سرورهای خارجی پوکیدن :|
Printable View
سرورهای خارجی پوکیدن :|
اح ح ح
بابا از این مخابرات دیگه تمدید نکنید
من خودم پارس دارم ، وجدانا یه شب 30 مگ گرفت ولی یه شب 1 گیگ !!! منظور خیلی قروقاتیه ، ولی ادم تو روز میخاد باهاش کار انجام بده ، چیه انقدر قطع و وصلی ، شب هالا ادم خوابه هر چقدر گرفت گرفت ، چیز واجبی نیست ولی تو روز سرعتش حرف نداره و قطعی هاش هم صفر صفر ، هر وقت اومدم تو این تاپیک به غیر از اینکه کجا قطع شده سرعت یدفعه رفته رو هزار یکی میگه 10 روزه قطعه ، چه وضعیه ؟ کلا شب و روز نداره مخابرات کلا قاته
من هم مخابرات دارم هم پارس انلاین
الان دو لینک کاملا مستقیم از سرور خودمو دارم دانلود میکنم
مخابرات 2 مگ نامحدود
پارس انلاین 1 مگ نامحدود
سرعت دانلود مخابرات 2 کیلوبایت
سرعت دانلود پارس انلاین 286 کیلوبایت
دوستان چند روزی هستش خط تلفن که ADSl روش هست بوق آزاد نداره. از اسپلیتر جدا کردم و گوشی رو مستقیم به پریز تلفن زدم ولی بازم بوق نداشت. سرویس ADSl بدون هیچ مشکلی کار میکنه.
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:n12:سال نوی همه دوستان و همشهریان عزیزم مبارک باشه ....:n12:
انشا... سرعت نت هم سال جدید اوکی بشه ....:n16:
خط یا گوشی مشکل داره از 117 پیگیری کنید.adsl ربطی به بوق ازاد تلفن نداره و فقط برای تبادل دیتا از خط تلفن استفاده میکنه و تلفن جداست فقط از یک زوج سیم مشترک استفاده میکنند..نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
سال نو مبارک سال خوب و خوشی براتون آرزومندم
بچه ها باورکنید سرعت مخابرات بدجور رفته بالا. بخداروزی ده گیگ میتونم دانلود کنم. دارم فایل تارنت بازی کال اف دیوتی 8 که 14 گیگه رو دانلود میکنم.رنج سرعتم بین 90 تا 120 کیلو بایت هستش، ثابته پایین تر نمیره.
قربونت مخابرات با این عیدی که اول سال تقدیمم کردی.
موفق باشین.
سلام.سال نوتون مبارک/خوب من 30 شارژ اینترنتی کردم و طبق معمول ضدحال خوردم و شارژ نشد که هر چی تماس گرفتم پاس دادن و گفتن ارجاع میدیم به قسمت مال و وصل میشه تا آخر امشب یه مرد محترم کار من رو انجام داد و وصل شد.
پس بالاخره سرعت شما هم خوب شد ؟ داداش سرعتت همیشه 120 ؟ یا لحظه ای میره تا 120 و برمیگرده روی 60-65 ؟ اگه میشه پینگ با tehran.ir و 4.2.2.4 بگیر بذار اینجا ممنون :n12:نقل قول:
نگاه کنید بستگی به ساعت و سروری که ازش دانلود میشه داره.این سرور داخلی هست.با سرور rodfile 90-100 هست.با hipfile 60-70 هست.پینگ خوب هست.الان IP من 46 هست که پینگ خوبی نداره
دوستان Ip شما با 46 شروع میشه یا چیز دیگه ای؟
سلام ببخشید من یه مشکل عجیب دارم با اینترنت مخابرات دارم
سرعت 2 مگ دارم محدود تا 4 گیگ.اما وقتی فایلی رو با دانلود منجر دانلود میکنم سرعتم بیشتر 40 k نمیره.اما وقتی چند تا فایل رو دانلود میکنم سرعت تک تک شون میره تا 40 k یجورایی انگار سرعت واقعی من 250 هستش.اما نه واسه یک فایل فقط موقعی که چند تا با هم دانلود میکنم.
از هر سایتی اونم با چند تا دانلود منجر امتحان کردم.ممنون میشم راهنماییم کنید
rodfile سرعت رو محدود میکنه , با آپلودباز تست بگیرنقل قول:
تست الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایان انصافا سرویست خیلی پایدار و خوبه . هر موقع تست میذاری سرعت دانلود یا 274 یا 275 :n02: شایان توی این چند روز توی سال 92 افت سرعت و ... نداشتی ؟ اگه نداشتی این ماه بیام مخابرات . پینگ پارس آنلاین خیلی اذیت میکنه ! تازه حجمش هم برام کافی نیست :n02:نقل قول:
آره , خودم هم بعضی اوقات از ثباتش کف میکنم به غیر از اوقاتی که مخابرات کلا بی ثبات میشه :n02:نقل قول:
از 29 اسفند خداروشکر تا حالا افت سرعت نداشتم , راستی آخر پینگ پارس انلاین درست شد ؟ الان با تهران چند میده ؟
الان رفتم شهرستان خونه یکی از فامیلا adsl هم دارن اگر تونستم چندتا تست میزارم:n01:
پینگ پارس آره درست شد . ولی بازم گاهی اوقات خراب میشه ! الان معمولا پینگم با تهران 55-60 ! ولی همین الان که دارم این پست مینویسم پینگ 130 !!! :n01: برای همین میگم بیام مخابرات . 512 نامحدود میگیرم تازه سرعت تا 120-130 هم میره اونطور که مال بچه هارو دیدم :n12: فقط میترسم رانژه خط زیاد طولش بدن . منم مثل تو مرکز رجایی هستم چند روز طول میکشه ؟ نهایتا 2 روز خط رانژه کنن خیلی خوبه :n01:نقل قول:
سلام
دوستان من فردا اکانتم تموم میشه میخام ببینم دقیقا تا چه ساعتی شارژ دارم که 1 ساعت قبلش برم شارژ کنم اینترنتی ...
چطور میشه متوجه شد ؟؟؟
تموم که بشه سامانه سیترا برات میاد اتوماتیک و میتونی پرداخت کنینقل قول:
دوست عزیز شما که 512 نامحدود داری اگر سروری که ازش دانلود میکنی عالی و خارجی هم باشه سرعت تا 120-130 میره درسته ؟ :n12:نقل قول:
ممنونم / اما اون وقت نت قطع میشه که چطور آنلاین پرداخت کنم ؟:n13:نقل قول:
بسته به سرور و شلوغی یا خلوتی دارهنقل قول:
اونموقع میتونی پرداخت کنی.اینرنت برات وصله ولی فقط برای پرداخت اینترنتینقل قول:
55 که خیلی خوبه وقتی من داشتم زیر 130 نمیومدنقل قول:
پینگش با اروپا چطوره ؟
برا من 6 ساعته رانژه کردن
وقتی شارژت تموم شد در حالت آفلاین میتونی به سیترا وصل بشینقل قول:
پینگش با اروپا زیاد تعریفی نداره ! پینگ با 4.2.2.4 بین 250-260 . پینگ با گوگل هم 180-190 . ولی بعضی اوقات پینگ با 4.2.2.4 میاد روی 200 . اگه 6 ساعته رانژه میکنن خوبه . البته مرکز رجایی از حق نگذریم سریع رانژه میکنه . پارس آنلاین ساعت 9 صبح نامه رانژه رو فرستاد ساعت 10 صبح خط رانژه بود . یعنی هر موقع نامه رانژه برسه دستشون 1-2 ساعت بعد خط رانژه میشه :n12: خدا کنه خود دفتر مخابرات نامه رانژه رو زود بفرسته !نقل قول:
سرعت الان داغون شده.512 نامحدود سرعت 18-30
سرویس من 2مگ هست .ماهی 8 گیگ.من سرعت دانلودم 300 هست ولی هر 10 یا 20 دقیقه قطع میشه دوباره وصل میشه.تو مرکز رجایی هستم. این اطلاعات مودمم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی میدونه چجوری این مشکل رو حل کنم؟
دوست عزیز شما که مرکز رجایی هستید خطتون چند روزه رانژه شد ؟ :n12:نقل قول:
10 روزه .:n02:
خطت نویز دارهنقل قول:
مرکز رجایی اکثر خطا نویز داره !
شوخی نکن :n02: اگه اینطوری باشه عمرا بیام مخابرات ! 10 روز بدون نت بمونم . عمرااا :n02:نقل قول:
سرعت افتضاح
نه بابا 10 روز کجا بود , خودم وقتی رسیدم خونه برات توضیح میدم چکار کنینقل قول:
الان با gprs ایرنسل میام نت دمار از روزگارم دراورده لامصب جون میکنه صفحه باز کنه:n02:
باشه شایان ممنون . ولی اگه 10 روز طول کشید و سرعت سرویس 512 نامحدود هم بد بود تقصیر خودت :n10::n02: gprs که نگو !! 1 نیمه فوتبال باید ببینی تا صفحه باز کنه :n08:نقل قول:
1مگ مخابرات تست سرور لندن:
فکر کنم ضعیف ترین اینترنت ایران ، اینترنت مخابرات باشه
دوستم امده پیشم میگه دوست دارم خودمو بکشم . بهش میگم چرا ، میگه دارم دیونه میشم با این اینترنت مخابرات
سرعت دو مگ داره ، ولی سرعت دانلودش کمتر از 20 هست
مخابرات
سرعت = 0
پشتیبانی = 0
کیفیت = 0
قطعی = دارد
و....
اینترنت شهر ما که یکماهه بعضی اکانتها قطع کامل و باقی هم قطع و وصل زیاد دارن و سرعت افتضاحه و چون فیبر نوری هستیم باید بسوزیم بسازم:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21: اعصاب نذاشته برامون
[IMG]www.speedtest.net/result/2601469296.png[/IMG]