دانلود کنید شاید فرق داره این بهتر شده
Printable View
دانلود کنید شاید فرق داره این بهتر شده
تازه دمو اومده!
از فیفا14 عقب افتاده که!
بازی اصلی کی میاد؟
شوخی شوخی داره جدی میشه:n08:
از قبل اعلام شده بود که نسخه دمو بعد از انتشار بازی میاد و این نسخه که الان اومده چیزی اضافه نداره
دلیلشون هم شاید جلوگیری از سو استفاده بوده
توی خارج از ایران همه بازی رو دانلود نمی کنن و به خاطر همین مثلا کسی که می خواد نسخه اصلی بازیو بخره وقتی نسخه دمو رو بگیره و بعد ببینه از بازی خوشش نمیاد بازیو نمی خره...
من تاحالا فکر میکردم نسخه ی دمو قبل از انتشار بازی میاد:n13:نقل قول:
از قبل اعلام شده بود که نسخه دمو بعد از انتشار بازی میاد
تا قبل از pes2014 همینطوری بود، دمو قبل از بازی اصلی میومد ولی کونامی در حرکتی خلاقانه و یهویی در pes2014 اینکارو کرده!نقل قول:
ینی این بازی که اینهمه ایراد داشت دمو بود
پس چرا پچ براش بیرون دادن
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
حیفه اون شش تومن پولی که واسه دمو رفت!:n27:
یعنی چی؟؟
یعنی این بازی که الان رو سیستم منه دو بازی؟؟؟
پس بازی اصلی کی میاد؟؟؟
نقل قول:نقل قول:
دوستان یبار دیگه این 3 خط رو با دقت بخونن :n02:نقل قول:
نسخه دمو کنسول ها قبل از نسخه اصلی اومد ، ولی نسخه دمو PC بعد از نسخه اصلی اومد ( به همین راحتی ، به همین خوشمزگی :n18: )نقل قول:
دلیلش هم ، همینطور که آقا وحید گفتن بخاطر اینه که اونایی که میخوان نسخه اصلی رو بخرن ، اول دمو رو یه امتحان کنن ، بعد اگه خوششون اومد نسخه اصلی رو بخرن ...
پس این نسخه ایی که الان داریم اصلیه؟
آره اصلیه .....
اولین بازی ای که سال ۸۴ نصب کردم فیفا ۹۸ بود (البطه فک کنم ۹۹ بود !!)دقیق یادم نیست ، همون فیفایی که میشد از پشت به دراوزه بان تکل زد
بعد از فیفا رفتم سمت یورو ۲۰۰۴ که به دل نمیشست ، بعدش pes 4 نصب کردم و تا همین نسخه ی قبلی فقط pes بازی کردم اما متاسفانه اجبارا باید برم سمت فیفا دوباره
این بازی خیلی مزخرفه
ولی بهش ایمان دارم که سال بعد فیفا رو میکنه تو ¥£@& در میاره
پس ینی این بازی ک ما نصب کردیم اصلیه؟ینی دیه بهتر نمیشه؟خیلی ضعف داره میرم فیفا بازی میکنما :n24:
اقا این بازی چرا اینجوریه؟ اصن گزینه ای بنام دریبل براش تعریف نشده اصلا دریبل ساده اصن نداره دفاع هم ک قربونش برم هر جا باشه سریع میاد میرسه ب بازیکن
Data Pack 2.0
به زودی ...
So over 800 faces taking the count in-game to over 1000. Next step will be to bring details of fixes and the release date. Hopefully soon.
اضافه شدن بیش از 800 فیس به بازی
مرحله بعدی اطلاعاتی در مورد جزییات بهبود گیم پلی و تاریخ ریلیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیس اضافه کردن بخوره توو فرق سرشون!!
بیان گندی که زدنو اصلاح کنن و گیم پلی بازی رو رَووون کنن و باگ هاشو اوکی کنن!!
يعني ميدي هست که گيم پلي رو درست کنند?نقل قول:
این الان کرنره:n10::n10::n10:
کاش تاخیر زمانی رو هم درستش کنن و گرافیک رو هم دستی به سرش بکشن و اینقدر لگ نداشته باشه
اقا فایل لودر جدید رو میریزم کار نمیکنه چطوری باید راش بندازم؟
خب سوئیج بنداز روش لودرو روشن کن دیگه :دی :n02:
نقل قول:
محتویات فایل لودر رو باید در جای درست کپی کنید! بعد از کپی کردن فایل لودر در پوشه بازی؛ پوشه بازیتون باید اینجوری باشه
کد:http://www.8pic.ir/images/35120269435070406526.jpg
پچ کونامی پس چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من 13 بازی می کنم ولی چطوری باید 1 و 2 کرد؟
توضیح بدید ممنون میشم
شانس ما امسال خواستیم کوچ کنیم به فیفا که اونم کرک نشد!:n15:
نقل قول:
پچ رسمی کونامی (Data Pack) در طی همین ماه منتظر میشه یعنی نهایت 20 روز دیگه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
با درود دوستان اگر شدنی هست این پرسش من درباره ی pes 2013 رو پاسخ بدین. آیا می شه یا نرم افزارهایی مانند هاماچی این بازی رو به صورت شبکه و آنلاین و از راه اینترنت بازی کرد بدون داشتن شماره سریال اورجینال؟ با سپاس
راستش من بلدم اما نمیشه توضیح داد اما خوب تو قسمت تمرین اگه بری اونجا آموزش یک و دو رو توضیح داده . در کل بگم سخت شده .نقل قول:
من PES2008 رو با همین برنامه رایگان بازی کردم اما خوب اونطور که تو سایتهای ایرانی نوشته دیگه از نسخه 11 به بعد نمیشه بدون سریال اورجینال بازی کرد و باید حتما سریال اورجینال رو داشته باشی تا بتونی بازی کنی ! .حالا واقعا نمیدونم حقیقت داره یا نه ! . شما آموزش آنلاین بازی رو مثلا تو نسخه های قبل از 11 که میشده رایگان امتحان کن و اونجا میتونی امتحان کنی که میشه یا نمیشه و حرفهای سایتهای ایرانی صحت داره یا نه .:n01:نقل قول:
اینجا رو برو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
تاپیک داره خاک میخوره یک نفر بیاد پچ بزاره
کارت گرافیک من پاسخگو نسخه 14 هست؟
9400GT
دوستان تو کنسول هم میشه پچ Pes ریخت؟؟
اگر میشه ممنون میشم یه توضیح مختصر در موردش بدین.
(Xbox 360 slim 250)
فکر میکنم میتونی Medium بازی کنم . البته پیشنهاد میکنم بازی رو حتما در High بازی کنین چون اونوقت متوجه گرافیک خیره کنده بازی میشین .نقل قول:
میشه .نقل قول:
البته من کنسول ندارم اما خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه پچ داده و آموزشش رو هم تو همون پست اول گفته و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یک آموزش تصویری استفاده از پچ PES2013 برایXBOX 360 گذاشته که به نظرم برای PES2014 باید همینطور عمل بشه .:n01:
بله میشه البته خیلی زیاد دنگ و فنگ داره پچ اش هم واسه ما تو ایران خیلی سخت پیدا میشه
ولی من به هر بدبختی ای شده دارم کم کم آپشن فایل مو کامل میکنم :)
لباسای تیمها رو تقریبا کامل کردم (اما لباس سوم تیمها مونده، احتمالا فقط مال چند تا تیم معروفو بریزم) منتظر لباس های کلاسیک ام، چند تا شم خودم درست کردم
مثلا این لباس تیم ملی فعلی رو از اینترنت گرفتم، ولی لباس قدیمیه رو خودم درست کردم :) اون دو تا لباس بارسا قدیمی رو هم خودم درست کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ pes 2014 برای ایکس باکس xbox 360
اینم برای کنسول دار ها که همیشه در مورد پچ های بازی تو ایران مظلوم واقع میشن :n02:
تو سایتهای فارسی فکر نمیکنم به این زودی ها چیزی پیدا کنید برای ایکس باکس ... باید از سایت های خارجی استفاده کنیم :)
من تا حالا 3 تا پچ برای ایکس باکس ریختم بهترینش این بوده:
خیلی گشتم تا پیداش کردم، کامل ترین آپشن فایلی هست که تو این دو ماه گشتن پیدا کردم :) راحت ترین راه ممکن رو هم برای انتقال به ایکس باکس داره که نیاز به نرم افزار هوریزون هم نیست
آموزش هم تو همون صفحه که لینک شو گذاشتم هست
اگه به درد تون خورد منم دعا کنین واسم انرژی مثبت بفرستین :n02:
البته اگه بخواین فایل های دیگه رو که مثلا از جای دیگه دانلود کردین توش اضافه کنین نیاز به نرم افزار هوریزون برای انتقال به ایکس باکس هست (و به احتمال زیاد چند تا نرم افزار دیگه که بتونین اسم فایل ها رو عوض کنین که رو همدیگه کپی نشن، چون عوض کردن اسم فایل ها در ویندوز بی فایده س)
اگرم احیانا براتون سخته که خودتون اینکار رو بکنید، اگه تهران هستید میتونید هماهنگ کنید دستگاهتون رو با یه فلش مموری بیارید تا من براتون بریزم (شاید با فلش مموری تنها هم بشه، ولی اونطور که سازنده گفته به دلیل حجم زیاد فایل ها نمیشه همه رو یه جا بریزیم و ممکنه درست کار نکنه)
