بهترین خرید ممکن برای ما کاوانی هست.. باهوش، قدرت بدنی خوب، پاس دهی خوب... تکنیک قابل قبول...و البته خوشتیپ :دی یه مهاجم کامل و بدون حاشیه
بهترین خرید ممکن برای ما کاوانی هست.. باهوش، قدرت بدنی خوب، پاس دهی خوب... تکنیک قابل قبول...و البته خوشتیپ :دی یه مهاجم کامل و بدون حاشیه
من بازی های psg رو ندیدمنقل قول:
کاوانی بازیش چه شکلیه ؟؟؟؟
دیشب تو بازی اروگوئه - کلمبیا زیاد زهردار نشون نداد !!:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
James: I prefer Real Madrid to Barcelona
جیمز رودریگز، مهاجم کلمبیایی که در بازی مقابل اروگوئه هر دو گل تیمش را به ثمر رساند، با ۵ گل زده از بخت های بردن کفش طلای مسابقات است. وی که برای تیم موناکو بازی میکند، به Cadena Cope گفت: عاشق بازی کردن در اسپانیا هستم، لیگ اسپانیا بهترین لیگ هست. من رئال مادرید را به بارسلونا ترجیه میدهم.
جیمز تابستان گذشته با ۴۵ میلیون یورو از پورتو به موناکو پیوست.
به نظر منم این جیمز خیلی بازیکن فوق العاده ایه و جزو گزینه هایی هست که با مبلغ بالا هم بیاد توجیه پذیره
ولی خب این وسط پای دلارهای بی حد و حصر مالک روس موناکو وسطه و خریدنش شاید از خرید کاوانی از پی اس جی خیلی سخت تر باشه
جیمز خیلی خوبه اما با توجه به پستش نیازی نداریم.
ایسکو هست. دیماریا هست....... کروس رو هم که خریدیم. :n13:
فعلا فقط در حد شایعه هست. طبق صحبت پرز خریدها بعد از جام جهانی (و معمولا با نیم نگاهی به پدیده های جام یا چهره های قبلا اثبات شده) انجام میشه:نقل قول:
1998 داوور شوکر رو در تیم داشتیم و نیاز به خرید نبود:n02:| 2002 رونالدو برزیلی | 2006 کاناوارو | 2010 اوزیل | 2014 ؟
+
ایده آل ترین گزینه تهاجمی به نظرم کاوانی هست.
اما برای اینکه به شایعات بیشتر دامن بزنیم، عکس کریستیانو با "سالومه" دختر کوچولوی جیمز رودریگز بزرگترین پدیده جام تا الان، که به هواداری خودش از رئال اعتراف کرد:
کارلوس: کاسياس دليل اصلي ناکامي اسپانيا بود
ستاره سابق تيم ملي فوتبال برزيل عملکرد ضعيف کاسياس را دليل اصلي ناکامي اسپانيا در جام جهاني برزيل دانست. او همچنين به ستايش از جيمز رودريگس ستاره تيم ملي کلمبيا پرداخت و از فلورنتينو پرس خواست تا او را جذب کند.
تيم ملي فوتبال اسپانيا در جام جهاني برزيل عملکرد کابوس واري داشت و با دو شکست و يک پيروزي حتي نتوانست از مرحله گروهي صعود کند.
درباره علت ناکامي ماتادورها در برزيل زياد بحث شده است. روبرتو کارلوس، ستاره سابق تيم ملي فوتبال برزيل بر اين باور است که نمايش ضعيف کاسياس دليل اصلي حذف شدن اسپانيا بود. او گفت: در برزيل وقتي تيمي پيروز مي شود مي گويند همه با هم پيروز مي شوند و همه با هم شکست مي خورند. به نظر من ايکر کاسياس در برزيل آماده نبود و همين باعث شد تا اسپانيا برابر حريفان خود به راحتي تن به شکست دهد. البته بايد اين را هم گفت که ديگر بازيکنان اسپانيا هم نتوانستند به سنگربان خود کمک کنند.
کارلوس که در رئال مادريد با کاسياس همبازي بود ادامه داد: دو نوع بازيکن هستند که نبايد اشتباه کنند و آن دروازبان و مهاجم هستند. وقتي آنها اشتباه مي کنند همه زبان به انتقاد مي گشايند. کاسياس مي تواند مسئوليت ناکامي اسپانيا در برزيل را برعهده گيرد. من از دوستان صميمي ايکر و از طرفداران فوتبال اسپانيا هستم اما در فوتبال بايد همواره در حال پيشرفت بود چرا که شما در حال زندگي مي کني نه در گذشته.
بسياري يکي از دلايل اصلي ناکامي اسپانيا در جام جهاني برزيل را تکراري شدن سبک بازي تيکي تاکا مي دانند. کارلوس در اين باره گفت: من چنين نظري ندارم چرا که معتقدم سبک تيکي تاکا هنوز تمام نشده است. اسپانيا هم مانند برزيل صاحب سبک است. پاس دادن، پاس دادن، پاس دادن، تا اينکه موقعيت ايجاد شود.
تيم ملي فوتبال کلمبيا در جام جهاني 2014 برزيل نمايش درخشاني داشته است و در هر چهار بازي خود به پيروزي رسيده است. اين تيم بايد در مرحله يک چهارم نهايي به مصاف برزيل ميزبان رود. کارلوس به ستايش از کلمبيا پرداخت و گفت: تيم ملي فوتبال کلمبيا نمايش درخشاني در برزيل داشته است و همه نگاه ها را به خود جلب کرده است. اين تيم مي تواند در يک چهارم نهايي هم حريف سختي براي برزيل ميزبان باشد.
بدون شک بهترين بازيکن کلمبيا در برزيل جيمز رودريگس بوده است که با زدن پنج گل بهترين گلزن جام است. کارلوس به ستايش از اين بازيکن جوان پرداخت و گفت: بازيکني که بيش از همه توجه من را جلب کرده است رودريگس بوده است. او تا الان بسيار خوب درخشيده است و نشان داده که بازيکن بزرگي است. البته کلمبيا فقط به اين بازيکن متکي نيست. رودريگس در موناکو بازيهاي خوبي را به نمايش مي گذارد اما من از فلورنتينو پرس رئيس باشگاه رئال مادريد مي خواهم که او را جذب کند. البته بايد اين را بگويم که موناکو هم تيم بزرگي است و ستارههاي زيادي در اين تيم بازي مي کنند.
رودريگس پس از پيروزي تيمش برابر اروگوئه اعتراف کرد که دوست دارد به فوتبال اسپانيا برود و پيراهن رئال مادريد را بر تن کند.
مارکا:رئال مادرید و بایرن مونیخ در مورد انتقال کروس مذاکره میکنند[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ __________________________________________________
آ اس:جیمز رودریگز از طرفداران مادرید است
__________________________________________________ __________________________________________________
محتوای مخفی: جالب
بی بی سی خبر زده کروس نهایی شده... کروس سه پیشنهاد از یونایتد و چلسی و بارسا رو ربجکت کرده
کروس دقیقا تو چه پستی بازی میکنه ؟؟؟نقل قول:
من تو یه سایت چک کردم تو 5 بازی آخر بایرن کروس تو چنتا پست مختلف بازی کرده !!
تو رئال فقط بین هافبک ها آلونسو یه جایگزین خوب میخواد !!! تو فشردگی بازی ها کم میاره و کم کم دیگه نمیکشه
راست که مودریچ و خدیرا هستن
چپ هم دیماریا و ایسکو
اگه کروس جذب شده پس دیگه مشکلی تو خط دفاعی و هافبک نخواهیم داشت (( مدافع که مشکلی نداشتیم و هافبک هم با اومدن کروس تکمیل شد ))
فقط میمونه مهاجم نوک !!!!
یعنی مهمتر از خریدن کروس باید به فکر مهاجم نوک بود !!
بنزما دیگه تو رئال قابل تحمل نیست
این فصل دیگه بیش از اندازه رفته رو اعصابمون !!!:n23:
تو بایرن هافبک تهاجمی بودنقل قول:
کروس دقیقا تو چه پستی بازی میکنه ؟؟؟
امشب تو برنامه ی 2014 هم گفتن یه جورایی اومدن کروس قطعی شده ، به شخصه خیلی از کروس خوشم میاد
خرید یه مهاجم میتونه تیم رو تکمیل کنه
البته خرید یه مدافع هم خوبه ( به عنوان جایگزین ) ، چون این فصلی که گذشت تو بعضی بازیا دفاع تیم خوب نبود
و در هیچ صورت هم نباید هیچ کدوم از مدافع هامونو از دست بدیم ( واران رو چندتا تیم خواستن )
+
باشگاه گفته در مورد دیماریا ، مثل قضیه اوزیل اشتباه نمیکنن و میخوان نگهش دارن
کروس هافبک بازی میکنه منتها یه جورایی بازیکن آزاد محسوب میشه...تویه 1 سوم میانی، تغریبا همه جا دیده میشه...
و البته مهمترین نکته تویه بازیش، اینه که میتونه نبض بازی رو تو دست بگیره...
یه جورایی ژابی آلونسو خودمون محسوب میشه با این تفاوت که خیلی تهاجمی تر بازی میکنه+دوندگی بیشتری داره و مشخصا الان با سن کمترش، خیلی آماده تره...
به نظرم خرید خیلی خوبیه..
گفته میشه قرارداد 5 ساله هست و سالیانه 5 میلیون هم دستمزدش هست...
رقم انتقال هم بین 25 تا 30 میلیون یورو گفته شده...
+
فالکائو هم که گویا در مادرید هست و اماده بستن قرارداد با تیم...
همون موقع هم اعلام شد که 1 سال میره موناکو و بعد میاد رئال چون اتلتیکو نمیذاشت مستقیم بیاد...
+
با توجه به رفتن موراتا و صحبت های کارلتو و رودریگز، این پسر الان بهترین گزینه برای جانشینی موراتاست
یه جوون فوق العاده آینده دار...
هرچند همین الانشم خیلی خوبه!
کلا اخبار خوبی از نقل و انتقالات میاد و اگه اینا به واقعیت بپیونده، فصل نقل و انتقالات خیلی خوبی رو داشتیم...
مثله اینکه چند روز پیش تولد رائول عزیز بوده ، 27 ژوئن ( من امشب تو برنامه ی 2014 گفتن متوجه شدم )
تولد این مرد بزرگ رو به تمام طرفدارها تبریک میگم
:n12:
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________________________
مارتین کاسیاس
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________________________
اخبار کوتاه امروز :
1 .رئال مادرید بعد از فروش موراتا به دنبال خوان مانوئل ایتوربه
2 .مطبوعات اسپانیا : خروج خدیرا به معنای ورود ۲ تازه وارد…
3. رئال مادرید به دنبال اسمیر بگوویچ دروازبان بوسنیایی استوک سیتی
4.منچستر یونایتد به دنبال وارن بعداز ورود هررا و شاو
5.لیورپول با ۲۴ میلیون پوند به دنبال مارسلو
6 . بارسلونا به دنبال مسوت اوزیل
7 .کروس بسیار به رئال نزدیک و این انتقال به زودی تکمیل میشه…
8 . لیورپول و آرسنال به دنبال خدیرا
9 . جیمز رودریگز از سال ۲۰۰۷ در رادار رئال مادرید بود
10 . ایتالیاییها میخوان آنجلوتی مربی تیم ملیشون بشه اما آنجلوتی این پیشنهاد را قبول نمیکند
11 .موناکو و رئال مادرید برای انتقال فالکائو به توافق رسیدن
12 . قیمت دی ماریا ۵۰ میلیون پوند خواهد بود
13 .رئال مادرید به دنبال رحیم استریلنگ برای پر کردن جای رونالدوی مصدوم
بنزما نمیخواهد رئال را ترک کند
به نقل از روزنامه مارکا، کریم بنزما که در تعدادی از بازیهای فصل گذشته رئال نیمکتنشین بود تصمیم دارد تا به کارش در این تیم اسپانیایی ادامه دهد.
مدیر برنامههای مهاجم موفق فرانسه در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در این ارتباط گفت: کریم دوست ندارد رئال را ترک کند. او پیشنهادات خیلی خوبی دارد اما تمایل دارد تا به کارش با قهرمان اروپا ادامه دهد. در هر حال این رئیس رئال است که تصمیم نهایی را برای ادامه همکاری با کریم خواهد گرفت و من امیدوارم که نظر او هم برای ادامه این همکاری مثبت باشد.
myronaldo.ir
سلامنقل قول:
.رئال مادرید به دنبال رحیم استریلنگ برای پر کردن جای رونالدوی مصدوم
مگه رونالدو چند وقت مصدوم میمونه؟
به نظر من لزومی به رحیم استرلینگ نیستنقل قول:
رونالدو حداکثر فکر کنم اولیل فصل (( 1 ماه مصدوم باشه )) که اگه از همین الان حساب کنیم میشه 2 ماه استراحت
تا اون موقع فکر کنم رونالدو برگرده
چون بازی های اول فصل زیاد حساس نیست لزومی به ستاره گرون قیمت هم نداریم
ضمنا
خسه از مصدومیت برگشته و حتی تو فینال چمپیونز هم یه تمرینی داشته
با برگشت خسه یه جایگزین خوب واسه رونالدو داریم
همون 2 خرید واسه رئال کافیه
هافبک یعنی کروس
مهاجم هم فالکائو !!
غلط میکنه !!!! :n23:نقل قول:
بنزما نمیخواهد رئال را ترک کند
مگه دست خودشه ؟؟
این فصل چون هیچ جایگزین نداشت و میدونست ثابت هست هیچ غلطی نکرد و راحت گند زد به اکثر بازی ها !!!
یا باید نیمکت نشین بشه یا بره !!!
تا بفهمه چون کسی رو نیمکت نیست که به جاش بیاد رو نیمکت هرجوری نباید بازی کنه
فصل قبل هیگواین بود بهتر بازی میکرد
ترس از تعویض
ولی این فصل ..............
البته الان بنزما تو تیم ملی خیلی خوب کار میکنهنقل قول:
غلط میکنه !!!! :n23:
مگه دست خودشه ؟؟
این فصل چون هیچ جایگزین نداشت و میدونست ثابت هست هیچ غلطی نکرد و راحت گند زد به اکثر بازی ها !!!
یا باید نیمکت نشین بشه یا بره !!!
تا بفهمه چون کسی رو نیمکت نیست که به جاش بیاد رو نیمکت هرجوری نباید بازی کنه
فصل قبل هیگواین بود بهتر بازی میکرد
ترس از تعویض
ولی این فصل ..............
و با اومدن مهاجم جدید و جنگیدن برای بازی کردن قطعا بهتر هم میشه
البته اگه تو تیم بمونه
مدیربرنامه های تونی کروس هرگونه توافق با رئال یا هر تیم دیگه ای رو رد کرد! :n13:“There is no agreement with Real Madrid or any other club”
اینا مثه اینکه میخوان مثه بیل تا بیاد مارو سرویس کنن :n29:
خدا کنه بیاد خیلی خوشم میاد از کروس.
بیخیال:دینقل قول:
ضمنا
خسه از مصدومیت برگشته و حتی تو فینال چمپیونز هم یه تمرینی داشته
با برگشت خسه یه جایگزین خوب واسه رونالدو داریم
خسه واقعا نمیتونه جای خالی رونالدو رو پر کنه (اگه خالی باشه)
خدیرا وضعیتش چطوره؟ داره میره؟ جایگذین کسی در نظر گرفته شده؟
حمایت چیلاورت از کاسیاس: تو همچنان بهترین دروازه بان جهان هستی
چیلاورت در نامه ای به حمایت از دروازه بان رئال مادرید پرداخته است.
آی اسپورت- خوسه لوییس چیلاورت، دروازه بان اسطوره ای پاراگوئه به حمایت و تمجید از ایکر کاسیاس، دروازه بان اسپانیا و رئال مادرید پرداخت.
پس از حذف اسپانیا از جام جهانی و نمایشهای نه چندان خوب کاسیاس، بسیاری به انتقاد از او پرداختند و دوران او را تمام شده خواندند.
حالا چیلاورت با نامه ای که برای مارکا ارسال کرد، قصد حمایت از این دروازه بان 33 ساله را دارد.
او در نامه اش نوشت: " دوست عزیزم ایکر
از وقتی که فوتبالت را در رئال مادرید و تیم ملی شروع کردی، همیشه احساس خاصی به تو داشتم و تو را ستوده ام، با این که چند سال از تو بزرگتر هستم. همیشه در ذهنم تو دروازه بان خاصی بوده ای. این روزها، بعضی از فوتبالی ها به شدت از تو انتقاد میکنند، مخصوصا این که غیرقابل باور باست که در کشورت، جایی که باید تو در اوج حمایت باشی، از تو انتقادات شدیدی میشود.
برای همین من با مسئولین مارکا تماس گرفتم تا این نامه را به دست تو برسانم. بالاتر از همه چیز من تو را دوست خود میدانم، ومهم ترین چیز اینکه دروازه بانی با تفاوتهای زیاد با دیگران. هیچگاه شور و شوقی که در طول این سالها به ما دادی را فراموش نکن زیرا دنیای فوتبال ناسپاس است، ولی به تمام این انتقادات باید بی توجهی شود زیرا آنها نمیدانند که این ورزش چگونه است و تو چه راه سختی را رفته ای.
من مطمئنم که پس از گرفتن پنالتی کوردوزو مقابل تیم کشور من و مهار آن تک به تک فوقالعاده مقابل آرین روبن در فینال 2010، تو قهرمان و اسطوره ی بسیاری شدی. امروز، آنها از تو انتقاد میکنند. به آنها توجه نکن ! آنها ناجوانمردانه برخورد میکنند. به عنوان یک همکار، با این که اسپانیایی نیستم ولی از فوتبالی که با تیم ملی بازی کردی لذت بردم. تو شایسته بودی و دنیا این را فراموش نخواهد کرد. باید به تو افتخار کنند. در فوتبال پیروزی و مساوی و باخت وجود دارد. این بار نوبت باخت بود، ولی بازیکنان اسطوره ای مانند تو هم تیمی هایت در ذهن همه ی فوتبال دوستان خواهند ماند.
به تو اهمیت زیادی میدهم ایکر، مراقب خانواده ات باشد و با وجود فروتنی که در تو هست، همچنان با اختلاف بهترین دروازه بان جهان هستی."
اسپانسر جدید تیم بسکتبال رئال مادرید
ناپولي به دنبال جذب دروازبان رئال مادريد
به نظر مي رسد تيم ايتاليايي قصد دارد تا دروازه بان رئال مادريد را به خدمت بگيرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارشات در اسپانيا حاکي از اين موضوع است که باشگاه ناپولي به طور جدي در پي ديگو لوپز خواهد بود. اين باشگاه ايتاليايي قصد دارد که دروازه بان شماره 1 جديدي به ترکيبش اضافه کند. با توجه به اين که علي رغم شنيده ها جدايي ايکر کاسياس ار زئال مادريد کمي بعيد به نظر مي رسد، ديگو لوپز تمايلي به دروازه بان دوم بودن در ترکيب کهکشاني ها ندارد.
سرمربي اسپانيايي تيم ناپولي که کمي از جدايي په په رينا هراس دارد، از الان به فکر جايگزين براي او افتاده است و به نظر مي رسد اولين گزينه براي جايگزيني وي ديگو لوپز خواهد بود.
.++++++++++++++++
اگه خبر صحت داشته باشه بهترین فرصت هست تا لوپز رو بفروشن
از فصل بعد کاسیاس باید برگرده به دروازه و نیمکت نشین کردن لوپز هم زیاد جالب نخواهد بود
به بهترین قیمت ممکن میشه فروختش !!!
نقل قول:Teka اسپانسر محبوب سابق تیم فوتبال باشگاه، چه خاطرت خوبی که ازش نداریم:
Madrid & Bayern reach Kroos deal
Toni Kroos is set to complete a big-money move to Real Madrid after the Spanish club reached an agreed to pay €25 million to Bayern Munich for his services.
نمیدونم چرا هر بازیکنی رو که دوست دارم میاد رئال...امیدوارم سوارز بارسا نره
تکراری حذف شود
روزنامه ی مارکا چاپ مادرید با تیتر “انجام شده” به توافق نهایی رئال مادرید با تونی کروس اشاره دارد
روزنامه ی آ.اس چاپ مادرید با تیتر ” رئال مادرید شماره ۹ را برای فالکائو رزرو کرده است” به مذاکرات رئال با موناکو برای انتقال فالکائو اشاره دارد
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____
به نظر میخوان برای گرفتن فالکائو ، دیماریا رو هم بدن
نمیدونم چرا هر تیمی به رئال میرسه میخواد کل بودجشو ببنده
موناکو مثله این برای فالکائو 90 میلیون خواسته :n13:
نقل قول:
یعنی این خبر رسمیه ؟؟؟؟؟
تا الان که هرچی خبر اومده بود تایید نشد !!
باید تا بعد جام جهاتی صبر کردنقل قول:
تا خود کروس بیاد ببینیم چی میشه :n02:
به نظرم 90 تا واسه فالکائو زیاده
بازیکن خیلی خیلی خوبی هست ولی خوب بعد از اون مصدومیت سنگین معلوم نیست مثل اولش بشه
کروس هم اگه با 25 تا بیاد خدایی خیلی خوب خریدنش:دی
امیدوارم دیماریا رو هم از دست ندیم چون بعدا مطمئنا حسرتشو میخوریم
تیم امسال یه هافبک نفوذی کم داشت و یک مهاجم شیش دنگ که با اومدن فالکائو و کروس خرید بازیکن دیگه خرج اضافه هست
مگر اینکه خامس رودریگزو بیارن:دی
کروس 25 تا، ایارا 30 تا!
خبر جدایی دیماریا صحت داره ؟؟/
مثل اینکه خودش درخواست کتبی داده !!!
و چنتا مصاحبه هم داشته در این مورد !!
:n13:
دوستان همین الان اخبار گفت سوارز با 85 تا رفته بارسا و قرارداد 8 ساله+ تونی کروس با 25 تا اومده رئال....
بارسا 85 میلیون واسه سوآرز خرج کرد ؟؟؟ :n04:نقل قول:
این بارسا یه چیزیش میشه
نه به اینکه هیچی نمیخرن
نه اینکه یهو میترکونن !!!
کدوم اخبار ؟؟
شبکه 3 ؟؟؟
به اخبار و سایت های ایرانی زیاد نمیشه اطمینان کرد !!! :n02:
آرهنقل قول:
اخبار ساعت 18:45 شبکه سه اعلام کرد.
احتمال محروم شدن دو فصله از سوی فیفا هست برا همین این فصل که به تعویق انداختن اون داستانو مطمئنا سنگ تموم میذارن امسال.نقل قول:
این بارسا یه چیزیش میشه
نه به اینکه هیچی نمیخرن
نه اینکه یهو میترکونن !!!
دایو بود و به گاز هم آراسته شد :-Dنقل قول:
اقا این رودریگوئز نمی خواد بیاد رئال؟ :n02: یعنی جون میده لباس کهکشانی هارو بپوشه و کنار رونالدو اون وسط جولان بده.
من میترسم جیمز بیاد این وسط ایسکو حیف شه!
احتمال خروج دیماریا زیاد شدهنقل قول:
واسه همین دارن جیمز رو میخرن !!
چون اگه دیماریا میموند خرید جیمز غیر منطقی به نظر میرسید
واسه همین خرید جیمز میتونه دلیلی واسه فروش دیماریا باشه !!!