حداقل آسیاتک داشتی پینگ 500-600 و تجریه نمی کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
حداقل آسیاتک داشتی پینگ 500-600 و تجریه نمی کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
روزبه تو مثل اینکه دو زاریت نیافتاده!!نقل قول:
وقتی میگم دیتای کل قم مشکل داره و ظرفیت لینکای قم تا تهران پر شده و کمود پهنای باند میگی اسیاتک درسته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز دوباره میگی لیلی زن بود یا مرد بود؟!
اخه من با چه زبونی بهت بفهمونم؟
ترکی بگم میفهمی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست اول به روز رسانی شد :)
اینو بخونید انقدر به این شرکتای بدبخت فوش ندید :دی
عجب مدل پرفسوری زدی :n08:شما از isp های دیگه دیدید که این مشکلو داشته باشند؟پینگ داخلی 500؟:n23:نقل قول:
هزینه اولیه چقدره؟
از نظر ثبات پینگ! دقیقا روی 147 حرکت میکنه :دی
دینامیت.
سرعت دوباره از عصر کاهش پیدا کرده....
بقیه هم همینطورن؟
مهدي جان داخلي براي من خوبه :
علی جان پس مشکل از پهنای باند قم و بخصوص مرکز مخابراتی ما هست انگاری...ظرفیتش پر شده که سرعتم کم شدهنقل قول:
ولی طبق گفته پشتیبانی مرکز ما مرکز خلوتی هست و تعداد یوزراش کمه..اما باز خیلی بده سرعتم تا این حد بکشه پایین!
شبانه ۵گیگ میتونه بگیره؟نقل قول:
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
4 گیگ رو من باهاش گرفتم...چون قم مشکل داره سرعتش شبا نوسان داره و بالا پایین میکنه و به این خاطر دقیق بهت نمیتونم بگم....نقل قول:
بستگی به خلوت بودن مرکز مخابراتی و... هم داره.
یکی از دوستان بنام spiky تا 6گیگ هم گرفته.
اگر سرعت شبانت با روزا یکی باشه و فرض کنیم سرعتت 400 باشه
4.2 گیگ حدودا میتونی بگیری.
کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
sent from my GT-I9300 using tapatalk 4 - yank555.lu CM10.1 kernel v1.6e-beta10 (3.0.89 / zzmoove 0.7-beta1) @0.2-1.4GHz / 240dpi)
همشهری در حال حاضر پهنای باند قم خیلی کمه...نقل قول:
اگر دینامیت بگیری سرعتت بیشتر از 4مگ نمیره!فقط بعضی ساعات خلوت شاید با سرور داخلی سرعتت به 6 مگ برسه.
پیشنهاد نمیکنم بگیری.
دوستمون اریایی بوی دینامیت داشت. تا 1ماه پیش خوب بود ولی الان اصلا راضی نیست!
تشکر ویژه خدمت دوست عزیزم مهدی
این هم تست 1 مگ محدود :
چنتا از دوستان توی این تاپیک از قم دارن، سرعت افت و خیز داره روز ها معمولا سرعتتون زیاد میشه و ظاهرا شبها مشکل داره. (دوستان اصلاح کنید اگه مشکلی در جواب هست) :دینقل قول:
:n16:
سرعت شبانه امشب زده جاده خاکی...
فعلا زیر 150 هست با چندین لینک:n21:
من این سوال رو سه روز پیش پرسیدم!نقل قول:
اما انگار نه انگار!
دوستان لطفا، اگه امکان داره، پاسخی درخور به ما بدید
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
من 1مگ محدود دارم.نقل قول:
دیشب افتضاحتر از افتضاح بود:n15::
سرویس های محدود "های وب" قیمتش با سرویس های محدود "مخابرات" برابری میکنه
اما بی انصاف چرا سرویس های نامحدودش اینقدر گرونه؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
شما از کدوم تعرفه استفاده میکنی؟نقل قول:
سلامنقل قول:
نوشته بودم سرویس یک مگ :n02:
بستگی به مخابرات داره دوستان , فکر نکنید مال شما هم سرعتش همین میشه . این نکته انحرافیش بود که گفتم:n02: مثلا من هم همین سرویس رو دارم اما سرعتم 4 Mb است نه 8 Mb !!
هادی جان وقتی پهنای باند مرکز مخابراتیتون 4مگ باشه معلومه نمیتونی بیشتر از 4مگ دریافت داشته باشی!شما سرعتت تا 10 مگ هم بسته شده باشه وقتی مرکزتون 4مگ نده کاری نمیتونی بکنی....نقل قول:
آخه من اون زمان این چیزها حالیم نبود :n02: , تازه فهمیدم و اون زمان فکر میکردم که به چیزهای دیگه بستگی داره . (دیگه ببین چه .... بودیم ما:n02:) . بعد که تو گفتی تازه فهمیدم چی بوده جریان .نقل قول:
الان یک چیز برای من عجیبه : ما که مرکزمون خلوته و جزه منطقه down شهر هست , چرا سرعت شبانه افت داره ؟ نکنه شرکت دست میزنه ؟ :n01:
عزیزم وقتی بهت میگفتم در مورد مرکزتون تحقیق بکن برای همین چیزا بود دیگه:n09:نقل قول:
هادی جان این مسئله هم برای من جای سوال داره که چرا با این که مرکزمون خلوته سرعت شبانه باز افت میکنه(بعد از ساعت 5)!!
احتمالا بخاطر اینه که ساعات رایگان سرویس 512 از ساعت 5شروع میشه....
پس با این حساب بریم 512 بگیریم که همونه , پس چه فرقی بین 512 و یک مگ وجود داره ؟ :n14: باید طوری میکردن که سرعت 1 مگ در اون ساعات از 512 بیشتر باشه . نه اینکه کمش هم بکنه :n02:نقل قول:
مهدی جان , تو مرکز ما کسی حتی فکر نکنم 512 هم داشته باشه چه برسه به 1 مگ . دیگه ببین وقتی شرکت اونجا 4 مگ بسته , یعنی خیلی خلوت بوده و حتی کاربر ... هم تایید کردند .
سرعت شبانه من خیلی اذیت میکنه...!!:n22:
یه روز در میون تقریبا خوبه.....
خیلی ناراحت کردی ما رو مهدی جان . انشالله که امشب درست بشه و بتونی حتی دیشب رو هم جبران کنی . ضمنا این امضات خوب حال میده :n02: , هی منو وسوسه میکنه که بهت لینک بدم اما خوب نمی خوام اذیت شی . حالا محدودیت از نظر تعداد لینک ها و حجمشون داره یانه ؟نقل قول:
هادی جان شانسمون همینه..کاریش نمیشه کرد!نقل قول:
در مورد امضام اگرقرار بود اذیت بشم توی امضام چنین چیزی رو نمیزاشتم...:n02:
نه محدودیت نداره.
دوستای گلم سلام...من تازه میخام بیام های وب خطم مسی هستش و تا الان 2m/sمخابرات داشتم سرعت دانلودم نهایت تو بهترین شرایط256kb/sبوده حالا از شما عزیزان راهنمایی میخام من یه سرویس میخام که دانلودش حدودا500kb/sباشه شما چه سرویسی بهم پیشنهاد میدین دانلود شبانشم خوب باشه؟تفاوت سرویس512و1مگ های وب چیه تو دانلود شبانه؟سرویس دینامیت چطوره؟دانلود شبانه رایگان هم داره؟ممنونتون هستم.من مشهد هستم منطقه خواجه ربیع.
حمید جان چرا 256 گرفتی؟نقل قول:
1مگ که بهتر بود....
سرعتت داخل مودم چنده؟
مهدی جان این آسیاتر دوباره اوضاش خراب شد . به نظرت وقتش هست بیام های وب:n13:نقل قول:
مهدی وضعیت های وب تو قم در حد کلنگه:n21:نقل قول:
مشهد رفیقت هادی گرفته راضی هست.ازش سوال کن بهت بگه به چه صورته.
این پشتیبانی انگار زده سرعت شبانه منو ناکوت کرده!:n15:
سرعتو نیگا کن بخدا:
نامردا سرعتم رو کف سرویس کردن!!!:n15:
بخدا اشکم داره در میاد......
دوستان از من به شما نصیحت: به هیچ عنوان در مورد کندی سرعت بخصوص سرعت شبانه به این پشتیبانی زنگ نزنید که بیچارتون میکنند!!
شیوه جدیدی دست گرفتن که اگر کسی زنگ برنه در مورد سرعت شکایت کنه سرعتا رو محدود کنن:n23: