من کسپر 2012دارم ،میخوام 2014بگذارم،
از کجا کاملremove کنم تا برای 2014 اماده بشه؟
2014 مشکل و درد سر هاش تموم شده؟
لینک دانلودش لطفا
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
Printable View
من کسپر 2012دارم ،میخوام 2014بگذارم،
از کجا کاملremove کنم تا برای 2014 اماده بشه؟
2014 مشکل و درد سر هاش تموم شده؟
لینک دانلودش لطفا
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل و دردسری نداره!
پست های قبلی رو کاملا مطالعه کنید متوجه میشید!
درود
این اعداد آخر چیه؟
چه فرقی با هم میکنن؟
کد:http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kis2014/kis14.0.0.4651abEN_5146.exe
http://products.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kis2014/kis14.0.0.4651abEN_5144.exe
http://trial.kaspersky-labs.com/trial/registered/6JRHXPQWGRKSK4FC7KR4/kis14.0.0.4651abEN_5143.exe
این سوال من هم هست.نقل قول:
در ضمن چرا وقتی که میخوام kis14.0.0.465 نصب کنم، پیغام میده که ورژن جدید kis14.1.0.465 آمده. اما در سایت کسپر چنین ورژنی نیست و آخرینش همون kis14.0.0.465 هست؟!
سلام
دوستان انتی ویروس من کسپرو 14 هستش
14.0.0.465
سریال تریال تموم شد اون 90 روزرو زدم الان روش منوئه اما انتی ویروس رفته روی حالت استوپ میخوام resume بزنم کار نمیکنه چیکار کنم؟
نقل قول:اون اعداد آخری، به معنی و مفهوم برطرف شدن کمی باگ و ایرادات برنامه هستش و یا اضافه کردن پچ به برنامه مورد نظرنقل قول:
پس همیشه سعی میکنیم از آخرین بیلد نامبر ارائه شده توسط شرکت استفاده کنیم
شما سعی کنید همیشه از آخرین بیلد نامبر که در همین تاپیک قرار میگیره استفاده کنید!
بعضی از نسخه ها بنابر کشور ارائه شده کمی فرق میکنند، بخاطر همین برای چک کردن به سرور اصلی وصل میشه و پیغام آپدیت جدید میده
:n16:
دوستان کسی میتونه زحمت بکشه 2تا کلید رجیستری برای kis2014 استخراج کنه و به من بده؟
واقعا ممنون میشم چون سیستم در اختیارم نیست بتونم از 2013 کلید استخراج کنم
سلام دوستان
من در اول نصب برنامه کسپر مشکل دارم چه اینترنت رو قطع می کنم چه وصل ارور رو دارم روی سیستمم نود32 هست هم غیر فعال هم فعال بازم کاری نمی تونه بکنه و مشکل نصب شدن برنامه پابرجاست عکس ها رو میزارم ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزیز نمیشه دو تا نرم افزارامنیتی رو با هم داشت !!! اول نود32 رو پاک کنید!نقل قول:
سلام به دوستان
بنده روی سیستم از kis 2014 استفاده میکنم (نسخه اورجینال). ویندوز هم 7 و 64 بیتی هست. از اول هم نرم افزار مستقیم اپدیت گرفته و از نرمافزار اپدیتر استفاده نکردم نسخه اولیه هم بوده که به مرور به نسخه b خودشو اپدیت کرده. مهمترین مشکلم این هست که بعد از حدود شاید 4 ماه از نصب کل درایو c رو پر کرده.
C:\ProgramData\Kaspersky Lab
ادرس فولدری که گذاشتم الان حجمش حدود 81 گیگ شده، ایا طبیعی هست؟ میتونم این فولدر رو خالی کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
خیر طبیعی نیست ! ویندوز 81 گیگ جا نمی گیره!
بهتر با ابزار kav remover پاک کنید دوباره نصب کنید (مشکل اینه باید دوباره اپدیت کنید)
روش بهتر هم اینه برین تو قسمت setting>additonal>report and quarantin
اینجا ببینید حجم فایل گزارش چقدر شده(خاکستری نوشته) و clear رو بزنید تا پاک بشه.اگه مشکل حل نشد از راه حل اول استفاده کنید(پاک کردن و دوباره نصب کردن)
حجم اون قسمت حدود 5 مگابایت بود! کو تا 80 گیگ!!!نقل قول:
میخوام دوباره نصب کنم، ادرس removal tool رو برام قرار میدید که این ورژن 2014 رو هم ساپورت کنه.
