دوستان من dlc رو همونجایی که باید کپی میکردم کپی کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد چرا؟
Printable View
دوستان من dlc رو همونجایی که باید کپی میکردم کپی کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد چرا؟
سلام داداشنقل قول:
من خودم طرفدار پر و پا قرص pes هستم ولی وقتی فیفا 12 را بازی کردم خوشم اومد
و امروز فردا میخوام برم بخرمش
این دیگه بستگی به طرف مقابل داره که از چه بازی ای خوشش میاد
من اصلا و ابدا از فیفا 11 و فیفا 10 خوشم نیومد
سلام
دوستان من pes را روی لب تاب نصب کردم گرافیکش رو Unable میده یعنی گرافیکم رو شناسایی نمیکنه در صورتی که آخرین دریو کارت گرافیکم نصبه . دایرکت X هم نصب کردم در صورتیه که با pes روی Pc مشکلی ندارم لطفا راهنماییم کنید
ممنون
دوست عزیز باید از تو کنترل پنل بری برای گرافیک تعریف کنی که بازی با اون اجرا بشه
سلامنقل قول:
دوست من میشه جامع تر توضیح بدی؟
ممنون
pes خیلی بچه گونه است من خودم 12 سال pes بازی میکردم ولی از موقعی که فیفا11 اومد گفتم امتحانش کنم ببینم چجوری دیدم خیلی از pes بهتره به شما هم پیشنهاد میکنم امتهانش کنید وصبر داشته باشید
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
فیفا 12 دو نوع سیستم بازی داره tactical و legacy که تازه کارها بهتره با لگاسی بازی کنند و حرفه ای ها هم با تاکتیکال این تنظیم رو توی منوی که تنظیمات بازی مثل شوت و پاس سانت هست میتونی تغییر بدینقل قول:
تو همین تاپیک دوستان کامل توضیح داده بودننقل قول:
گرافیکتون NVIDIA هستش دیگه؟
control panel>nvidia control panel>manage 3d setting>program setting>add
ادرس بازی رو بهش بده و تنظیماتی که تو کادر وجود داره رو ببر روی بالاترین پارامتری که اونجاست تا بهترین نمایش رو داشته باشی
نمی دونم من امتحان نکردم :13: حالا اون رو هم کپی کن همونجا ضرر نداره که :31:نقل قول:
ُسلام گرافیک nvidia geforce Gt520m هست این گزینه Add نبود!نقل قول:
گرافیگ سیستم pc:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم اطلاعات گرفیک لب تاب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قسمتی که خط کشیدم نگاه کنید چرا برای Pc حدش درسته ولی برای لب تاب روی 64 هست؟ مشکل از کجا میتونه باشه؟
دوست عزیز شما مدل لپ تاپت رو بگو مگه دوتا گرافیک نداره؟
درضمن اینی که شما گزاشتی مربوط به NVIDIA controlpanel نمیشه
ایکن خود انویدیا روی اون گزینه است و دقیقا همینی که نوشتم روش نوشته
تو این عکس مشخص کردم ایکونش برات
دوستانی که میگن فیفا گیم پلی بهتری داره قبول ولی به نظر من کسی که گرافیک pes رو دیده (چهره بازیکن و....)اصلا با فیفا قابل مقایسه نیست مثلا خودم بار اول که فیفا نصبیدم özilرو دیدم نشناختم.....در کل هر بازی ضعف ها وخوبی های خاص خودشو داره.......
سلام آقا این آیکون رو ندارم!!! یعنی چیزی کم نصب شده؟نقل قول:
به نظر من pes12 از pes9 و 10 و 11 خیلی بدتره .
این چند ماهه که بازی می کنم اصلاً نمیشه راحت بازی کنی . بازیکنای حریف به شکل خیلی مسخره ای دریبل می کنند و می زنن توی گل و ما باید واسه مساوی تلاش کنیم . سطح سوپر استار
میشه عزیز خوبم میشه ...نقل قول:
من اون اوایل که روی سوپراستار بازی میکردم واقعآ گریم میگرفت بس که گل میخوردم فرت و فرت
رفتم روی تاپ پلیر خودمو قوی کردم الان هم روی سوپراستار دارم بازی میکنم ... نه گل مفت میخورم نه دریبل
این فصل توی لالیگا که با رئال بازی کردم توی لیگ 25 تا گل بیشتر نخوردم تو 38 بازی
البته تیمی که باهاش بازی میکنی هم مهمه ...شما با کدوم تیم بازی میکنی؟
بیشتر آرسنال :31: توی 11 هم بیشتر با آرسنال بازی می کردم . با آرسنال راحت قهرمان می شدم و بیشترین گل ها رو می زدم . کلاً آرسنال رو بر میدارم چون می خوام بازی رو یاد بگیرم نه اینکه با دریبل و شوت گل بزنم :31:نقل قول:
توی 12 هم بشتر آرسنال رو بر می دارم رئال و بارسا رو هم بر می دارم ولی کلاً خیلی ایراد داره اصلاً نمیشه با هیچ تیمی خوب بازی کرد . چه تیم قوی باشه چه ضعیف .
با آرسنال هم یه فصل بازی کردم خیلی تیم خوبیه میشه خیلی قشنگ باهاش بازی کرد ... البته با آرسنال تو یه فصلی که باهاش بازی کردم 40 تا گل خوردم ولی بازم کمترین گل خورده رو داشتم نسبت به بقیه تیمها ...هم امتیاز با چلسی هم قهرمان شدم ...نقل قول:
در کل با تمرین بازی آدم قوی میشه ... انتخاب ترکیب خوب هم مهمه ... ولی دفاع خوب از حمله خیلی مهمتره حتمآ روش کار کن
گرافیک شما nvidea هستش؟نقل قول:
بله................نقل قول:
سلام خسته نباشید.
یه مشکل دارم تو مستر لیگ.
چرا هر تیمی رو از هر کشوری انتخاب میکنم بازیکناش همه یه گروه هستن و بازیکنای اصلی تیم نیستن!!!
مرسی.
سلامنقل قول:
براي اينكه بخواي با تيماي اصلي تو مستربازيكني بايد بري تو قسمت اكسترا كنتنت و انلاكش كني
شرمنده کدوم قسمت باید آنلاک بشه؟و اینکه امتیاز باید داشته باشی تا آنلاک بشه؟
در ضمن من پچ 3 رو ریختم الان تو قسمت save بازی لود نمیشه و پیغام data میده!
مرسی.
اختيار داري شما برو به ادرس زير يه فايلي هست دانلود كن همه قسمتهاي اكسترا كنتنت رو باز ميكنه خودش بعد ديگه برو با خيال راحت با تيماي اصلي بازي كننقل قول:
در مورد سوال دومت هم نميدونم چرا ولي نكنه فايلات پاك شده تو ماي داكيومنت!!!
مرسی.نقل قول:
کدوم آدرس؟!؟!؟!
سوال دومم هم واسه لود save این پیغام رو میده:
unable to load because data is from diffrent version
download new contents to update
من پچ 3 رو هم زدم و dlc رو هم از همین جا گرفتم و copy replace کردم.
تو شروع بازی هم اینو دارم :
data pack 2 version 1.03
مرسی.
نقل قول:
شرمنده ادرس رو يادم رفت بذارم:31:
در مورد سوال دومت هم نميدونم ببخشيد
خیلی دفاع کردن بازی چرته.اونایی که بلدن بیان بگن چطوری دفاع میکنن.
سلامنقل قول:
برا دفاع كردن نبايد بري سرعت بگيري تو پاي حريفت چون سريع يه دريبلت ميزنه و رد ميكنه بايد بازيكن رو تعقيب كني مثلا وقتي مياد سمت تو تو دنبالش كني اگه روبروته عقب عقب بياي و بيخودي سرعت رو نگيري بري تو پاش چون راحت يه دريبلت ميزنه و خلاص بايد خودت شرايط رو بسنجي و بازيكن رو دنبال كني تا حس كردي وقته مناسبيه بري تو پاش و توپ رو ازش بگيري
البته اين نظر منه
سلام دوستان
من گیم پد ویرا -426 گرفتم . ولی مثل گیم پدهای قبلیم دکمه های شک یا همون استیک ها توی بازی کار خودشو انجام نمیده و مثل دکمه های جهت یا دکمه های شوت و پاس و .... کار میکنه
برای استفاده از دریبل هاش نیاز هست که این استیک ها فعال بشه .
کسی راهی داره که بتونم استیک هارو فعال کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [COLOR="Silver"]
من با کامپیوتر بازی میکنم آقا دهن منه سرویس کرد.رو حالت top player من خودم پس بازم ولی نمیدونم اینو نمیتونم بازی کنم.رو پاش نمیرم پاس کاری میکنن یه عمقی میده زرت تو دروازه.رو پاش میرم مگه میشه ازش توپ بگیری.روبینیو کل زمینو دریبل میزنه.هر حملش باید یا گل شه یا تیرک میزنه.برعکس خودش اینقدر قشنگ دفاع میکنه من یه شوتم نتونستم بزنم.نقل قول:
این جزو مشکلات بازیه :31: منم همین مشکلو دارم . روی تاپ پلیر اینجوریه . خیلی ضعیف کار میکنن . مخصوصا دروازبان و دفاع .نقل قول:
شوت ها هم از هر 10 تا 9 تاش تیرکه یکیشم بیرون .
داوری هم که افتضاح :41:
کسی نیست جواب بده ؟
سلامنقل قول:
ميگم شما دكمه شوك رو روشن كن ببين درست ميشه يا نه
سلام عزیزنقل قول:
منظورت اینه که وقتی شوک را تکون میدی پاس میده ؟؟
شوک سمت راست . پاس و شوت سانتر و تو عمق هستنقل قول:
سمت چپ جهت حرکت
---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:52 AM ----------
روشن کزدم تاثیری ندیدم.نقل قول:
یه برنامه هست که گیم پد ها رو تبدیل میکنه به دسته ی ایکس باکس
ولی نتونستم باهاش کار کنم. نفهمیدم چی به چیه . فقط تونستم دکمه های جهت و پاس و شوت و L1 L2 , R1 R2 رو تنظیم کنم
خب اگه روشن كني بايد جواب بده نميدونم چشه ميگم برو تو ستينگ خود بازي ببين ميتوني كاريش بكني يا نهنقل قول:
ستینگ بیرون بازی را چک کن ببین چطوریهنقل قول:
اگه میتونی یه عکس از ستینگ بیرون بازی بذار
اینم عکس از ستینگ
این که درسته ولی نمیدونم مشکل کجاستنقل قول:
شرمنده :11:
شما با این نرم افزار کا کردید ؟نقل قول:
تبدیل گیم پد به دسته ی ایکس باکس
نه دسته های من نیازی به این کارا نداشتنقل قول:
یکی از دوستانم همین مشکلو داشت یعنی با شوک سمت راست نمیتونست دریبل بزنه و هرچی میزد یا پاس میداد یا سانتر میکرد
نمیدونم چطوری درستش کرد
هر چی فکر میکنم یادم نمیاد
بازم شرمنده :11: