فقط همین یه دونه چیز های سونی رو میفروشه بقیه نمایندگی ها فقط هدفونها و وسایل جانبی ارزون قیمت موجود دارند.(اول و آخرش به همین یه تک فروشگاه میرسی.)نقل قول:
Printable View
فقط همین یه دونه چیز های سونی رو میفروشه بقیه نمایندگی ها فقط هدفونها و وسایل جانبی ارزون قیمت موجود دارند.(اول و آخرش به همین یه تک فروشگاه میرسی.)نقل قول:
این فروشگاه هیچ کودوم از این هدفون ها رو ندارهنقل قول:
Creative EP-635
1. هدفونی مناسب برای اکثر کاربردهای روزمره مثل گوش دادن موسیقی ، فیلم ، رادیو ، بازی.
2. صدای بیس خوبی داره نه خیلی قوی (بوومی) نه ضعیف.
3. صدای مید و های نسبتآ خوبی داره ، البته های به نسبت مید بهتر پخش میشه.
4. روکش پارچه ای اکثر قسمتهای کابل سبک و ظریفش رو پوشانده.
5. به لطف سه جفت سری همراه هدفون به راحتی توی گوشهای مختلف قرار میگیره.
6. رنگ سفید این هدفون بعد از گذشت یک هفته استفاده به راحتی چرک میشه و تمز کردنش خیلی مشکله.
7. این هدفون برای پلیرهای پرتابل سبک جیبی یا گردن آویز طراحی شده به همین خاطر طول کابلش کوتاه در نظر گرفته شده و برای کسانی که پلیرشون توی جییب پیراهن نمیگذارن و یا پلیرشون اینقدر سبک نیست که به صورت گردن آویز استفاده بشه ، یک معضل اساسی هست. تنها راه حل کابل رابط اضافه هست.
8. بسیار سبک هست.
9. جنس سری های همراه هدفون از سیلیکون هست که این ماده سازگاری خوبی با پوست داره ولی در گوشهایی که حساس به تماس فیزیکی باشن ، گوشها دچار تعریق میشن و بعد از چند دقیقه استفاده باعث درآمدن هدفون از گوش می شوند.
شما هم موفق باشید.
Creative EP-630
1. هدفونی مناسب برای گوش دادن به موسیقی به خصوص سبکهایی که بیس قوی نیاز دارن.
2. صدای بیس قوی (بوومی).
3. صدای مید و های نسبتآ خوبی داره ، البته های به نسبت مید بهتر پخش میشه.
4. 3 گرم سبکتر از 635 هست که معادل 9 گرم هست.
5. جنس سری های همراه هدفون از سیلیکون هست که این ماده سازگاری خوبی با پوست داره ولی در گوشهایی که حساس به تماس فیزیکی باشن ، گوشها دچار تعریق میشن و بعد از چند دقیقه استفاده باعث درآمدن هدفون از گوش می شوند.
7. سیم این مدل بر خلاف مدل 635 به طول 120 سانتی متر هست.
8. در پنج رنگ برای سلیقه های متفاوت تولید میشه.
شما هم موفق باشید.
با سلامنقل قول:
کلا 4 مدل داره 300 , 500 , 700 و 1000 که دیگه آخرشه
دوست عزیز فقط مدل XB500 وارد ایران میشه و موجوده .اما اینجوری که یکی از بچه ها میگفت بیس 500 از 700 بیشتره.
اگر میخوای بخرین نمایندگی ایران رهجو موجود داره ( نمایندگی اصلی سونی)
اینم شمارش 8300 021
موفق باشید
Creative EP-830
1. هدفونی مناسب برای اکثر کاربردهای روزمره مثل گوش دادن موسیقی ، فیلم ، رادیو ، بازی.
2. صدای بیس خیلی خوبی داره نه خیلی قوی (بوومی).
3. صدای مید و های نسبتآ خوبی داره ، البته های به نسبت مید خیلی بهتر پخش میشه.
4. به لطف سه جفت سری همراه هدفون به راحتی توی گوشهای مختلف قرار میگیره.
5. بسیار سبک هست با وزنی معادل 9 گرم.
6. جنس سری های همراه هدفون از سیلیکون هست که این ماده سازگاری خوبی با پوست داره ولی در گوشهایی که حساس به تماس فیزیکی باشن ، گوشها دچار تعریق میشن و بعد از چند دقیقه استفاده باعث درآمدن هدفون از گوش می شوند.
7. طول کابل این هدفون 120 سانتی متر هست.
8. پاسخ فرکانسی این هدفون هم مثل دو هدفون 630 و 635 بین 6 هرتز تا 23 کیلو هرتز هست.
9. حساسیت این هدفون با دو هدفون 630 و 635 معادل 106dB/mW هست.
10. درایور این هدفون با اینکه از نوع نیودمیوم و قطر 9 میلیمتر هست همچون دو مدل 635 و 630.
شما هم موفق باشید.
نه ، من xb700 نمی خواستم ...نقل قول:
فقط گفتم شاید xb500 کوچیک باشه و گوش رو له کنه و مثلاً به مدت 2 ساعت نتونی ازش استفاده کنی ...
با سلامنقل قول:
نه بابا همین هم فکر کنم بزرگ باشه دیگه چه برسه 700
من پنجشنبه یکیش را سفارش دادم .میخوای صبر کن تا شنبه , یک شنبه بدستم برسه.
تست میکنم و در موردش مفصل توضیح میدم.
موفق باشی
سلام.نقل قول:
من پنجشنبه یکیش را سفارش دادم .
ببخشید ، از کجا سفارش دادین ؟؟؟
به چه قیمتی ؟؟؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز چند پست بالاتر گفتم که
از نمایندگی ایران رهجو (021 8300 )
قیمت را هنوز نمیدونم . اما حدود 90 تا 100 تومامنه .
موفق باشید
اقا این عمرا گوشتو اذیت کنه من دارم دیگه الان 5 6 ماه دارم خیلی باهاش حال میکنم اصلا راحتیرن هدفون جهانه خیلی عالیه من الان akg 518le هم دارم در برابره این اشغاله واقعا هیچ حرفی برای گفتن نداره تازه 129 تومن این گرفتم سونی 90 تومن گرفتمنقل قول:
بگیر خیالت راحت
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
شما اگه متال گوش میدی بگم که اصلا xb500 برای متال به درد نمیخوره اصلانقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز از راهنمایی شما ممنونم.
من راک ومتال را با اسپیکر گوش می کنم و ترنس را با هدفون .
موفق باشید
یک هدفون با کیفیت ولی ارزون:
چند ماه پیش برای خرید رفته بودم فروشگاه مبایل فروشی برای خرید هندزفری بلوتوث توی ویترین چند سری هندزفری دیدم که یکیش با بقیه فرق میکرد از فروشنده خواهش کردم اگه این هندزفری ،فروشی هست اون رو از نزدیک ببینم ، که ایشون قبول کردند و من اون هندزفری رو تست کردم واوووو چه صدایی داشت. قیمتش رو از فروشنده پرسیدم گفتن 30 تومن خلاصه با چونه دادن 25 تومن اما نه میدونستم مارکش چی هست نه چیزی روش نوشته بود ولی به نظر اصیل بود (متفرقه نبود).
صدای بیس قوی و مید خیلی خیلی خوب و های خیلی خوب از خوصوصیات این هدفون بود.
تا همین چند دقیقه قبل نمی دونستم چه مدلی هست و هر کی ازم می پرسید مدلش چیه میگفتم نمی دونم بهم میخندید ولی بعدش توی دلش بهم بدو بیراه میگفت که نمی خاد به ما بگه!
به هر حال متوجه شدم که این هندزفری متعلق به گوشی HTC اسمارت هست شما هم اگه دوست دارید هدفونی با قیمت باورنکردنی ارزون ولی با کیفیتی معادل هدفون 200 تومنی داشته باشید یه سر به فروشندهای مبایل بزنید ،حتی بعضی از اونها حاضرند به خاطر 5 تومن هدفون رو از روی گوشی نو باز کنن!
دوستان اگه خاطره خرید هدفونهاتون رو اینجا بگید برای تجربه دیگران باید مفید باشه.
شما هم موفق باشید.
بله متاسفانه این کارها جز عادت فروشندگان شده :41:نقل قول:
اگر از هندزفری مورد نظر عکس بزارید خیلی راحت تر میشه تشخیص داد.
درباره مارک somic نظر دوستان چیه؟
برند SkullCandy چطوره؟
عادت که چه عرض کنم یک جور حس مالکیت فرا زمینی میکنن آقایون، مثلآ شما برو یه گوشی Sony Ericsson Xperia X10 بگیر در کمال پررویی میگن اگه هندزفری فابریکش رو میخای باید جدا از خودمون بخری!!!! و خیلی هم ارزون 120 تومن.نقل قول:
اینا فروشنده نیستن و خودشون هم خوب میدونن.
