در فوتبال حرفه ای ، این کینه توزی ها جایی نداره !!!!
هر کی که میتونه به تیم کمک کنه باید جذب بشه ، حتی علی کریمی !
Printable View
در فوتبال حرفه ای ، این کینه توزی ها جایی نداره !!!!
هر کی که میتونه به تیم کمک کنه باید جذب بشه ، حتی علی کریمی !
دوست عزيز. حتي اگه متعصب ترين بازيكن پرسپوليس رو هم بياريم باز افتخار ستاره سوم واسه ماست.نقل قول:
ميريم جام باشگاه هاي جهان و جلوي بايرن مونيخ بازي ميكنيم و هزار و يك افتخار ديگه واسمون ثبت ميشه
امیدوارم خبر جدی نباشه چون حاجی تو گل گفته که هنوز قطعی نیست!
همانطور که میدونید هیچکدوم از هوادارا دل خوشی از این بازیکن ندارند در حد استقلال هم نیستش
نیکی: آدم باوجودتر از قلعهنوعی ندیدم/ شماره 22 دوباره بر تن خودم میرود/ بنویس یاغی بی سر و صدا به خانهاش برگشت
رفاقت با حبیب کاشانی اینجا به کارش آمد. پادرمیانی حاجحبیب موجب شد تا اختلاف دیرینه قلعهنوعی و یاغی سالهای نه چندان دور استقلال و پرسپولیس پایان یابد و نیکبخت با سلام و صلوات دوباره پیراهن آبی را بر تن کند. نیکبخت عصر یکشنبه جلسهای را با فتحاللهزاده برگزار کرد و طی یک گفتگوی تلفنی نظر قلعهنوعی را جلب کرد و بدون کوچکترین بحث در خصوص مسائل مالی رسماً قراردادش را با استقلال ثبت کرد. گفتگوی اختصاصی سایت گل را با نیکبخت واحدی بخوانید.
* تبریک میگویم .
ممنونم
* کجایی خیلی دورت شلوغ است ؟
الان از هیأت فوتبال بیرون آمدم .
* خبر شوکآوری را شنیدیم. راست است؟
بله، بالاخره به خانه برگشتم. خودم هم در شوک هستم. ببخشید نمیتوانم با تسلط کامل حرف بزنم.
* خودت خبر استقلالی شدنت را تکمیل کن !
بنویس یاغی بی سر و صدا به خانهاش برگشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . طی گفتگویی که با حاج آقا فتحاله زاده داشتم توافق شد با استقلال قرارداد ببندم . امیدوارم بتوانم پاسخ اعتماد فتحالهزاده و قلعهنوعی را بدهم.
* با امیرقلعهنوعی هم گفتگویی داشتی؟
مگر میشود؟! امیرخان خیلی مرد است. جواب اعتمادش را میدهم . در این شرایط کسی به نیکبخت اعتماد نمیکرد اما امیر قلعهنوعی این کار را انجام داد . دستش را میبوسم رفیق یعنی امیر قلعهنوعی . خدا مادرش را برایش بیامرزد که نیکبخت را دوباره زنده کرد و قول میدهم با جان و دل برایش بازی کنم.
* شنیدم حبیب کاشانی هم در بازگشت تو نقش داشتند؟
نه فقط حاج حبیب بلکه علی پروین هم به من خیلی کمک کرد. جا دارد از تمام کسانی که در این دوران تلخ و تنهایی در کنارم بودند نهایت تشکر را داشته باشم. سیاوش اکبرپور، مهدی رحمتی، پدرام اتلاقی و چند خبرنگاری که نیکبخت را فراموش نکردند.
* مبلغ قراردادت چقدر است؟
یکساله سفید امضا کردم. جرأت ندارم راجع به پول حرف بزنم. در مقابل این حرکت با ارزش فتحالهزاده و قلعهنوعی سرم را هم میدهم.
* پس دوباره نیکبخت زنده شد؟
بله، من در طول این چند سال خیلی سختی کشیدم. تاوان اشتباهات گذشتهام را دادم . از زمانیکه متأهل شدهام سرم در لاک خودم است و دیگر حاشیهای اطراف من نیست. نیکبخت با تجربه دیدن دارد و مطمئن باشید با عبرت از تمام گذشته دوباره به تیم ملی برمیگردم.
* یعنی واقعاً اینقدر امیدوار هستی؟
خودت میدانی که برای من کار نشد ندارد . مطمئن باشید خیلی زود به ترکیب ثابت و بعداً تیم ملی میرسم . ممنون میشوم بنویسی از همه مطبوعاتیها و کارشناسان و اهالی فوتبال درخواست میکنم برای بازگشتم به روزهای اوج کمکم کنند.
* امروز به تمرین میروی؟
بله ، اگر خدا بخواهد.
* شماره چند را میپوشی ؟
همان شماره همیشگی خودم را . شماره محبوب22
* با هواداران پرسپولیس حرفی نداری؟
مطمئناً آنها هم در طول این چند سال به من لطف زیادی داشتند. دست همه قرمزها هم میبوسم. امیدوارم بتوانم لطف همه دوستانم را جبران کنم
سایت گل
سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: نیکبخت بازیکنی است که برای ثابت کردن خود به استقلال آمده است.
به گزارش افکارنیوز، میرشاد ماجدی در خصوص اینکه نیکبخت واحدی به استقلال برگشته است و نظر او چیست، گفت: اگر او همان بازیکن قدیم باشد به درد ما میخورد و دوست داریم بیشتر در خصوص مسائل فنی از او نام ببریم.
وی افزود: نیکبخت به این نتیجه رسیده که حاشیه ثمری برایش ندارد و ما همه او را با ارسالها و رفت و برگشتهای خوبش میشناسیم. امیدواریم او جواب باشگاه را بدهد ولی مطمئن باشید نیکبخت به استقلال آمده تا خودش را ثابت کند.
وی در خصوص اینکه این بازیکن سهمیه لیگ برتری محسوب شده و آیا انتقادی به کادر فنی استقلال وارد نیست، گفت: در نقل و انتقالات نظر آخر را سرمربی میدهد و بحث تاکتیکی او مهم است. نیکبخت تجربه لازم را دارد و امیدواریم برند استقلال به بازگشت موفقیتآمیز او کمک کند.
ماجدی در خصوص برنامههای تیم ملی جوانان، گفت: اردوی استعدادیابیمان در حال برگزاری است و تا دوازدهم ادامه خواهد داشت و از روز ۱۵ تیر با ۳۵ نفر استارت خواهد خورد.
ماجدی در خصوص اردوی آبی پوشان در اوکراین، گفت: هماهنگیهای لازم صورت گرفته و مشکل ویزا هم نخواهیم داشت و فکر میکنم تا ساعتی دیگر دعوتنامه به دست ما برسد.
*نقل قول:
شنیدم حبیب کاشانی هم در بازگشت تو نقش داشتند؟
خب چرا نبردنت پرسپولیس:n13:نقل قول:
نه فقط حاج حبیب بلکه علی پروین هم به من خیلی کمک کرد.
*نقل قول:
با هواداران پرسپولیس حرفی نداری؟
این از پرسپولیس پیشنهاد نداشت اگه داشت با کله میرفتنقل قول:
مطمئناً آنها هم در طول این چند سال به من لطف زیادی داشتند. دست همه قرمزها هم میبوسم. امیدوارم بتوانم لطف همه دوستانم را جبران کنم
....
یه خبر خوب
نقل قول:
سایت گل-بند سیزدهم از ماده 27آیین نامه نقل و انتقالات می گوید« اگر بازیکنی در 6بازی (کمتر از 7بازی) در لیست 18نفره قرار نگیرد سهمیه لیگ برتری نیست.نیکبخت فصل قبل در 4دیدار داماش مقابل صبا، پرسپولیس، آلومینیوم و سایپا به میدان رفته(جمعا 199 دقیقه بر اساس آمار سایت فدراسیون) و اگر دو بازی دیگر هم در فهرست 18نفره بوده اما به میدان نرفته باشد بازهم مشکلی ایجاد نمی کند اما چنانچه مجموع این بازی ها به عدد 7برسد او سهمیه خواهد بود.باید دید او در چند دیدار در فهرست 18نفره بوده است.
نیکبخت فصل قبل در داماش گیلان بازی میکرد ؟ بله به عنوان ذخیره بازی میکرد :n02:
تیتر جالب جام ورزشی : یاغی به استقلال بازگشت! :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : خبرگزاری فارس
مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: «رئیسجمهور قول داد حوالهها را به بازیکنان بدهد و مطمئنا این اتفاق میافتد.»
هاشم بیکزاده در خصوص اضافه شدنش به تمرینات و روند کلی این تیم برای فصل آتی صحبتهای زیر را انجام داد:
* دیروز در تمرینات خیلی تحویلت گرفتند و حتی بیشتر از مجیدی تشویق شدی...
- دست تماشاگران درد نکند. امیدوارم که امسال هم بتوانیم آنها را مثل سال گذشته خوشحال کنیم. به خصوص در مسابقات لیگ قهرمانان که موقعیت خوبی داریم.
* قرعه خوبی هم نصیبتان شده، درست است؟
- سالهای سال است که چنین فرصتی نصیب تیمهای ایرانی نشده اگر بتوانیم قهرمان آسیا شویم رکوردمان به تاریخ میپیوندد و شک نکنید که همین هدف را داریم.
* چطور شد تصمیم گرفتی به راهآهن بروی؟
- آن زمان که با آنها قرارداد بستم شنیده بودم قلعهنویی و فتحاللهزاده از استقلال می روند. اطلاعات زیادی نداشتم و به همین خاطر با راه آهن قرارداد بستم اما دست رئیسیکیا درد نکند که بدون هیچ پولی مقدمات بازگشتم را فراهم کرد.
* امسال تماشاگران طوری رفتار کردند که در میانه راه قصد ترک تیم را داشتی اما سرانجام در این تیم ماندی.
- هواداران استقلال ما را دوست دارند و اذیت کردن آنها هم باعث شد که همه چیز به خوبی منجر شود شک نکنید امسال هم رفتار خوبی با من خواهند داشت.
* مشکل مالیات با استقلال حل شد؟
- دیشب باشگاه بودم و با فتحاللهزاده صحبت کردم. قرار است امروز و فردا چکی به من بدهند و امیدوارم که این اتفاق بیفتد.
* فکر میکنی با شرایط کلی استقلال امسال چه نتیجهای بگیرید؟
- اول از همه باید به یک هشتم آسیا فکر کنیم. همه چیز مهیای قهرمانی در آسیا است. من فکر میکنم همه تیم یکدل هستند و استقلال باید مثل سه بازی آخر تیم ملی در راه جام جهانی بازی کند نه به پول فکر کردیم و نه به مسائل دیگری خدا هم خواست که تیم ملی به جام جهانی برود و مطمئن باشید استقلال هم میتواند مثل تیم ملی باشد.
* این حوالههایی که قرار بود به بازیکنان تیم ملی بدهند، به شما داده شد؟
- رئیسجمهور به ما قول داد که حوالهها را بدهد و مطمئنا این اتفاق میآفتد. قول رئیس جمهمر قول است. قرار بود حوالهها به بازیکنانی که در این سه بازی آخر حضور داشتند داده شود.
* اما شنیدهایم که پاداشها را نگرفتهاید.
- پاداشها را گرفتهایم و فقط پاداش بازی با کره مانده که کفاشیان قول داد پرداخت میشود.
+
قلعهنویی:
نگاه دولتمردان به استقلال عوض شود
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران با اشاره به اینکه مجموعه این باشگاه امروز زجر میکشد اما هیچ کسی به آنها توجه لازم را ندارد، گفت: در هیچ کجای دنیا اینگونه نیست که اره به دست بگیرند و زحمات یک مجموعه را مانند یک درخت قطع کنند.
به گزارش مشرق به نقل از مهر، امیر قلعهنویی در خصوص وضعیت باشگاه استقلال ضمن بیان مطلب فوق گفت: دعا کنید نگاه دولتمردان نسبت به باشگاه استقلال عوض شده و با تزریق پول و منابع مالی شرایطی را به وجود آورند تا ما به عنوان نماینده ایران عملکرد خوبی در لیگ قهرمانان داشته باشیم.
وی افزود: وجداناً مشکلات مالی به تیم استقلال لطمه وارد کرده است، تیمی که امسال سه موفقیت بزرگ شامل قهرمانی لیگ، صعود به جمع 8 تیم برتر آسیا و کمک به تیم ملی برای صعود به جام جهانی داشته است امروز نباید وضعیتش به گونهای باشد که با 8 بازیکن تمرین کند.
سرمربی تیم استقلال در خصوص نشستش با فتحاللهزاده اظهار داشت: در این نشست در خصوص مسایل مالی صحبت کردیم و اینکه با این شرایط چگونه میتوان کار را ادامه داد. ما 6-7 ماه برای استقلال زحمت کشیدیم اما متاسفانه این اواخر اتفافاتی افتاد که زحمات ما 40 تکه شد.
وی که در یکی از برنامههای شبکه ورزش صحبت میکرد، در ادامه خاطرنشان کرد: واقعاً خندهدار است زیرا در هیچ کجای دنیا اینگونه نیست که اره به دست بگیرند و زحمات یک مجموعه را مانند یک درخت قطع کنند.
قلعهنویی به نکته جالبی هم اشاره کرد: فصل گذشته که برای برگزاری دیدارمان در لیگ قهرمانان آسیا به امارات رفته بودیم، متوجه شدیم یک تیم این کشور که حتی در لیگ قهرمانان هم حضور ندارد 300 میلیون درهم یعنی معادل 300 میلیارد تومان هزینه کرده است اما ما امروز در بین 8 تیم برتر آسیا هستیم و 6 بازیکن بزرگسال تاکنون در تمرینات ما شرکت میکنند.
وی اضافه کرد: مجموعه استقلال امروز زجر میکشد اما هیچ کسی به ما توجه لازم را ندارد. هرچند محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان یک میلیارد تومان به باشگاه استقلال پرداخت و قرار است به زودی یک میلیارد تومان دیگر هم بدهد که باید از او تشکر کنیم اما با این پول ها مشکل استقلال حل نمی شود.
سرمربی استقلال همچنین گفت: شما ببینید ما مدتها روی آرش افشین برنامهریزی کرده بودیم اما به خاطر مسایل مالی نتوانستیم او را جذب کنیم. متاسفانه در این روزهای حساس نقل و انتقالات به خاطر مسایل مالی در رقابت با برخی تیمها عقب افتادیم.
نقل قول:
هیچ کدوم از طرفدارای استقلال از این دل خوشی ندارن
حالا هم اومده واسه ثابت کردن خودش
حالا که اومده انشالله موفق بشه هم برای خودش خوبه هم برای استقلال.
حالا دیگه بازیکن استقلاله
ببین بی پولی چه فشاری به مدیرعامل آورده که برای پر کردن تیم نیکبخت رو آورده ، البته فکر کنم رقم قراردادش حتما زیر 50 میلیونه که حاجی تن به این اشتباه داده !
من كه شخصا دل خوشي از نيكبخت ندارم. البته بخاطر 7 سالي كه واسه استقلال زحمت كشيد ارزش قايلم.
حالا برگشته و عضو تيمه .
به نظر من داستان فصل قبل بيگ زاده رو سر نيكبخت پياده نكنيم به نفعه تيمه.
اگه از اول با فحاشي هوادارها روبرو بشه و هو كنن ديگه نميشه بهش اميدي داشت.
فقط بايد بخاطر هدف بزرگمون كه ستاره سومه ، و سالها منتظرش بوديم، صبور باشيم.
شايد در نيمه نهايي و فينال به كمكمون بياد و جبران كنه.
قهرمان بشيم رسما پرافتخارترين تيم اسياييم
جکسون کوئِلیو (متولد 28 فوریه سال 1986 ، ایپاتینگا) که معمولاً او را با نام جاجا کوئلیو یا به طور مختصر «جاجا» می شناسند یک هافبک/ مهاجم برزیلی است که در حال حاضر برای باشگاه متالیست خارکیف اوکراین توپ میزند.
جام ورزشی، جاجا کوئلیو، محصول جوانان باشگاه آمریکا ام جی برزیل در نوامبر سال 2007 به اروپا رفت تا قراردادی را با تیم فاینورد هلند به امضا برساند، اما به محض این که به شهر روتردام رسید با باشگاه وسترلو هلند قرارداد قرضی امضا کرد. پس از آن جاجا به تیم ختافه پیوست، بعد از انجام 2 بازی برای ختافه در نیم فصل دوم مسابقات به تیم فلامینگو قرض داده شد و پس از آن در نیم فصل دوم فصل 2006/2007 به ریسینگ گنک بلژیک قرض داده شد. سرانجام در نیم فصل اول 2007/2008 به وسترلو بازگشت.
متالیست خارکیف
در فوریه سال 2008، جاجا قرارداد سه سال و نیمه ای را با متالیست خارکیف اوکراین به امضا رساند. در 2 اکتبر سال 2008 و در خلال رقابت های جام یوفا جاجا کوئلیو گلی را از فاصله 40 متری در مقابل بشیکتاش ترکیه به ثمر رساند که هیچگاه از خاطر هواداران متالیست پاک نخواهد شد. در سال 2008 پس از والیانسین بالکاویچ کاپیتان سابق دیناموکیف، جاجا به دومین بازیکن خارجی بدل شد که جایزه MVP را از روزنامه ورزشی کوماندا دریافت کرد.
ترابوزان اسپور
در 7 آگوست سال 2010، با قراردادی 4 ساله به ارزش 4.2 میلیون یورو جاجا کوئلیو به ترابوزان اسپور پیوست. او اولین حضور کامل خود را در ترکیب ترابوزان در مقابل آنتالیا اسپور تجربه کرد که به تساوی 0-0 انجامید. بعد از سه بازی در لیگ، جاجا موفق شد تا در بازی مقابل کاسیمپاسا که به برد 7 بر 0 ترابوزان انجامید 2 گل را به ثمر برساند. او برای اولین بار نامزد بازیکن ماه ترابوزان در نوامبر سال 2010 شد. در فصل 2010/2011 او در 29 بازی انجام داده برای ترابوزان 12 گل را برای این تیم به ثمر رساند.
الاهلی امارات
در 24 جولای سال 2011 اعلام شد که کوئلیو با عقد قراردادی سه ساله به الاهلی دوبی می پیوندد. در ماه سپتامبر سال 2011 این قرارداد با ارزش 4.5 میلیون یورو منعقد شد.
بازگشت به متالیست خارکیف
در 14 ژانویه سال 2013 جاجا بار دیگر به باشگاه متالیست خارکیف پیوست.
اطلاعات شخصی
نام کامل: جسکون آولینو کوئلیو
تاریخ تولد: 28 فوریه سال 1986
محل تولد: ایپاتینگا، برزیل
قد: 191 سانتی متر
اطلاعات باشگاهی
باشگاه کنونی: متالیست خارکیف
شماره: 50
بزرگسالان
2004-2005- فاینورد هلند ... بلافاصله بعد از عقد قرارداد قرض داده شد
2005- وسترلو (قرضی) ... 30 بازی و 11 گل
2006-2007- ختافه ... 2 بازی
2006- فلامینگو (قرضی) ... 5 بازی
2006- ریسینگ گنک (قرضی) ... 9 بازی و 1 گل
2007- وسترلو ... 9 بازی و 4 گل
2008-2010- متالیست خارکیف ... 61 بازی و 30 گل
2010-2011- ترابوزان اسپور ... 29 بازی و 12 گل
2011-2012- الاهلی امارات ... 5 بازی و 1 گل
2012- اینترناسیونال ... 30 بازی و 4 گل
2013- متالیست خارکیف ... 3 بازی و 1 گل
تمرين تيم فوتبال استقلال با حضور بيش از 800 تماشاگر و در غياب فرهاد مجيدي برگزار شد.
افکار نیوز : تيم فوتبال استقلال از ساعت 18 و 30 دقيقه امروز برنامههاي تمريني خود را در کمپ زنده ياد حجازي پيگيري کرد. نکتهاي که در تمرين امروز به چشم ميخورد هجوم طرفداران استقلال به محل زمين تمرين اين تيم بود و آنها منتظر بازيکنان جديد اين تيم بودند. تعدادي از طرفداران استقلال نيز منتظر حضور نيکبخت واحدي، جواد نکونام، مهدي رحمتي و فرهاد مجيدي بودند که البته هيچکدام از اينها در تمرين شرکت نکردند. ضمن آنکه تعدادي از بانوان نيز نظارهگر تمرين امروز آبيپوشان بودند.
*فرهاد مجيدي و حميد بابازاده از غايبان تمرين امروز بودند ضمن آنکه سياوش اکبرپور تنها براي دقايقي ماساژ گرفت و محل تمرين را ترک کرد.
*هاشم بيکزاده که از صبح امروز به تمرينات آبيپوشان اضافه شده امروز تنها به دويدن دور زمين پرداخت. اين بازيکن سوژه اصلي تماشاگران استقلال بود و آنها به نوعي قصد داشتند به بيکزاده نشان دهند که از تمديد قرارداد اين بازيکن با استقلال خوشحال هستند. تعدادي از طرفداران استقلال با شعار (هاشمهاشم) اين بازيکن را تشويق ميکردند که او به ابراز احساسات آنها پاسخ داد.
*فردين عابديني که حدود يک هفته از تمرينات استقلال دور بود از امروز مجدداً در کارهاي گروهي اين تيم شرکت کرد.
*محمدمهدي نظري مهاجم جديد استقلال که پايش دچار تاولزدگي شده است تنها 20 دقيقه تمرين و ورزشگاه را ترک کرد.
*طرفداران تيم استقلال که امروز تعداداشان بيشتر از سايرين بود با کنايه به آرش افشين شعار "آرش فقط برهاني" سر دادند.
*آکاله بازيکن ساحل عاجي مثل روزهاي گذشته در تمرين امروز آبيپوشان حضور داشت.
*کريم بوستاني در غياب حميد بابازاده 5دروازهبان حاضر در تمرين را آماده ميکرد.
*امير قلعهنويي در ابتداي تمرين امروز بازيکنان اصلي و تستي را جدا کرد و از آنها خواست جدا از يکديگر تمرين کنند.
*منصور پورحيدري، دينمحمدي، ماجدي، بياني و فنونيزاده حاضران تمرين امروز بودند.
*نکته جالبتوجه تمرين امروز پلمپ شدن فروشگاه و بوفه کمپ استقلال بود که تماشاگران را براي تهيه آب و مواد غذايي دچار مشکل کرد.
*در ابتداي تمرين بازيکنان زير نظر دکتر حاجقاسم به گرم کردن بدنهايشان پرداختند، سپس در گروههاي مختلف حرکات تاکتيکي انجام داده و در پايان در قالب دو گروه فوتبال بازي کردند. هنگامي که محمد قاضي در اين بازي درونتيمي موفق به گلزني شد هواداران استقلال از او ميخواستند تا دروازه پرسپوليس را هم در فصل جديد باز کند.
*تعدادي از طرفداران استقلال که منتظر بازيکنان جديد اين تيم بودند بعد از اينکه متوجه شدند آنها به محل تمرين نميآيند ورزشگاه را ترک کردند.
*بخش پاياني تمرين امروز آبي پوشان به تمرين چارچوب شناسي براي مهاجمان و هافبک ها اختصاص داشت که بازيکنان زير نظر مجيد صالح اين آيتم را پشت سر گذاشتند.
*تمرينات تيم استقلال فردا مجدداً در دو نوبت صبح و عصر پيگيري خواهد شد.
نیکبخت واحدی: از پیراهن آبی متنفرم
قانون آنلاین- بازگشت علیرضا نیکبخت واحدی به استقلال را می توان غافلگیرکننده ترین اتفاق فصل نقل و انتقالات لیگ برتر دانست.
او که در سه سال اخیر کاملا از سطح اول فوتبال ایران فاصله گرفته بود و با حواشی ریز و درشتی دست و پنجه نرم می کرد، در حالی دوباره به استقلال بازگشته که فصل گذشته هم نتوانست در داماش خودی نشان دهد و در تعداد زیادی از بازی هایی که در عضویت این تیم بود حتی در فهرست هجده نفره هم قرار نگرفت و حالا هم مثل همیشه مصاحبه کرده که با پیراهن تیم جدیدش یا زیر نظر مربی جدیدش به تیم ملی برمیگردد که از همان اظهارنظرهای آشنا و همیشگی اوست انگار صدای یک نوار ضبط شده باشد!
نیکبخت واحدی پس از پایان پنجمین دوره لیگ حرفه ای که با قهرمانی استقلال همراه بود با امیر قلعه نویی به مشکل برخورد و طی یک انتقال جنجالی به پرسپولیس پیوست. او سه سال برای پرسپولیس بازی کرد و در طول این مدت مجادله کلامی تند و تیزی با هواداران استقلال که در ورزشگاه ها از خجالتش درمی آمدند داشت.
اکنون اما نیکبخت واحدی برای بازگشت دوباره یه روزهای شهرت و محبوبیت حاضر شده همه چیز را فراموش کند و به تیمی که گفته بود از پیراهن آن متنفر است بازگردد. در هشتمین دوره لیگ حرفه ای و پس از تساوی یک بر یک استقلال و پرسپولیس نیکبخت مقابل دوربین های تلویزیونی از اینکه هفت سال پیراهن تیمی مثل استقلال را به تن کرده ابراز تاسف کرد و گفت:« استقلالی ها از دقیقه یک تا 90 به من و خانوادهام فحاشی کردند. واقعا برای هواداران استقلال متاسفم و باید بگویم دیگر استقلال را دوست ندارم. متاسفم که هفت سال برای این تیم و این هواداران بازی کردم. شرمنده خودم هستم که هفت سال از عمرم را برای استقلال بازی کردم. حالا دیگر از پیراهن آبی متنفرم. این را از صمیم قلب می گویم تا آنهایی که به من بی احترامی کردند، بشنوند.»
او حالا پس از بازگشت به استقلال می گوید از اینکه به خانه اش بازگشته خوشحال است. از این اظهارات ضد و نقیض در فوتبال ایران فراوان می توان پیدا کرد و این بی تردید آخرین آنها نخواهد بود.
گل بود سبز نیز اراسته شد
چ اخلاق بدی داریم ماها !!! زمانی که راضی به ورود کسی نباشیم ، از هر دری وارد میشیم که بکوبیمش ...
نکات مثبت و خوبی هارو نادیده میگیریم و میچرخیم دنبال بدی هاش تا بیشتر از این خرابش کنیم !!
برگشت نیکبخت چه نکته مثبتی داره؟نقل قول:
نکات مثبت و خوبی هارو نادیده میگیریم
نکته مثبتش اینه بقیه بازیکنا هم راه رفتن و برگشتن بین این دو تیمو یاد میگیرن!!!!
نیکبخت درس عبرت خوبی برای بازیکنای با سابقه این دو تیم شده بود که به راحتی به هواداراشون پشت نکنند همونطور هم که دیدیم نیکبخت اخرین انتقال جنجالی بین این دو تیم بود...ولی الان همه میبینن میشه به راحتی خیلی چیزا فراموش بشه
نیکبخت بعد از 7 سال هنوز تا سال گذشته توی استادیوم فحش میخورد اخه با چه رویی برگشته؟
از نزدیکان قلعه نویی هم خبر رسیده امیرخان به خاطر مردونگی دست نیکبختو گرفته و چون یه جورایی خودشو در جدایی نیکبخت مقصر میدونسته دلش واسه نیکبخت سوخته....
یکی از دوستامون حرف خیلی خوبی زد که من شخصا بهش فکر نکرده بودم شما تصور کن یه بازی نیکبخت فیکس باشه و مجیدی نیمکت نشین و تیم عقب بیفته اون وقت دوباره حاشیه شروع میشه و سکوها ملتهب....این یعنی دوباره شروع حواشی دوباره دو دستگی و خودزنی......
اگه امثال من و شما همچین فکرایی نکنیم ، همچین اتفاقایی نمیفته انشالله ... اینقدر نیایم بگیم فلان و بهمان .. اینقدر بدی ها رو بولد نکنیم ... و ..نقل قول:
+
واكنش نيكبخت به اعتراض يك استقلالي
یک هوادار استقلال به بازگشت نیکبخت به این تیم اعتراض کرد.
جام ورزشي؛ علیرضا نیکبخت واحدی پس از عقد قرارداد یکساله با استقلال در دفتر علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال با اعتراض یک هوادار مواجه شد.
این هوادار به شدت به بازیکن جدید آبی پوشان اعتراض میکرد و می گفت چرا از استقلال به پرسپولیس رفتی؟! بعد از این کار تو من یک ماه نمیتوانستم غذا بخورم و حالا هم چرا به استقلال برگشتی!؟ برو همان جایی که بودی!
نیکبخت هم تلاش میکرد این هوادار را توجیه کند و به او گفت: «قربانت بروم، داداش من، تو شرایط آن زمان مرا نداشتی.»
هوادار به او گفت به سپاهان میرفتی یا یک تیم دیگر که نیکبخت گفت: «آن موقع سپاهان قدرتمند نبود و مجبور بودم به پرسپولیس بروم. من هیچوقت نگفتم پرسپولیسی هستم.»
پس از اعتراض این هوادار نیکبخت در جمع خبرنگاران گفت: «این هوادار حق دارد که اعتراض کند و من باید با بازیهای خوبم جبران کنم. انگیزه زیادی برای حضور در استقلال دارم و خدا را شکر میکنم که به این تیم آمدم. با اینکه مدتی است بازی نکردهام اما آمادهام.»
نیکبخت چند سالشه؟ یادم میاد اون موقع که رفته بود پرسپولیس هر چی پوستر ازش داشتم از دیوار کندم ریختم سطل آشغال یه مدتم فوتبالو گذاشتم کنار. حالا که اومده باید جبران کنه، باید!
بچه ها خواهشا کینه و دشمنی رو از دلتون بیرون کنید خودم هیچ وقت روزی رو یادم نمیره که نیکبخت با پرسپولیس قرارداد بست:n28: میخواستم چشامو ببندم و باز کنم فکر کنم همش خواب بوده ولی نیکبخت تاوانه کارشو داد الان همه ما باید بهش کمک کنیم ... شاید ما خودمون تو زندگیمون خیلی اشتباهات داشتیم پس دوست نداریم هرکی از راه برسه بزنه تو سرمون ...
در کل بهتر بزاریم کارشو بکنه اینجوری از همین الان واسه تیم حاشیه درست میشه
امیر قلعه نوعی میدونه داره چیکار میکنه من بهش ایمان دارم :n12:
امروز ما در عرش هستیم و علی نیکی در فرش.وقتی او از استقلال رفت عاقبت بخیر نشد اما ما خوشی های زیادی تجربه کردیم.
نه با رفتن او استقلال و استقلالی کوچک شد و نه امروز با بازگشت او خدشه ای به عظمت استقلال و هوادارانش وارد خواهد شد.
بیایید ناصری عمل کنیم.بیایید گذشت پرویز و منصور خان و اقتدار امیر خان را توآمان با هم داشته باشیم.
به نیکبخت کمک کنیم.او پشیمان است و زخم خورده از گذشته ی سیاهش.کوبیدن و خار کردن نیکبخت هیچ کاری ندارد.ساده ی ساده است.اما بخشیدن و به اوج رساندن او کاری است که فقط از مکتب تاج بر می آید و بس.
کاملا موافقمنقل قول:
این عکس هنوز رو دیوار اتاقم هست نوار چسب مشکی رو تصویر نیکبخت چسبوندم یکیش رو کندم اینجوری شد
سریع میزنه پاک میکنه ؟ :n29:
از رو هوا که نمیارم .. یه لحظه یادم رفت منبع رو تهش بزنم !!!!
+
استقلالي ها بخواهند هم ديگر برنمي گردم!
فرزاد حاتمي هنوز تيم آينده خود را انتخاب نكرده. مهاجم استقلال و تيم ملي از هلند، پرسپوليس، ذوب و فولاد پيشنهاد دارد اما فعلا در حال سبك سنگين كردن اين پيشنهادها است تا يكي را انتخاب كند. حاتمي به ابهام هاي موجود درباره آينده اش پاسخ مي دهد.
كجايي؟ وضعيتت چه شد؟
فعلا استراحت مي كنم. البته تمرينات روزانه ام را انجام مي دهم تا ببينم شرايط چگونه مي شود.
از كدام تيمها پيشنهاد داري؟
فولاد، پرسپوليس، يك تيم هلندي، ذوب آهن و مس كرمان.
اسم تيم هلندي ؟
اسم تيم را نمي گويم. چون تلفظش سخت است. جدا از شوخي هر وقت صد در صد شد اسم تيم را مي گويم. بيشتر منتظر اين پيشنهاد هستم تا ببينم نتيجه اش چه مي شود.اگر هلند نشد به گزينه هاي داخلي ام فكر مي كنم.
از پرسپوليس با تو تماس گرفته اند؟
پرسپوليس ها زنگ زدند و با هم حرف زديم. اگر هلند نشد احتمالا به پرسپوليس مي روم.حضور علي دايي يكي از عواملي است كه شايد به پرسپوليس بروم. ضمن اينكه كار كردن زير نظر حسين فركي را هم دوست دارم.
پس حضورت در پرسپوليس جدي است؟
آره، خيلي جدي است اما اول بايد ببينم پيشنهاد هلندم چه مي شود. در اين مورد بايد دقيق تصميم بگيرم. چون سال جام جهاني است و بايد تيمي را انتخاب كنم كه بتوانم مفيد باشم و با تيم ملي به برزيل بروم.
رفتن تو به هلند ريسك نيست؟
چون مربي رويم نظر دارد نه. ضمن اينكه فوتبال اروپا است و يك بازيكن براي پيشرفت بايد از اين ريسك ها انجام بدهد. اگر بدانم پيشرفت مي كنم حتي براي بازي به كره مريخ هم مي روم.
شايعه شده بعد از عدم موفقيت استقلال در جذب آرش افشين، تو به اين تيم برمي گردي. اين شايعه درست است؟
خودم هم شنيده ام اما اگر هم بخواهند ديگر به استقلال برنمي گردم.
حتي اگر بخواهند؟
حتي اگر بخواهند. شك نكنيد ديگر به استقلال برنمي گردم.اين وسط دلم براي حنيف تنگ مي شود. چند وقت است مسافرت هستم و او را نمي بينم. دلم برايش تنگ شده اما از اين به بعد كه در استقلال نيستم بايد تحمل كنم.
راستي طلبت را از استقلال گرفتي؟
هنوز طلبم را نداده اند و پولي هم نگرفته ام. اميدوارم فتح اله زاده به قولش وفا كند و پول مرا بدهد.
مگر قول داده؟
او گفته در اولين فرصت پولت را مي دهم. واقعا نمي دانم در استقلال چرا اين اتفاقات رخ مي دهد. تيم قهرمان ليگ شده و به جمع 8 تيم برتر آسيا رسيده. پس ديگر نبايد بهانه اي باشد براي پرداخت هاي مالي. فقط اين وسط يك سوال مي ماند كه طي روزهاي گذشته هميشه روبروي چشمانم نقش بسته.
چه سوالي؟
مگر بيانيه عليه جباري را باشگاه استقلال صادر نكرده؟
دقيقا. چطور؟
باشگاه استقلال در اين بيانيه اعلام كرده كه جباري 90 درصد پولش را گرفته و حالا براي تمديد قرارداد ناز مي كند. از مسئولان استقلال اين سوال را دارم كه چرا جباري 90 درصد و حاتمي 20 درصد؟من نمي خواستم اسم از بازيكني ببرم اما وقتي مسئولان استقلال خودشان نام بازيكن را مي گويند چرا من نگويم؟ اميدوارم توضيح بدهند و شفاف سازي كنند كه چرا جباري 90 درصد پولش را گرفته و چرا من 20 درصد؟ درست است كه جباري كاپيتان استقلال است و بايد حرمتش هميشه حفظ شود اما اين چه ربطي دارد به اينكه پول بازيكنان يكسان پرداخت نشود؟ وقت قرارداد بستن به من نگفتند امكان دارد پول بازيكني را بدهند و پول مرا نه. اگر مي گفتند تصميم ديگري مي گرفتم. آدم به اينها اعتماد مي كند و قرارداد مي بنند اما در آخر هم مي بينيد كه اينگونه برخورد مي كنند.
حتما از دست امير قلعه نويي هم ناراحتي؟
دوست ندارم درباره قلعه نويي حرف بزنم. در چند تيم شاگردش بودم و سعي كردم مثمرثمر هم باشم.
گل
واسه رمان نویسی خوبی ها:دینقل قول:
من بیش از اینکه حسی نسبت به بازگشت نیکبخت داشته باشم حس عجیبی نسبت به جو فعلی این تاپیک دارم !!
خبر های ( گاها بی سرو ته - فونت نامناسب - بدون منبع - کاملا از روی غرض! ) این تاپیک رو پر کرده .
تاپیکی که روزی بهترین تاپیک انجمن فوتبال داخلی از نظر محتوا بود و الان ...؟! )
فکر می کنم بندگان خدا مدیران و ناظران هم کاری نمی تونن از نظر قانونی بکنن به نظرم تنها راهش اینه که خود ما کاربرا جلوی این رویه رو بگیرم .
اینگونه پیش بره انگیز ه ای برای کابران قدیمی و کسانی که مطلب های مفید و حتی خبرهای خوب و زیبا و قشنگ می گذاشتند باقی نمی مونه .
اگر روزی این تاپیک به روال سابق برگشت به ما هم خبر بدید تا دوباره در کنار دوستان خوبم درباره تیم محبوبمون صحبت کنیم . مرسی:n01:
واقعا فک می کنید نیکبخت به اینا اعتقادی داره ؟ هنوز نیومده فرت و فرت داره مصاحبه می کنه ! شده کانون توجهات همون چیزی که می خواد ! این بازیکن می تونست مسقیما از لیگ ایران بره لالیگا ولی ترجیح داد عکسش بره روی صفحه اول روزنامه و مجله و خبرساز بشه !نقل قول:
به نیکبخت کمک کنیم.او پشیمان است و زخم خورده از گذشته ی سیاهش.کوبیدن و خار کردن نیکبخت هیچ کاری ندارد.ساده ی ساده است.اما بخشیدن و به اوج رساندن او کاری است که فقط از مکتب تاج بر می آید و بس.
وای نه تو رو خدا برگرد!!نقل قول:
استقلالي ها بخواهند هم ديگر برنمي گردم!
خوبه از استقلال رسیدی به تیم ملی و شدی به بازیکن خوب برو آقا جان برو برگرد به همون روزای قبلت!
جباری:اعتراض من به شرایط بوده نه باشگاه استقلال
ملت ایران: بعد از مصاحبه جنجالی مجتبی جباری با و بازتاب مصاحبه اش در باشگاه استقلال با او تماس گرفتیم تا از شرایطش با خبر شویم.
بعد از سلام و احوال پرسی مجتبی گفت مصاحبه نمی کنم.اما با اصرار حاضر شد چند کلمه ای صحبت کند.
جباری به گفت:
من اگر حرفی زدم واقعیت ها را گفتم نه چیز دیگر مرد حرف می زند و من هم حرفهایم را زدم. اعتراض من به شرایط بوده نه باشگاه استقلال واگرنه استقلال چه گناهی کرده است. الان هم تا این لحظه نه جلسه ای داشتم ونه تصمیمی گرفتم توکل به خدا ببینیم چه پیش می آید.
جباری در پایان به گفت: دوست دارم تیمی که در لیگ قهرمان شده است ودر آسیا هم نتیجه گرفته است حمایت شود.
فکر کنم قضیه داره حل میشه
خب از نزدیکان به باشگاه خبر رسیده منتظری قول داده تا نیم فصل می مونه و فعلا تا نیم فصل به سراغ خرید مدافع نمیریم خداروشکر
نیکبخت هم که سهمیه لیگ برتری نیست و خیالم راحت شد...یا خودشو نشون میده و بهمون کمک میکنه و یا سکونشین میشه....ولی یه حسی بهم میگه بدجوری میدرخشه این فصل
از تمرینا هم خبر رسیده نوری فوق العاده امادست و در بازی درون تیمی اجازه کوچکترین حرکتیو به هافبک خارجیه نداده
جباری هم که موندنیه یه بازی ساز دیگه هم میخوایم مسلمان خیلی ابراز تمایل کرده بیاد استقلال 22 سالشم هست ولی مثل اینکه اسمش در لیست بزرگسالان ذوب اهن بوده و سهمیه حساب میشه
الان 2 سهمیه دیگه داریم این 2 تا هم باید تا قبل از سفر به اوکراین مشخص بشن و تیم بسته بشه و فقط یه اندو بمونه که اونم 1 هفته دیگه خبرشو میده
خریدای قلعه نویی خبر از یه استقلال هجومیو میده....بازیکنای جنگنده و دونده....دوندگی ضعف تیم پارسالمون بود مخصوصا در میانه میدان دوندگیمون خیلی پایین بود بعضا اکبرپور در میانه میدان بازی کرد تا میزان دوندگی تیم بره بالا که موفق نبود همچنین محمدرضایی هم کمک زیادی بهمون نکرد و همینطور استفاده از برهانی و موسوی در کناره ها که باعث میشد عملکرد نامناسبی داشته باشند
تا الان برای هر پست این بازیکنارو داریم
گلر : سید مهدی رحمتی
دفاع چپ : بیک زاده
دفاع وسط : صادقی منتظری عمران زاده
دفاع راست : عابدینی حیدری
هافبک راست : جمشیدیان حیدری
هافبک دفاعی : پژمان نوری نکونام
هافبک چپ : پژمان نوری نیکبخت واحدی
هافبک نفوذی : جباری نوری جمشیدیان
مهاجم : مجیدی برهانی قاضی اکبرپور
همینطور که پیداست دو دفاع چپ و راستمون و از دست دادیم و برای جانشین اقدامی نکردیم پس این خبر میده شاید دوباره 3 دفاعه بازی کنیم....حالا برای دفاع راست عابدینیو به جز حیدری داریم ولی الان دفاع چپمون فقط بیکزادست البته نوری هم دفاع چپ بازی میکنه اما پست مورد علاقش نیست و به قول خودش اصلا در اون پست راحت نیست
برای گلر ذخیره باید از سهمیه لیگ یکمون استفاده کنیم.حسینی به خاطر اینکه معافیت تحصیلی نداره شاید جدا بشه(هرچند خبر اومده بود بقیه تیما هم مثل استقلال میتونن سرباز بگیرن)
باید یه فکر اساسی برای سمت چپمون بکنیم بهترین گزینه در دست رس میلاد زنیدپوره امیدوارم جذب بشه امیرخان درستش میکنه...نیکبخت هم الان برای این پست مثل هندونه در بستست نمیدونیم در چه وضعیتیه
ساموئلو هم امیدوارم از دستش ندیم....از ساموئل میتونیم در دفاع چپ و دفاع وسط هم استفاده کنیم هرجور شده باید نگهش داریم
با این تفاسیر بازیکنایی که به نظر من باید جذب/تمدید بشن
1_تیموریان
2_ساموئل
3_زنیدپور
4_مسلمان
حیدری و جباری و نکونام و همینطور منتظری تا نیم فصل موندنی هستن خیالتون راحت
دفاع چپ احتمالآ به غیر از بیگ زاده از صادقی هم استفاده می کنه و بعید میدونم زنیدپور رو بگیرن .
فکر کنم دو خرید بعدی حتمآ یکیش مهاجم هست
اخه زنیدپور در لیست امیرخان بود که زنیدپور مصاحبه کرد و گفت نمیدونستم در لیست امیرخان هستم اگه میدونستم قرارداد نمیبستم امسال هم قسمت نبود به استقلال بیامنقل قول:
ولی الان فسخ کرده احتمال داره بیاد استقلال
اره منم حدس میزنم یکی از اون 2 تا مهاجم باشه....اونطور که بوش میاد اونم انصاریفرد باشه..چون سپاهان که 6 سهمیه لیگ برتریش پر شد.با پرسپولیس هم که به توافق نرسید لزیونر هم بعید میدونم بشه
نقل قول:
نيکبخت واحدي سهميه ليگ برتري نيست
Varzesh3.irنقل قول:
بازيکن جديد تيم فوتبال استقلال سهميه ليگ برتري محسوب نميشود.
طبق آئين نامه سازمان ليگ و نقل و انتقالات بازيکني که کمتر از هفت بازي در ليست 18 نفره تيمش قرار گرفته باشد سهميه ليگ برتري به حساب نمي آيد.
به گزارش فارس، در همين راستا اين روز ها بحث هايي مطرح بود که طي آن اعلام مي شد شايد عليرضا نيکبخت واحدي يکي از سهميه هاي ليگ برتري استقلال را به خود اختصاص دهد.
در همين راستا مدير روابط عمومي داماش گيلان اعلام کرد: عليرضا نيکبخت واحدي سال گذشته تنها در چهار بازي ليگ برتر در ليست 18 نفره تيمش قرار گرفته که در هر چهار بازي نيز به ميدان رفته است. البته نيکبخت در يک ديدار جام حذفي نيز براي داماش بازي کرده است.
وي تأکيد کرد: نيکبخت در کل بازي هاي جام حذفي و ليگ برتر تنها 5 بار در ليست 18 نفره تيم ما قرار گرفت که در هر 5 مسابقه نيز به ميدان رفت.
با توجه به اين شرايط اين بازيکن سهميه ليگ برتري حساب نمي شود و او به عنوان بازيکن آزاد بدون گرفتن يک سهميه استقلال به اين تيم پيوسته است.
رحمتي قرارداد يک ساله با استقلال امضا کرد
دروازهبان تيم فوتبال استقلال قرارداد خود را با اين باشگاه امضا کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي رحمتي که چند روز قبل با مسئولان باشگاه استقلال براي تمديد قرارداد به توافق رسيده بود امروز با حضور در دفتر علي فتح الله زاده مديرعامل اين باشگاه قرارداد خود را براي يک سال امضا کرد.
رحمتي با توجه به امضاي قرارداد از امروز در تمرين آبي پوشان شرکت مي کند.
نکونام باز هم با استقلال تمديد نکرد
کاپيتان تيم ملي فوتبال بعد از جلسه کوتاه با علي فتحاللهزاده جلسه را بدون نتيجه ترک کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواد نکونام، از نيم ساعت پيش در دفتر فتحاللهزاده حاضر شد و در حالي که گفته ميشود براي ثبت قراردادش آمده است، دقايقي پيش دفتر لارستان را بدون نتيجه ترک کرد.
او در گفت و گوي کوتاه با خبرنگاران از تمديد نکردن قراردادش گفت و اطمينان داد که وضعيتش ظرف چند روز آينده مشخص ميشود.
تنها چند دقيقه بعد از ورود جواد نکونام بود که سيد مهدي رحمتي جلسه را ترک کرده بود.
Fars & Isna
هافبک جدید استقلال که با پیوستنش به این تیم موجی از اعتراض را به پا کرده است، به زودی پدر می شود.
جام ورزشی؛ علیرضا نیکبخت واحدی که روز گذشته با استقلال قرارداد بست در همین ابتدای کار در کانون توجه قرار گرفته است. این بازیکن به زودی پدر می شود و فاز جدیدی از زندگی خود را تجربه خواهد کرد.
جواد نکونام کاپیتان تیم ملی ایران و هافبک استقلال نیز چند روز پیش به دنیا آمدن فرزندش را جشن گرفت و پدر شد.
خوشآمدگویی هواداران استقلال به نیکبخت/علیرضا نیکبخت واحدی در تمرین آبیپوشان حاضر شد
علي فتح الله زاده : ما نيكبخت را به زندگي بر ميگردانيم نه به فوتبال
نیکبخت جوان خوب و با استعدادی است اما راهش را اشتباه رفته است.دیروز به خودش هم گفتم.فرصتی را در اختیارش قرار دادیم تا به مسیرش برگردد.
FB
نخستين تمرين نيکبخت واحدي با استقلال!
امير قلعهنويي از هواداران خواست نيکبخت واحدي را در بازگشت دوبارهاش به استقلال مورد تشويق قرار دهند. درخواست سرمربي آبيها باعث بروز حاشيههايي شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالي که حدود 25 دقيقه از آغاز تمرين استقلال گذشته بود، يکي از ليدرهاي استقلال بعد از گفتوگو با امير قلعهنويي به سمت تماشاگران رفت و گفت قلعهنويي از تماشاگران ميخواهد مجيدي و نيکبخت را تشويق کنند.
بعد از صحبتهاي اين ليدر، نيکبخت و مجيدي به سمت قلعهنويي رفتند و با همراهي او به سمت تماشاگران آمدند. تماشاگران بعد از اين اتفاق به شدت علي نيکبخت واحدي را تشويق کردند و سپس يکي از ليدرها تلاش کرد تماشاگران را آرام کند تا نيکبخت با آنها صحبت کند. بعد از سکوت جمع، نيکبخت خطاب به آنها گفت: خوشحالم که دوباره به استقلال آمدم و از بازي کنار همبازيان سابقم خوشحالم. از شما هم ممنونم که من را پذيرفتيد. الان احساس خوبي دارم.
در همين هنگام يکي از تماشاگران فرياد زد "دروغ نگو!" که با صداي "هيس!" تماشاگران روبهرو شد و از او خواسته شد، ساکت باشد. بعد از اين اتفاق تماشاگران مجددا علي نيکبخت واحدي را تشويق کردند و او دوباره در جمع ساير بازيکنان حاضر شد و به ادامه تمرين پرداخت.
Isna
با این که پرسپولیسی هستم بازگشت نیکبخت به همه ی طرفدارهای استقلال تبریک میگم.
واقعا خوشحال شدم وقتی این خبر شنیدم که نیکبخت به سطح اول قوتبال برگشته. یکی از بهترین خبر هایی بود که این چند وقته شنیدم
مطمئن ام چه استقلالی چه پرسپولیسی همه خوشحال شدن
حقه این پسر بیشتر از اینها بوده و هست و امیدوارم که سرش به سنگ خوره باشه و تغییر کرده باشه
دم امير قلعهنويي هم گرم که تو این شرایط بهش اعتماد کرده
ببخشید که پرحرفی کردم
:n12:
دوستان استقلالی ببخشند این جور مسائل اینجا پیگیری میشهنقل قول:
اما دوست عزیز ما پرسپولیسی ها برای چی باید خوشحال باشیم؟؟!!!چون بر گشته که به حقش برسه؟اتفاقاً تو دوارن اوجش به حقش رسید و اتفاقاً خیلی ها رو هم اذیت کرد.شما تو همین تاپیک یکی دو صفحه اخیر رو پیگیری کنید ببینید طرفداران استقلال چیا گفتن؟
اصلاً گیریم واقعاً الآن اومده به حقش برسه کمی روراست باشیم(دوستان استقلالی از این روراستی من ناراحت نشن اما واقعیته) خوب بازی کردن یک بازیکن از تیم رقیب برای من یکی که خوشایند نیست!!
جواد نکونام دفتر فتحاللهزاده را ترک کرد و گفت: زمانی که تکلیفم روشن شود به تمرینات خواهم رفت.
جواد نکونام پس از جلسه با علی فتح اللهزاده دفتر مدیرعامل باشگاه استقلال را ترک کرد. وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه چه زمانی در تمرینات استقلال حاضر خواهد شد یادآور شد: اجازه بدهید تکلیفم روشن بشود و پس از آن در تمرینات حاضر میشوم.
نکونام افزود: فعلا خودم صبحها به صورت خصوصی تمرین میکنم تا شرایط آمادگی خود را حفظ کنم.
منبع : پارس فوتبال