من اینترنت سکوریتی 2014 رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم همون مشکل درست عمل نکردن فایروال پابرجاست
جالب اینه حتی با غیر فعال کردن فایروال کاسپر و فعال کردن فایروال ویندوز هم برنامه ها رو بلاک نمیکنه
ولی وقتی کلا کاسپر رو غیر فعال کردم فایروال ویندوز تمام برنامه ها رو درست بلاک میکنه
بابرنامه GetSystemInfo یه گزارش گرفتن اساتید میتونن راهنمایی کنن مشکل از کجاست
بروید به آدرس زیر طبق عکس عمل کنید و گزینه ی Traces رو غیرفعال کنیدنقل قول:
بعد سیستم را ریستارت کرده و فایلهایی با پسوند .enc1 زیر را در مسیر زیر Shift + Delete کنید
C:\ProgramData\Kaspersky Lab
فایل هایی با پسوند مورد نظر رو جستوجو کرده و همشون رو پاک کنید
تذکر:نقل قول:
کاربر گرامی لطفا اطلاعات اشتباه به کاربرای دیگه ندید!
اگه اطلاعات کافی ندارید، اجازه بدین کاربران دیگه ای که اطلاع دارند راهنمایی کنند.
یه کمی دیر گفتین دوست گرامی، بنده uninstall کردم برنامه رو و دوباره نصب کردم! الان اون بخشی که گفتین خاموش هست.نقل قول:
جالب این که با پشتیبانی شرکت پاد تماس گرفتم، با team viewer ریموت شد روی سیستم و اون هم گفت دوباره نصب کن انتی ویروس رو، احتمالا با یکی از نرمافزارهات مشکل داره و داره گزارش الکی میسازه و اصلا اشاره ای به اون منو که شما گفتین نکرد !!!
سلام بچه ها یه سوال ایا کسپراسکای هم مثل نود به فایل های سیستمی ویندوز گیر میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منهر زمان ویندوز و برنامه هارو نصب می کنم بعد اخر سیستم اسکن می کنم نود به همه چی گیر میده:n03::n03:
از جمله فایل های سیستمی بعد میبرتشون تو قرنطینه یا پاکشون میکنه بعد سیستم دیگه بالا نمیاد مجبور میشم دوباره ازنو ویندوز نصب کنن!!!!!!
سلامنقل قول:
من همین پست شما رو توی تاپیک نود 32 هم خوندم
شما میخواید یبار سیستمتون رو با CD یا DVD های بوتیبل و آپدیت شده کسپر بزنید اسکن ، بعد از اسکن و پاکسازی ، دوباره اقدام به نصب ویندوز کنید ( اگه نیاز بود )
اینها چی هستند؟!نقل قول:
--------------------------------------------------------
آپدیت:
خودم متوجه شدم داستان این فایلها چی هست. :n26:
نسخه 2014 روی بعضی سیستمها (معمولا بدنبال ارتقا به ویندوز 8.1 از ویندوز 8) این باگ را دارد وعلت آن هم معمولا ایجاد یک Rule در فایروال توسط کاربر برای یکی از برنامه ها (برای اجازه دسترسی کامل به اینترنت) است ولی فایروال این Rule را برای همه برنامه ها اجرا میکند.:n13:نقل قول:
سلام
من یه مشکل بزرگ با Kaspersky Internet Security 14 و 2013 داشتم و دارم اونم اینه که نرم افزار Tunngle رو پورت udp بلوکه میکنه اما کار به tcp اون نداره حتی وقتی disable میکنم کسپرو به طور کامل
بازم نمیزاره udp تانگل وصل بشه وقتی exit میکنم نرم افزار میتونه وصل بشه
اگه بگین به فایروال معرفیش کن و ....کردم نشده تازه وقتی کامل غیر فعاله دیگه ربطی نداره که معرفی بشه یا نشه
کسپرو وقتی exit میکنم دوباره میخوام بازش کنم اکثرا باز نمیشه و رو لود اپلیکیشن میمونه تا ریاستارت کنم کامپیوترو برا همین دوست ندارم برا وصل شدن تانگل اکزیتش کنم قبلا مشکل نداشتم دو ماهه این مشکل پیش اومده
چیزی به ذهنتون میرسه ؟
من مستقیما ویندوز 8.1 نسب کردمنقل قول:
خب راه حلی داره یا خیر؟
چون حتی وقتی فایروال کاسپر رو غیر فعال میکنی و فایروال ویندوز فعال میشه عجیب اینجاست فایروال ویندوز هم همین حالت رو داره و چیزی رو بلاک نمیکنه و باید کلا kis رو غیر فعال کرد تا فایروال ویندوز بتونه عمل کنه
سلام من الان ویندوز 8.1 نصب کرده ام می خواستم ببینم این ورژن کسپر اینترنت سکوریتی 2014 نصب کنم کلید براش هست راحت نصب میشه ؟
بله شما به راحتی میتونید ورژن آخرین کاسپر رو بر روی ویندوز 8.1 نصب کنیدنقل قول:
چند پست عقب تر یه جستوجو کنید لینک دانلود آخرین ورژن موجود هست!
همانطور که گفتم این یک باگ روی ویندوز 8.1 هست و احتمالا در آینده رفع شود در حال حاظر تنها راه حل آن است که اگر یک Rule اختصاصی برای یک برنامه تعریف کردهاید آن را حذف کنید تا مشکل حل شود.نقل قول:
سلامنقل قول:
در ادامه صحبتهای استاد vtn 54 اگر با روشی که استاد پیشنهاد دادند مشکل برطرف نشد شما برنامه Babylon رو از رو سیستم پاک کنید تو گزارش سیستم شما اینجور که مشخصه این برنامه با کسپر ناسازگاره
و همچنین کسپر هم از رو سیستم پاک کنید سیستم رو ری استارت کنید و دوباره اقدام به نصب کسپر کنید ببنید مشکل برطرف میشه و نتیجه رو اینجا اعلام کنید .
دوست عزیز تو کدوم خط مشخص شده ؟! به ما هم بگین گزارش تهیه کردیم مزاحم شما نشیم.بنده هم همین مشکل رو دارم.یک رول که ایجاد می کنم تمام برنامه ها به اینترنت دسترسی دارن !!!نقل قول:
این مشکل برطرف بشه میشه بقیه تغییرات رو تحمل کرد ! (کم شدن تنظیمات پیشرفته .که البته برای من زیاد هم مهم نبودن!!! )
دوست عزیز متاسفانه این باگ وجود داره من هم رو ویندوز 8.1 تست کردم طبق فرمایشات استاد vtn54 :نقل قول:
" تنها راه حل آن است که اگر یک Rule اختصاصی برای یک برنامه تعریف کردهاید آن را حذف کنید تا مشکل حل شود."میتونید فایل گزارش تو این سایت اپلود کنید
منظور از Rule اختصاصی چی هست؟نقل قول:
من فقط کاسپر رو نصب کردم و اکتیو و بعد اپدیت و بعد هم اقدام به بلوکه کردن نرمافزارهایی که میخوام بلاک کنم در بخش نتورک
چیز دیگه ای اضافه نکردم توی کاسپر
با اجازه استاد vtn 54 من جواب میدم:n02:نقل قول:
منظور اینه که برای یکی از نرم افزارها تو فایروال به صورت دستی خودتون قوانین ساخته باشید البته قوانینی که اجازه بده برنامه بدون محدودیت به اینترنت دسترسی داشته باشه حالا این قوانین برای دیگر برنامه نیر اعمال میشه
از صحبتهای شما مشخصه که خودتون قوانینی نساختین شما طبق پست بالا برنامه بابیلون و کسپر رو از رو سیستم پاک کنید و دوباره اقدام به نصب کسپر کنید ببنید مشکل برطرف میشه
چند پست عقب تر کدام پست میشه من ندیدم ؟نقل قول:
در هر صورت من یک کاسپر سکوریتی 2014 از سافت 98 دانلود و نصب کرده ام و با استفاده از trialrest استفاده میکنم خیلی سیستم کند میشه اونهم روی سیستم dell n5110 i7 در هر صورت دارم آپدیتش میکنم تو ورژن 2013 یک Updater بود که میشد با اون آپدیت کرد بعد به صورت افلاین داشت در این ورژن برای آپدیت افلاین باید چه کرد؟
دوم من تو قسمت فایروال این ورژن میرم برنامه مثلا بابیلون یا PowerDVD را بلوکه میکنم و انتظار دارم دیگه به اینترنت دسترسی نداشته باشند ولی میبینم این نرام افزارها دیگه اصلا اجرا نمی شوند من به این صورت عمل میکنم :
setting>firewall>configuration application rul > trust بعد اسم نرم افزار پیدا میکنم روی کلید سبز جلوش میزنم و بلوک میشه ولی نرم افزار اصلا اجرا نمیشه باید چه کرد ؟
سلامنقل قول:
شما سه کار اشتباه انجام دادی:
1.دانلود نرم افزار امنیتی از سایت غیر رسمی(حداقل سعی کن نرم افزارهای امنیتی رو از سایت اصلی دانلود کن)
2.استفاده از تریال ریستر،این برنامه با اینکه لایسنس 90 روزه میده اما باید آخرین راه باشه نه اولین،مشکل کند شدن هم بخاطر استفاده از reseter هست و من پیشنهاد میکنم اصلا استفاده نشود
3.در بخش فایروال هم شما lunch یعنی اجرا رو بلاک کردی نه دسترسی به اینترنت
راه حل ها:
1.دانلود کسپر از سایت رسمی:
2.چون سریال دادن در 2014 کمی سخت شده یکی از روشهای زیر رو انجام بده:
2-1.نصب 2013 و اکتیو کردن آن با یک سریال بلند مدت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و همینطور که کسپر در حال کار کردن هست،نسخه 2014 رو نصب کن تا با همون سریال بلند مدت اکتیو شود.
2-2.استخراج فایلهای مربوط به سریال،به پستهای زیر مراجعه شود:
3.برای اینکه دسترسی یک برنامه به اینترنت را بلاک کنیم از راهنمایی پست زیر استفاده شود:
ضمنا برنامه updater از 2014 پشتیبانی نمیکنه
من الان از KIS 2013 استفاده میکنم قبلا که از نسخه های 2012 و 2011 استفاده میکردم KEY هایی که به نرم افزار میدادم بعد از چند روز بلوکه میشدن. ولی الان یه KEY دادم و خیلی وقته که استفاده میکنم ولی بلوکه نشده!!! من شک کردم یعنی وقعا آنتی ویروس من فعاله یا فقط ظاهرا فعال شده؟
اگه آپدیت بشه هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
استفاده از کلیدها گاهی شانسی هم هست.برخی هاشون بعد از چند روز بلاک میشن اما کلیدهایی که کاربران کمی ازش استفاده میکنند پایدار میمونه.
پچ C برای کاسپر 2014 ارائه شد.
تغییرات در این پچ عبارتند از:
- Some interface issues.
- برطرف کردن مشکلاتی در اینترفیس (گرافیک و ظاهر برنامه)
- Issue with displaying the Virtual Keyboard, Block Dangerous Websites, and Kaspersky URL Advisor plug-ins in the browser Internet Explorer 11.
- رفع مشکلاتی در ناسازگاری افزونه ها با اینترنت اکسپلورر 11
- Some issues while the system operates in Safe Mode.
- برطرف کردن مشکلاتی در حالت اجرایی ویندوز در Safe Mode
برای نصب این پچ، آنتی ویروس خود را آپدیت کرده و بعد سیستم را ریست نمایید تا تغییرات مورد نظر اعمال شده و آنتی ویروس شما به پچ C ارتقا یابد.
سلام.
من در حال حاظر از نسخه2014 استفاده میکنم ولی موضوعی که هست اینه که با وجود اینکه من هر 2 روز یکبار آپدیت میکنم ولی در هر بار آپدیت حداقل یه 20 مگی دانلود میکنه،این خیلی زیاد نیست؟
تو نسخه 2013 دیگه اینقدر حجم اپدیت نبود.
من انجام دادم نشد.کلید که نسخه 2013 رو فعال می کنه تو 2014 ممکنه کار نکنه؟!نقل قول:
وقتی ریست کردم و سیستم بالا اومد کسپر گفت باید فعال کنی (دوباره آزمایشی فعال کردم)
نکته: بعضی از کلید ها که در نسخه های قبلی کاسپر هستند در نسخه 2014 به عنوان کلید نامعتبر شناخته میشن. پس یک کلید جدید رو امتحان کنید.نقل قول:
هماهنگی بین Tooltip Ballon کاسپر با خود آپدیتر برنامه :دی
با سلام
یک خبر جالب :سایت کسپر نام کشور ایران را از داخل partners خود حذف کرده, این در حالی است که هنوز در ایران نمایندگی فعال دارد.
بعد از انتشار خبر این که کسپر دیگر با key فعال نمی شود و برداشتن تنظیمات حرفه ای این خبر, سومین خبر بد است.کد:http://www.kaspersky.com/partners/buyoffline/
احساس میکنم این شرکت دارد سیاست های خود را تغییر می دهد و احتمال تحریم نیز وجود دارد.
دارم با نمایندگی ها و خود سایت کسپر مکاتبه می کنم ببینم مشکل از کجاست.
بلا فاصله بعد از این که خبر جدیدی گرفتم خبر میدم.
با تشکر