مطمئنید منطقیه نیست ؟ کسی منطقه 4 داره بگه چطوریه پینگ و ایناش ؟ یه جا شنیدم مخابرات منطقه ای هست مثلا یه منطقه خوبه اون یکی منطقه بده.
ولی در کل 1 به 10 چرته، زنگ زدم به عصر تلکام پرسیدم خودشون گفتند 1به10 بخری پولتو ریختی دور ..
Printable View
مطمئنید منطقیه نیست ؟ کسی منطقه 4 داره بگه چطوریه پینگ و ایناش ؟ یه جا شنیدم مخابرات منطقه ای هست مثلا یه منطقه خوبه اون یکی منطقه بده.
ولی در کل 1 به 10 چرته، زنگ زدم به عصر تلکام پرسیدم خودشون گفتند 1به10 بخری پولتو ریختی دور ..
وضع منم همینه !نقل قول:
منطقه 8
من که نه می تونم بازی کنم cod mw2 با این پینگ و نه می تونم تو گوگل عکس سرچ کنم...کفر آدم رو در میاره...
1 ماه یک بار گوگل عکسهارو باز میکنه...همیشه اینطوریه یعنی بخاطر هیتلرینگ نیست هر کلمه ای که تو گوگل عکس سرچ کنم فقط مربعهای سفید خالی از عکس رو میاره
عکس از سرچ کلمه cpu core i7 2600 k :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اگر از این خونه برم ( تلفن به نام صاحبخونست) اولین کاری می کنم تا 20 کیلومتری منطقه مخابراتیمون هم راه نمی رم...تا آخر عمرم از پارس آنلاین یا شاتل فقط سرویس م یگیرم.... دیگه حسابی کفرم د راومده...مخابرات فقط 256 به بالا خوبه ....128 اصلا قرار داد نبندی سنگینتره...
پینگ درست شد ولی....
با وی.... هم پینگ بهتر میشه هم پکت لاست کمتر میشه!!
سرعت دانلود هم درست شده. ولی همچنان بازی نمیشه کرد. صفحه ها هم به سختی و رفرش زیاد باز میشه.
پینگ واسه من با 4.2.2.4 160 هست....تقریبا درست شده...ولی هنوز کمکی تایم اوت داره....سرعت دانلود هم با یه سرور فقط تقریبا full میگیرم....ولی هنوز کمکی تایم اوت داره:((
پ.ن:این 1به 10 که میگین و تو سایت نوشته چرته.....خودشون هم میگن...فک کنم فقط میخوان دهن pap هارو ببندن......والا وقتایی که اختلال نداره...من تاحالا حتی یه زره کندی سرعت نداشتم:
پ.ن2:دوباره ر...ی...د .....پینگها 300 400....ساعت 12:03..:||
دوستان کسی 128 یا 256 یا 512 نا محدود با اشتراک 1 به 10 داره؟ سرعتش چقدره ؟
نقل قول:
مشکل شما همه جاست هم منی که 512 دارم هم دوستم که 2 مگا بایت داره
متاسفانه یا اینها زیادی فروختند به مردم که پهنای باند کم امده یا قانون 1 به 10 رو اجرا کردند
فقط صبح کار میکنه همین
امروز هم روز مهلت اخرشون هست که به من قول درست شدن را داده بودند اگر نکردند چون میدونم صدا هم ضبط میشه زنگ میزنم هر چی از دهنم در بیاد پیاده میکنم براشون
1 هفته است کامپیوترم خوابیده
میرم isp دوباره
سلامنقل قول:
من داتک 2 مگ داشتم الان 512 نامحدود هیچ تفاوتی از نظر براوز احساس نمیکنم. پینگ خیلی بهتر شد. سرعت دانلود هم واقعی هست (64KB) تا بحال هم قطعی و دیسکانکتی نداشتم.
البته همه اینها برای قبل از مشکلات این چند روز اخیر هست. فکر کنم (گوش شیطون کر) این مشکلات هم امروز فردا برطرف بشن.
ادیت: اون چند روز اول 128 داشتم...یک کلام: اصلا طرفش نرید فقط اعصاب خوردیه!
256 چند روزه گرفتم سرعت دانلودش خوبه 25 27 تا 40 میره با idm و افت هم نداره... اما سرعت باز کردن سایت ها تو براوزر خیلی کنده و شدیدا رو اعصابه فقط صبح ها خوبه..واس دوستان اینطوری هست ؟
سرعت دانلود منم خوب شده از دیروز ولی صفحه باز کردن همچنان خراب ! که فکر میکنم مال پنگ و تایم اوته!
دوستان اینجا کسی از آپلودباز دانلود میکنه؟
سرعتش چطوره با اینترنت مخابرات؟
برا من خیلی اذیت میکنه
حکایت همچنان باقیست
سرعت دانلود از 0 تا 6 متغیر کی راحت میشیم از این وضعیت؟
الان زنگ زدم پشتیبانی میگه temp ویندوزتو خالی کن فایروالتم خاموش کن
یعنی 2 زار برا شعور مخاطب اینا ارزش قائل نیستن
دلم برا تازه کارایی که با اینا سرو کله میزنن میسوزه
هیچ وقتنقل قول:
مخابرات تموم شد داستانش
به خاطر packet lost ـه. هر وقت Request timed out نداد، دیگه راحت میشه بازی کرد و صفحه ها هم راحت باز میشن.نقل قول:
ماله منم همینجوریه.
سلام دوستان
کسی از مخابرات شهید رجائی یا شهید نظری گرفته؟ می خوام ببینم وضع این منطقه ها چه طوره؟
من نمیدونم اینا چیکار دارن می کنند. کشتی دارن میگیرن؟ تو کدوم کشوری مردم یکی از دغدغه هاشون سرعت "اینترنت" ئه؟ رو پیشونی ما نوشته "عبدالله" که میگید داریم کابل برگردون یا ارتقای سیستم میدیم؟ مگه اینکارا چقدر زمان می بره؟ هر چقدرم زمان ببره شما باید تلاشتون شبانه روزی باشه تا طیف عظیمی از کاربران فحش نثارتون نکنند. این افرادی هم که تلفنها رو جواب میدند اینقدر بیسواد هستند که اصلا آدم عارش میشه به اینا زنگ بزنه.
دوستان سرعت نامحدود مخابرات با این نامحدودهای CRAیا TRA که بقیه میدن برابره؟یعنی همون سرعت اسمی؟
دوستان سرعت نامحدود مخابرات با این نامحدودهای CRAیا TRA که بقیه میدن برابره؟یعنی همون سرعت اسمی؟
به خدا شماها که زنگ میزنید پشتیبانی خیلی مردید!
من به پشتیبانی شرکتهای خصوصی هم زنگ نمیزدم چه برسه به مخابرات
به خدا شماها که زنگ میزنید پشتیبانی خیلی مردید!
من به پشتیبانی شرکتهای خصوصی هم زنگ نمیزدم چه برسه به مخابرات
خدایی نمیدونم بخندم یا گریه کنم ! :9:
انگار یکی هی پاشو میزاره رو سیم برمیداره
این خط باید ممتد باشه
نرم افزار DU Meter رو دانلود کن. نمودار اینترنتت رو می کشه. لحظهاینقل قول:
دانلود من همیشه رو 31 kb/s ـست.
اینم که ملاحظه میکنی نمودار اینترنته دیگه
اوقاتی که درسته خط ممتد میشه
عجیبه از ساعت 11-12 ری.. میشه توش تا ساعت 1-2 شب
به پروفسورهای 2828 زنک میزنی به خررررررررر گفتن زکی.
کسی میدونه چطوری میشه از پینگ تایم کم کرد یه جا زده بود با این ip 79.175.160.217 میشه کم کردش که من تست پینگ ازش گرفتم پینگش خوب بود ولی توضیح نداده بودن که چطوری باید ازش استفاده کردش .......
DU Meter دقیق نمودار می کشه.نقل قول:
البته سایتی که ازش دانلود میکنی خیلی مهمه.
من خودم با مخابرات خیلی مشکل دارم. ولی سرعت دانلودش همیشه 31 ـه. شب و روز ...
packet lost زیاد داره
نقل قول:
ملاک دانلود شما چیست؟ لطفا بدون استفاده از IDM باشد
شما دانلود مستقیمی را با مرورگرهای فایر فاکس یا اینترنت اکسپلور بفرمایید و از پنجره سرعت دانلودتان عکس بگیرید
یکی از دلایل عقب ماندگی سرعت اینترنت و عدم توسعه ان در ایران همین IDM میباشد که میتواند پروتکل شما را مانند P2P تبدیل کند (4 5 10 ....کانکشن )
خیلی از شرکتهای موجود حال با استفاده از بی اگاهی و نادانی مردم (توهین نباشد ولی حقیقت هست) و این روش پهنای بند خود را کاهش یا اصطلاح کم فروشی میکنند تا بیشتر پول و سود به جیب بزنند
به خدا اگر هر ایرانی از برنامه IDM استفاده نکند و همه با هم اعتراض اینترنتی داشته باشند تا حالا در حد اروپا بودیم و محدودیتهای متفرقه را برداشته بودند
برای درک مفهم برایتان همین الان 2 تا اسکرین که هر دو از سرور اپل و یک فایل هست برایتان گرفتم تا روشنتر شود:
خود پروتکل HTTP
با استفاده از IDM
هر دو عکس بالا در فاصله 4 ثانیه پس از دیگری گرفته شده است خوب شما سرعت من را خوب میبینید یا بد؟
بله سرعت کاملا افتضاخ هست و فقط 11 کیلو بایت اول نشانه پهنای باند واقعی من هست و مشکل ما سر این هست که اینترنت مخابرات خراب و اعصاب خورد کن شده هست هر روز زنگ میزنم می گویند ما هم دقیق نمیدونیم هنوز دارند سرور ها را اپدیت میکنند و منتظر باشید و.....
مشکل سرعت فوق تو تمامی پروتکلها اثر گذشته از صفحه باز کردن تا وصل شدن به کامپیوتر دوستی در فلان کشور
باز من صبر کردم تا اخر هفته ولی تصمیمم رفتن از مخابرات هست که پهنای باند کم اورده ان هم بخاطر زیاده روی در فروش بود هر کی رفته گرفته باز ISP یادمه که وقتی پورتاش پر میشد میگفت جا نداریم چون میدونست اگه فقط یک کاربر بگیره سرعت کلی همه به هم میخوره نه یک نفر
ولی مخابرات هنوز داره داره میفروشه .......
اگه بگم بحث خیلی تخصصی میشه و من هم به اندازه کافی سر این داغون هستم وقت و حرص و پولی که میدیم داریم دیال اپ میگیریم ......
همین دیگه من با گزینه networking از task manager چک میکنم دقیقا تایم اوت ها و قطعی و وصلی هارو نشون میده
قشنگ انگار این چند روزه یکی با کابل اینترنت داره طناب بازی میکنه
راستی امروز ساعت 8 صبح یه مدت زمان محدودی به حالت عادی برگشت قشنگ سایت باز میکرد پینگ گرقتم از یاهو 130 !!!
قشنگ 130 تا 140 استیبیل بود -t گزاشته بودم فقط نگاش میکردم :18:
همین الان که باز چک کردم 430 تا 560 متغیر 4 تا یه بارم دو تا تایم اوت
به این مدل اینترنت تو روانشناسی میگن شکنجه روحی روانیه عمومی :42:
سلام اقا ما هم از همین اینترنت داغون مخابرات داریم الان ده روزه واقعا اعصاب خورد کن شده .حالا یه مشکل دیگه که من دارم اینه که من از سایتهای دانلود داخلی مثل وطن دانلو و میهن دانلود میتونم باسرعتی که انتظار میره دانلود کنم ولی از سایتی مثل رپید شیر اصلا نمیتونم دانلود کنم به نظرتون علت چیه؟؟یعنی تنظیمات مودم رو باید عوض کنم؟بهشون زنگم زدم کارشناسشون میگه تو کل تهران سرعت افت پیدا کرده راستی منطقمم پاسدارنه کسی از این منطقه هست این مشکل و داشته باشه؟این منطقه بدون هیچ مدرکی تا 512 هم میده ولی اگر کیفیتش همین باشه به درد خودشون میخوره من سرعتم تا دور وز پیش 128 بود که فقط قبض تلفن رو که تازه به اسم خودمم نیست بردم و سرعتشو کرد 256
نقل قول:
من هم بچه محلت هستم بله کل تهران و ایران همینه ولی isp ها اوکی هستند
با یک Connection سرعت خیلی کمه:
اما با 8 تا ماکزیمم میشه:
در اینکه سرعت دانلود بده شکی نیست اما وقتی با IDM میشه با آخرین سرعت دانلود کرد، چرا برم با IE دانلود کنم؟!
من با cmd از گوگل پینگ میگیرم، حداقل 20% packet lost داره.
(راستی ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -t رو بزنین... پینگ 35 ، 0% lost !!!:31:)
اگه یادتون باشه، یه دفعه همه چی خراب شد. یعنی به خاطر مصرف کننده ها نیست.:13:
کلاً مخابرات داغون شده. چیکار میتونیم بکنیم؟:41:
2 ماهه نتونستم آنلاین بازی کنم :9:
خسته شدم
بچه ها من یه سرویس 128 از مخابرات گرفتم . مودم هم tp-link 8817 هم گرفتم . همه چیز رو وصل کردم . و کانفیگ هم تو 192.168.1.1 ست کردم . و اینترنت وصله ولی هیچ سایت رو نمیاره . مشکل از کجاست؟
خبر خبر:
گویا تابستون پریده از حالا میگم
دانلود و بازی انلاین تعطیل
دادا کلا اینترنت و سرویس دهیش در ایران مرتبط با مسائل سیاسی هست و اونجور که سیاست این کشور می طلبه پیش میره.....اونطوری که ما میخوایم هیچ وقت نمیشه مطمن باش..نقل قول:
به خدا اگر هر ایرانی از برنامه IDM استفاده نکند و همه با هم اعتراض اینترنتی داشته باشند تا حالا در حد اروپا بودیم و محدودیتهای متفرقه را برداشته بودند
آقا سلام به همگی من تا 2 هفته پیش پینگم از 130 بالا تر نمیرفت time out هم نمیداد
الان شده 280 یا 380 یا حتی به 450 هم میرسته TIME OUT هم خیلی میده برای شما این طوری نشده ؟
همین دو صفحه اخیر رو بخونید میبینید که درد همه است....نقل قول:
:37: اخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا من خودم هیچ زنگی نزدم وایسادم تا درست شه
چرا درست نمیشه قدیم که خوب بود الان مگه چی شده ؟
تو سایت مخابرات جایی نداره یوزر و پسورد رو بزنی اطلاعاتتو بگه یا ریز کارکردتو (بخوای ببینی چه ساعت های چقدر دانلود کردی) و ..... ؟