماه اخیر بهبود نسبی داشته که در عین حال راضی کننده نیست اما شرایط بهتر شده و ما در حال بهبود آن هستیم .
وی در ادامه با اشاره به اینکه بهینهسازی تا اواخر شهریورماه ادامه دارد، خاطرنشان کرد: بهینهسازی باید صورت گیرد و ارتباط نسل دو با نصب نسل سه مقداری زمانبر خواهد بود و ما به این زمان برای بهینهسازی نیازمند هستیم.
مدیرعامل مخابرات استان تصریح کرد: نظارت در این حوزه وجود دارد و خواهان نارضایتی مشترکان خود نیستیم زیرا این نارضایتی باعث بروز مشکلات در کسب و کار اپراتور میشود اما ناچار به عبور ازاین زمان هستیم.
وی از نصب و راهاندازی 3g در حدود 14 شهر استان خبر داد و گفت: در شهرهایی مانند کاشمر، گناباد، تربت حیدریه، سرخس، طرقبه، شاندیز، قوچان، درگز، چناران، تایباد و... نصب 3g صورت گرفته و درحال بهینهسازی آنها برای برقراری ارتباط نسل دو با سه هستیم تا وضعیت مشکلاتی که کمتر شده است بهبود یابد.
مدیرعامل مخابرات استان افزود: نصب یک نسل جدید مقداری زمانبر است و ما خواستار نصب و راهاندازی بدون مشکل هستیم اما در کار فنی حتی با مشخص بودن همه جوانب با مشکلات رو به رو خواهیم شد.
ایرانسل ۱۲گیگ اینترنت ۱ساله رو میده ۴۲ تومن
یعنی ۱گیگ ۱ماهه فقط ۳۵۰۰تومن.
اونوقت همراه اول...
تازه سرعتش هممحدود نیست
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
دقیقا مثل من الان نزدیک 1 سال میشه هی زنگ میزنم مخابرات مرکز و اپراتور ولی هیچ تغییری ندیدمنقل قول:
سلام
گوشیم s4 9500 هست
تووی تنظیمات دستی انتن گزینه های 3g نمیاد
ولی خط رو که روی هوواوی میزارم گزینه های 3g سه تا اوپراتور هستن
مشکل گوشیمه؟
ممنون
دوست عزیز اگه ایرانسل بودی مبلغ رو برگشت میدادن.چون چند ماه پیش بسته زده بودم با ایرانسل شارژ کم کرد اما فعال نشد زنگ زدم راحت گفتم چرا اینجوری شد گفتن شما صبر کنید شرکت پول رو برگشت میده به حساب.دیدم فردا صبح اومدنقل قول:
برید تو تنظیمات و دیگر بعد شبکه های تلفن همراه و حالت شبکه و بزارید رو 3Gنقل قول: