راستی دوستان توی نصب ویندوز قسمت پارتیشن بندی بیشتر از 3 تا پارتیشن نمیشه ساخت!!!
کدوم برنامه رو پیشنهاد میکنید تا پارتیشن هام رو اضافه کنم؟
Printable View
راستی دوستان توی نصب ویندوز قسمت پارتیشن بندی بیشتر از 3 تا پارتیشن نمیشه ساخت!!!
کدوم برنامه رو پیشنهاد میکنید تا پارتیشن هام رو اضافه کنم؟
دوستان لطفا این جا به غیر از بحث در مورد خودِ دستگاه در مورد مواردی مانند
نحوه اجرای بازی و نحوه نصب برنامه و اکتیو کردن ویندوز و.......... سوال نکنید خواهشا.
:n06:
واسه تست گفتم .. چون این دوتا جزو سنگین ترین و با کیفیت ترین بازی ها حساب میشننقل قول:
ولی اگه گیمر حرفه ای نسیتی ... Pes2013 - Nba2k13 - Nfs Ms2 - اینا خوبن
راستش من این لپ تاپ رو برای 3دی مکس و رندر گیری و وی ری میخوام کانفیک آی 7 با رم 8 کش 6 جواب میده؟بعدش راستی من با ویندوز 8 کار نکردم چه جوریه ؟:n13: برنامه های قدیمی رو ساپورت میکنه؟
میشه بگید کجا سوال کنیم؟نقل قول:
تاپیک جدید بزنیم عایا؟:n01:
مگه ویندوز ۸.۱ اومده؟نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
فقط و فقط EaseUS Partition Master...نقل قول:
منم 10 تا برنامه برا پارتیشن بندی تست کردم ولی فقط همین کارمو راه انداخت،تازه بدون ریست و آنی...
خیلی وقته اومده..!!نقل قول:
فعلا تو کینگ 2014 هست ولی میشه به فروشنده گفت تا ازش برات رایت کنه،البته اگه آدم خوبی باشه...
من الان یکی برام میخواد رایت کنه،با 4 تومن...
فردا میرم احتمالا ازش میخرم...
اگرم گیر نیوردید صبر کنید تا تکیش بیاد...
دوستان عزیز یه نظر سنجی !:n16:
آپلود نرم افزار مورد نیاز برای درست کردن مشکل Cyberlink One Key Recovery ( همونی که تو سی دی لپ تاپه و فعلا کسی نتونسته باهاش بک آپ بگیره .البته جز خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) +Windows 8 Pro X64 Lenovo OEM ( همونی که دوستان نمی خواستن 900 تومن پول بدن :n02: ) تمام شد . الان اگه دوست داشته باشین می تونم لینک دانلود + آموزش رو قرار بدم .
به دلیل اینکه هر کدوم یه مبحث جداگونه هستش ، و صد البته مخصوص همه لنوو ها هستش ، به نظرتون تو این تاپیک قرلر بدم یا تاپیک جداگونه ؟ ( در صورتی که می گین تاپیک جداگونه جاش رو هم بگین من جای خوب پیدا نکردم ! )
با تشکر ! :n16:
نمایش مشخصات کامل لپ تاپ و نمایش دمای سی پی یو رو توسط چه برنامه ای انجام بدم؟
i5 هم ساپورت میکنه،رم 4 میخواد که شما 6 هم بگیری زیادم هست،ارتقام که داده میشه...نقل قول:
بله...مشکلی نداره با برنامه های قدیمی...
نقل قول:
برا سی پی یو :CPU-Z
برا گرافیک :GPU-Z
دوست من تایپک مربوط به خودِ موضوع هستشنقل قول:
در بخش بازی میتونید عنوان کنید
هم چنان منتظر نظرات گرم دوستان هستم :n16:نقل قول:
داداش من تازه گرفتم لپو ایننقل قول:+Windows 8 Pro X64 Lenovo OEM که گفتی چیچی هست حالا؟
ویندوز 8ی که خود لنوو با یه کم دستکاری که زیاد به چشم نمیاد برا لپ تاپ هاش داده بیرون....نقل قول:
حیان جان،فک نکم استقبالی بشه،چون خیلی از کسایی که میان این تاپیک تازه میخوان بخرن Z500 رو و نمیدونن چیه...نقل قول:
ولی بازم ممنون از زحماتت تو این تاپیک...:n16:
ویندوز 8 نسخه Pro البته با OEM لنوونقل قول:
عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش خودت چی استفاده میکنی؟ به نظرت به فروشنده بگم چه ویندوز 8ی بنصبه بهتره؟نقل قول:
به هر حال چون مشکل بک آپ با نرم افزار پیش فرض لنوو ، و یا خراب شدن درایو ریکاوری به دلیل اشتباهات عمدی یا سهوی و کار نکردن اون مشکل عمومی لنوو داران ( نه مختص Z500 داران ) هستش ، گفتم نظر سنجی بذارم ببینم آموزششو کجا بذارم چون هر چی می گردم انجمن مناسب برای قرار دادنشو پیدا نکردم :n27:
ویندوز هم تقریبا همین طور .
ممنون مشکل رفع شد:n20:نقل قول:
اونوقت این ویندوز با اون یکی که مایکروسافت داده چه تفاوتی داره؟؟ یعنی مخصوص Z500 داده حتما به چیزی اضاف کرده یا کم کرده نمیدونی چه دستکاری انجام داده آخه زوره این همه فایل دانلود کنیم بعدم همون باشه تغیری نکنهنقل قول:
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
درود
در device manager که وارد میشوم در other devices یک برنامه بصورت زرد ؟ هست که نوشته شده 3d video
همچنین در همین صفحه universal serial bus هم یک گذینه usb mass storage device هم بصورت ؟ هست.
cd موجود با دستگاه را قرار دادم و روشون کلیک کردم و نصب درایور و اپدیت را زدم ولی تغیر نرکد.لطفا راهنمایی بفرمایید.
ویندوز 8 و دستگاه هم سری جدید هست.که روی صفحه کیبورد نور دارد.
پست های قبلی را میخواندم دیدم در مورد باطری هم نوشته بودید چیزهایی.
من در روز شاید نزدیک به 7 ساعت کار دارم و میزارم شارژ میشه و بعد 3 ساعتی که تو شارژبود حدود 3 ساعت هم باش کار میکنم و یا خالی میشه مجدد میزنم تو شارژ یا به 15 یا 10% رسید خاموش میکنم و میزنم مجدد شارز بشه و استفاده میبرم.
حالا میگید چیکار کنم که در روز راحت استفاده بببرم و اذیت سر شارژ کردن و خرابی نداشته باشم.
پست قبلی هم زحمتش رو بکشید.
نقل قول:
من که نصب ندارم،ولی اینو میدونم که تغییر زیادی نکرده،تنها فرق اصلیش اینه که بگ کراندای لنوو رو داره و از اول خودش اکتیو شدس...
حالا میخواید بخونید خودتون به این لینک برید دیگه:جای --------- بذارید Soft-gozar
کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=2601&Title=Windows-8-Pro-x64-Lenovo-OEM
ویندوز 8 ویندوز 8ه،خودشم میدونه که اکتیو باید بکنه....نقل قول:
شما فقط بهش بگو حتما 64بیت نصب کنه...همین،پارتیشن بندی هم خودت میتونی با EaseUS Partition Master انجام بدی....
اون 3d مربوط به درایور گرافیکتون هست،هر دو رو دوباره نصب کنید.در ضمن احتمالا شما هنوز ورژن جدید درایور گرافیک رو نگرفتی و نصبش نکردی،تو صفحات قبل لینک هست،بگیرید نصب کنید...نقل قول:
USB هم که معلومه مال USB2 .3 و احتمالا رم ریدر هستش،تو سی دی همه رو بدون استثنا نصب کن،احتمالا داری یه جا اشتباه میکنی که میگی نصب نمیشه چون امکان نداره...
از تو Energy Management گزینه Optimized Battery Health رو بزن،اینجوری تا 60 درصد شارژ میشه و دیگه از برق استفاده میکنه و به باطری هم فشار نمیاد...نقل قول:
hard disk drive power saver این قسمت اگه فعال باشه به هارد دیسک اسیب می رسونه یا نه ؟؟؟
نه بابا.اگه آسیب میرسوند که نمیذاشتنش اصلا....نقل قول:
مال منم از وقتی برنامه رو نصبیدم تا حالا روشن بوده...
مخصوص Z500 نیست . ویندوز کارخونه ای مخصوص لنوو هستش . تغییر خاصی هم نکرده . فقط بک گراند + توی System Properties علامت Lenovo هستش .نقل قول:
دانلودش هم واسه علاقه مندان هستش اجباری نیست !
سلام.بچه ها کانفیگ i5 با رم 6 این لپ تاپ برا بازی خوبه؟؟؟
بله.مناسبه...نقل قول:
تا 2 یا 3 سال آینده رو جواب میده...
بله واسه بازی کاملا مناسب هستش .نقل قول:
حیان جان شما از این نسخه راضی هستی؟
به طور کلی؟
من که تازه ویندوز عوض کردم اما در آینده بدم نمیاد امتحان کنمش:n06:
بچه ها یه خبر خوش،همونطور که گفتم،لنوو دومین برند برتر لپ تاپ بین برند ها شده،اینم عکس از رده بندی،این رده بندی مال 8 مارس 2013 هست ولی انگار LopTop Mag اون رو جدید میدونه و جزء بیشترین بازدید هاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان به قول معروف خر همون خره فقط موتور دیزل گذاشته :n02: ( درست گفتم ضرب المثلو ؟ :n13: )
من که واسه تنوع نصبیدم . خداییش قبل از پریدن اون 700 گیگ فایل( :n14:) لپ تاپ رو که روشن می کردم یه 5 دقیقه ای طول می کشید تا بالا بیاد از بس نرم افزار زیاد نصبیده بودم . روشن که می شد حدود 5 گیگ از رم پر بود !!!
بعد از تعویض ویندوز دوباره 5 ثانیه ای بالا میاد :n20: مثل قدیم
لینک دانلود رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دادم همه لنوو داران بتونن ببینن ( یه مقدار توضیح هم دادم چون قبلا یه بحثی پیش اومده بود چرا اکتیو نمی شه !!! )
دوستان کسی اطلاع نداشت که عایا نوشته های رو کیبرد پاک میشه یا نه؟
نقل قول:
من خودم i5 با رم 6 دارم ، خوراک بازی هست ! صبح داشتم Call of duty Black Ops 2 میزدم ، بازی جلوی لپ تاپ کم آورد ! : دی
برای بازی خیلی خوبه ، لااقل انتظارات منو که برآورده کرده !
کاور کیبورد بگیر پاک نمیشهنقل قول:
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2