سلام بچه ها اگر کسی ربات داره اینجا استفاده می کنه برای کلش و بن شده اینجا اعلام کنید ممنون
Printable View
سلام بچه ها اگر کسی ربات داره اینجا استفاده می کنه برای کلش و بن شده اینجا اعلام کنید ممنون
خب به دلیل استفاده از xmod دو هفته بن شدم. ای بابا
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
فعلا فقط برای ایکس مود دو هفته بن میکنن در صورت تکرار هم بن دائم.
بات هارو معلوم نیست چجوری میخوان تشخیص بدن کار سختیه.
زیاد استفاده میکنی؟نقل قول:
من استفاده میکنم ولی خوشبختانه فعلا خبری نیست(البته این چند وقت زیاد بازی نمیکنم)
صبح رفتم تو بازی بعد از یه روز دیدم پیغام دادهنقل قول:
ایکس مود که آره فقط نصب هم باشه استفاده هم نکنی اصلاً بن میکنه
منتظرم بببینم کسی با ربات هم بن شده تا به حال یا نه. چون ربات از ocr استفاده می کنه کار سختیه.
متاسفانه من هم بن شدم
بهتره سریعتر ایکس مورد رو پاک کنید قبل از این که بن بشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[فروش فوق العاده کلن لول 5 بازی کلش آو کلنز]
. . .
برای خرید به لینک زیر مراجعه کنید:
دوستان .این انتی بن ایکس مود الکیه ؟
حتی اگه واقعی باشه که بعید میدونم تا یه مدت دیگه سوپرسل اون رو هم شناسایی میکنه و بن میشید ؛ استفاده نکنید بهتره .نقل قول:
حذف شود ...
سلام دوستان
روی یک جیمیل که بیشتر از یک بازی کلش نمیشه سینک کرد؟
من قبلا بازی رو روی جیمیل سینک کرده بودم و گوشی رو عوض کردم............الان دستگاه رو به همون جیمیل سینک کردم
ممکنه یه چیزی رو اشتباه بزنم که بازی جدید که لول یکه روی جیمیل سینک بشه؟!
اگه تو تنظیمات بازی اون Google Play sign in روشن بوده باشه مشکلی نداره، روی دستگاه جدید همون اولش با اکانت خودتون sign in کنید.نقل قول:
اول رفتم تو تنظیمات گوشی و قسمت Accounts و جیمیلم رو وارد کردم.....داخل بازی google play sign in خاموشه...روش که میزنم create your gamer ID میاد...چی باید وارد کنم؟نقل قول:
من همین الان بازی رو روی یه دستگاه جدید نصب کردم که تستش کنم. روی این تبلت، من هیچ بازی ای و Google Play Games رو نصب نکرده بودم، اول که وارد بازی شدم گفت Play Games رو میخواد.نقل قول:
بعدش که Play Games رو نصب کردم، خودش اکانت رو شناخت و نگفت که ID بسازم (قبلا ساخته بودم). بعد که وارد بازی شدم خود بازی با استفاده از همین Play Games همون اولش میگه که میخواد بازی قبلی رو لود کنه.
پس حالا که اکانت گوگل رو تو دستگاه وارد کردید، یه بار توی Play Games هم برید که اونجا sign in بشه تا بازی همون اول خودش اکانتتون رو بشناسه.
توی google play یه آیدی میخواست که پیش فرض نوشته vagabondmystic 583 بود........منم اوکی کردم و بازی برگشت.........این آی دی چی بوده که تایید کردم؟ مشکلی نداره؟نقل قول:
این ID شما تو play games هستش. میتونید هر وقت خواستید عوضش کنید.نقل قول:
فقط اعتیاد آوره :|
کسی بلده چه جوری میتونم جمیلم رو توی بازی کلش اف کلنس عوض کنم
باید به پشتیبای کلش پیام بدی ؛ اینو بنویس :نقل قول:
کد:Hello . i’m working for majestic and using the email of this company for playing clash of clans .but i am going to leave it to work in a new one . after i leave , my email will obviously be removed, so i want you to change my email that synced to clash of clans to a new one Thanks
دوستان خواستم وارد بازی بشم که دیدم بن شدم ( واسه استفاده از XMOD)
من زبانم ضعیفه میشه لطف کنین یه متن بنویسین که واسشون میل کنم از بن خارج شه؟ میل شرکت سوپرسل رو هم لطف کنین
xmod رو پاک کردم
لول 108 بودم :n35:
ممنون
اکانت شما کاملا بن شده و راه برگشتی نیست متاسفانه .نقل قول:
اعضای کلنی که عضوش بودم ازشون پرسیدم(تلگرام) که چک کنن دهکدمو که آیا هستش یا نه، نگاه کردن که هست دهکدم
یعنی اطلاعاتش پاک نشده
میشه یکی از دوستان لطف کنه یه متن بنویسه؟
ممنون
سلام.نقل قول:
در خدمتم.
Sent from my K00E
جهت تعویض جیمیل:
وارد بازی شوید و تنظیمات را باز کنید.
حالا از جیمیل disconnect کنید.
سپس وارد اپ Google plus شوید.
Settings-account-apps with google plus sign in-clash of clans-Disconnect.
خدمت همگی.
Account همون جیمیلیست که باهاش سینک کردین.
Sent from my K00E
دوستان یکی پسورد جیمیل منو تغییر داده و وارد بازی میشه.منم چون هنوز بازی رو بلواستکس نصبه میتونم بالا بیارمش.اینو چطور میشه برگردوند؟
ممنون
سلام.نقل قول:
همین حالا و خیلی سریع به پشتیبانی سوپرسل ایمیل بزنید.
اطلاعات کامل اکانت رو بدین(تاریخ شروع،اسم اولیه،لول اصلی،لول تاون هال،کلن و...)
بعد بگین چجوری مشکل پیش آمده.
Sent from my K00E
چطور میتونم ایمیل بدم؟از سایت سوپرسل اقدام کنم؟نقل قول:
یه ایمیل جدید درست کن با اکانت جدید برو تیک بزن به فارسی بنویس جواب میدن .از ایمیل قبلیت اگه طرف هنوز دسترسی داره استفاده نکنی .ازت اطلاعات میخواننقل قول:
تقریبا همین سوالات میپرسن تا جواب بدی.نقل قول:
۱. نام اکانت یا همان نام دهکده.
۲. (#123456789): شماره سریال دهکده که با # شروع میشود به صورت دقیق یا اسکرین شات از صفحه دستگاه .مثال
۳.آیا تا بحال از تغیر نام استفاده کرده اید ؟ اگر کرده اید نام قبلی دهکده را به صورت دقیق و با الفبایی که استفاده کرده اید برای. ما ارسال کنید .
۴. نام کلن فعلی یا کلنی که در ان قبلا حضور داشتید.
۵. میزان تجربه سطح یا همون ایکس پی دهکده.
۶. میزان سطح تالار شهر.یا همون تاون حال لول .
۷. چه زمانی (چه ماهی) شروع به بازی در این حساب کردید به میلادی ؟
۸. در چه مکانی (کدام شهر) حساب را ایجاد کردید
۹. از چه تعداد دستگاه مختلف برای بازی استفاده میکردید و آنها چه مدلهایی هستند؟
۱۰.آیا به تنهای با این دهکده بازی میکنید ؟
۱۱.آیا تا کنون رمز و جیمیل خود را در اختیار سایت یا شخصی دیگری قرار داده اید ؟
۱۲.آیا تا کنون با خطا ی دستگاه دیگری در حال اتصال است روبرو شده اید ؟
۱۳. آیا تا بحال جم خریداری کرده اید ؟ اگر خرید کرده اید رسید اولین باری که جم خرید کرده اید را برای ما ارسال کنید
۱۴آخرین باری که به بازی متصل بوده اید چه تاریخی و با چه دستگاهی بوده ؟
اگه تاییدت کنن بعد یکی دو روز بن میکنن بعد برات یه کد میفرستن تا اون وارد کنی تا بازیت بیاد بالا.
اگه گزینه تماس نیاورد .کلش از بازار دانلود کن ممکنه درست بشه
دهکدتون هست، اما حتی بقیه هم نمیتونن بهش اتک بدن.نقل قول:
این نوع بن شدن واسه کسایی هست که ایکس مود یا نرم افزارهای شبیه به اون رو استفاده میکنن. راه برگشتی هم نداره...
لیدر کلن ما هم همینجوری بن شد (لول ۱۵۰).
دوستان شما با چه روشایی تو وار تاون 10 رو سه ستاره میزنین؟ ( البته با اکانت تاون 10 )
کوینمم لولش 20
دوست عزیز تاون 10 داریم تا تاون 10 . اگه تازه طرف 10 شده باشه بسته به مپی که چینده باید اتک بزنی . اگر هم تاون 10 مکس باشه که عمرا بشه 3 ستاره بزنیش :n02:
مکاتباتی با سوپرسل داشتم بخاطر این مشکل و به سوالاتشون پاسخ دادم حالا بهم گفته برم سایت itunes و اونجا دقیق ماه شروع بازی و رسیدهای جم های خریداری شده رو بگم بهشون.اونقد که من میدونم این سایت برای apple هست.من روی اندروید بازی میکردم.اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه ممنون میشمنقل قول:
گولم والکری ویزارد دیوار شکن :n02:نقل قول:
سلام .
من قبلا از مارکت بازار جم میخریدم و خیلی مطمئن بود الان از بازار نمیشه جم خرید از کجا بخرم ؟
شما قبلا جم خرید کردین؟نقل قول:
اگه خرید کردین باید شماره رسید خرید بهشون بدین.
همون موقعه که خرید کردین باید از فروشنده که احتمالا از itunes خرید کردن رسید خرید ازشون میخواستین الان فکر نکنم اگه مدت زیادی گذشته باشه جواب بدن
زیاد هست!!نقل قول:
فقط حواستون باشه نماد اعتماد الکترونیکی داشته باشن.
جم پو و....
Sent from my K00E using Tapatalk
سلام
تو این آپدیت جدید که اومد یه چیز رو خوب متوجه نشدم و اون اینه که حالا نیروها تک تک ساخته می شن، قبلا همزمان مثلا چهار تا آرچر از سربازخونه ها همزمان ساخته می شد (اگر مثلا در هر سربازخونه آرچر سفارش می دادیم) اما الان باید تک تک نیروها بیان بیرون. من فکر می کنم چون سوپرسل زمان ساخت رو کم کرده در واقع زمان ساخت هر سرباز تقسیم شده بین چهار سربازخونه نیروی معمولی و ساخت هر سرباز دارک تقسیم شده بین دو سربازخونه دارک. درست می گم یا نه؟ مثلا من تو نیروهام یه گولم سفارش دادم اما هر دو تا سربازخونه دارن کارا می کنن؛ پس زمان ساخت و آماده شدن گولم بین دو سربازخونه دارک تقسیم شده. یه کم بی معنی این کار سوپرسل؛ چطوری یه سرباز نصفش تو یه سرباز خونه ساخته میشه یکی دیگه تو اون یکی؟!!:n02:. اما کاهش زمان ساخت نیروها عالیه و Quick Train هم خیلی مفیده.
ممنون
تو آپدیت هالووین یه باگ هست که میتونین کمپ خودتون رو بدون هدر دادن هیچ دارک الیکسیری، پر از والکری کنین و مدام اتک برین! من خودم امروز صبح متوجه شدم و الان دارم حسابی لذت میبرم :n31:
تاپیک یکم متروکه شده، اما اگه هنوز کسی هست که چک میکنه، بگه تا مراحلش رو توضیح بدم.