به سلامتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لوپز چی پس ؟؟ کاسیاس کجاست ؟؟ :n02:
Printable View
به سلامتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لوپز چی پس ؟؟ کاسیاس کجاست ؟؟ :n02:
اینم کاور فیس من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنا فنیه ( :دی) !نقل قول:
چی کی کجا؟ امشب با اوساسونا بازی داریم ، آخرین شب حضور مورینیو روی نیمکن رئاله:n29::n02:
لوپز از ناحیه گوش مصدومه () در نتیجه آدان دروازه بانه!
بیانیه رسمی مورینیو برا خداحافظی: برای تمام افرد حاضر و مرتبط با رئال، آرزوی بهترین ها رو در اینده دارم. از حمایت تعداد زیادی از هوادارها ممنونم و به انتقادات بقیه هم احترام میذارم. بازم ارزوی موفقیت میکنم برای همه و از اون مهمتر، آرزوی سلامتی برای رئالی ها. Hala Madrid!
:n14:
بازیها کی هست؟ (عکس برنامه بازیا بالا نیومد)نقل قول:
به نظرت اینجا پخش مستقیم میکنن؟
نميدانم تيموچوک ازکجاميداندبه رئال ميروم
سرمربي بايرنمونيخ از اظهارات تيموچوک در خصوص حضور وي براي فصل آينده در رئال مادريد ابراز شگفتي کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يوپ هاينکس اعلام کرد که نميداند آناتولي تيموچوک اوکرايني از کجا 99درصد مطمئن است که سرمربي آلماني فصل آينده هدايت رئال مادريد را در دست خواهد گرفت.
به گزارش فارس،وي با خنده در کنفرانس مطبوعاتي پيش از فينال جام حذفي گفت: نميدانم آناتولي چه طور چنين فکري مي کند؟
هاينکس با بيان اينکه امشب پس از فينال درباره آيندهاش صحبت خواهد کرد، ادامه داد: به شما گفتهام. اگر امشب شرايطش را داشته باشم درباره آيندهام تصميم ميگيرم. در غير اين صورت هفته اول ژوئن اين کار را خواهم کرد.
انريکه مانل ريس مارتين، مديربرنامههاي سرمربي آلماني نيز اعلام کرد که اظهارات تيموچوک خبر جديد براي او بوده و گفت: چيزي درباره آنچه تيموچوک گفت، نميدانم. او بايد اطلاعات بهتري نسبت به من داشته باشد.
يوپ هاينکس در سن 67 سالگي جايش را در سرمربيگري بايرنمونيخ به گوارديولا خواهد داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (امیدوارم دروغ باشه)
این عکس یه جا دیگه آپلود کردمنقل قول:
رئال و یوونتوس در صورت پیروزی بهم میخورن
چلسی و رئال هم اگه از هر طرف بیان بالا فینال بهم میخورن
تلوزیون ایران فکر نکنم نشون بده
چون بازی رسمی نیست و بازی پیش فصل هست
شاید به خاطر بازی مهم نشون بدن (( چشمم آب نمیخوره )) :n15:
به تاریخ ایران از 5 مرداد شروع میشه
امیدوارم نشون بدن چون بازیهای مهمی هست
تیمهای خوبی هستن
دوستان نیمه اول تموم شد و 2-0 بردیم
گل ها
هیگواین - اسین
+++++++++++++++++++++
بازی تموم شد و 4-2 بردیم
گل های نیمه دوم بنزما و کایخون
من تا اومدم نشستم پایبازی گل اول رو خوردیم ...بعد هم گل دوم...اما روی حرکت خوب اوزیل و پاسش به بنزما به گل سوم رسیدیم
بازی الان 3-2 به نفع رئال هست.
دروازه بان تیم هم آدان نیست ، خسوسه!! :n06:نه لوپز نه کاسیاس نه آدان .
آره...نقل قول:
هیچ وقت این لباس یادم نمیره ، یکی از زیباترین لباس هایی بود که دیده بودم!
موافقم
هم یکی از زیباترین لباس های تاریخ باشگاه بود..
هم اینکه خاطرات خوب و خوش باهاش زیاد داشتیم...!
من اون لباس قرمزه ی سال پیش رو هم خیلی دوست داشتم...
سال به سال زشت تر داره میشه لباس هامون...
خب دوستان لالیگا برای رئال تموم شد و همین چند روز باید منتظر معرفی سرمربی از طرف پرز باشیم
مورینیو هم کارش به اتمام رسید
حالا باید منتظر نفر بعدی باشیم و همچنین بازار نقل و انتقالات
:n16:
دوستان گل های بازی امروز رو لطف میکنید بزارید برا دانلود....فرصت نکردم ببینم.
آخرین بازی هم تموم شد.:n27:
دخه آ: کاسياس بهترين دروازه بان دنياست
داويد دخه آ، دروازه بان منچستريونايتد، معتقد است ايکر کاسياس بهترين دروازه بان دنياست و مي تواند مشکلاتي که اين فصل برايش رخ داد را پشت سر بگذارد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروازه بان باتجربه رئالي ها در 6 ماه اخير از ترکيب اصلي رئال کنار گذاشته شده و جاي خود را به آنتونيو آدان و ديه گو لوپس داد.
به گزارش گل، دخه آ که در تابستان 2011 از اتلتيکو مادريد به منچستريونايتد پيوست، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در نهايت اين فوتبال هست و بازيکني مي تواند دوران دشواري را سپري کند. اين چيزي است که شما ياد مي گيريد.
ما در مورد بهترين دروازه بان دنيا صحبت مي کنيم؛ البته من نمي دانم چه اتفاقي بين او و سرمربي تيمش رخ داد. اما مي دانم که او اين مشکل را پشت سر خواهد گذاشت؛ به خاطر شخصيت و کيفيتي که دارد. او بازخواهد گشت و بازي هاي خوبي ارائه خواهد داد. وقتي او بازي کند، همه اينها فراموش مي شود."
دخه آ يکي از اعضاي تيم زير 21 ساله هاي اسپانيايي بود که دو سال قبل قهرمان اروپا شد و او اميدوار است که اين تجربه به او کمک کند تا بتوانند بار ديگر عنوان قهرماني را به دست بياورند.
" ما چندين جلسه تمريني داشتيم و همه چيز خوب پيش مي رود. به عنوان يک گروه، ما چندين سال است که يکديگر را مي شناسيم و اگرچه مي دانيم که در گروه دشواري قرار داريم، از خودمان کاملا مطمئن هستيم.
به عنوان يکي از بازيکنان باتجربه تر، مي توانم تجربياتم را به بازيکنان جوان تر منتقل کنم. به آنها گفتم که فقط يک بار در اين رقابت ها حضور پيدا خواهند کرد و اگر خوش شانس باشند، دو بار!"
امیدوارم بعدها خیلی حسرت این روز رو نخوریم...
+
هیگواین هم بطور رسمی اعلام کرد که از رئال میره!
+
خوشبختانه شانس اومدن هاینکس خیلی الان بالا رفته..
چون لئوناردو که قرار بود جایگزین کارلتو بشه، 9 ماه محروم شد و اینجوری الان کارلتو نمیتونه به راحتی psg رو ترک کنه...
ببینیم چی میشه خلاصه...
هاینکس اگه بیاد یه مهاجم نوک درخشانم احتمالا" با خودش خواهد آورد!مــــــــــاریــــــ ــــــو گومـــز
که به احتمال زیادم میاد!
سوارزم گفته که قصد داره از لیورپول جدا بشه!
گونزالو هیگواین پس از اتمام بازی آخر این فصل رئال مادرید مقابل اوساسونا اعلام کرد که فصل دیگر در این باشگاه نخواهد بود. وی در این بازی بازوبند کاپیتانی را به دست داشت و یکی از گل های تیمش را نیز به ثمر رساند.
وی این بازی را "آخرین" بازی با پیراهن مادرید نام برد. پایانی برای ۷ سال حضور در مادرید.
هیگواین به خبرنگاران گفت: "من رئای مادرید را ترک میکنم. ۷ سال از حضورم میگذرد، این تصمیم کاملا در آرامش گرفته شده. اینجا هیچ چیز به راهتی بهم داده نشد، همیشه باید تا سر حد مرگ تلاش میکردم. برای ۱۲ میلیون یورو آمدم و الان به قیمت بالاتری دارم میرم. چیزهای زیادی یاد گرفتم.
وی همچنین گفت که باشگاه از تصمیمش مطلع هست: "میخوام جایی برم که واقعا نشون بدن من رو میخوان. میدونم که یوونتوس من رو میخواد اما هیچ قراردادی بسته نشده. "
"میخوام همه چیز مشخص باشه. من پشت سر دوستام و هم تیمی هام میرم... تصمیم راحتی نبود اما نیاز به تغییر دارم. "
هیگواین اطمینان داد که درباره تصمیمش با اهل فوتبال صحبت کرده هست: "من با کاناوارو، والدانو و کسایی که از فوتبال سر در میارن صحبت کردم. یوونتوس باشگاه تاریخی و با افتخار هست. "
همونجوری که پیش بینی میشد پرز تنها کاندید برای شرکت در انتخابات مدیر عاملی باشگاه بود و برای 4 سال دیگه انتخاب شد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین خداحافظی
دیشب؛هیچ کس حواسش به بازی نبود....!! :n28::n28::n28:
ترجمه رو گذاشتم به خاطر رفتن مورینیو کبیر ، خدا می دونه چقدر ناراحتم ...
میدونم که نمیخواستی بری
قلبت شوق موندن داشت
اما اون عشق پر قدرتی که نسبت به تو داشتم
در آخر تسلیم شد!
به طریقی فکر میکردم که یک روز من رو اینطور ترک کنی
به طریقی میدونستم که هرگز. . .هرگز اینجا نمیمونی
و در روشنایی یک صبح زود
و بعد از سکوت آرام بخش شب
تو قلبم رو با خودت بردی
و من غمگینم
ای کاش، ای کاش میشد بمونی. . .
پ.ن : ترجمه شعر One Last Goodbye
هر جاي دنيايي دلم اونجاست...
پ.ن:تا امروز هيچ عکس فوتبالي نتونسته بود اشک منو دربياره ...
صحبت های آربلوآ درباره رفتن خوزه خیلی جالبه...
فکر میکنم حرف کسیکه تویه باشگاه بوده، خیلی درست تر باشه..
(هرچند از بازیش خوشم نمیاد)
چی بگم...
"هممون مقصر هستیم. در خیلی از لحظات مشکل، درست واکنش نشون ندادیم".
"خوزه کسی بود که همیشه رئال رو بالاتر از خودش قرار داد و حتی خیلی وقتها بخاطر اینکارش، وجهش ضربه خورد اما بازم اینکار رو کرد. اما بازیکن ها اینطور نمیتونن درباره خودشون بگن. از خودم هم شروع میکنم. من خودم رو اول قرار میدادم و بعد به فکر باشگاه و موفقیتش بودم. مثل خیلیهای دیگه".
"خیلی بده که نتونستیم خیلی بیشتر از اینها قهرمان بشیم. خوزه با تیم هایی خیلی ضعیف تر تونسته بود کلی جام ببره اما اینجا در حالیکه احتمالا بهترین تیم دورانش رو داشت، نتونست خیلی جام بگیره".
"در همون ماه های اول، امیدمون به گرفتن بارسا رو از دست دادیم و هر امتیاز که میرفت، امیدمون کمتر میشد. جای تاسف داره که تا آخرین لحظه نجنگیدیم".
"فصل پر حاشیه ای داشتیم. بخصوص در اواخر فصل. خیلی ها بودن که با مربی هم فکر نبودن و این قابل احترامه اما کاریکه باید میکردیم، این بود که هواداران و تیم رو در اولویت قرار بدیم. چیزیکه تویه این 3 سال انجام ندادیم"
از رفتن مورینیو ناراحت شدم
بخاطر دوباره انتخاب شدن پرز خوشحال شدم
و امیدوارم این خوشحالیم با اومدن هاینکس و بازیکنان خوب بیشتر هم بشه
راستی هاینکس گفته بود بعد از بازی فینال جام حذفی در مورد آیندش صحبت میکنه
حرفی نزده؟
خبری نشده؟
راهرو ورزشگاه مورینیو واستاده با بازیکنا خداحافظی کنه:n28:
با کریس خداحافظی کرد
اگه کلیپش رو پیدا کردی بذار. مرسینقل قول:
هرو ورزشگاه مورینیو واستاده با بازیکنا خداحافظی کنه:n28:
با کریس خداحافظی کرد
از موقعی که یادم میاد، فوتبال رو شناختم و از همون زمان عاشق رئال بودم..
رئال رو بهترین در دنیا میدونستم و میدونم و همیشه دوست داشتم بهترین ها توی رئال باشن...
یادمه خیلی خوب...
یه مربی جنجالی بود که مدام سروصدا میکرد تویه لیگ جزیره...
کسیکه فرگوسن بزرگ رو بارها شکست داده بود...بخودم میگفتم این کیه آخه؟!
یخورده دربارش تحقیق کردم و بیشتر بازیهای تیمش رو دنبال کردم...تازه فهمیده بودم واقعا معنای "آقای خاص" یعنی چی...
از همون موقع فهمیدم که این بشر، یه روز باید مربی تیم محبوبم بشه و میشه چون در کارش بهترینه و رئال جای بهترین هاست...
خیلی از ما موقعی که خوزه اینتر رو قهرمان کرد، رویامون دیدن خوزه روی نیمکت رئال بود...
و بلاخره یه روزی این اتفاق افتاد و همه میدونستیم یه دوران طلایی رو خواهیم داشت...
منکه انتظار داشتم بعدها برای بچه هام از این دوران طلایی رئال یاد کنم..
اما به دلایلی (که به شخصه خوزه رو کمترین مقصرش میدونم)، نشدیم اونچه که انتظار می رفت...
و خب خوزه از تیم رفت...چیزیکه فکر نمیکردم اینقدر زود اتفاق بیوفته...
بهترین مربی دنیا از تیممون رفت و رفتنش هم اونجور که باید، اصلا نبود...
نه با افتخار اصلی..نه با تشویق هوادارا..و نه ناراحتی همه هوادارا از رفتنش...یجورایی برعکسش حتی...!
و خب باور این برام سخته...خیلی..
رئال کماکان رئال باقی خواهد موند...و منم تا ابد فوتبالی رو بخاطر رئال میخوام...
اما تا ابد حسرتش برام میمونه که قهرمانی تیم محبوبم رو با مربی محبوبم در cl ندیدم...:n30:
بدون شک یکی از بدترین روزهای زندگیم..
+
بزرگی رئال خوزه مغرور رو اونقدر عوض میکنه که توی راهرو صبر میکنه تا با بازیکن ها خداحافظی کنه...
اون استیل معنی دارش رو جلوی عکس روز اومدنش میگیره و...
به هر حال منکه دلم خیلی براش تنگ میشه...:n12:...Thx For Everything:n12:
امیدوارم هرجا رفت(چلسی!)، باهاش رفتاری بهتر از رفتار ما بشه..:n16:(نمیگم موفق باشه چون میدونم میشه!)
بچه ها از بازی پیشکسوتهای رئال و منچستر ویدئویی در دسترس نیست؟
خوزه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:n28::n14::n30:
از فصل بعد باید بشینم بازی های چلسی رو هم نگاه کنم :n16:
مورينيو: ارزش ها در فوتبال از بين رفته است
ژوزه مورينيو، سرمربي سابق رئال که روز گذشته براي آخرين بار روي نيمکت اين باشگاه نشست، ارزشهاي فوتبال مدرن را مورد انتقاد قرار داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
او که در آخرين فصل حضورش در رئال با بازيکنان تيمش مشکلات زيادي پيدا کرد، از درز کردن اخبار تيم به رسانه هاي بسيار ناراحت بود و به همين دليل ايکر کاسياس، کاپيتان تيمش را نيمکت نشين کرد.
او که در تابستان پيش رو به چلسي بازخواهد گشت، معتقد است که از بين رفتن ارزش هاي باعث پايين آمدن تاثير تلاش جمعي در فوتبال شده است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من معتقدم که موفقيت بستگي به اهدافي دارد که براي گروه تعريف مي شود و اين گروه است که بايد براي رسيدن به اين اهداف بجنگد. کار کردن براي يک تيم به عنوان يک واحد، دشوار و دشوارتر شده است. ارزش ها از بين رفته است؛ آموزش و حرفه اي گري بدتر و بدتر شده است.
اين يک مشکل در جوامع کنوني و به ويژه در فوتبال است."
مورينيو دليل صحبت نکردنش در روزهاي منتهي به آخرين بازي اين تيم در لاليگا را پرهيز از عدم بيان جنبه هاي منفي حضورش در اسپانيا عنوان کرد.
" من دوست دارم دوره هاي مربيگري ام را بدون بيان موارد منفي شروع و به پايان برسانم. به همين دليل تلاش کردم تا با رسانه هاي اسپانيايي صحبت نکنم."
آقاي خاص همچنين تاکيد کرد که به خاطر شکست هايي که داشته ناراحت نيست و آن را به عنوان بخشي از حرفه اش پذيرفته است.
" بردن 20 جام در همه تيم هايي که در آنها مربيگري کردم، خيلي زياد است. اما من ياد گرفتم که همچنان به دنبال پيروزي هاي بيشتر باشم. هرچند پذيرفته ام که شکست بخشي از زندگي حرفه اي من است.
اين روزها ديگر شکست يک درام بزرگ محسوب نمي شود. با جدايي فرگوسن از منچستريونايتد، متوجه شدم که به عنوان يک مربي نسبتا جوان که در اوج قرار دارد، مسئوليت بيشتري دارم.
من 10 سال است که در اوج هستم. مسئوليت بيشتر و بيشتري احساس مي کنم. مربيان جوان انتظارات بيشتري از من دارند و من نمي توانم آنها را نااميد کنم."
ورزش3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1st Half : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2nd Half : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوتی
آربلوا: مورينيو با چنگ و دندان براي رئال جنگيد
مدافع رئال مادريد معتقد است سرمربي پرتغالي با تمام توانش براي اين تيم جنگيده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلوارو آربلوا مدعي شده است که تعدادي از بازيکنان رئال مادريد خودخواه بودهاند و در آخرين سال سرمربيگري مورينيو تمايلات شخصي خود را به منافع باشگاه ترجيح دادند.
به گزارش فارس، وي اظهار داشت: بسياري از ما نگران بوديم که در مطبوعات مورد انتقاد قرار نگيريم و تلاش کرديم خودمان را خوب نشان دهيم و فقط وقتي به نفع خودمان بود، خوب حرف ميزديم. تيم بسيار سالمي داريم اما شايد از کمبود بلوغ براي کنترل شرايط سخت رنج ميبريم.
بازيکن رئال مادريد ادامه داد: حضور در اين باشگاه بسيار سخت است وقتي کارها آن طور که ميخواهيد پيش نميرود. بايد از اين براي سال آينده درس بگيريم. همه بايد تحت هدايت سرمربي جديد در کنار هم باشيم و تحت تأثير شرايط بيروني قرار نگيريم.
آربلوا بر اين باور است که مورينيو هرکاري که در توانش بود، انجام داد. وي گفت: او با چنگ و دندان براي اين باشگاه جنگيد و مجبور شد خيلي چيزها را تحمل کند. او هميشه رئال مادريد را به خودش ترجيح ميداد. اين هميشه به قيمت لکه دار کردن چهره خودش تمام ميشد و من مطمئن نيستم که همه در باشگاه از جمله برخي بازيکنان بتوانند همين حرف را بزنند. خودم هم شامل اين بازيکنان ميشوم. هميشه اول به خودم نگاه کردم و ميخواستم کارها براي خودم خوب پيش برود، بعد براي باشگاه. خيليهاي ديگر مثل من هستند.
مدافع رئال مادريد تأکيد کرد: بازيکنان ميتوانستند سال گذشته بهتر عمل کنند و همه ما مسئول هستيم. مايه خجالت است که نتوانستيم افتخارات بيشتري به دست آوريم. مورينيو هرجا که بود قهرمان شده و مايه تعجب است که بهترين ترکيب زير نظر او کمترين افتخارات را به دست آورد.
ورزش 3
نقل قول:
با این جملش خیلی موافقم....
کلا مصاحبه صادقانه ای کرده و واقعا خیلی برام جالبه.. کلا خوشم اومد از صداقتش...
رئال برای پست دفاع راستش دنی کارواخال رو از لورکوزن خرید((میشه گفت برگردوند))
رئال 5 میلیون یورو براش گرفته بود و الان طبق قرارداد بازخریدش 6.5 میلیون یورو براش داد.
پی نوشت:بعید میدونم اگه میزاشتن یه سال بره لورکوزن بازی بکنه اصلا اسمی ازش به میون میومد برای کاندیدای 11 نفر اصلی.
البته شکی نیست که اگه جدا نمیشد اینقدر توی چشم نمی اومد که بخواد این فرصت پیش بیاد که توی تیم فصل بوندسلیگا هم ظاهر بشه.نقل قول:
ولی رئال این فصل توی دفاع راست زیاد مشکل داشت، چه از نظر مصدومیت و چه افت آربلوا، خیلی از بازی های اسین رو دیدیم که توی بعضی هاشون
پر اشتباه کار کرد و برای همین به نظرم در صورتی که جدا نمیشد حتما فرصت های خوبی نصیبش میشد و شاید خودش رو نشون میداد و شاید می تونست
مثه واران یه به کمک تیم بیاد و توی بازی های مهم مثل دورتموند تیم اینجوری از نداشتن دفاع کناری مناسب ضربه نمی خورد.
راستی این حقیقت داره که ژاوی میخواد بیاد تو رئال؟؟:n13::n19:
ای ولنقل قول:
آلوارو آربلوا مدعي شده است که تعدادي از بازيکنان رئال مادريد خودخواه بودهاند و در آخرين سال سرمربيگري مورينيو تمايلات شخصي خود را به منافع باشگاه ترجيح دادند.
مرسییییییییییی
حداقل اسم میبرد (( البته ما که میدونیم کیا هستن ولی گفتیم روشن تر بشه ))
نه بابا :n02:نقل قول:
این دنی کارواخال (اسمش چقدر سخته:n02:) بازیش چطوری هست؟نقل قول:
خوبه؟
میشه روش حساب کرد؟
دنی کارواخال بطور رسمی به رئال مادرید بازگشت. مبلغ قرارداد ۶.۵ میلیون یورو (یا درواقع ۱.۵ میلیون یورو). ظاهرا ۶ ساله.
بازگشت این مادریدی عزیز رو تبریک میگم. ۹ فصل برای رئال بازی کرده، فصل پیش به لورکوزن رفت و حالا با بند بازخریدش بازگشت.
فردا همین بازیکنان زیراب این بنده خدا رو میزنن از رئال میندازنش بیرون :n09: به از همون 2 سال پیش با وجود ضعفش فیکس بازی کرد ، درسته در حد اندازه های بقیه نبود و از لحاظ اخلاق و تعصب خیلی خوب بود.نقل قول: