نسخه کم حجم بازی در پست اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گرفت.نقل قول:
Printable View
نسخه کم حجم بازی در پست اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گرفت.نقل قول:
اوف خیلی زور داره 60 گیگ رو دانلود کرده باشی و اپدیتشم دانلود کرده باشی و ویندوزت 8.1 باشه و منتظر کرک باشی :n27: شیطونه میگه برم ویندوز سون نصب کنم ها :n19:
راستی تو اون سایتی که بررسی میکنه قطعات رو سیستم من نمراتشس به این شکل شد
CPU
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Medium to High Setting" title="" data-hasqtip="true" style="border: 0px; cursor: help;">
Login for more
GFX
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [1920 x 1080]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Medium to High Setting" title="" data-hasqtip="true" style="border: 0px; cursor: help;">
Login for more
RAM
8GB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] High" title="" data-hasqtip="true" style="border: 0px; cursor: help;">
حالا احتمالا سی پی یو رو اورکلاک هم کمی میکنم تا قدرت پردازشش بره بالا .
: دینقل قول:
دنیایی داره برای خودش حالا اون سینگل که لذتش جدا ولی آنلاینش واقعا قشنگه.
همون کاریی که سینگل میکنی رو تو بخش وسیع تر باید تو آنلاین با پولا انجام بدی به علاوه یه سری امکانات جالب و جدید
نسخه پیش خریدم الان زده بالا قیمتاش بدجور, ولی نمیدونم الان اگه گیفت پیش خرید باشه اون جایزه ها رو بده یا نه....
بهترین نسخه پیش خریدش اون Tire 1 بود که اول اول تو پیش خرید اومد GTA SA هم میداد به عنوان جایزه.
دوستان با نسخه کرک شده نمیشه توی بخش آنلاین بازی کرد؟!
حتما باید نسخه اوریجینال رو برای بخش آنلاین داشته باشی؟!
کرک ورژن دو هم اومد واسه ویندوز 8 و 8.1 :n33:
غیر از آنلاین یه سری امکانات دیگه هم هست که فقط در نسخه اصلی در اختیار گیمر قرار میگیره و با نسخه کرک شده فقط میشه سینگل رو رفت.نقل قول:
دوستان سریعتر کرک ورژن 2 برای ویندوز 8 و 8.1 چک کنند ببینند کار میکنه یا نه
بازی رو با کرک ورژن 2 روی ویندوز 8.1 به خوبی اجرا و بازی کردم و یه مرحله رو هم رفتم . بازی رو روی تنظیمات گرافیکی نرمال به بالا تنظیم کردم و بدون لگ و با کیفیت عالی دارم بازی میکنم .
حالا ببینم اونایی که با کیفیت 4 کا بازی میکنند چه حالی میبرند .
درایو کارت گرافیکتون رو هم حتما اپدیت کنید . اخرین نسخه سوشال کلوب رو هم نصب کنید بعد لانجر رو اجرا کنید و از بازی لذت ببرید
سلام دوستان یه سوال دارم چرا وقتی من میخوام برم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا صفحه اولش هم بالا نمیاد؟!
مشگل از مرورگر نیست؟(Mozilla firefox 35)
کمک کنید ممنون میشم.
یه سوال دیگه کرک ورژن 2 روی ویندوز 7 کار میکنه؟
دوست عزیز منم همین مشکل رو داشتم!نقل قول:
با شیلتر شکون:n02: راحت و سریع میاد بالا!
ممنونم از جوابت.اما من فیلتر شکن واسه کامپیوتر ندارم:n02: میشه واسه ایمیلم بفرستیش ممنون میشم!نقل قول:
اگه قادر نیستی اسمشو بگو!یا یه لینک واسه دریافتش بده!
سلام
دوستان کسی رمز برای کم کردن ستاره های پلیس داره؟
رمز ها رو که نگاه میکردم فقط برای زیاد کردن ستاره ها بود
پلیس ها هم واقعا سمج هستن
از ترینر نمیتونم استفاده کنم نسخه اورجینال دارم
ارور میده
سلام دوستان . بالاخره بازی با طور کامل اومد برای دانلود ؟ میشه لینک سایت معتبر برای دانلودش رو بدین .! مثل gta iv کرک خاص و مشکل داری ک نداره یهو وسط بازی مشکل ایجاد کنه ؟ روی ویندوز هفت کامل اجرا میشه ؟
کسی لینک دانلود بازی نسخه کم حجم روی سرور داخلی داره؟این لینکایی که گذاشتید را فقط با اینترنت میشه گرفت نه با اینترانت.
نقل قول:
سلام دوستان . بالاخره بازی با طور کامل اومد برای دانلود ؟ میشه لینک سایت معتبر برای دانلودش رو بدین .! مثل gta iv کرک خاص و مشکل داری ک نداره یهو وسط بازی مشکل ایجاد کنه ؟ روی ویندوز هفت کامل اجرا میشه ؟
لینک های بازی در پست اول تاپیک زیر قرار دارد :نقل قول:
کرک بازی هم سالمه و مشکلی در اجرای بازی وجود نداره
متای نسخه PC بازی بر اساس 13 رای :
98 / 100
بقیه نمرات بازی :
IGN – 10/10
Eurogamer.de – 10/10
Eurogamer.cz – 10/10
Videogamer – 10/10
StrategyInformer – 10/10
Gamereactor – 10/10
GodisaGeek – 10/10
Games.it – 10/10
CVG – 10/10
OXM – 10/10
OPM -10/10
Edge – 10/10
Akihabarablues – 100/100
Xbox 360 Achievements – 100/100
LaPS3.com – 100/100
DigitalSpy – 5/5
GiantBomb – 5/5
GameTrailers - 9.8/10
GamesVillage.it – 9.8/10
GameInformer – 9.75/10
Polygon - 9.5/10
Gamesurf.it – 9.5/10
NowGamer – 9.5/10
Gamespot – 9/10
Eurogamer – 9/10
Destructoid – 9/10
Joystiq – 4.5/5
USGamer – 4.5/5
FZ.se – 4/5
The Escapist – 3.5/5
gamespot بهرحال باید زهرشو بریزه و هی به این بازی امتیاز کم بده مغرضانه نقد میکنه.
سلام.لینکای مورد نظر را نمیشه استفاده کرد.من اینترانت دارم.نقل قول:
خب دیگه الان مشخص میشه این قدر تاخیر الکی نبوده
یادمه خیلی ها به تاخیر بازی انتقاد می کردن ولی مشخص بود راکستار برنامه داره که توی پی سی هم مثل کنسول عملکردش باشه
اگه دقت کنید GTA IV از لحاظ امتیازی نسخه پی سی افت داشت اونم به خاطر اون مشکلات خاص خودش که با پچ و اینا هم به سختی رفع میشد
ولی توی این شماره دیگه نسخه پی سی هم دقیقا مثل 4 نسخه منتشر شده بر روی کنسول ، با امتیازای فوق العاده ای رو به رو شده
یعنی راکستار از هر لحاظ توی GTA V به موفقیت بی نظیری دست یافته
خیلی سخته توی تقریبا 2 سال توی 5 پلتفرم بازیی منتشر بشه و توی همه موفق باشه و اینقدر هم فروش داشته باشه
حالا توی نسخه پی سی که هنوز نمیشه نظر داد چه قدر فروش کرده ولی بازی همین الان با 45 میلیون نسخه فروش سومین بازی پرفروش کل تاریخه و اون دو تا بازیی که بالا اون هستن بازی های یکمی قدیمین که رقمشون خیلی بالاست و نمیشه بهشون رسید و با این شرایط میشه انتظار داشت تا مدت ها توی مکان سوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باقی بمونه...
این در حالیه که GTA IV تونسته بود 25 میلیون نسخه بفروشه!
به 4 نسخه دیگه بازی روی کنسول هم 9 داده بود و معمولا اینجور موقع ها سایت ها امتیازشون رو تغییر نمیدننقل قول:
البته بستگی به منتقد هم داره و بعضی منتقدها سختگیرن و 9 اونا در حد 10 خیلی سایت های دیگست!
خب بازی رو نصب کردم
بازی فوق العاده روون و خوب برای پی سی اجرا میشه
فقط یک کلمه که فوق العادست
داستان- شخصیت ها- گرافیک- ماموریت های خیلی جذاب و ....
با این سیستم راحت و بالای 45 فرم بازی میکتم
cpu: AMD AtlonII X4 631
Ram 8gig DDR3 buss1866
vga radeon HD 6950 1gig
دوستان کرک رو نسخه 36 گیگی کار میکنه؟
دوست عزیز میشه بگی تنظیمات داخل بازی رو چه جوری گذاشتی...ممنون میشم.نقل قول:
دوستان با گرافیک gt640m میتونم بازی کنم؟ nvidia آپدیت داده واسش.
دوستان چند تا سوال دارم از کسایی که بازی رو قبلا" رو کنسول بازی کردن یا حتی کسایی که جواب سوالا رو میدونن....
برا تربیت سگه میگه یه اَپ دانلود کن اونو از کجا بگیرم تو اینترنتش.....؟!
چه طوری میتونم یه چیتی رو که میزنم تو دفترچه تلفنش سیو کنم!؟
من الان 3 روزه دارم با فرانکلین بازی میکنم حالا یه سوالی برام پیش اومده....
الان داستان این سه تا جداس؟!(منظور این که هر کدوم برا خودشون پروسه ای دارن؟!یا یکی رو رفتنی اونیکیام همزمان میرن!؟)
یکی ام این که وقتی کلیک راست میکنیم کنار سگه یه بــار خوشحالی اون پایین سمت راست میاره اون چه طوری پر میشه!؟و چیه!؟
روی Low میتونین بازی کنیننقل قول:
البته cpu و رم هم خیلی مهمه
دوستان کسی که بازیو داننلود کرده میتونه برام پست کنه؟ اگه کسی میتونه بهم PM بده. برا پول و اینا هم صحبت میکنیم.
فک کنم ای فروت باشه سرچ کن app for gta vنقل قول:
چون با کنسول کد تقلب بزنی کاپ نمیده بهت من نزدم
این س تا شخصیت با هم دوست هستند و داستان بازی چ بخوای چ نخوای ب موازت پیش میره یعنی نمیتونی فقط ماموریت های یکی رو بری ...
ی سری ماموزت هست که باید بین این س سویچ کرد در حین بازی (خودش سویچ میکنه)
دوستان تبریزی یه لطفی کنن از هرجائی تهیه کردن یه ندا به مام بدن !
اگه نسخه چایی لیبل DVD هم باشه که دیگه بهتر !
ممنون
EEEEEEEEEEE.......:n02:نقل قول:
اون گوشی واسه زندگی واقعیه یا توبازی رو گوشی باید نصب کنیم!؟ :|
اون بار هپی نس نمیدونی چه طوری پر میشه!؟
دوستان عزیز من الان تازه بازی رو گرفتم! میگم اگه آپدیت 2 رو نصب کنم کافیه یا لازمه 1 رو هم قبلش نصب کنم؟
بعد کرک با هر 2 آپدیت کار میکنه؟
سلام من یک سوال داشتم!؟ اون هم اینه که الان رفتم به چند ویدیو کلوپ سر زدم دیدم بازی رو با ۱۲ دی وی دی واسه فروش گذاشتن! به نظر شما ۱۲ دی وی دی بخش آنلاین و دونفرش حذف نشده؟
نقل قول:
RES: 1330*786
texture: medium
grass,water,tessellation, very high
reflection high
antiestropic 16x
directx 11
antialising off
بیشتر از این یادم نمیاد
من هم نسخه کامپیوتر رو تهیه کردم.نسخه x360 رو هم بازی کرده بودم یه فرقهایی داره ..نسخه کامپیوتر اول شخص هم میشه خیلی جالبه مثل call of duty
و گرافیکش که فوق العاده روون اجرا میشه.
من همش ترینر میزنم میرم تو پادگان تانک و جت میدزدم میام تو شهر مردم رو میکشم :n02:
چنتا عکس هم تهریه کردم از رانندگی با جت تو خیابون.
این عکسهایی که با گوشی میگیریم جایی توی سیستم کپی میشه یا نه فقط توی گالری بازیه؟
دوستان لینک دانلود از سایت novdl مشکلی براش پیش اومده ؟ آخه دوتا پارتش اومد دیگه دان نمیشه سرعتش صفره چرا ؟ سرور قطع شده ؟
سلام دوست عزیز من الان به سایت سر زدم ظاهرا لینک ها دچار اختلال شدن اما با برنامه IDM تست کردم دیدم دان میکنه و مشکلی نداره.نقل قول:
دوستان الان خواستم به این سایت سر بزنم نشد!
اون ارور 509 bandwidth چیه؟؟؟
فکر کنم ارور واسه اینه که سیستم یا سرور به دلیل پهنای باند این طوری شده درسته؟
نقل قول:نقل قول:بهترین و پرسرعت ترین سایت برای دانلود این بازی پی سی دی هستنقل قول:
فقط نسخه کم حجم شده 36 گیگی رو قرار نداده
اخه پی سی دی هم نوشته ک لینک صفحه دانلود بازی طبق قوانین حذف شده کنقل قول: