در حال حاضر فکر نمیکنم آسیا آنچنان دروازبانان مطرح وبرزگ داشته باشه که آقا مهدی جز بهترین ها باشه . . . رحمتی یه دروازبان در حد متوسط که بعضی ها خیلی بزرگش کردن
Printable View
در حال حاضر فکر نمیکنم آسیا آنچنان دروازبانان مطرح وبرزگ داشته باشه که آقا مهدی جز بهترین ها باشه . . . رحمتی یه دروازبان در حد متوسط که بعضی ها خیلی بزرگش کردن
به فرض اینکه رحمتی گلر بدیه . حالا به جاش کی رو میخای تو دروازه باشه. (سیروس سنگچولی. فرشید کریمی یا حسن هوری که به هیچ توپی نه نمیگه. تنها فرقش با تماشاچیا اینکه وسط دروازه میشنه بعد گلا رو نگاه میکنه .نقل قول:
پس نه بهحاجی فتح بگیم جی جی بوفون رو جذب کنه :دی کاسیاس هم خوبه ها :دی
فعلا دو بر صفر جلوییم
جالبه همه تقریبا 99 درصد شانس قهرمانی رو به سپاهان میدن
ولی چه جالب میشه که در کمال ناباوری مثلا استقلال بیاد قهرمان بشه!
اینجور قهرمانی خیلی می چسبه :دی
امسال تیم خیلی خوبی داشتیم ولی متاسفانه یه سری از مقاطع فصل امتیازهای بدی رو از دست دادیم که به خاطر همین الان قهرمان شدن دست خودمون نیست...
هفته سیوچهارم و پایانی لیگ برتر فوتبال
تساوی سپاهان و برتری استقلال و تراکتورسازی در نیمه اول/فعلا سپاهان قهرمان است
خبرگزاری فارس: در نیمه اول چهار دیدار همزمان استقلال و تراکتورسازی حریفانشان را شکست دادند و صبا و سپاهان متوقف شدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاری فارس، قهرمان لیگ برتر در پایان بازیهای امشب مشخص میشود و به دلیل حساسیت در بالای جدول برای تعیین قهرمان و تیم چهارم برای کسب سهمیه آسیایی 4 دیدار به طور همزمان از ساعت 19:20 در شهرهای تهران، اصفهان، تبریز و شیراز آغاز شده است.
نتایج نیمه اول این 4 بازی به شرح زیر است؛
سپاهان صفر- مس سرچشمه صفر
تراکتورسازی تبریز 2- ملوان انزلی صفر
گلها: لوپز (3)، محمد ابراهیمی(7)
فجرسپاسی صفر – صبای قم صفر
استقلال 2- نفت تهران صفر
گلها: آرش برهانی(2)، یرکوویچ(17)
در حال حاضر سپاهان 66 امتیازی در صدر است، تراکتورسازی و استقلال 63 امتیاز دارند که تراکتور به لطف دو گل زده بیشتر در رده دوم و استقلال سوم است. در صورتی که نتایج نیمه اول حفظ شود سپاهان قهرمان، تراکتورسازی نایب قهرمان و استقلال سوم خواهند شد.
نفت تهران حریف استقلال و صبای قم در دیدار با فجرسپاسی برای چهارمی و کسب سهمیه رقابت دارند.
سپاهان در دو دوره گذشته قهرمان شده و اگر امروز هم این عنوان را کسب کند سومین قهرمانی متوالی خود را در لیگ برتر کسب میکند. البته سپاهانیها در دومین دوره لیگ برتر هم قهرمان شده بودند. این تیم در مجموع یازده دوره 4 بار عنوان قهرمانی را کسب کرده و پرافتخارترین تیم لیگ برتر است.
سه تیم شاهین بوشهر، شهرداری تبریز و مس سرچشمه نیز به لیگ دسته یک سقوط کردهاند.
نتایج پایانی :
استقلال 3 - نفت تهران 0
تراکتور 2 - ملوان 0
سپاهان 0 - مس سرچشمه 0
سپاهان با مساوی بدون گل قهرمان شد .
استقلال با یک گل کمتر نتونست دوم بشه و مکان دوم رو به تراکتور داد .
در بازی آخر 3 بر صفر برنده شدیم ، اما برد تلخی بود ، همش آه و افسوس از امتیازهایی که خیلی مفت از دست دادیم :41:
خوب دیگه باید برای فصل بعد آماده بشیم.لیگ که به فدراسیون رسید.
جام باشگاها هم که امید زیادی بهش نداریم.
امیدوارم فصل جدید رو با یه تیم خوب و حرفه ای آغاز کنیم.
خیلی راحت قهرمانی رو از دست دادیم. امروز فقط حرص خوردم. 4 امتیاز به تیمهایی دادیم که رفتن دسته یک!
مظلومی هم امیدوارم که بره و قراردادش رو تمدید نکنن. نه اینکه ازش ناراضی باشم، دستش هم درد نکنه، جام گرفت، دربی ها رو برد، 2 سال پیش تیمو تو اون شرایط تحویل گرفت و نائب قهرمان شدیم، امسال هم با تفاضل گل سوم شدیم.
پ . ن :
صبا رو ما آسیایی کردیم :دي (با دبل کردن نفت تهران و قهرمانی جام حذفی) اونوقت به فجر نباخت که یه اتفاق خوب تو جدول بیافته ( به جدول رجوع شود!)
این پرسپولیس اگه 4 تا از تراکتور نمی خورد الان دوم بودیم :دي
ضمن تبریک سومی به تیم استقلال (شانس آوردیم حداقل سوم شدیم) :دی
امیدوارم ساک آقای مظلومی رو بذارن پشت در باشگاه استقلال
سپاهان 9 امتیاز هم از ما کمتر داشت! واقعا متاسفم
بازم یه برد تلخ دیگه
واقعا آدم توی کار این فوتبال شک میکنه
دیروز چقدر قشنگ بازی کردم روحیه توی چهره ی بازیکنا نقش میزد همه با انگیزه همه متحد برای برد با اینکه امیدی نبود زیاد اما امیدوارانه بازی کردن و خیلیم خوب بازی کردیم تیم نفت رو 3 بر 0 شکست دادیم
اما سوال من اینجاس چرا این روحیه قهرمانی و امید توی بازیه شهرداری تبریز نبود؟اون موقع که شانس قهرمانیه ما 60 درصد بود نه 5 درصد ! اون موقع چرا اینقدر با روحیه بازی نکردن . بعضی وقتا تیم خوب بازی میکنه مثل بازی با الجزیره وقتی میباره حرص نمیخوره اما بازی با شهرداری 2 تا موقعیتم نداشتیم
این یعنی چی؟آقای پرویز مظلومی چرا هنوز که هنوزه روی تعویض ها دست و پاش میلرزه؟
چرا وقتی میبینه تیمش تا دقیقه 60 مقابل شهرداری 1 موقعیت جدی هم نداره با 4 مهاجم بازی رو اداره نمیکنه ؟
آره درست شنیدی 4 مهاجم ! وقتی تیم اینقدر وضعیتش بحرانیه و بازی براش مثل مرگ و زندگیه چرا تا آخر بازی ما با 2 تا مهاجم بازی میکنیم؟
چرا توی بازی با نفت آبادان ما با تک مهاجم باید بازی کنیم؟بازیهای آخر فصل که همه با آخرین قدرت ظاهر میشن چرا ما از یک چهارم قدرتمون استفاده کردیم؟
چرا توی بازی با نفت تهران تیموریان تعویض میشه؟ اون گزارشگر احمق هم میگه به خاطر اینکه 2 کارته نشه !آخه دیگه آب از سر استقلال گذاشته 2 کارته نشه چیه؟فوقش اخراج میشه عوضش توی زمین بودنش بهتره تا اینکه میکشیش بیرون جاش یه بازیکنیو میاری که ....مگه بازی تدارکاتی و دوستانس از این تعویضا میکنه آقا لیگ تموم دیگه نیمکت و 2 کارته شدن و خسته شدن و این چرت و پرتا چیه؟
یعنی اگه سپاهان دیشب میباخت چقدر حسرت میخوردیم ما؟یعنی من دعا دعا میکردم نبازه
درسته نیم فصل دوم دست مظلومی خالی بود و تقریبا خوب نتیجه گرفت با اون وضع اما این 3 4 تا بازی آخر با این تعویضاشو ترکیب چیدناش واقعا قهرمانیو داد رفت
تا کی میخواد بترسه که 3 مهاجمه بازی کنه از اول؟
به خدا قلعه نوعی هر چیش بده اینش خوبه . یادمه یه سال بازی مساوی بود وسطای لیگم بود مساوی بودا اتفاق خاصیم نمیفتاد دقیقه 60 تیمو 4 مهاجمه کرد
اما ایشون فوقش خیلی حال بده دقیقه 85 تیمو سه مهاجمه میکنه اونم چه جوری؟ از دفاع نمیکشه بیرون از پاسورامون میکشه بیرون اون وقت اون 3 تا مثل مجسمه باید وایسن ببینن رحمتی براشون پاس بندازه !
واقعا تعویض های مظلومی ضعیفه واقعا ضعیفه
نمیدونم دیگه چی بگم قلعه نوعی هم که با همون تراکتور میمونه پس استقلال نمیاد
مربیه خارجی هم به درد نمیخوره بقیه مربیا ایرانم که هیچی بارشون نیست
همین مظلومی بمونه بهتره اما خدا کنه از ترسو بودن در بیاد و بفهمه آخرای فصل چیزی واسه از دست دادن نداره تیم !
لیگ تموم شد و راحت شدیم!
لیگ امسال متاسفانه خیلی قوی نبود و بر اساس آمار کم گل ترین لیگ در ادوار لیگ برتر بوده.
البته قطعا سالی که سایپا قهرمان شد ضعیف ترین لیگ رو از نظر کیفی داشتیم
خب برای اینکه از اندوه عدم موفقیت در بیائیم بد نیست این عکس رو یه نگاهی بندازید
در مورد مظلومیو دلایل تعویضاشو......حرف خیلی دارم که بعدا میزنم
اما این.....
در اعتراض به بی پولی و مشکلات مالی
جباری تمرین استقلال را تعطیل کرد/ مظلومی: این تمرین برای ما مهم بود
واقعا نمیدونم چی بگم اقای شماره 8 مثلا کاپیتانی؟
بندازیدش بیرون اینو بابا کل پول این فصلو فصل پیششو گرفته فقط یه مقدار از پول چند سال پیشش مونده ......
اقای جباری از استقلال به یه خونه مثل قصر تو مبارک اباد رسیدی به 2 تا موبایل فروشی رسیدی شورلت کوروت خریدی یه مقدار کاش قدرشناس بودی
در استانه همچین بازیه مهمی اینکارو کردی؟اره دیگه راهشو یاد گرفته این کاراشو قبل بازیهای مرگو زندگی انجام بده
کرارو فراری داد جاسم اچار فرانسه خط میانی بود وقتی اماده بود توپو ازش نمیتونستن بگیرن مثل بازی با پرسپولیسو ذوب اهن....کرار مثل این اقا 6 ماه 6 ماه هم مصدوم نمیشد قرارداد 2 ساله داشت......
بندازیدش بیرون اینو دیگه فکر کرده کیه اخه؟ادم مغرورو از خود راضیو همیشه مصدوم
به قران قسم شبکه یک بود فکر کنم داشت سفر استقلال به اماراتو نشون میداد رفته بودن توی اتاق خسرو و مجتبی خسرو بالشو پرت کرد رو پای مجتبی خداوکیلی من ترسیدم گفتم باز مصدوم شد
واقعا ناصرخان حرف قشنگی زده بود.این مصاحبشو اون زمان که گفته بود مظلومی هیچی بارش نیست گذاشته بودم بازم میذارم
حجازی: جباری باید برای همیشه از استقلال اخراج شود
او اخراج جباری از استقلال را این گونه تایید می کند:«باور کنید مظلومی بهترین تصمیم را در قبال جباری گرفت. با این جور بازیکنان نباید مماشات کرد. من هم اگر جای مظلومی بودم، جباری را اخراج میکردم. آخر چه معنی دارد یک بازیکن سالی 500-400 میلیون تومان بگیرد، آن وقت با باشگاه اینطوری رفتار کند.زمان من جباری جرأت نطق کشیدن نداشت. آن موقع جباری جرأت نمیکرد از این رفتارها انجام بدهد. نمیدانم الان چه اتفاقی افتاده. مظلومی نباید انضباط را فدای نتیجه کند. جباری باید خیلی چیزها را یاد بگیرد.به اعتقاد من جباری برای همیشه باید از استقلال اخراج شود و به خانه اش برود و استراحت کند.»
حجازی معتقد است استقلال با اخراج این جور بازیکنان لطمهای نخواهد دید:«باشگاه استقلال آنقدر بزرگ است که به امثال جباری متکی نباشد. حتی اگر با کمبود بازیکن هم روبرو شویم باید این مشکلات از فوتبال ریشهکن شود.
مصاحبه کامل
امیدوارم پرویز خان بره
مجبور بوديم رفتار جباري را تحمل کنيم:18:
مديرعامل باشگاه استقلال تهران با اشاره به شکايت از جباري به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: درگذشته مجبور بوديم با خفت و خواري رفتارهاي جباري را تحمل کنيم اما حالا ديگر شرايط فرق ميکند و از کميته انضباطي خواستهايم او را دو سال محروم کند.
تمرين امروز تيم فوتبال استقلال تهران در حالي قرار بود عصر امروز در ورزشگاه دستگردي تهران برگزار شود که با هماهنگي مجتبي جباري بازيکنان آبيپوش از حضور در تمرينات گروهي امتناع ورزيدند.
دليل اصلي تمرين نکردن بازيکنان استقلال پرداخت نشدن مطالبات آنها بود که اين مسئله پيش از ديدار با نسف قارشي ازبکستان ميتواند تبعات منفي براي اين تيم تهراني در بر داشته باشد.
علي فتح اللهزاده در مورد تعطيلي تمرين تيم فوتبال استقلال تهران، ضمن بيان مطلب فوق گفت: در اين فصل همه تيمها مشکلات مالي داشتند اما با وجود اين مشکلات بخش عمدهاي از مطالبات مالي اين فصل بازيکنان خود از جمله مجتبي جباري را پرداخت کرديم.
وي افزود: درست است يک مقدار دوستان ما در پرداخت مبلغي که قرار بود به باشگاه پرداخت شود، کوتاهي کردند اما اين موضوع باعث نميشود بازيکني مانند مجتبي جباري ساير بازيکنان را به تمرين نکردن تشويق کند. اين بازيکن ميتوانست در دفتر بنده حضور يافته تا در اين خصوص با هم صحبت کنيم زيرا تقريبا کل مبلغ قرارداد اين فصل مجتبي پرداخت شده است و تنها 40 ميليون از سال گذشته و 170 ميليون از زمان واعظ آشتياني طلبکار است.
مديرعامل باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: نبايد جباري پيش از ديدار حساسمان برابر نسف قارشي ازبکستان چنين اقدامي را انجام ميداد تا تيم به حاشيه برود. من از رفتار جباري شگفت زده شدم.
وي در پاسخ به اين پرسش که "چرا جباري را به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال معرفي کردهاند نه کميته انضباطي باشگاه استقلال؟"، اظهار داشت: اين موضوع، مسئلهاي ملي است زيرا امروز استقلال نماينده فوتبال ايران در آسياست و به خاطر جو منفي که عليه تيم ما ايجاد شده، انتظار داريم کميته انضباطي فدراسيون فوتبال يک تا دو سال اين بازيکن را محروم کند.
فتح اللهزاده در مورد اينکه چرا قبلا با مجتبي جباري به خاطر چنين رفتارهايي برخورد نشده است، تصريح کرد: در گذشته به وجود اين بازيکن براي نتيجه گرفتن استقلال نياز داشتيم و نميخواستيم هواداران با چشم گريان به خانه برگردند، مجبور بوديم با خفت و خواري رفتارهاي اين بازيکن را تحمل کنيم. امروز اما شرايط فرق کرده و بحث حضور استقلال در آسيا، بحث ملي است.