لنگه همین هندزفری الان دست برادرم هست که من تا الان دقت نکرده بودم چون چند ماهی هست که HTC Smart داره و من همین هندزفری رو دستش دیدم که متوجه مدلش شدم.
دوست گرامینقل قول:
بهتر بود یک توضیحی مختصری درباره مدل مورد نظرتون و یا کاربردتون چی هست و یا چقدر بودجه برای خرید در نظر دارید
میشه بفرمایید نمایندگی یا فروشگاهی هست که هدفونهای این برند رو داره؟
خواهش میکنم برای ترنس و هوس عالیهنقل قول:
اطلاع دقیقی از جزئیاتش ندارم فقط دو نمونه از دو مارک crative و somic خانه دوستی دیدم، امتحان کردم، مارک somic بیشتر به دلم نشست! میخوام بدانم مارک somic چه مدلهای بهتری داره بویژه انواع بیسیمش...نقل قول:
مدلی رو که دیدی از تو سایتش پیدا کن تا دوستان راحتتر بتونند کمک کنندنقل قول:
کد:http://www.somic-elec.com/index.html
یک گزارش مختصر از مرحله Burn-in هدفون Shure SE535-V
(تمام مطالب ادامه این پست صرفآ جنبه اطلاع رسانی داره و قطعی نیستن و خواهشن اگه کلمه یا جمله ای مورد پسند شما نیست اون جمله خاص رو ندیده بگیرید)
بعد از مدت زیادی سرچ کردن تصمیم گرفتم این هدفون رو داشته باشم متاسفانه توی ایران نبود و گزینه های خارج هم بسیار محدود بودن با چند تا از دوستان که در کشورهای مختلف بودن تماس گرفتم و از همشون خواهش کردم که یک پیگیری برای تهیه این هدفون بکنن (آلمان و دبی و مالزی).
خوشبختانه آلمان و مالزی موجود داشتن ولی هزینه خرید از آلمان خیلی بیشتر از مالزی تمام میشد به همین خاطر از مالزی سفارش دادم(که بعدآ سخت پشیمون شدم) اگه اشتباه نکنم حدودآ دو ماه طول کشید تا هدفون با شرایطی خاص به دستم رسید و با هزینه فوق العاده بالا.
به هر حال بزرگترین ایراد مشترکی که همه به این هدفون وارد میدونستن فقط مسله قیمت بالای این هدفون بود ($500).
برای دوستم دقیقآ دو برابر مبلغ رو ارسال کردم! چون از اون دست آدمهایی هستم که وقتی چیزی خواست دیگه ، خواست.
اگه اشتباه نکرده باشم حدودآ 800 تومن ناقابل بابت این هدفون هزینه کردم (فقط هدفون و هزینه پست). که هزینه های جانبی حساب نشدن.
روزی که دستم رسید بلافاصله عکسهاش رو برای شما آپ کردم از همون موقع HD800 که اوایل مرحله Burn-in بود رو کنار گذاشتم.
از همون لحظه اول احساس میکردم این هدفون هدفون بدقلقی هست و سرناسازگاری داره!
برای تمام هدفونهایی که دارم یه اسم گذاشتم این یکی برای من دقیقآ مثل اسب وحشی رام نشدنی به نظر میومد(بابت این جمله پوزش) بار اول حتی نمیشد به راحتی توی گوش گذاشت چندین بار کنار گذاشتم و دوباره امتحان کردم خلاصه با این همه هدفون تو گوشی که دارم موفق شدم یه طوری توی گوش قرارش بدم که فقط صداش رو بشنوم(مثل اینکه کج سوار همون اسبه بشید) واووووو چه صدای بی خودی درایور سمت راست فوقالعاده تر از یک رادیو جیبی بود و درایور چپ صداش طوری بود که انگار توش سه تا ساچمه فلزی افتاده باشن و با حرکت درایور جابه جا بشن ، خلاصه خیلی بیخود طوری که انداختم یه گوشه.
با اینکه سختم بود ولی نتونستم 5 دقیقه طاقت بیارم دوباره رفتم سراغش و روز از نو و روزی از نو ، توی دلم همش با خودم کلنجار میرفتم آخه بعد از 100 مرحله Burn-in این چیزی که من میشنوم حتی نمیشه اسمش رو گذاشت هدفون.
خلاصه ساعتهای زیادی تا الان که دارم این مطلب رو مینویسم از کلنجار من و سرسختی این هدفون میگذره . بر خلاف سلطان HD800 که اهلی اهلی هست و در عرض مدت کوتاهی که شما هم در جریان گذاشتم صداش به خوبی درومد ، این یکی مثل رنگش تلخ تلخه و بیچاره کننده ، مجبور شدم ساعتهای زیادی از تراکهای مختلف و با سبکهای مختلف برای Burn-in استفاده کنم کلاسیک و جاز برای مید ، الکترونیک برای بیس و های ، کانتری برای مید و های ، راک برای بیس و مید و . . . .
متاسفانه به خاطر این هدفون ، این چند وقت از موزیک صرفآ جنبه مادیش مورد استفاده من بود و بس!
الان بعد از این حدودآ 60 ساعت Burn-in نتیجه به اینصورت شده:
(تمام تستها با Creative Titanium HD و با آمپ LME49710MA , بدون هیچ افکتی و ولوم مستر و میکسر بر روی های و با Windows 7- 64 و تمامی تراکها به فرمت WAV با رزولیش 24/96 , بعضی از تراکها 24/192 گرفته شده)
چند ساعت اول:
بیس افتزاح و صدای تق تق توی درایور سمت چپ ، مید خیلی خیلی بد ، های افتزاح ، ساند استیج صفر (صدا دقیقآ توی مغز)
10 ساعت اول:
بیس افتزاح ، مید خیلی بد ، های خیلی خیلی بد ، ساند استیج صفر (صدا دقیقآ توی مغز)
20 ساعت اول:
بیس خیلی خیلی بد، مید خیلی بد ، های خیلی بد ، ساند استیج صفر (ولی صدا یک کمی از توی مغز به سمت درایور رفت)
30 ساعت اول:
بیس خیلی بد، مید بد ، های بد ، ساند استیج صفر (صدا دقیقآ نزدیک درایور)
40 ساعت اول:
بیس خوب ، مید خوب، های خوب، ساند استیج 5 سانتی متری داریور
50 ساعت اول:
بیس خوب ، مید خیلی خوب با جزییات قابل شنیدن، های خیلی خوب با جزییات قابل شنیدن ، ساند استیج 10 سانتی متری داریور
60 ساعت اول:
بیس خیلی خیلی خوب با جزییات، مید عالی با جزییات قابل شنیدن، های عالی با جزییات قابل شنیدن ، ساند استیج 15 سانتی متری داریور
به هرحال تا اینجای مرحله Burn-in با این هدفون به اینصورت بوده و تمام این رقمها میانگینی از تمام سبکهای مختلف و ولومهای متفاوت بوده و فقط زمان بندی دقیقآ به همین شکل بوده که برام خیلی جالبه چون تا به حال همچین هدفونی تجربه نکرده بودم که این مرحله رو به اینصورت طی کنه! فکر میکنم شما هم اگه دقت کرده باشید با من موافق باشید که این هدفون دقیقآ مثل همون اسب ... که رام کردنش کار سختی و سورای گرفتن ازش کار بزرگی هست.
شما هم موفق باشید.
اگه اطلاعاتی که برای این دو هدفون میزارید برای هر کدام یک تاپیک مجزا باز کنید خیلی خوب میشه اینجوری دسترسی به مطالب مربوط بهشون راحتتر و کاملتر هست در مورد Creative X-Fi Titanium HD هم یه توضیحی بدید ممنون میشم آیا اونقدر با مدلهای قبلی فرق میکنه که ارزش داشته باشه بخریم
جناب [peaceful1] ازم خواستن در مورد گرادو توضیح بدم
خوب گرادو رو میشه حرفه ای ترین مارک هدفون دنیا دونست به چند دلیل
1- تماما دست ساز هست و تمام مدل ها
2- صدایی کاملا متفاوت که به جرات میگم صداهایی رو توش میشنوید که با گرون ترین هدفون های دنیاهم ممکن هست نشنوید و کاملا صدای متفاوت
3- فروش بسیار بالای این هدفون و بالاترین میانگین امتیاز کاربر ها به یک برند هدفون در بسیاری از سایت ها (تو آمازون متوسط 4.8 از 5 )
4- گرادو rs 1000 در حال حاضر بهترین هدفون دنیاست و بعضی از معتبر ترین سایت های تخصصی نمره ی عجیب ( +10 از 10 ) رو بهش دادن که یعنی حقش از 10 هم بالاتر هست
5- قابلیت فوق العاده ای که در زمینه تعویض پد های گوشی داره و شما هم میتونید پد های روی گوشی استفاده کنید هم از پد های دیگه ای که دور گوش قرار میگیره استفاده کنید
6- کابل استفاده شده از چندین لایه که ضخامت عجیبی داره که مثل کابل برق میمونه از کلفتی و هر چقدر مدل بالاتر میره کلفت تر میشه و چندین دلیل داره که یکی از مهمترین هاش این هست که هیچ وسیله و محیط مغناطیسی کوچکترین تاثیری روی کیفیت نمیزاره و همچنین استقامت سیم
7- بسیار راحت روی گوش و سر قرار می گیره به طوری که حسش نمیکنین
8- گرادو کلا هدفون های open میسازه که مشکل گرم شدن گوش رو ندارن
9- سیم بلند که محدودیت ایجاد نمیکنه
10-قابلیت چرخش 360 درجه ای درایو ها برای راحتی بیشتر و حمل آسون تر
11- هم با آمپیلی فایر قابل استفاده هست هم بدون اون
12-نسبت price به performance بسیار بالایی داره که یعنی بیشتر ار اونی که پول میدید گیرتون میاد
اما بزرگترین عیبش :
ظاهرش هست که شاید بشه گفت مقداری زمخت و زشت هست و نمیاد بهش همچین غولی باشه
dooste.man83 عزیز خیلی ممنون اگه درباره تجربت و نظرت درباره هدفونی که گرفتی SR80 یک کم بیشتر بگی خیلی ممنون میشم.
خوب خدمتت عرض کنم من برند های بسیار زیادی رو داشتم و این هدفون رو با بیش از 6 یا 7 تا از هدفون های گرون هر برند با یک آهنگ و با کارت صدای creative x-fi + decoder 24 bit z-5500 تست کردمنقل قول:
با برندهای AKG , SONY , CREATIVE , JVC و حتی سنهایزر و Beats by Dr. Dre و خیلی برندهای دیگه این تست رو کردم ( مدل های بالاشون و فول سایز )
با برند SHURE هم بزودی تست رو انجام میدم
تنها برندی که میتونه باهاش مقدار کمی رقابت کنه سنهایزر بود مدلهای بسیار بالاش البته
نکته مهم گرادویی که من دارم هنوز در مرحله BURN هست و موندم این مرحله تموم شه می خواد چی بشه چون الانشم عالی هست ....
نکته ای که توش هست و بی نظیرش کرده تفکیک بی نظیر صدا و وضوح عجیب صدا هست و بیس واقعی ( بیسی که هست رو بهتون میده نه اینکه از خودش چیزی اضافه کنه که شنونده خوشش بیاد )
متاسفانه هنوز تو ایران مدلیش رو من ندیدم
میتونید نظر کاربرها رو که تعدادشون هم بسیار زیاد هست تو همین آمازون بخونید تا متوجه شید با چه عظمتی رو به رو هستید و کلا کسی ازش ناراضی نبوده چه مدل های گرونش و چه ارزونش
با تشکر از دوستان. راستش وارد به گوشی اینا نیستم، احتمالاً مدل زیر بوده.نقل قول:
ST-818
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.somic-elec.com/product/20100525/249.html
این را دوستم همراه سیستم جدیدی که خریده، هدیه گرفته...
البته من مدل بیسیم بکارم میاید که علاوه بر پی.سی بشه برای تی.وی هم استفاده کنم.
عکساهاشو برایتان گذاشتم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد قیمت تا حول و حوش ۱۰۰ تومن مشکلی نیست. بِرندهای دیگه بازم پیشنهاد بشه بهتره فقط با شرایطم (پی.سی و تی.وی) جور باشه. باز هم تشکر به خاطر راهنمایتان. راستی یادم رفت، مدلهایی که گوشی کوچیکی دارند چه جوریه...
.
با سلام خدمت دوستان
SONY MDR-XB500
بعد از 3 هفته صبر کردن برای وارد شدن و 1 هفته برای خرید و ارسال تونستم این هدفون معرکه را بخرم.
1.بسته بندی شیک و زیبا
2.بیس خوب و معرکه
3.میدی خوب
4.صدای کاملا صاف FLAC
5.صدای محیط حدود 60 درصد شنیده میشه
6.مقداری دور گوش عرق میکنه
7.گوش کاملا داخلش راحته
8.سبک و راحت روی گوش قرار میگیره
9.کابلش بلند نیست (اما مدل تخت هستش)
10.کانکتور دارای خم 90 و راحته
11.نسبت به قیمتش کاملا ارزش داره (90)
و در آخر کاملا از انتخابم راضی هستم
موفق باشید
به خاطر این پست از همه معذرت خواهی میکنم.نقل قول:
دوست عزیز بهتر بود که پیشنهادتون به صورت خصوصی برای کاربر ارسال میشد چون خود این تاپیک به اندازه کافی پستهای متفرقه داره.
و در مورد سوالتون هم توی تاپیک مربوطه مطرح بشه بهتر جواب میگیرید.
لطفآ مستقیمآ سوالهای نا مربوط به این تاپیک پرسیده نشه تا بشه جواب شما رو داد ، خواهشآ.(پیغام خصوصی)
ولی برای اینکه این پست هرز نباشه خلاصه اینکه کارت صدای جدید کریتیو از نظر فنی برای خیلی از کاربرها تفاوتی با مدلهای پایینتر نداره ولی از به نظر من:
1. شفافیت و کیفیت صدای این کارت بیشتره.
2. صرفآ برای کار به صورت استریو (دوکاناله)طراحی شده که اگه شما سیستم صدای چند کاناله دارید باید یک کارت جانبی براش بگیرید که اون هم قیمت یک کارت صدای خوب هست!
3. یکی امتیازات این کارت امکان تعویض راحت چیپهای آمپش هست که شما میتونید بسته به نوع سلیقه خودتون این چیپها رو تعویض کنید. که گاهآ هزینهیک سری از این چیپها نصف قیمت همین کارت هست.
4. چون هیچ وقت تمایلی به استفاده از فیلترهای DSP این قبیل کارتها نداشتم نظر خوبی نه تنها نسبت به این کارت بلکه سایر کارتهای صدا شرکتهای دیگه هم ، ندارم. ولی به نظر کیفیت فیلترهای دیجیتالی کریتیو از بقیه عامه پسندتر هست.
5. از نظر سخت افزاری به غیر از قسمتهای آنالوگ کارت ، پیشرفت و تغییر زیادی به نسبت مدلهای پایینتر نکرده که به عنوان یک برتری مهم و با تاثیر زیاد در کیفیت صدای این کارت ، ذکر بشه.
6. در آخر عنوان کارت صدای برتر PC یکی سال پیش رو ASUS گرفته البته فعلآ هر چند هر دو کارت در مقایسه با هم قسمت آنلوگشون با اختلاف ناچیزی از هم هستن ولی به نظرم کریتیو DSP بهتری داره.
شما موق باشید.
lنقل قول:
من خودم تست کردم برند حرفه ای که نیست به نظرم اگه میخوای از این برند بگیری بهتر هست که بری از
سری هدفون های beats by dr.dre بگیری چون این برندی که گفتی من اکثر هدفون هاش رو تست کردم جدا از پولی
که میدی که هیچ ارزشی واسه این هدفون نداره از نظر بیس تفکیک پذیری و شفافیت صدا و ... زیاد جالب نیست ...
در کل پیشنهاد نمیکنم !
نقل قول:
دوست ! اطلاعاتی که در مورد این برند دادی ممنون من خودم مدتی بود میخواستم برم سراغ این برند ولی متاسفانه
هیچ وقت نرفتم !!! در مورد اینکه هم همشون از دم دست ساز هستن خیلی جالبه ! ...
برای من طراحی و دیزاینش زیاد مهم نیست مهم اینکه که راحت باشه چه ear pad چه هد که علاوه بر راحتی کیفیت بدنه ی خوبی هم باید داشته باشه ! چون من تو معایب اکثرشون دیدم گفته بودن ورزن
سنگین و hard headband البته با توجه به محدوده فرکانسی بالایی که داره و درایور قدرتمند و دیافراگم و ...
واقعا دوست داشتم حداقل تستش کنم که متاسفانه تو ایران نیست ...
البته در مورد طراحی من به هرکی گفتم به جای اینکه بگه زشت بود میگه قدیمی بود ! یعنی طراحیش انگار برای چندین سال پیش هست ... :31:
منم امروز گرفتم و تمام موارد بالا رو تایید میکنم ...نقل قول:
تنها چیزیش که به نظر من بد بود طول سیم بود (خیلی کوتاه) و نمیشه با خود هدفن صدا رو کم و زیاد کرد ...
سلامنقل قول:
دوست عزیز کاملا باهات موافقم.
1.واسه طول سیم من یک افزایش طول 1.5 متری گرفتم.
2.اما واسه کم و زیاد کردن صدا هیچ کاری نمیشه کرد.
راستی دوست عزیز شما چند گرفتی ؟
موفق باشی
95 تومن ...نقل قول:
برا کم و زیاد کردن صدا هم اگه از موبایل و ... استفاده میکنید از خود گوشی میشه به راحتی صدا رو تغییر داد ...
اگه از pc استفاده میکنید باز هم میشه از خود ویندوز پایین صفحه راحت صدا رو تغییر داد ...
اگرم با کنسول دارید بازی میکنید میشه از ستینگ داخل بازی صدا رو تنظیم کرد ...
ولی در کل اگه یه چیزی برا تغییر صدا روی خود هدفن میزاشتن خیلی راحت تر بود ...
با سلامنقل قول:
دوست عزیز با شما موافقم .
من با PC کار می کنم و از طریق برنامه ها کم وزیاد می کنم.
کلا این هدفون پرتابل هستش .چون سیم کوتاه و بدون کنترل صدا.
اما اگر این کنترل صدا را داشت دیگه چی میشد.
موفق باشید
دوست عزیز یک نوع تبدیل هست که به صورت رابط بین هدفون و پلیر قرار میگیره که توی خودش ولوم هم داره(ولوم بین راهی) که قیمتش حدودآ 1000 تومنه ، دقت کنید مدل استریو بگیرید که مناسب کاربرد شما هست.نقل قول:
البته مدلهای دیگه ای هم هست که ولوم تنظیم تون و بالانس هم کنار ولوم صدا دارن.
به هر حال تنوع این تبدیلها بسیار زیاده فقط باید یک کمی جستجو کنید. و اینکه مدلهای ارزون قیمت بعد از مدتی استفاده هنگام کم و زیاد کردن ولوم ، صدای خش خش از هدفون شنیده میشه و تنها راه حل اینه که یکی دیگه تهیه کنید.
در آخر برای اونهایی که سوادشون از من بالاتره و ابزارش رو هم دارن سعی کنن مدلی انتخاب کنن که سر لغزنده ولوم به سمت جک هدفون باشه نه اینکه ولوم به صورت سری بین سیم قرار گرفته باشه.
شما هم موفق باشید.
سلام
هدفون جهت موزیک و فیلم تقریبا 15 الی 16 تومن ؟
جناب rezaomido اگر میشه لطفا کمی بیشتر درباره ساند استیج توضیح بدید و اینکه در چه هدوفن هایی میشه این رو دید.
مثلا آیا در EP630 و امثال این هدفون های ارزون چنین چیزی هست؟
برداشت کاملا فرضی و شاید اشتباه من از توصیف شما به شکل صدا توی مغز ، کمی از از توی مغز به سمت درایور ، نزدیک درایور ، 5 سانتی متری داریور و ... این هست که ساند استیج تاثیری شبیه این داره که مثلا در PowerDVD (یا پلیرهای با قابلیت مشابه) محیط مجازی رو از Living room به Theater یا Stadium تغییر بدیم.
میدونم مقایسه بالا غیر خرفه ای و خام هست ولی هدف اینه که حداقل یک ایده کلی از ساند استیج داشته باشم.
سوال دیگه درباره ساند استیج اینکه هدفون هایی با این قابلیت برای تماشای فیلم و موزیک ویدیو مناسب هستند یا همون مشکل HD800 رو دارند که قبلا توضیح داده بودید.
ارزون ترین هدفونی که ساند استیج داشته باشه چیه؟
:10:
دوست گرامی
متاسفانه معنی مشخصی به فارسی که تعریف کامل این خصوصیت باشه پیدا نکردم.
Sound Stage:
خصوصیتی هست که در تمامی درایورهای صوتی وجود دارد ولی با کمیت متفاوت. اول نیاز هست که تعریف Imaging توضیح داده بشه که عبارت است از " قابلیت تفکیک صدای ساز های مختلف به صورتی که زمان بازپخش صدای ضبط شده ، بتوان محل سازها را همانگونه که چیدمان اکوستیک و فیزیکی آنها بوده از هم تشخیص داد".
حالا Sound stage عبارت است از گستردگی این محیط ، که چون کمیت برداری هست به سانتی متر اندازه گیری میشه.
برای هدفون خاص شما این اندازه نهایتآ کمتر از 5 سانت هست و فقط به سمت جلو و کنار درایور.
و اون اصطلاحاتی که بکار بردم صرفآ بزرگ نمایی از تاثیر مراحل مختلف کاری بوده که انجام شده. (توی مغز : یعنی ساند استیج منفی یا به عبارتی حالت مونو که از مرکز دو گوش فرض میشه تا اینکه هر چه صدا به خود گوش نزدیگتر بشه میشه استریو)
تا اندازه ای تصور شما درسته ولی اون فیلترها فقط افکت هستند و تمامی صداها به یک نسبت از شنونده فاصله میگیرند. و از همه بدتر اینکه با الگوریتم های جدید فرکانسهای مختلف هم تاثیرپدیری متفاوتی دارند. بطور نمونه اگر سازی همزمان در حال اجرای یک طیف فرکانس باشه اگه به صدای شبیه سازی شده این فیلترها دقت کنید متوجه این میشید که صدای اون ساز در محیط اطرف شما درحال چرخش هست.
به دلیل اینکه صدابرداری سینما متفاوت از صدا برداری موسیقی هست، هنگام ضبط سینمایی پیشاپیش محل میکروفون ها طوری انتخاب میشه که درنهایت پس از Mastring صدای بازپخش شده مناسب برای حداقل سیستم صوتی باشه که حداقل از شنونده فاصله چند متری داشته باشه ، نه چند میلیمتری هدفون، اشکال از اونجا به وجود میاد که هنگام صدابرداری از صحنه های Close اگر ساند استیج هدفون بیش از حد مجاز باشه مغز قادر به تجسم این فاصله صدا و تصویر نیست و برای خیلی ها گیج کننده هست ، مثلآ تصور اینکه یک نفر کنار شما در حال صحبت کردن با شما باشه ولی شما صدای اون رو از 3 متری بشنوید! و یا برعکس.
شما هم موفق باشید.
گرفتم :8:نقل قول:
هدست لوکس دارای پد گوشی بزرگ برای راحتی بیشتر :5:
Genius HS-05A
15500 تومن میگفت 15 تومن بهش دادم
کد:http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem=17416&ctNode=2348&mp=13
به در خواست خصوصی کاربر Dusti55:
دوست گرامی مدلی انتخابی شمابیسیم نیست.کد:http://www.somic-elec.com/product/20100525/249.html
اگه شما هدفون بلوتوث نیازتون هست پیشنهاد میکنم یک هندزفری بلوتوث استریو بگیرید و یا اینکه هندزفری بلوتوث مدل Jabra 3030 و یا Sony MW600 + یک هدفون خوب.
قیمت مدل Jabra 3030 حدودآ 60 تومنه.
قیمت مدل Sony MW600 حدودآ 120 تومنه که پیشنهاد میشه از این مدل تهیه کنید.
و هدفون تو گوشی مناسب برای اکثر کاربردها فعلآ میتونید از برند کریتیو یکی انتخاب کنید. که قیمت مناسبی به نسبت کیفیت دارند.
البته قبل از خرید این ست مطمئن بشید که سیستم صوتی شما قابلیت ارتباط برقرار کردن با بلوتوث ورژن 2 را دارد، در غیر اینصورت هدفون بلوتوث خرید نکنید.
در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم از برندهای برتر موجود در ایران خرید کنید مثل:
سونی ، کریتیو ، سنهایزر و . . .
البته هستند برندهای مشهوری که صرفآ فقط جنبه تولید براشون مهمه مثل فلیپس ، پاناسونیک ، . . .
شما هم موفق باشید.
راستی دوستان
من هفته پیش هندزفری بلوتوث Jabra EasyGo گرفتم به قیمت 45 تومن با گارانتی نامداران:8:
در مورد کیفیتش فقط اینو بگم ماه
قابلیت اتصال به دو گوشی هم داره که خودم دارم استفاده میکنم:27:
بسیار عالی :46: