شما 2 چیزو به من بگو تا من بتونم راهنمایی کنم اول اینکه شما بیشتر sd می خوای تماشا کنی یا hd ?نقل قول:
دوم اینکه فاصله چشم وقتی روی کاناپه نشستید تا تی وی حدودا چقدر هستش ؟
Printable View
شما 2 چیزو به من بگو تا من بتونم راهنمایی کنم اول اینکه شما بیشتر sd می خوای تماشا کنی یا hd ?نقل قول:
دوم اینکه فاصله چشم وقتی روی کاناپه نشستید تا تی وی حدودا چقدر هستش ؟
نقل قول:
میگم نکنه برای سری R فیلتر روی vt30 رو ضعیفتر کردن.آیا این امکان داره چون تو تمام فرومهای معتبر خارجی vt30 یه سر و گردن بالاتر از st30 هست.
1 سوال . برا منی که 70 % موارد از منابع با کیفیت SD تی وی نگاه می کنم و فاصله تا تی وی حدود 4 تا 5 متر هست سایز 65 زیاده ؟ یا بخاطر فاصله تاثیر خیلی چشمگیری نداره ؟
قیمت دقیق تر 65 آخرش چقدر هست ؟
به نظر من اگه میخوای ۴۲ بگیری یک کمر بیشتر صبر کن یه کم بودجه رو افزایش بده چون بعد از خرید ۴۲ اگر پشیمون بشی یا باید با ۴۲ بسازی یا اینکه با ضرر خیلی زیاد بفروشی بری سایز بزرگتر بگیری !!!! تازه تا این مرحله که میرسی میبینی مدل جدیدتر وارد بازار میشه دیگه نمیتونی از مدل جدیدتر چشم بپوشی !!!نقل قول:
به نظر من کسانی که میان وقت میزارن تحقیق می کنن آدم های مشکل پسند و سختگیری هستند ( مثل خودم )
پس اگه قبل از خرید وقت بیشتری بذاری بعد از خرید کمتر دچار دلسردی میشی !!!
حق باشماست. راستش تصمیم قطعی گرفته بودم واسه خریدst30T، بین M یا R گیرکرده بودم آخه بدون گارانتی میخواستم ولی کاتالوگ vt30 رو که خوندم یکپارچه بودن شیشه پنلش منو دودل کرد تا حالا. شمامیگی st30 بهتره یا 50st30 از 42vt30 بهتره؟؟؟نقل قول:
نظر من قطعا VT30 هم جدیدتره هم زیباترهنقل قول:
بیشتر از گیرنده خارجی که HD باشه،ولی فکرنکنم سورس HD زیادی داشته باشیم!نقل قول:
نزدیکترین نشیمنگاه تا تلویزیون 2متره ولی بیشتر در فاصله 3-4متری میشینن و دورترین نقطه 5متر فاصله داره چون وسط پذیرایی رو انتخاب کردم تا همه راحت ببینن.
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
3رقمی شدن صفحات تایپیک رو هم به همه کاربران و دوستان گرامی تبریک میگم:11:
بله متاسفانه به احتمال قوی اینکارو انجام دادن چون من توی چندتا ریویو این مسئله رو خوندم و از چند نفر هم سوال کردم در مدلهای اروپایی فیلتر کنتراست VT30 بهتر از بقیه مدلها حتی بهتر از فیلتر کنتراست مدلهای آمریکایی هست.نقل قول:
به هر حال اگه شما هم فرصت کردید پنل VT30 و ST30 رو بقل هم نگاه کنید وقتی که یک صحنه با مقدار رنگ مشکی زیاد نمایش داده میشه زیر نور زیاد برتری در عمیق نگه داشتن رنگ مشکی با ST30 هست.
البته من مدلهای 42 اینچ رو نگاه کردم ولی ممکنه تو سایز 50 قضیه تفاوت داشته باشه.
استاد Alucard شما می فرمایید مشکل کم عمق بودن مشکی تو نور زیاده. ممکنه دقیق تر بفرمایید چه مقدار نور؟
تستی که انجام دادید تو فروشگاهی بوده که آفتاب گیر بود؟
صبح تست کردید که آفتاب زیاده؟
عصر تست کردید که نور کمه؟
VT30 جفت در بود که نور زیاده یا ته مغازه که نور کمتره؟
و...
اینکه می فرمایید عمق مشکی کمتر نسبت به ST30 رو ممکنه با درصد بیان کنید که دقیق متوجه بشیم؟ مثلا 10%؟ 20%؟
به نظرتون تو خونه با نور متوسط در روز و نور ملایم در شب عمق مشکی چطوره؟
می تونید تخمین بزنید که عمق رنگ مشکیش نسبت به مدل قدیمی VT20 چطور بود؟
به هر حال احتمال اینکه 50 اینچش این مشکل رو نداشته باشه کمتره دلیلش هم فکر میکنم ژاپنی بودنش هست.چون الان 50 اینچ st30 هم تایلندیه و فکر میکنم بقیه مدلهایی که برای ایران تولید شده در سایز 50 همشون تایلندیه البته منظورم مدلهای 2011 هستش.معمولا بهترینها توی برند پانا در ژاپن تولید مییشن.واینکه من فکر میکنم ژاپنیها برای اسم کشورشون که روی یه وسیله حک میشه احترام و ارزش خاصی قائلا چون زحمت زیادی برای رسیدن به رتبه های بالای اقتصاد جهانی کشیدن.به این صورت که شما الان خودتون اگه رو هر محصولی غیر تقلبی که اسم ژاپن رو روش ببینید بدون درنگ اون رو خریداری میکنید.من که اینطوریم چون به صنعت ژاپن اطمینان دارم.نقل قول:
دوستان عزیز ایا کسی دیگه اینارو کنار هم دیدهvt30و st30دیده راستش می خواستم vt3042بخرم ولی با این حرف دوستان دو دل شدم چون من میتونم با این پول st3052بخرم
دوست عزيز منكه با سينماي حقيقي مقايسه نمي كنم.تصور تي وي بيشتر از ٦٥ براي شما توي منزل مقدور هست؟اگر مي تونيد تصور كنيد پس بايد ويديو پرژكتور تهيه كنيد كه باز اونم نمي تونه تصويري به اندازه يه سينما بده،بنابراين با توجه به اين شرايط ٦٥ رويايي ميشه مگر اينكه خودتون شخصا يه سينما توي خونه تاسيس كنيدنقل قول:
مغازه ای که من توش بودم بزرگ بود توی 20 متر مربع قسمت انتهایی مغازه فکر میکنم به راحتی 15 تا لامپ هالوژن از سقف روشن بود جفتشون انتهای مغازه بودن و با در مغازه فاصله زیادی داشتن پس نمیتونم راجع به نور آفتاب نظر بدم ولی به طور کلی نوری که به جفت پنلا تابیده میشد تقریبا یکسان بود و شرایط یکسان بود.نقل قول:
توی اون محیط فیلتر کنتراست ST30 کمی بهتر از VT30 عمل میکرد و مشکی عمق تری توی نور زیاد داشت مثلا 10 تا 15 درصد به نظر من مشکی عمیق تری تو نور زیاد داشت ولی تو نور خیلی کم احتمالا مشکی VT30 قویتر هست و کنتراست بهتری داره از نظر برایتنس و اشباع رنگ روی مد داینامیک و به احتمال زیاد سورس HD جفتشون تصویر شبیه به هم داشتن توی همون نور از نظر برایتنس با ال ای دی سری E قابل مقایسه بودن و وقتی نور مغازه رو کم کردن (برای توضیح به یک مشتری که برای خرید اومده بود) به راحتی همه ال ای دی ها و ال سی دی های مغازه رو از نظر عمق , اشباع و کنتراست و در کل زیبایی تصویر پشت سر میگذاشتن ST30 و VT30 جفتشون رنگهای تاثیر گذار و شدید ولی طبیعی تولید میکردن.
از نظر حفظ رنگ مشکی در نور زیاد فیلتر VT30 قویتر از VT20 که فیلتر ضعیف داره و خیلی قویتر از V20 هست که اصلا هیچ فیلتر کنتراستی نداره و فکر میکنم برای یه منزل با نور متوسط جواب بده و مشکلی نداشته باشه.
بازم میگم این تجربه من از مدل 42 اینچ VT30 بود ممکنه در مورد سایزهای دیگه که گفته میشه ژاپنی هم هستن مسئله متفاوت باشه.
محتوای مخفی: عکس
امیدوارم که همینطور باشه و مدلهای 50 اینچ و بالاتر فیلتر دودی رنگ قویتری داشته باشن.نقل قول:
نقل قول:
برای سورس SD با این فاصله 65 زیاده و 50 مناسب تره
برای سورس HD با این فاصله 65 مناسبه
برای سورس Full HD - مثل بلوری - باید نزدیک تر بنشینید زیر 3 متر تا تمام جزئیات تصویرو به وضوح ببینید
حالا دیگه انتخاب با خودتان
دوستان سلام من دیروز پنجشنبه 10 اذر تلویزیون 50 اینچی پاناسونیک vt30 را از جمهوری تهیه کردم با قیمت 2900000 یک سوال داشتم دوستان ... کسی می دونه که ضمانت نامه ی پاناسونیک ها ی شرکت بانیان دارای پسوند pgf است یا خیر ؟؟؟؟ چون فروشنده به من گفت باید حتما ضمانت نامه پی جی اف بانیان باشد .... دوستان ضمانت نامه ی صحیح و درست پی جی اف بانیان است یا بانیان خالی ؟؟؟
ممنون
برای تی وی سایز 50 :نقل قول:
برای سورس SD فاصله 4 متر
برای سورس HD فاصله 3 متر
برای سورس Full HD - مثل بلوری - فاصله 2 متر
با حساب فاصله هایی که شما گفتی به نظرم بهتره 50st30 رو بخری
اونایی که 50 vt30 گرفتن امتحان کنند ببینند mkv پخش میکنه یا نه؟
زبونمون مو در آورد بخدا. قیمت 65 اینچ vt30 چقدر هست آخرش ؟ کسی قیمت دقیق تر و جدیدش که مال خوده نمایندگی باشه نمی دونه ؟
:41::19::19::44:
بانیان همون pgf هست.مثلا نام بین المللی این گارانتی هست:5:نقل قول:
قیمت درست 65 از اونجایی که کمه مشخص نیست . شما با بانیان و تک تک نمایندگی ها تماس بگیر بلکه بتونی چند جا گیر بیاری . در ضمن زاپنی یا تایلندی بودنشن بپرس .نقل قول:
دوست خوبم persian_m ممنونم از شما که جواب من را دادید :laughing::laughing::laughing:
دوستان سوالات دیگه ایی برای من پیش امده ممنون میشم اگه به من جواب بدهید :
دوستان این طور که من امروز متوجه شدم شرکت پاناسونیک اجناسش را به صورت صحیح و درست در ایران وارد نمی کند برای مثال تلویزیون st30 را با پسوند R به ایران وارد می کند که قابلیت به روز رسانی ندارد
از این رو از شما دوستان سوال داشتم :
1 :که کدام پسوند در پاناسونیک بهتر است ؟ زیرا طبق قرار فروشگاه روز شنبه دستگاه را به من تحویل میدهند و نصب می کنند ؟
2: ایا به نظر شما دوستان در 50 اینچ هم پسوند R هست یا نه ؟
3 : همچنین دوستان ایا باید از شرکت یا فروشگاه کابل hdmi یا کارت اشتراک بگیرم یا اصلا به این دستگاه کابلی تعلق نمی گیرد ؟
من 50 اینچ vt30 را تهیه کردم
ممنون و سپاس گذار همه ی بچه های این فروم دوست داشتنی
دوست مننقل قول:
من 50 اینچ vt30 را دو روز خریدم 2900
نمایندگی سری R میدن + کارت جایزه شانسی که معمولا 100 تومن در میاد و یک کابل 1.5 متری HDMI پاناسونیک پنل 50 همه تایلندی است.
با تشکر از دوست خوبم ms1342
دوست خوبم ممنوم که پاسخ گو بودید شرمنده من کابل hdmi را از فروشگاه باید می گرفتم یا نصاب که دستگاه را برایم می اورد ؟
2: ایا می شود با نمایندگی صحبت کرد تا سری دیگر این محصول مثلا سری p را بیاورند ؟
ممنون و متشکرم از همه ی دوستان خوبم در این فروم
دوستان من 50 اینچ vt30 را دو روز خریدم 10 ساعته هم گذاشتم این تصاویر تک رنگ با تنظیمات زیر 50 تا بقولی اببندی شه.
ولی یه سری فایل MKV رو از USB نمیشناسه موندم چرا؟ حتی کودکش H-264 هست . کسی ادرس یه فایل زیر300 مگ داره لود کنم تست کنم. البته خودم 3 تا لود کردم دوتا AVI هم کانورت کردم .......ولی نشناخت .
کمک کنید
ممنون
دوستان بنا بر این اگر نمایندگی پاناسونیک سری R پاناسونیک vt30 را به ایرانیان می دهد ما باید چگونه تلویزیون های خود را آپدیت فریمور کنیم
وقتی فریمور های سری R وجود ندارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::45::angry::sad:
دوست خوبم من دیروز برای امتحان کردن همین تلوزیون فلاشم را که حاوی یه فایل های avi و mkv بود را بردم و امتحان کردم در فروشگاه ایی که رفته بودم فیلم های avi را به خوبی می شناخت و پخش میکرد اما فیلم های mkv را نتوانست شناسایی و پخش کند
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
[
دوستان بنا بر این اگر نمایندگی پاناسونیک سری R پاناسونیک vt30 را به ایرانیان می دهد ما باید چگونه تلویزیون های خود را آپدیت فریمور کنیم وقتی فریمور های سری R وجود ندارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنمنقل قول:
من توی پستای قبل گفتم اگه کابل رو نگی بعضیا نمیدن این جور کاسب حبیب خدا هستن؟ باید مجانی روی تمام مدلا بدن. شما تماس بگیر حتما برات بیارن خودش 22 تومنه!
سری P هم قاچاق از مرزها میارن. شرکتی نداره. کارت جایزت رو که گرفتی؟ هرچی در بیاد همونجا از قیمت توافقی کم میشه تو فاکتور هم درج میشه.
ضمنا یک راه تشخیص اولین روشن شدن پنل اینه که بلا فاصله پنل که روشن میشه منوی تنظیم زبان و کانال و... میاد. برای شروع استفاده هم تاپیک رو مرور کن و پست قبلی منرو.
موفق باشی.
دوست مننقل قول:
اینی که من خریدم توی دفترچش mkvرو اورده ولی avi رو نیاورده منم که یه فیلم سه بعدی کنارهمی aviتست کردم نشناخت....نمیدونم چرا؟
دوست عزیز جناب ms1342ببخشید شما که 50vt30 خریدین میشه پشت پنل رو نگاه کنید ببینید ساخت کجاس؟ ممنونم
دوست مننقل قول:
تایلندی ولی یکی که سعی کرد از لای سوراخای پشتش لیبل ژاپن رو روی خود پنل داخل نشونم بده من ندیدم........ اخه من عینکیم ونزدیکرو نمیبینم!
اکثر شرکتا معمولا همینطور هستند و چنتایی از فرمت هایی که اعلام کردن رو پشتیبانی نمی کنن.فکر هم نکنم حتی توی فریمور های بعدیشون هم این ایرادها رو برطرف کنن. من حتی همین مشکل را با مدیا پلایر وسترن WD tv live که یعنی تقریبا حرفه ای هست دارم و یکی دو تا از فرمتایی که گفته را پخش نمی کنه.نقل قول:
تو بعضی سریهای اروپایی لیبل پشت پنل تقریبا وسط قرار گرفته. دو تا فن وسطی رو که در نظر بگیریم. زیر فن سمت چپی هست که زده Made in Japanنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.myup.ir/images/42484434907183033144.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.myup.ir/images/44798074880216254076.jpg
تو بعضی سریها لیبل در بالای پنل گوشه سمت راست قرار داره که از سوراخ های بدنه باید مشخص باشه :کد:http://www.myup.ir/images/14944495673426218604.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این لیبل سری R کدوم سمته؟کد:http://www.myup.ir/images/86696743132336757833.jpeg
ظاهرا مصرف برق vt30 خیلی بالا هست . همینطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
42 اینچش 325 وات مصرف داره البته در حالت داینامیک ودر حالت معمولی ومنزل فکر میکنم به حدود 200 وات برسهنقل قول:
با دو رود
دوستنا عزیز من vt30 رو نصبش کردم فقط در یه جمله حرفهای هستش تصویر دو بعدیش فوق العاده و سری که بچها میگن قابلیت آپدیت شدن رو داره خودش آیپی گرفت در مجموع انتظاری که داشتم برآورده کرده فقط یه تنظیمات که برای کالبیره شدن هستش زیاد آشنا نیستم ضمنا واسه من 50 اینچه اتشالا قسمت همه بشه شاد باشین:46:
مدل 50 اینچ vt30 چقدر مصرف داره؟
دوستانی که VT30 خریدن لطف کنند بگند آیا نویز ایجاد شده از صدای فن های داخل تلویزیون محسوس است یا نه :13:
دوست عزیز اصلا چیزی بنام نویز وجود نداره من که چیزی متوجه نشدم اگه دقیق بگین رو تصویر به چه صوری هستش ممنون میشم در ضمن من الان 3 روز گرفتم و روی تنظماتش فعلا با کمترین کنتراست استفاده میکنم اگه موردی دارین بگین ممنون میشم شاد باشین:10:
من توی یک سایت معایبشو اینتور دیدم
- Glossy screen picks up reflections(صفحه نمایش براق نور را بازتاب میدهد )
- Noisy power adaptor(آداپتور برق پر سر و صدا)
- Energy consumption on the high side: 235 W(مصرف انرژی در سمت بالا : 235وات)
اما در برابر مزایای بسیار زیاد این تلوزیون قابل چشم پوشین
اگه هم بخوایم با کیفیت 100% استفاده کنیم باید در سالن حتی الامکان بسته (بدون پنجره) استفاده شود.
منبع :
[PHP]http://www.digitalversus.com[/PHP]