سلام
سرعت ثابت ما hotspot رایتل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
سرعت ثابت ما hotspot رایتل:
چه باقیمانده اعتباری دارم:n02:
میخوام طرح 1 مگابایتی بگیرم ولی شرایطشو ندارم! بهترین راه چیه؟
گاتالوگ بسته های مختلف دکا برای مشترکان اعتباری که در نمایشگاه معرفی شده بود،ولی در سایت هنوز هیچ اطلاع رسانی نشده !
ممنون از شما به خاطر اطلاع رسانی هیچ کدوم از بسته ها مقرون به صرفه نیست... بخصوص بسته های دارای حجم اینترنت که داره چندین برابر قیمت به کاربر فروخته میشه...
رایتل قبلا عنوان کرده بود که سیم کارت های دیتا برای استفاده از اینترنت بسته های مقرون به صرفه تری دارند منم که فقط رایتل رو با هدف اینترنتش میخواستم خر شدم سیم کارت دیتا گرفتم.حالا هر جور نگاه میکنم بسته های سیم کارت های اعتباری هم مقرون به صرفه تر هم متنوع تر هستند:n37:
دقیقا من هم رو همین حساب سیم کارت دیتا گرفتم ولی مثل چی الان پشیمونم !!! :دی:n27:نقل قول:
من که رایتل چند وقته گزاشتم کنار از همراه اول استفاده میکنم.بسته هاش گرونه به صرفه نیست. فقط اون 500 مگ اولیه مجانیش خیلی حال میده.:n10:
هرچیزی مجانی حال میده.نقل قول:
در اکثر نقاط کشور متفاوته بین ۳ اپراتور که کدام بهتر جواب میده
من هم جهت اطلاع دوستان پست رو در هر سه تاپیک پاک کردم.
-------
بحث جدا = تایپک جدا:n16:
مصرف آزاد ( بسته پایه ) رایتل :
وبگردی عالی :دی
اینترنت پایه و حرفه ای رایتل چقد پهنای باند میدن؟
پایه: 1مگنقل قول:
حرفه ای : 2مگ
تا یک ماه پیش پایه 128 بود، جدیدن عوض شدهنقل قول:
پایه 128 برای سروع به کار رایتل بود !! بعد شد 32 تا سرعت و بعد شد 65 تا و الان هم که یک ماهی میشه که 1 مگ هستش :n02:نقل قول:
اما سایتشون نوشته 128 و یک مگ
دوستان سرعت واقعی رو به شما گفتند. پارس آنلاینم تو سایتش نوشته 256. اما 16 مگه در اصل :)نقل قول:
سرعت اسمیو بی خیال شو.
رایتل خوبه ولی اصلا و ابدا گیگی ده هزارتومان نمی ارزه، مگه پول علف خرسه که گیگی ده تومن بدم رایتل!!
آبعلي
Hotspot
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
سلام
شما وای فای گوشیتون روشنه و در واقع سرعت WIFI که بهش متصل هستید رو تست گرفتید.
سلام ایشون در ادامه نوشتند hotspot احتمالا منظورشون این بود رایتل روی یک گوشی دیگه و یا لپ تاپی بوده که با وایرلس بهش متصل شدند و تست گرفتند چون سیمشون هم ایرانسل هستنقل قول:
با سپاس
از یکم دی ماه قیمتهای بسته اینترنت هم پایین میاد یا فقط قیمت اینترنت آزاد کم میشه؟!
Sent from my GLX G3
فقط اینترنت آزاد که اونم تازه اگرارزون بشه میشه هر 1گیگ 50هزارتومن.... :n27:نقل قول:
داداشه من شما سري پيشم باز اين حرف رو به من زدي اگه يادت باشه تستايي كه توي رامسر گرفته بودم همين حرف رو زدي اون روز پايينش نزده بودم hotspot چون ميدونستم همه درك ميكنن كه تستي كه گرفتم يعني يه گوشي ديگه hotspot شده يكي ديگه بهش وصل شده !!! حالا اينبار پايينش زدم hotspot مشخص باشه چي به چيه ولي بازم ميبينم شما امدي و ميگي با wifi به مودم adsl وصلي حالا تست عجيب و سرعت عجيبي هم نيست كه شما هر سري ميگي احتمالا به يه چيز ديگه اي وصل هستي رايتل همين سرعت رو ميده ديگه چيز عجيبي نيستنقل قول:
در آخر ميدونم شما خودتم همين سرعت رو داري لازم نيست دوباره بگيد چون سري پيشم گفتين من خودم با همين سرعت دارم استفاده ميكنم از رايتل
دوستان من لومیا 630 دارم، سیم اول رایتل دیتا هست و سیم دوم همراه اول، نمیتونم اینترنت رایتل رو فعال کنم
در بخش cellular+SIM:
Data connection روشن
SIM for data connection سیم کارت رایتل
Data roaming options گزینه roam
3G connection روشن
For limited Wi-Fi conncetivy گزینه use cellular data
الان گزینه E و یک مثلث فعال هست ولی نه اینترنت اکسپلورر باز میکنه نه استور!
ممنون
APN رو RighTel بنویسنقل قول:
زمستون فرا رسید.از قرار معلوم رایتل نمیخواد تعرفه جدیدی لحاظ کنه!
مثل اینکه حداقل تا پایان امسال باید بابت هر گیگ ۱۰۰۰۰تومن ناقابل پرداخت کنیم
كيش
Hotspot
فك كنم دوباره باس برگردم به رايتل ايرانسل ك تر زد
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
بچه ها میگم با این شوکی که ایرانسل به همه وارد کرده نکنه رایتلی که همین جوریش سرگردنه بود هم به هوس بیوفته!
دیگه اونجوری اوضاع واویلا میشه
چون در حال حاضر با این قیمت هایی که ایرانسل اعلام کرده باز رایتل معرفت بیشتری داره!
سلامنقل قول:
نیازی نیست این همه جوش بیارید پیش میاد ادم اشتباه متوجه بشه یا شاید اشتباها شما متصل باشید به وای فای غیر از رایتل و هدف دیگری جز اطلاع نداشتم .
یجوری میفرمایید من میدونم شما سرعتتون اینه و... انگار دارم تبلیغ مال و اموال بابام رو میکنم !
فکر کنم شما اینجا در یک محیط عمومی هستیم و شما کسی نیستید که بخواید به من گوشزد کنید که اعلام کنم یا نکنم چنین سرعتی رو دارم یا ندارم چون هدف صرفا اطلاع رسانی هست و در یک محیط عمومی هستیم چه بسا شما هم دقیقا دارید همینکارو میکنید و هیچ مشکلی هم نیست.
دوستان ریاتلی طریقه استفاده کردن از بسته های اینترنت رایتل چطوریه ؟ یعنی باید اول مثلا 15تومن کارت شارژبخریم و بعد بسته رو فعال کنیم یا نه همون پول بسته رو انلاین میدیم و فعال میشه ؟ بعد جاهایی که میره رو رومینگ رو چیکارکننیم ؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلامنقل قول:
از پانل ecare هم میتونید همانجا اعتبار خریداری کنید و طرحهتون فعال کنید
جاهای که رومینگ میره تعرفه ی ازاد محسوب میشه.
خب چیکار کنیم که نره اگه فقط رو حالت wcdma باشه نمیره نه ؟ چون من مکالمه که ندارم فقط اینترنت میخام ایرانسل گرون کرده ولی شبکش استیبل نیست یک جا خوبه سرعتس بالاست یک جا بده به نظرتون همین رایتل پایه جوابگوعه یا این که همون ایرانسل رو بگیرم دوباره ؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
بهترین کار اینه که بزارید روی حالت wcdma چون ایرانسل اجازه ی ورود بهتون نمیده در نسل 3 پس فقط رایتل میتونید وصل بشید.نقل قول:
رایتل برای ماها شبکش بسیار پایدار هست ولی در منطقه ی شما باید خودتون بببینید اینطور هست یا خیر.
دوست عزيز شما ٢ بار متوالي امدي به من گفتي به چيز ديگه اي وصلي خوب قبول كنيد يكم آدم فكر ميكنه كه منظور شما اينه كه من نميدونم دارم الان چه تستي رو ميذارم و نميدونم به چي وصل هست گوشي تازه با اينكه تاكييد كرده بودم hotspot مثل تستاي ديگه خودتون كه پايينش ميزنيد hotspot !نقل قول:
تازه اصلا تستاي خاصي هم نيستن
يك جور برخورد كردين كه انگار خودتون فقط با اين سرعت متصلين به رايتل آره اگر يه تستي بود با سرعت بالاي 8مگ اون موقع جاي شك به تست داشت كه مال رايتل نيست و اشتباهي صورت گرفته براي همين گفتم ديگه لازم نيست بگيد والا منظورم اين نبود اطلاع رساني از سرعت نكنيد
رايتل نه مال منه نه مال شما بيايد همينجا تمومش كنيم
من نه تو پست قبلي نه اين پست لحنم تند نبود
اينم واسه اينكه اسپم نشه
كيش
Hotspot
دوست عزیز یدون طرح تا ۲ مگ میاد با طرح دقیقا تا ۱ مگنقل قول:
ایرانسل که رسما به فنا رفت :) بعد یکی دو ماه از سرعت های بالا هم زمزمه پایدار نبودن شبکه اش به گوش می رسید که خودم 2 ماه پیش تست کردم با هات اسپات
و واقعا نا امید شدم، همش قطعی و Timed Out داشت.
فقط میمونه رایتل و همراه !
سرعت هم اکنون رایتل:
چند ساعته که اومدم استفاده کنم و هنوز درست نشده!
خدا لعنت کنه ایرانسلو که به مال خودش اتیش زد و گریبانگیر رایتل مظلوم هم شد(همه هجوم اوردن به رایتل انگار):n02::n08:
نقل قول:
البته فکرکنم قیمت بسته رایتل با قیمت الان ایرانسل تفاوت چندانی نداره!
رایتل 1.5 گیگ = 12500 تومن (که اول باید حدود 14 تومن شارژ بخری تا 12500 شارژ بشه)
ایرانسل 2 گیگ= 20 تومن! (یه شارژ 20 تومنی میخری و بصورت مستقیم بسته میخری)
قیمتها تقریبا یکسان در میاد! یعنی هر 500 مگابایت 5 هزار تومان!!