البته اگه خواستید بیایید اینجا یه کم بیشتر صبر کنید به نفعتونه :) چون سعی میکنم DLC دوم کونامی رو هم که فیس های جدید قراره بده بگیرم بریزم ایشالا
یه 4-5 تا فیس هم خودم ساختم واسه فرهاد مجیدی و مارادونا و پله و باتیستوتا ... یه سری هم از اینترنت مشخصات فیس بازیکنای قدیمی رو گرفتم که هنوز وارد نکردم تو بازی ولی عکساشو دیدم بد نبودن، اونا رم احتمالا بعد از ریختن DLC تو آپشن فایلم وارد میکنم
راستی حواستون باشه اگه چیزی رو خودتون شخصا ادیت کردین، مثلا لباس یا فیس ساختین با ریختن این پچ ها از بین میره، قبل از ریختن پچ حتما مشخصات شو یادداشت کنین که بعدش دوباره وارد کنین
اینم عکس فیس هاییه که خودم ساختم، فکر میکنم از تمام فیس هایی که تو اینترنت میشه واسه مارادونا و پله و باتیستوتا پیدا کرد بهتر باشه، البته چند تا فیس ساز خیلی خوب دیدم که از من خیلی سریعترن ولی من روی یه فیس خیلی وقت میذارم که حتی الامکان شبیه بشه، همین باعث میشه نتونم تعداد زیادی فیس درست کنم :)
البته اگه خواستین بگین عدد های مربوط به جزئیاتشو بذارم که خودتونم بتونید تو ادیت مود وارد کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اساتیدمحترم فیکس این بازیوبرای 3.55 کنسول ps3 روازکجابایدبگیرم؟؟؟؟
امسال هم پیس هم فیفا حالم رو گرفتند
ولی امیدوارم با اومدن اون دیتاپک که 800 تا جهره داره بازی بهتر بشه
PESEdit 2014 Patch 1.3 پچ بازی PES 2014
توضیحات نسخه 1.3
The new PESEdit.com 2014 Patch 1.3 finally adds the English 2nd division (Sky Bet Championship) in PES 2014. Sky Bet Championship comes with 18 included teams with all correct squads, kits, faces, lineups and stadium names.
The new PESEdit.com 2014 Patch also adds new World Cup 2014 kits for teams like Colombia, Germany or Spain. World Cup flair is further enhanced by the addition of the new Adidas Samba boot collection featuring vibrantly colored versions of the Adizero, Predator and Nitrocharge boot silos.
PESEdit.com 2014 Patch 1.3 includes PES 2014 FileLoader by default, allowing a much easier mod installation.
Included Sky Bet Championship teams:
Birmingham, Blackburn, Blackpool, Bolton, Brighton, Derby County, Huddersfield, Ipswich, Leeds, Leicester, Middlesbrough, Millwall, Nottingham Forest, QPR, Reading, Watford, Wigan
New Features PESEdit.com 2014 Patch 1.3
- NEW LEAGUE: Added Sky Bet Championship (18 teams with correct kits, squads, faces, lineups and more!)
- Includes FileLoader: allows to add faces, kits etc. more easily
- Added national team kits: Bolivia, Colombia, Denmark, Germany, Northern Ireland, Paraguay, Romania, Russia, Spain, United States, Wales
- Added player faces: Abidal, Isco, Negredo, Verratti and more
- Added new boots: Adidas Samba Pack (F50 Adizero, Predator LZ2, Nitrocharge)
- Added club team kits: Crystal Palace, Bremen, Hertha BSC
General Features PESEdit.com 2014 Patch
- Full Online Mode compatibility
- Includes latest PES 2014 Patch 1.01 and Data Pack 1.00
- Added Bundesliga
- Added 2. Bundesliga and Sky Bet Championship
- Corrected kits for all Premier League teams and many unlicensed National Teams
- Corrected boots, accesories, shirtname for 6000+ players
- Corrected fake national team player faces (1000+ faces!)
- Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
- Added 30+ new boots
- Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
- Fixed names and emblems for all competitions
- Updated transfers for most important teams + full Premier League, Ligue 1, Serie A and La Liga
- Fixed lineups for 50+ teams (Arsenal, Liverpool, Napoli etc.)
توضیحات :
- این Patch تنها به روی PES ارائه شده تیم Reloaded کار میکنه.
- هنگام نصب آنتی ویروس رو غیرفعال کنید
پسورد فايل فشرده : s oft98.ir ( پسورد را تايپ کنيد )
فاصله بین sو 0را بردارید
آدرس ها و پسورد رو ویرایش کن(با علامت* فاصله بزار)نقل قول: