مشكل در التيميت تيم فيفا ١٣
سلام به همه دوستانه عزیز . من فیفا 13 رو انلاین بازی میکنم تو قسمت التیمیت تیم . چندتا سوال دارم خدمت دوستانه گلم :
ایا ترفند یا کاره خاصی باید بکنی که خیلی پولدار بشی تو این قسمت ؟ چوب با بازی کردن معمولی نمیشه زیاد پولدار شد . من بعضی اوقات تیم هایی میبینم که توش مسی و اینیستا و خیلی بازیکنایی هست که واقعا نمیشه خریدشون . مثلا مسی که تقریبن قیمتش 3 میلیون هست با بازیه معمولی هیچکس نمیتونه بخره چون همونجور که میدونید تقریبا هر بازی 500 تا پول میده . یعنی برای خریدن مسی حتی اگه contract بازیکنارو حساب نکی باید 6000 تا بازی کنی که مسی بخری . پس حتما یه کلک و یه ترفندی وجود داره . کسی هست که اطلاعاته کامل داشته باشه که راهنمایی کنه ؟
راستی یه سوال دیگه : چجوری بعضی بازیکنا مشکی میشن ؟ منظورم رو میفهمید دیگه ؟ یه سری بازیکن قدرتشون میره بالاتر و رنگشون از طلایی به مشکی تبدیل میشه و قیمتشون هم بالاتر میره . باید ]کاره خاصی کرد که به این شکل در بیاد ؟
خیلی ممنون میشم کسی کمکم کنه .
( راستی به این سایتای خارجی هم که میگن یوزر و پسوردتو بده تا پول اضافه کنیم به تیمت باور نکنید من این کارو کردم کل بازیکنام رو دزدیn و برد یه ابم روش )