مطمعا نمیتونه جای اینترنت براتون بگیره چون من هم مودم دارم هم تو گوشی تست کردم در ساعتهای مختلف سرویس زیاد قطع وصل میشه همچنین تو شبانه هم همینجوری
Printable View
مطمعا نمیتونه جای اینترنت براتون بگیره چون من هم مودم دارم هم تو گوشی تست کردم در ساعتهای مختلف سرویس زیاد قطع وصل میشه همچنین تو شبانه هم همینجوری
بله میشهنقل قول:
==========
دوستان تو شهر های مختلف میتونن چک بکنن ببینن که ایرانسل داره از کدوم باند استفاده میکنه ؟
مثل اینکه باند 900 رو از صدا و سیما تخلیه کردن !!
اگر باند از 2100 به 900 تغیر پیدا کنه آنتن دهی خیلی بهتر میشه
اینم چنتا تست 3g ایرانسل از شهر بندرعباس
سرعت در مقایسه با جاهای دیگه فعلا که زیاد خوب نیست البته من پیج تست نکردم
این منطقه همش علامت H بود تا هدیش
دوستان سمت شرق هم اگه لطف کنن تست کنن خوبه
4راه فاطمیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمت یادبود
پشت هتل هما
کدش چیه دوست عزیز تا من بزنم فرکانس رو ببینم گوشی من گلکسی اس 3 هستنقل قول:
شما که درخواست چک میدید کد یا نرم افزارش هم معرفی کنیدنقل قول:
چه مصرفی داره 3g
بسته نداشتم واسه همین تستای بالا یه 2 تومنی شارژ کردم با همین نرم افزار 3 تا تست که گرفتم شارژم صفر شد!!
تا اونجایی که من میدونم رو فرکانس 900 پهنای باند کم میشه اما پوشش بیشتر میشه، استانداردش همون 2100نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
دوست عزیز، 7 و 21 مگابیت سرعت های اسمی (Peak) هستند که فقط در شرایط آزمایشگاهی به دست میان، سرعت پرکتیکال و عملی شبکه های وایرلس (موبایل) در شرایط اتن دهی خوب* و با فرض تعداد کم یوزر، 1/4 تا 1/2 سرعت اسمی آنها خواهد بود.
داداش باند 900 باند استاندارد GSM هستش..صدا و سیما 700 استفاده میکنه که LTE روش فعال میشه تو کشور های دیگه مثل کره جنوبی ( LTE-A ) :n06: الان باند 900 رو 2G ایرانسل و همراه اول داره خیلی وقته استفاده میکنه!نقل قول:
نه دوست عزیز...تا پهنای باند 300 مگابیت ، فرکانس تاثیری نداره روی سرعت ... بستگی به الگوریتمش داره و میزان پهنای باند رادیویی به Mhz .. چون مثلا LTE-A که الان تو کره جنوبی و یسری کشور های اروپایی راه افتاده از باند 700 با پهنای باند رادیویی 120mhz برای پهنای باند 300 مگابیت استفاده میشه :n01:نقل قول:
...
کسانی که میخوان فرکانس رو ببینن که رو چیه...بسته به نوع گوشیشون باید وارد Service Mode بشن...سامسونگیا از کد #1100#* استفاده کنن.:n16:
برای ال جی رام ۴.۴.۲ کدش چیه؟ پیداش نکردمنقل قول:
داداشم توی بندر سورو هست گفت اکثر مناطق تست زده همش همینه تازه اون 30 زده بود؛ایشالا جنوبو دستی بکشن سرعت بیشتر شه،اگر نه با سرعت 30 جاش توی زباله دونیه:n02::n21:نقل قول:
شما مدل گوشیتون رو به همراه Service Menu تو گوگل بزنید پیدا میشه...مثلا : LG G2 service Menu یا LG G2 Hidden menusنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز LTE-A در حال حاضر (CAT-6) حداکثر میتونه از 2 باند 20MHz استفاده کنه که میشه 40MHz، و سرعت اسمی 300Mbps بده.
البته طراحی LTE-A برای ترکیب 5 باند حداکثر 20MHz که در حال حاضر هیچ شبکه تجاری این رو پشتیبانی نمی کنه.
سلام من 10 هزار شارژ زدم دیشب ساعت 9 اما اینترنت هنوز فعال نشده باید چکارش کنم
ضمنا ببینید کدها رو برای اینترنت 24 گیگ شبانه درست زدم مال ما که هنوز 3gفعال نشده درسته تو عکس مشخصه
ایا تعرفه برای 2gهم همین هست
شما مدل گوشیتون رو به همراه Service Menu تو گوگل بزنید پیدا میشه...مثلا : LG G2 service Menu یا LG G2 Hidden menusنقل قول:
نقل قول:من جایی خواندم که اصفهان جزاخرین شهرهاستنقل قول:
کجا خوندی گرامینقل قول:
منبعی که خوندی معتبر بوده
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
رشت- ساعت 8:30 صبح :
ولی به شدت نوسان داره سرعت. دیشب سرعت به 15-20 رسید.
شیراز بلوار مثنوی
برای من از دیروز که تست گذاشتم انتن داره به نسل سوم هم وصل میشه اما هیچ دیتایی ردوبدل نمیشه. فکر کنم چشم خورد. یه روز خوب یک ماه قطع. حدسم درست بود.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام من 10 هزار شارژ کردم 48 ساعت هم گذشته اما اینترنت هنوز فعال نشده باید چکارش کنم
ضمنا ببینید کدها رو برای اینترنت 24 گیگ شبانه درست زدم مال ما که هنوز 3gفعال نشده درسته تو عکس مشخصه
Click here to view the original image of 802x580px.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اینترنت هنوز فعال نشده باید چکارش کنم
Click here to view the original image of 802x580px.
یکی استفاده کرده جواب بده ببینم مشکل کجاست
آقا من هر کاری مکینم نسل سوم نیست و هنوز همون gprs است تنظیمات همه چی درست است مشهد هستم و فعال هم شده یکی از همسایه ها میتونه استفاده کنه از نسل سوم ولی من هنوز موفق نشدم و همون gprs است چیکار باید بکنم؟
جاتون خالی دیشب یه 7 گیگ شبانه دانلود کردم سرعت هم بین 500 تا 800 متغییر بود
بام تهران هم ۳جی شده و سرعت دانلود روی ۵۰۰بود
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
حاجی سیم کارتو بنداز تو گوشی با 700 تماس بگیر بگو این مشکلو دارمنقل قول:
سلام خدمت دوستان
سوال من اینه که الان تعرفه ایرانسل با اومدن 3g هم کیلو بایتی 5 ریاله؟ آیا قرار هست که تعرفه عوض بشه ؟
اگه تعرفه عوض نمیشه ، برتری ایرانسل به رایتل کیلو بایتی 0.5 ریالی چیه؟
حتما بايد نتو قطع و وصل كنم ساعت 2؟نقل قول:
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
بسته هاش و سرعتش عزیزنقل قول:
دوست عزیز به احتمال زیاد گوشی شما رو مد 2G ثابت هستنقل قول:
شما مدل گوشی رو بفرمایید تا راهنمایی کنم
در ضمن
شما از طریق توضیحی که ایرانسل داده هم عمل کنید شاید نتیجه گرفتید
ای کاش یک هزارم هزینه ای که برای این تبلیغاتاشون میکنن، خرج سایتشون و بخش های کنترل حساب و همچنین ساخت یک نقشه ی پوشش درست حسابی میکردن...! :/
مال رفیق منم همینطوری هست مدل گوشیش galaxy grand هستنقل قول:
مدل گوشی samsung galaxy s7562 است مود گوشی برای سیم کارت ایرانسل gsm/wcdma auto mode است البته حالت wcdma تنها هم تست کردم بازم نشدنقل قول:
اینم سرعت من.شرق تهران
دوستان سرویس 4G راه اندازی شده یا باید منتظر بود؟تنظیمات خاصی داره؟
موقع اتصال بالای گوشی علامت H+ زده میشه
از اوناجا که ایرانسل لطف کرده و در آغاز طرح هیچ شهری از استان مازندران رو پوشش نداده به نظرتون حداکثر چقدر طول میکشه که شهر های کوچیک تر رو پوشش بده ؟
نمیدونم رایتل بگیرم یا صبر کنم واس ایرانسل چون تعرفه هاش معقول تره ...
سرچ کن ببین 3G ایرانسل رو می یارهنقل قول:
و اگر هم نتیجه نگرفتی به نظرم با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیر
ایرانسل با خودش چند چنده؟
این چه طرز راه اندازیه اخه؟
هیچگونه خبری نمیده که کی کجاها پوشش میگیرن؛الانم دیگه هیچ شهری اضافه نشده،داره میشه مث قضیه وایمکسش
با عرض سلام و عصر بخیر . با تلاش همکاران پوشش بلوک شرق ولی عصر از تختی تا فلکه بارنج واز فلکه بارنج تا مسجد امام صادق برقرار گردید. پوشش خیابان کریم خان ولی عصر تا حدودی افزایش پیدا کرد. دوستان در اخر عباسی -اخر شهناز - گلشهرو تختی میتوانند 4g را تست کنند . ولی باید گوشی حتما 4g باشد. لطفا از ساعت 20 به بعد تست بفرمایید. اختلال در شبکه مربوط به تبریز نیست و کلا سرعت شبکه پایین اورده شده است ولی این امر موقتی خواهدبود . از صبر همشهریان ساکن در منطقه ولی عصر بسیار ممنونم . ان شالله اخرین سایت رابه زودی تجهیز خواهیم کرد. پوشش ویلا شهر به صورت کامل برقرار گردید. پوشش از اول زعفرانیه تا اخر ویلا شهر به جز اطراف پارک زعفرانیه و بازار کومه بسیار خوب گزارش شد. دوستان در منطقه سهند و دانش ایل گولی از پوشش پرسیده بودندکه باید عرض کنم پوشش در حد مطلوب نبست ولی با شروع سایت سهند پوشش تا اخر شاد اباد بهبود خواهد یافت . دوستی از باغمیشه پرسیده بودند که باید عرض کنم سایت پشت مسجد تجهیز شده و منتظر تجهیز سایت مخابرات باغمیشه و میدان ارغوان هستیم که به زودی تجهیز خواهد شد. اگر تجهیزات برسند تبریز ده روز کاری میخواهد تا به پوشش 100 درصد برسد. دوستی از اخر شهناز پرسیده بودند که باید عرض کنم سایت ساختمان فلور روبروی گلفروشی رکس تجهیز شده ودر حال تست میباشد که در صورت لینک دهی پوشش برقرار خواهد گردید. در پایان از صبر شما بسیار متشکرم.