احتمالا هابتون مشکل داره یا loop ایجاد میشه تو شبکهنقل قول:
مطمئن بشید از مودم به هاب فقط یک کابل اومده و کلاینت هایی که با کابل وصلن با وایرلس وصل نیستن
همچنین با استفاده از دستور Tracert ببینید تا کجا وصلین
Printable View
احتمالا هابتون مشکل داره یا loop ایجاد میشه تو شبکهنقل قول:
مطمئن بشید از مودم به هاب فقط یک کابل اومده و کلاینت هایی که با کابل وصلن با وایرلس وصل نیستن
همچنین با استفاده از دستور Tracert ببینید تا کجا وصلین
دوست عزیز دنیای فایروال ها دنیای بسیار بزرگی است،منابع انگلیسی زیادی هست ولی اگر سوال خاصی دارین من در خدمتتون هستمنقل قول:
اگر آی پی کلاینت Private باشه و روتر اینترنت NAT میکنه آی پی که ثبت میشه آی پی ولید سرور اینترنت هستنقل قول:
اگر کلاینت خودش آی پی ولید داره و به اینترنت Route میشه آی پی خودش ثبت میشه
ولی در هر حال هر آی پی که ثبت بشه بعدش میشه پیگیری کرد و از روی MAC و Request هایی هر کلاینت به بیرون داده کلاینت رو پیدا کرد
اولن پون از مودم وایرلس استفاده میکنید Ad hoc لازم نیستنقل قول:
آی پی که باید داشته باشن،هم میتونید دستی روشون ست کنید هم میتونید روی مودم وایرلستون DHCP راه بندازین که اتوماتیک آی پی بگیرن کامپیوتراتون
متوجه منظورتون نشدم،بیشتر توضیح بدیننقل قول:
میتونید خودتون از پورت USB استفاده کنید و از پورت شبکه یه کابل بکشید برای دوستتوننقل قول:
پرمیشن هاتون مشکل دارهنقل قول:
مسیر یوزر به صورت پابلیک شیر هست به همین خاطر شیر های اونجارو میبینید
سلام دوستان
من یه مشکل با لن دارم و اون اینکه جدیدا درایور network رو نصب میکنم اون کانکشن local area connection اصلا نمیاد قبلا تا نصب میکردم میومد ولی الان نه
از پشت کیسم که به مودم با لن وصل میشم چراغ لن مودم روشن میشه ولی نمیشه کار کرد باهاش
سلام به همه رفقای مهندسم. من می خوام کافی نت راه بندازم اما از شبکه هیچی نمی دونم. می خوام یک مرجع خوب و کامل واسه ی شبکه کردن سه و یا چهار کامپیوتر رو برام معرفی کنین. شدیدا به کمکتون نیاز دارم.:n28: خواهشا اگه منبع خوب سراغ دارین یا خودتون می تونین راهنمایم کنین از طریق ایمیل یا آی دیم بهم اطلاع بدین.
ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آی دی یاهو: s.oyak
منتظرتون هستم.
سلام دوستان
من یه سری سوال دارم که امیدوارم در جای درست باشه
فرض کنیم یک کافی نت داریم
6 تا سیستم (5 کلاینت و 1 اصلی)
روی همه اونا ویندوز 7 32 بیتی نصبه و همه به همراه یک مودم adsl به یک سوییچ وسل شدند
بوسیله آی پی دستی از کانکشن سیستم اول اینترنت می گیرند و با برنامه freenet تایم و لاک می شند
اما مشکلاتی هست
1- برنامه تمام دسترسی رو قطع نمی کنه و فقط صفحه رو می بنده ( در بک گراند سیستم به دانلود آپدیت و ... می پردازه
2 - می خوام کاری کنم که بتونم مثلا فلش مموری و یا سی دی رو مستقیم روی دسکتاپ هر کلاینت مورد نظر باز کنم و شیر کلی نباشه که بقیه سیستم ها نتونند بازش کنند
3- چجوری می تونم وی وی ان رو روی سیستم خاصی شیر کنم چون اگه اینجا باز کنم همه سیستم ها با هم باز می شن
4 - نکته اینکه با ساختن کانکشن و شیر اون کافیه برنامه دیگه ای باز شه و اونوقت بلو اسکرین میده به من
ممنون می شم
سلام.
تنظیمات شِیرینگ رو در ویندوز های XP و 7 , 8 چطور میشه کاملا بدون محدودیت کنم طوری که تمام پوشه ها بدون ارر باز بشن ؟
الان تو ویندوز 7 و 8 نمیتونم به پوشه ای که در ویندوز XP هستش دسترسی پیدا کنم و ارر زیر میده ؟(به بعضی پوشه ها هم میتونم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"کمک کنید"
سلام دوستان
مدتی هست که وی پی ان ها بسته شدن و کار نمیکنن حتی "تووووووور". از دوستان خواهشمندم تا راهنمایی کنن که از چه نرم افزارهایی استفاده کنیم که بشه از ف*لتر عبور کرد و قابل اعتماد هم باشن.
نمیدونستم مطلبمو کجا بیان کنم. با پوزش فراوان
متشکرم
سلام
ميخواستم بدونم اگر بخواهيم بصورت نرم افزاري و نه سخت افزاري در محيط شبكه محدوديتي ايجاد كنيم كه مثلا پنج كاربر به شبكه دسترسي داشته باشند اما تا زماني كه ما نخواهيم نتوانند از اينترنت استفاده كنند
نرم افزاري هست
سخت افزارها كه مشخص هست اما نرم افزاري ميخواستم بدونم هست
مثلا فرض كنيد ميخواهيم در يك شركت همه كارمندان به جز شش نفر فقط به شبكه دسترسي داشته باشند اما اينترنت را يا بصورت نرم افزاري و زماني و يا دستي در اختيارشان قرار دهيم راهي هست
شبكه وي لن بندي شده است و اي پي ها مجزا و از ميكرو تيك استفاده ميشود
راه نرم افزاري اگر هست ممنون ميشم بگيد چون سخت افزاريشو فعلا نميخوام استفاده كنم ميخوام از اين روش كمك بگيرم
سلام
وقتی دو تا pc در جاهای مختلف یکی به صورت pppoe و دیگری به صورت bridge
وقتی به اینترنت وصل میشن mac address مودم میافته یا کارت شبکه
سلام دوستان
میخواستم ببینم چطور میتونم پی سی و لپ تاپم رو شبکه کنم تا بشه بازی کرد؟:n02:
اصن میشه این کارو کرد؟
مرسی
بله میشهنقل قول:
با نرم افزار هاماچی میشه شبکه کرد.بصورت ساده
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=199089
نقل قول:
permission ها و اجازه دسترسی رو در ویندوز xp و 7 و8 چطور میشه کلا باز کرد جوری که این ارر رو نده ؟
سلام
این مشکل من از خیلی ها پرسیدم و تا بحال تنها جواب که گرفتم اونم بدون راه حل این بوده که مشکل از پورت های اینتر نتیه
من وقتی هر نوع ف ی ل که باز می کنم چه و ی پ ی ا ن و یا هر مدل دیگه از اونا رو سیستم قفل می کنه و با صفحه آبی همراهه
نکته این که این مشکل با ویندوز های مختلف روی سیستم ها و لپ تاپ های مختلفی با این مشکل موجه هستم و حتی با فرمت و تعویض ویندوز نی زاین مشکل حل نشده
ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام می خواستم یک شبکه راه اندازی کنم نیازمند کمک بودم اگه بتونی کمک کنی ممنون می شم.
من یک شبکه گسترده با تعداد زیادی سیستم کاربر می خوام راه اندازی کنم و سیستم ها از هم فاصله زیادی دارند
لطفا راهنمایی کنید
سلام خواهشا دوتا مشکل اساسی دارم
یک شبکه دارم که چند تا سیستم با ویندوز 7 و سوییچ به هم وصلند و یکی از اون کانکشن داره و بقیه از شیر اون استفاده می کنند (باید باشه)
1 - مشکل اینجاست که وقتی سیستم جدیدی با ویندوز ایکس پی اضافه کردم شبکه رو کامل میشناسه و فقط اینترنت نداره ( شیرینگ فایلش اوکی هست )
2 - روی سیستم اصلی (کانکشن دار ) یه کارت شبکه اضافی نصب کردم و یه کامپیوتر دیگه رو با 7 به اون وصل کردم اون نیز به این وصله ولی بقیه رو نمیشناسه و اینترنت نداره
لطفا تنظیمات رو برام بگید که چجوری درستش کنم
فوریه
ممنون
با سلام
یک سوال
اکسس پوینت من دارای درگاه یو اس بی است و امکان شیر کردن کول دیسک متصل به آنرا دارد ، در محیط ویندوز XP بدون هیچ مشکلی کول دیسک را می شناسد اما در محیط ویندوز 8 هرکاری می کنم کول دیسک را نمی شناسد
لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر
سلام.
ویندوز 7 و 8 دارم .
یه پوشه ای رو share میکنم تو xp نمیاد .
میگه permission نداری. هر چی دستکاری کردم پرمیژِ ن ها رو فول کنترل گذاشتم نشد.
دقیقا چیکار باید کرد ؟
advance sharing رو هم از public هم از home قسمت turn off password protection بزار.نقل قول:
فقط share کردن و permission دادن از سربرگ share کافی نیست , از داخل security هم باید permission بدی. برای دسترسی everyone رو add کن و کیله تیک های allow رو بزن. هم تو تبه share هم تو تب security
برای اعمای اینگونه تغییرات امنیتیه منحصر به قرد شما نیاز به یک سیسم سرور با window server داری که user هارو به صورت domain از داخل server تعریف کنی و دسترسی های مختلف بشون بدینقل قول:
من کارم راه اندازی شبکست.کامل توضیح بده .وضعییت فیزیکی رونقل قول:
7 و 8 اول در قسمت advance sharing setting تیک رو رو turn off password protected sharing بزار هم public هم homeنقل قول:
بعد درایویو که میخوای share کنی properties بعد sharing این رو everyone ادد کن و کلیه تیک های allow رو بزن
بعد به تب security برو edit بعد add دوباره everyone رو add کن و تیکاشو بزن.
بعضی از فولدر ها ممکنه security مختلف داشته باشند به این معنی که با زدن everyone تو security کل درایو اون folder ها دسترسی ندن.بنابرای خود folder رو چک کن.
مانند program files , windows , system32 , dllcache , و یک سری folder های دیگه که اکسرن مال ویندوزن
سلام . خواستم بدونم تفاوت دیتا سنتر با سرور یا ابر کامپیوترها چیه؟
سلام
یه مشکل عجیب دارم
7 تا کامپیوتر کاملا مشابه دارم
5 تا با یه سوییچ 16 پورت بهم وصلند. و 2 تا مستقیم به مودم adsl 4 پورت و سوییچ هم به مودم وصله
اینترنت کانکشن روی یکی از سیستم های مستقیم شیره و بقیه با آی پی دستی به اون وصلند
ولی حس می کنم که سرعت اینترنت در اونا پایین اومده و کمتر از اون دو سیستمه
خواهش می کنم راهنمایی کنید که چکار کنم
در ضمن همه سیستم ها فریزند و نمی دونم که آیا کند شدن به مرور زمان اره یا نه
مممنون می شم
سلام دوستان
میشه یه توضیح راجع به دوره ی CEH بدید من network+ رو گذروندم الان میخوام ببینم این دوره رو برم به دردم میخوره یا نه ؟ دانشجوی نرم افزارم بیشتر به برنامه نویسی علاقه دارم تا شبکه ولی شنیدم این دوره خیلی مفیده و خیلی جاها به درد میخوره
ممنون میشم یه توضیحی بدین :n01:
با سلام
من تخصص چندانی در شبکه ندارم وشغلم هم این نیست اما در اداره ما یه مشکل پیش آمده خواستم بدونم راه حلی داره یا نه؟؟
در شبکه ما یک مودم ای دی اس ال وایر لس دار داریم یک میکروتیک چندین سویچچ و 30-40 کامپیوتر که همگی به شبکه متصل هستند و با نرم افزار وین باکس یوزها و پهنای باندها تعریف شده
حالا مشکی که داریم اینه که وایرلس رو نمی تونیم استفاده کنیم. کسی که اینکار روبرامون کرده گفتند که یوزرو پسورد اکانت اینترنت در میکروتیک وارد کردن و در مودم ای دی اس ال کانکشن بریدج ساختن وفقط در لپ تاپها که می شه کانکشن pppoe ساخت می شه اتصال وایرلس ایجاد کرد یعنی از وایرلس به مودم متصل بشیم و از طریق کانکشن پی پی به نت وصل بشیم و گوشی ها و تب لت های با سیستم عامل اندرویید قادر به اتصال نیستند خواستم بدونم چنین حرفی درسته؟ و آیا امکانش نیست هم از طریق شبکه هم از طریق وایرلس هم زمان اینترنت داشت؟
سلام. یک کامپیوتر دارای پرینتر را دریک شبکه داخلی share کردم. حالا میخواهم کاری کنم که بقیه کامپیوتر ها فقط به پرینتر این کامپیوتر دسترسی داشته باشن. و دسترسی به فایل ها و برنامه های این کامپیوتر برای آنها مقدور نباشد. تیک use share ... در folder option را نیز برداشتم. اما باز از سیستم های دیگه دسترسی به این کامپیوتر وجود دارد. میخوام فقط پرینتر share شده باشد. چکار کنم ؟ ممنون
خب وقتی فقط پرینتر رو Share کنی و سطح دسترسی بدی، فقط همونو میتونن ببینن.نقل قول:
چیز دیگه ای Share نکن.
سلام دوستان یک سوالی داشتم چطور میتونم با gpedit با یوزر ادمین روی یوزرهای دیگهمحدودیت قراربدم؟
سلام
با کابل شبکه pc رو به مودم وایرلس وصل کردم
یه تبلت لنوو k1 آندروید ۳ دارم
pc وایرلس نداره فقط کابل
میخوام بدونم میشه تبلت و pc بااستفاده از مودم باهم اطلاعات رد و بدل کنن و شبکه بشن?
سلام
بنده یه شبکه ورک گروپ دارم و دو پرینتر به سیستمم وصله مشکلم اینه پرینتر (HP1215) را وقتی شیر می کنم کلاینت های دیگه می توانند پرینت بگیرند ولی سیستم من که به این پرینتر وصله نمی توانم پرینت بگیرم البته وقتی ویندوز را عوض می کنم با این پرینتر مشکلی ندارم ولی بعد 2 روز استفاده روز از نو روی از نو خلاصه خیلی منو کلافه کرده .
سلام و خسته نباشید . من تو به موسسه کار میکنم . میخواستم بدونم چه نرم افزاری تحت شبکه موجوده که بشه با اون تمام اعضا متصل به شبکه بتونن درخواستها شون از بخش های مختلف رو توش ثبت کنن و بعد بخش مربوطه از داخل همون نرم افزار به درخواست جواب بده . مثلا : بخش مدیریت از طریق نرم افزار (بدون تماس تلفنی یا حضوری ) از من میخواد که نقص پرونده ارباب رجوع رو چک کنم و من از طریق همون نرم افزار بتونم جوابشو بدم . و حتی خلاصه پروندشو براش از طریق همون نرم افزار و فقط برای قسمت مدیریت share کنم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام دوستان بنده در حال حاضر یک مودم tp-link مدل td-8817 دارم.چند روزی میشه که یک گوشی گرفتم میخواستم بدونم چجوری با وای فای کار کنم مودم هم وایرلس نیست یه راهی بگید:n28::n28::n28::n14::n14::n14:
سلام خسته نباشید دوستان، شرمنده نمیدونستم سوالمو کجا بپرسم، :n16:
از کجا باید بفهمم یکی داره از اینترنت wireless ی که دارم استفاده میکنه؟ :n13:
سلام دوستان . يه سوال داشتم .
وقتي دستور Tracert رو ميزنيم يسري IP نوشته ميشه كه مسير اون ديتا رو نشون ميده . اما يه IP Private اون وسط هست كه نميدونم چيه ؟
كسي ميدونه ؟
1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 8 ms 7 ms 8 ms 188.159.235.11
3 9 ms 8 ms 7 ms 89.165.0.4
4 11 ms 8 ms 10 ms 188.159.235.1
5 11 ms 9 ms 10 ms 89.165.3.195
*** 6 17 ms 15 ms 14 ms 10.10.53.201 ***
7 247 ms 248 ms 242 ms 80.77.0.205
اين آيپي 10.10.53.201 چيه ؟ براي كجاست؟
دوستان بنده دو تا وبندوز یون رو با هم شبکه کردم
یکی توی vmware هست.
حالا چند تا مشکل وجود داره
اول اینکه توی ویندوز اصلی نمیتونم چیزی رو شیر کنم. چرا ؟ این عکس رو ببینید:اما توی سیستم عامل مجازی امکان شیر کردن وجود داره! در واقع مشکل از سیستم عامل اصلی باید باشه نه از نوع شبکه.
دومین مورد هم اینکه توی سیتم عامل اصلی امکان دیدن سیستم عامل مجازی هست اما توی سیستم عامل مجازی نمیشه کامپیوتر خودم رو ببینم.
خیلی ممنون