بله دیگه،حالا هم رایان نواز 10 مگیو دارم و هم مخابرات 20 مگی :n02::n01::n19::n09::n10:نقل قول:
Printable View
بله دیگه،حالا هم رایان نواز 10 مگیو دارم و هم مخابرات 20 مگی :n02::n01::n19::n09::n10:نقل قول:
سرویس 512 با 16 گیگنقل قول:
دوستان من یه مودم Linksys 120N وایرلس گرفتم و تنظیمات مخابرات و خودمو هم اعمال کردم ولی کانکت نشد و هر چند ثانیه هم چراغ DSL خاموش و روشن میشه !
میشه راهنمایی کنید ؟ این عکس رو ببینید : چیزی رو جا انداختم یا اشتباه کردم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا از دنیا دورین بخدا این طرح کمپیون اگه دقت کرده باشید وقتی کنترول پنل داشت عوض میشد نوشته بودن طرح قدیم:n10: حالا الان برای تبلیغ خودشون زدن کمپیون چیزه جدیدی نیست :n09: من خودم برا همین رفتم از مخابرات گرفتمنقل قول:
سلام multiplexing رو باید llc انتخاب کنیدنقل قول:
آقا این طرح کمپین یه کم فرق داره مثلا من برا 256 قدیم میدم 13.5 تومن اما برا طرح کمپین قیمتش 12.5 تومن هستنقل قول:
تفاوتش اینه که پولش هر دو ماه روی قبض میاد یعنی 25 تومن
این طرح تو مازندران استقبال کننده کمتری داره چون طرح های قدیم مخابرات فرق زیادی با این طرح نداره اما برای استان های دیگه طرح خیلی خوبیه:n09:
من یه مدت از مخابرات مشهد طرح بعثت داشتم(طرح بعثت ار همه طرح هاشون بهتر بود):n02:
باید طرح رو 3 ماهه طرح رو میگرفتی که قیمتش 37 تومن بود و دان استریم حداود 3 مگ با 15 گیگ ترافیگ در 3ماه و دانلود شبانه هم داشت:n02:
حالا کلاه خودتو قاضی کن ببین اگه تو بودی تو مشهد چه طرحی رو میگرفتی!!!!!!:n13:
روزبه جان شما هم یا پولت از پارو بالا میره یا اعصاب اضافی داری که بر گشتی مخابرات مگه اون شرکت خصوصی چش بود که مخابرات هم سرویس گرفتی با اون سرویست هم می تونی شبی 25 گیگ دانلود کنی یعنی واقعا شبی 25 گیگ دانلود دارین شما که کم بیاد مخابرات هم بهش اضافه کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n13:نقل قول:
بعضی ها هنوز 2-3 مگ سرعت دانلود دارننمیدونم چرا ما رو 340 لاک کردن
سلام دوست عزيزنقل قول:
فکر کنم گزينه الف و ب درست ميباشد:n20:
آخه اون 10 مگ بود این 21 مگ،بعدش گفتیم هر دو رو داشته باشیم بد نیستش:n01::n02:نقل قول:
:n11:من دیگه چیزی نمیگم حق با شما هست اینو دیگه نمیدونستم خدایا یعنی میشه تو مازندران هم از این طرحها بدن :n02:نقل قول:
راستی کجاهای مازندران مخابراتش طرح نا محدود میده و سرعت دانلودش چقدره ؟؟؟؟:n17:
دوستان ، چرا چراغ Status مودم یکسره چشمک میزنه . حتی وقتی که سند و رسیو نداریم و یا کامپیوتر کلا خاموشه . ؟؟؟؟ !!!
برای شما هم همینطوره ؟؟؟
دادش من هم همین سوال برام پیش امده آخه چرا؟ من که از همه بیشتر دارم ضرر می کنم چون سرویسم 2MB حجم 63 گیگ هستش اونوقت بالاترین سرعتم 300KB دانلود هستش. من که امروز فقط میخوام این موضوع رو پیگیری کنم اگه سرعت رو نمیبرن بالا حداقل بهم سرویس نامحدود بدن.نقل قول:
:n12:دوستان عزیز اگه کسی مشکلش با کمبود سرعت حل شد راهکارشو بگه تا همه بدونن حالا این راه کار هر چی که بخواد بشه فقط -- نباشه:n12:
راه کارشو من میگم.همتون زنگ بزنین2020بگیم خطتون رو تست کنن که نویزش چقدره.من همین کار رو کردم گفتن که برو مرکز مخابرتت چون دستگاه جدید وصل کردن اشکال پیدا کرده.منم رفتم مخابرات اطلاع دادم امروز قراره که خوبش کنن.نقل قول:
من زنگ زدم 2020 طرف میگفت ما چنین قابلیتی نداریم تا بتونیم نویز خطتون رو اندازه بگیریم!!!!!!:n13:نقل قول:
من زنگ زدم طرف نمیدونم چیکار کرد صدای خش اومد حدودا20ثانیه بعد گفتن که نویز غیر قابل طبیعی هست و برو مخابرا بگو مرکزت رو عوض کنن یا سوئیچت رو عوض کنن.فرداش که دوباره زنگ زدم گفتن که این صدای ترانس چیه که میاد گفتم تلفن گفت نویزت بالاست.دوباره برای اینکه مطمئن بشم زنگ زدم 4015 اونا هم گفتن که شمارتون رو بگید منم که گفتم اونها هم گفتن نویزت بالاس برو پیش مسئولت...بگو برات خوبش کنه .منم همین کار رو کردم:n02:نقل قول:
سلام دوستان.
من از دیروز که درباره نویز تلفن به مخابرات گفتم تا امروز سرعتم از 9 صبح تا 8 شب
سرعتم از 28 تا 480 شده به نظر شما درستش کردن یا خود به خود اینجوری شده؟:n13:
سلام من 256 طرح قدیم دارم ، اگه به 512 یا 1024 ارتقا بدم سرعت صفحه باز کردن و دانلود توی مخابرات بهتر می شه ؟
فعلا سرعت دالود و سرعت لود صفحه همه طرح های ADSL مخابرات مازندران یکسان هست !نقل قول:
و فقط میزان ترافیک ها فرق میکنه:n09:
سلام
چرا صفحه مودمم باز نمیشه مودم شاتل
آدرسش هم 192.168.1.1 هست؟
شاید این آی پی نباشه .برو تو دفترچه ی مودم ببین چیه.مودم شاتل هموشون زایلکس هست.نقل قول:
SNR Margin : 9.9
Line Attenuation : 61.9
بچه ها چیکار کنم نویز خطم کم بشه ، من اسپیلیتر استفاده نمیکنم چون پریز تلفن جدا دارم که یکسره سیم از مودم میاد توش ، تلفن هم تو پذیرایی وصله به پریز
سلام .:n01: شما باید اسپیلیتر رو به همون تلفنتون که تو پذیرایی هست وصل کنید.نقل قول:
بعد همونطوری که گفتید ( پریز تلفن جدا دارم که یکسره سیم از مودم میاد توش)
طبق همین تنظیم کنید مشکلتون حل میشه !
من هر کاری کردم نویزم کم نشد باید برم مخابرات ببینم چه خبره
آره برای من هم همینجوری شد سرعتم از 170 بیشتر نشد لحظه ای روی 210میرفت به 2020و4015که زنگ زدم گفتن که خط شما نویزش زیاده برو مخابرات منم رفتم از همون روز تا الان خوب شده نوسان داره ولی خوبه.فکر کنم دستگاها رو که عوض کردن این مشکل برای بعضی ها به وجود اومد.:n09:نقل قول:
دوستان چيز پي ان و پيلترشكن كار ميكنه رو سرويس مخابرات؟
سلامنقل قول:
بله دوست عزيز کار ميکنه و مشکلي نداره
سلام
چرا سرعت یدفعه اینقدر کم شد یه هفته ای هست از 10 مگ اومده روی 2 مگ؟
snr:23
line att:31
سرعت دانلود شما چنده؟نقل قول:
سلام،نه واسه من که همون 18 مگ هستش،داخل امضا گذاشتم.نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
سرعت دانلود من تا 380 میره و یه هفته قبل تا 2 مگابایت هم میرفت .امکان نویز هست؟
snr من 14 هستش و نویز هم بین 21 تا 28،اما تا 21 مگ می ره دان استریم،نویز خیلی تاثیر داشته باشه 6-7 مگ کم می کنه،اما اینکه رفته رو دو مگ به خاطر نویز نیستش،یک سری خطها رو به صورت راندوم روشون تست می گیرن که این بار شانس شما شده این تستنقل قول:
برای من سرعتش خوب شده ولی از دیروز تا الان قطعیش زیاد شده.
برای دوستانی که تو آمل هستن همینجوری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام حسین جان سرعتت الان رو چنده و کجای آملی برا من که هنوز درست نشد نویز هم در حد خداست:n29:نقل قول:
سلام.من تو دابو دشت هستم.سرعتم قبلا بیشتر از 200 نمیرفت وقتی که با 2020و4015زنگ زدم گفتن نویزت بالاست منم رفتم مخابرات حدودا 4روز پیش تا الان از 280تا 480هست.یعنی برگشته به همون سرعت اولیه همون اوایل که اشتراکمو گرفتم.فقط قطعیش از 2 روز پیش تا الان افتضاحهنقل قول:
من به کی بگم که یه ذره نویز ندارم و سرعتم محدود به 2 مگابیت هست
زنگ زدم میگن مشکل از ما نیست چون همه کسایی که مخابرات محلمون به adsl وصل هستند سرعتشون همینجوریه حالا 2 هفتس که میگن به واحد پشتیبانی میگن پیگیری کنن
یه نفر نیست کمک کنه
کدوم مرکز هستی؟نقل قول: