من شنیدم دانشگاه های بین المللی پولین. مطمئنی پولی نیست؟ مثل دانشگاههای دیگست؟نقل قول:
نه بین المللی امام خمینی قزوین پولی نیست
اگه اینطوره کمی در مورد سطح دانشگاهش هم بنویسین، شاید به درد خیلیا بخوره و نظرشون در مورد بین المللی عوض بشه.
من شنیدم دانشگاه های بین المللی پولین. مطمئنی پولی نیست؟ مثل دانشگاههای دیگست؟نقل قول:
نه بین المللی امام خمینی قزوین پولی نیست
اگه اینطوره کمی در مورد سطح دانشگاهش هم بنویسین، شاید به درد خیلیا بخوره و نظرشون در مورد بین المللی عوض بشه.
سلام ببخشید میشه به منم کمک کنید منطقه 3 زبان دختر رتبه در سهمیه 1228 در زیر گروه یک 605 من کجا قبول میشم روزانه؟بابلسر آموزش امکانش هست؟
با 20000 منطقه 1 میشه کجا مهندسی(فرقی نداره) قبول شد؟ (روزانه یا شبانه)
پیام نور تهران چی میشه قبول شد؟
مرسی از پاسختون.
به این اتخاب رشته گزینه 2 امیدی هست؟
تهران 5 تا دانشگاه داره خب یخورده منطقی میاد.البته باید دید ک دیتا ماله امساله ک از سنجش گرفتن یا ماله 89 هست.ولی خب کامپیوتر سخت افزار چون رشته بهتری هستش تا نرم افزار بهتره جاهای دیگرم چک کنین ک یوقت مشکلی پیش نیاد چون مثلا شریف کامپیوتر سخت افزارش سری پر میشه ولی نرم افزارشو میشه امیدوار بود ک رتبه های 300 تا 400 هم بیارننقل قول:
نقل قول:
شریف چی؟
احتمالش صفره؟
با 11700 منطفه 2 ریاضی کامپیوتر کجا قبول می شم؟(کرج)
دانشگاه کاشان اولین وآخرین رتبهای قبولی رشته هاش رو گذاشته(ای کاش همه دانشگاهه این کاررو بکنن):13:
با رتبه 30000 تجربی منطقه 2 چه رشته هایی رو میتونم قبول شم؟؟؟؟
دوستان از نرم افزار انتخاب رشته گزینه 2 می تونید استفاده کنید.
کد:www.gozine2.ir
یه سوال که ذهنمو مشغول کرده
تو کارنامه چندتا رتبه داده بودن
یکی رتبه ی کشوری بدون اعمال سهمیه بود.یدونه با سهمیه بود و یکی هم زده بود رتبه کل با سهمیه یا یه همچین چیزی.حالا کدومش اعمال میشه؟
من که ازش استفاده کردم به نظرم نتایجش منطقی هست. میشه تا حدودی روش حساب کرد.نقل قول:
این نرم افزار کجای سایته که دانلودش کنیم؟؟؟نقل قول:
احتمال هیچ چیزی صفر نیست. ولی شانس قبولی در شریف به نسبت سایر دانشگاه های تهران طبیعتا کمتره.نقل قول:
یعنی نتیجه ها مون رو هم بعدا میبینن که چی قبول شدیم؟؟ فکر نکنما....نقل قول:
رتبه زیرگروه ها تو سهمیه مهم هست... اگر مثلا برق انتخاب کنید رتبه سهمیه و نمره زیرگروه 1 رو نگاه میکنن !نقل قول:
نقل قول:
نفهمیدم!!!
سلام
کسی میدونه شهید عباسپور برق تا چه رتبه ای میگیره؟
دفترچه نوع دوم چیه بچه ها 2 سایت سنجش زده ؟
مدل چینشش بر اساس رشته هستش فقط همین!
فرقی با قبلی نداره
بچه ها کسی از دانشگاه خواجه نصیر خبر نداره ؟؟؟
دوستان نگفتید با 8356 منطقه 1 شانس قبولی صنایع غذایی تو تهران هست؟
رتبه در سهمیه و رتبه کشوری بدون اعمال سهمیه برای انتخاب رشته ملاکه.
به استناد دفترچه انتخاب رشته :پی
قبلانا اینجا بیشتر به آدم جواب میدادن تا الان
دوستان به نظرتون 56 سهمیه دکترای پیوسته بیوتک قبول میشه ؟
همونجا که میرین برای انتخاب رشته اینترنتی سمت چپ بالا زده دانلود نرم افزارنقل قول:
کد:http://gozine-2.com/files/Entekhabe_Reshte_90.zip
دوستان سلام.من کارنامه ام رو که نگاه کردم توجه به نمره کل کردم.که اون هم 5300 بود. خواستم بپرسم که باید اینو ملاک قرار بدم که انتخاب رشته کنم؟ گیج شدم به خدا؟ رشته ام تجربیه. چه چیزی قبول میشم با این.سراسری و همه رو مجاز شدم
دوستان کسی میدونه دانشگاه رشت رشته ی ادبیات زبان انگلیسی پارسال تا چه رتبه ای گرفته؟هم روزانه و هم شبانه
احتمالش کمه ولی همیشه اونایی که دومرحله ای پذیرش داره 3 برابر ظرفیت معرفی می کنن بعدش به تعداد قبول می کنن بعد از ازمونو مصاحبهنقل قول:
اینی که گفتی یعنی چی؟نقل قول:
من که می زنم ؛ خیلی دوس دارمش.نقل قول:
سلام
تقدم و تاخر در انتخاب رشته آیا تاثیری داره ؟ یعنی اولویت 1 با 50 از لحاظ احتمال قبول شدن ؟
نه به ترتیب علاقه مرتب کنید.هر کدومو قبول شید اونو می رید حالا می خواد اولی باشه یا شماره 100 امی!نقل قول:
نه احتمال قبولی یکسانه ولی تو هر رشته ای که قبول شده بقیه انتخابات بررسی نمیشن و باید تو همون کدی که قبول شدی ثبت نام کنینقل قول:
رتبه 4400 منطقه یک
بهترین رشته هایی ه تو تهران میشه رفت چیه؟
رتبه کشوری اصلا مهم نیستنقل قول:
اون رتبه در سهمیه هست که مهمه مثلا یارو می گه شدم 2000 یعنی تو سهمیه شده 2000 نه کشوری
ببخشید اینو ولی باید اضافه کنم که نه هر رشته ای!نقل قول:
شما اگه نیمه متمرکز بین المللی انتخاب کنید .اگه نمره قبولیشو بیارید دوتا شو قبول می شید
اینم در نظر داشته باشید قوانین بین المللی مثل روزانه هستش یعنی با قبولی در اون یکی از دو نوبت استفاده از دانشگاه سراسری رو از دست می دید.(اینو تو بخش اول پیوست ها و دفترچه انتخاب رشته 1 هم نوشته)
آره...نقل قول:
به غیر از نیمه متمرکز ها
ولی عمدتا بروبرچ اینجا منظورشون متمرکزهاست!
راستی پارسال باید رشته های نیمه متمرکز رو تو 10 تا اولویت اول میزدیم امسال هم همینطوره؟
(محض یادآوری بود! )
دوست من این رو هم در نظر بگیر:نقل قول:
مثلا شما شدی 900 یک رشته تا 1000 میگیره 1 رشته تا 2000 یعنی 2 تاشو قبولی و هر 2 رو هم دوست داری ولی قطعا اونی که تا 1000 میگیره دانشگاه بهتریه یا رشته بهتریه. شما اگه تو انتخابات اول رشته ای رو بزنی که تا 2000 میگرفته و بعد اون یکی بهتره رو بزنی خوب تو همون اولی قبول می شی و دومیه رو از دست می دی (انتخابت می سوزه)ولی اگه اول اون بهتره رو بزنی خوب اینو قبول می شی و می ری همین بهتره. ولی اگه قبول هم نشدی انتخاب بعدیت که رشته 2000 بود رو حتما قبول می شی ولی در حالت اول اگه رشته 2000 رو قبول نشدی رشته 1000 رو هم قبول نمی شی
امیدوارم فهمیده باشی چی می گم :18:
بچه ها مکانیک اطراف شهر خودمون بمونم(حتما قبول میشم)،یا مهندسی کشتی سازی امیرکبیر؟؟:19:
اره ولی گفتم یهو اگه کسی اینم خواست بدونه از دستش نده دومی رو.اره رشته های با شرایط خاص (بورسیه ارتش . بورسیه فلان و ...)تو دفترچه نوشته باید تا انتخاب دهم نوشتتشون (ولی دهم نمیشه)نقل قول: