بله فقط یک کد رشته قبول خواهید شد ...نقل قول:
Printable View
بله فقط یک کد رشته قبول خواهید شد ...نقل قول:
یعنی در این صورت نیمه متمرکز قبول میشیم؟مگه ابنطوری نیست که نیمه متمرکز باید تو ده تای اول باشه؟:n13:نقل قول:
ازاد مثل سال های قبل اولویت بندی داره یا نه
مثلا پارسال شانس رشته اول خیلی بیشتر از بقیه رشته ها بود
یه سوال دیگه این که اونایی که رشته تجربی بودن میتونن رشته های ریاضی با کنکور دانشگاه ازاد رو بزنن؟
هر دو تا جواب شما میشه نه!نقل قول:
به ترتیب محبوبیت خودتون بزنید نه ترازی که آوردید...
دوستان برا دانشگاه های ازاد بدون کنکور تو قسمت معدل باید معدل کتبی نهایی را نوشت یا معدل کل رو اخه تو دیپلم دوتا معدل نوشته
و سوال دوم این که کد سرباز برا کسی که امسال فارغ التحصیل شده چنده؟
نقل قول:
معدل کتبی...
اخه اون معدل کتبی فقط مال نهایی سومه مگه معدل دیپلم معدل کل سه سال نیست؟نقل قول:
دویت عزیز شما کار نداشته باش...فقط معدل کتبی نهایی سوم همه جا مد نظره.نقل قول:
دوستان مگه وقت انتخاب رشته فقط تا پنج شنبه نبود؟ پس چرا هنوز رو سایته؟ من الان ویرایش کردم, اشکالی که نداره؟
نه حالا انتظار تا دیدنه نتیجه نهایی ....نقل قول:
بله-اغلب هر ساله تا زمانی بعد از مهلت مقرر هم امکان انتخاب رشته رو باز میزارند ....نقل قول:
بله باید در 10 انتخاب اول باشه و قبل از رشته های متمرکز ...نقل قول:
سلام
من شنیدم که واسه انتخاب رشته آزاد از بین 20 تا انتخاب فقط میشه 5 تا ستاره دار زد ، درسته ؟
بعد یه سوال دیگه اینکه آزاد بدون کنکور که الان میشه واسه آزاد ثبت نام کرد تو همون دانشگاه آزاد عادی درس میخونن یا دانشگاه مجزا ؟؟ آخه شنیدم که مثلا آزاد بدون کنکور آزاد (اینی که الان ثبت نامش تو سایت آزمون هست) دانشگاه علوم تحقیقات هم دانشجو برمیداره ! :n13:
علوم تحقیقات معدود رشته ها رو بدون کنکور بر می داره:n02: ...همون دانشگاهی که نوشته درس می خونند مثلا واحد رامسر و احد علوم تحقیقات یا ...نقل قول:
ادر انتخاب رشته آزاد هم محدودیت وجود نداره
دوستان این تربیت معلم گفته نتیجش پنج شنبه میاد. الان مراحل مصاحبه اومده ولی لیست پذیرفته شده ها نیومده. عادیه؟چیکارباید کرد؟
بچه ها نتیجه ی انتخاب رشته کی میاد ؟ : دی
21 شهريور نتايج مياد
سلام. من دانشجو ام.و ۵ ترم خوندم و دارم انصراف میدم. کنکور دادم.تو شرایط نظام وظیفه برای تغییر رشته نوشته بود که زمان انصراف باید در سنوات اولیه باشه و نباید وارد سنوات ارفاقی بشه. منظور از سنوات ارفاقی چیه؟ یعنی از ۸ ترم گذشته باشه یا چی؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
uppppppppp
کسی نمیدونه؟
سلام..نقل قول:
طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
«دانشجویانی که تمایل به انصراف و شروع به تحصیل مجدّد دارند، در طول تحصیلات دانشگاهی (از دیپلم تا دکتری) فقط یکبار مجاز به انصراف میباشند؛ مشروط به اینکه در سنوات مجاز تحصیلی انصراف داده و از زمان انصراف تا شروع به تحصیل مجدّد، بیش از یک سال سپری نشدهباشد.»
مقطع
سنوات مجاز تحصيل كاردانی 2/5 كارشناسی پيوسته 5 كارشناسی ارشد پيوسته 6 دكتری پيوسته 8 البتّه پیشنهاد میکنم از یکی از دفترای پلیس+ده هم برای محکمکاری سؤال کنی.
سلام. ممنون از جوابتون. یه جای دیگه خوندم نوشته بود واسه کارشناسی پیوسته ۵ سال یا همون ۱۰ ترم فرصت میدن. منظور شما هم از ۵ انشاالله سال هست دیگه؟ :دینقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
خواهش میکنم.نقل قول:
نوشته «سنوات مجاز تحصيل»! سنوات یعنی «سالها».
نتایج سراسری کی اعلام میشه ؟ آزاد کی ؟
بچه ها ممکنه تا 15 شهریور بزنن ؟
توکلی گفته تا آخر همین هفته نتایج میادنقل قول:
کی گفت.....؟!نقل قول:
تو مصاحبه ای که در مورد زمان اعلام نتایج دکتری کرده بود آخرش گفته بود نتایج نهایی کنکور هم آخر همین هفته میادنقل قول:
اخر این هفته یعنی همین دو روز بعد؟؟!!!نقل قول:
دقت کنید! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سنجش همچنان بر 21 شهریور برای اعلام نتایج پافشاری میکنه.
سلام نتایج ارشد آزاد امده . اما من شماره پرونده و داوطلبی خودم رو گم کردم باید چه کار کنم!!!
راهی هست که مشکل رو حل کنم؟
پارسال 15شهریور نتیجه رو مثل اینکه زده بودن:n05:
پارسال دقیقا 22 شهریور ساعت یک و سی دقیقه ی بامداد اومد
فضولیه:n02:نقل قول:
ولی شما پارسال کنکور دادین؟ رشتتون چیه؟رتبتون چند بود
دوستان تمکیل ظرفیت پارسال کی امد وبعد نتایجش نیز کی امد
تجربینقل قول:
3000 منطقه 2 :n03:
الان چه رشته ای تو دانشگاه میخونی؟نقل قول:
پارسال که دانشگاه نرفتم...
داروسازی میتونستی بری دیگه؟!!نقل قول:
امسال رتبت چند بود؟
یه سوال:
الان کارنامه هارو دادن من یه رشته ای قبول میشم. تغییر رشته دادن به رشته که بعد از اون زدم و قبول هم شدم سخته؟؟
رتبه امسالم رو گفتم...دوستم پارسال با رتبه 3700 منطقه 2 داروسازی زنجان رفت...اون یکی دوستم 4000 منطقه 2 زابل دندون قبول شد:n04: (بعید می دونم امسال اینطوری باشه)نقل قول:
تغییر رشته خیلی سخته.... در موردش تحقیق کردم...
به رشته های علوم پزشکی که مطلقا ممنوع می باشد...
باید 3 ترم معدل بالای 18 رو بیاری...من خودم ترجیح میدم یک سال کنکور بدم تا تغییر رشته!
تغییر گرایش هم سخته؟