وي در مورد اينکه چرا ساير بازيکنان باتجربه تيم از جباري پيروي کردهاند، در پايان گفت: در تمرين عصر فرداي تيم استقلال حاضر ميشوم و با بازيکنان در اين اين خصوص صحبت خواهم کرد. دو بازيکن ديگر نيز هستند که قصد داريم رفتارهاي آنها را بررسي کنيم تا مشخص شود در برهم زدن نظم تيمي و برگزار نشدن تمرين تيم نقش داشتهاند يا خير. در مجموع بررسي ميکنيم چه کساني فقط شنونده بودند و تمرين نکردند و چه کساني خوشان جزو عوامل تعطيلي تمرين تيم بودند.
مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به اين پرسش که "احتمال دارد مجتبي جباري نيز با ابراز ندامت و خريدن گل شيريني به تمرين بازگردد؟"، گفت: همه چيز بستگي به رفتار جباري دارد اما امروز از سوي باشگاه استقلال مجتبي جباري را به فدراسيون فوتبال معرفي کرديم اما اين بازيکن بايد تا تشکيل نشست کميته انضباطي در تمرينات تيم شرکت کرده وگرنه با جرايم سنگينتري روبهرو ميشود.
فتحاللهزاده به فارس خبر داد
معرفی جباری به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال/احتمال محرومیت چندساله شماره 8
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال از معرفی هافبک این تیم به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال خبر داد.
علی فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره اعتصاب بازیکنان استقلال در تمرین امروز و تعطیلی تمرینات گفت: کاسه صبر من لبریز شده است. مجتبی جباری که عامل تعطیلی تمرین امروز استقلال بود را به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال معرفی کردیم و با توجه به اغتشاشی که او انجام داده احتمال دارد چند سال محروم شود.
وی افزود: واقعاً تعجب میکنم؛ جباری در حالی امروز تمرین را به هم ریخته که امسال همه پولش را دریافت کرده و طلب سال گذشتهاش را هم گرفته و فقط 170میلیون تومان از زمان واعظ آشتیانی باقی مانده است. از بس که لیلی به لالای جباری گذاشتهایم هر تصمیمی که دلش میخواهد میگیرد. باشگاه هم او را جریمه سنگینی خواهد کرد.
فتحاللهزاده در خصوص اینکه شاید بهتر بود باشگاه استقلال پیش از این برخوردهای محکمتری با این بازیکن انجام میداد خاطرنشان کرد: ما میگفتیم او جوان است و خواستیم از او حمایت کنیم. جباری برای باشگاه تعیین تکلیف میکند و میگوید مربیتان خوب نیست یا توپها به درد نمیخورد. انگار او نمیداند که این توپها را AFC به ما داده است.
وی تصریح کرد: اصلاً انتظار نداشتم که او امروز چنین کاری کند ولی فردا تمرین استقلال از ساعت 17:30 در کمپ اختصاصی باشگاه برگزار میشود و خودم هم بعد از تمرین جلسهای با بازیکنان خواهم داشت. اگر بدانم از بازیکنان کسی با جباری همکاری کرده و در این تعطیلی نقش داشته او را به کمیته انضباطی باشگاه میفرستم. مگر همه تیمها به بازیکنان خود پول دادهاند؟ مظلومی هم از این اتفاق ناراحت است ولی ما فردا تمرینات خود را ادامه میدهیم.
بهترین تصمیم رو با رفتارهای اقای از خود راضی امیر قلعه نوعی گرفت به خدا دیگه خسته شدیم از دستت .با پولایی که از باشگاه گرفتی بهترین زندگی رو ساختی نمک میخوری و نمکدون میشکنی این فصل کرار به خاطر همین اقا تیم و ترک کرد بعد خودش مثل همیشه مصدوم شد کلا شده یه فصل کامل رو واسه ما بازی کنی؟
بندازینش بیرون بابا ما زیدان بی چشم و رو نمیخوایم به خدا لحظه شماری میکنم امیر قلعه نوعی برگرده تا این اقا سریع بند و بساطش رو جمع کنه بره ...
به خدا قسم من همیشه مخالف این جباری بودم. اول بخاطر مصدوم شدنش دوم بخاطر این رفتارهاش. آدم وقت نشناس! این چه موقع جنجال سازی بود آخه؟!!!!
جباری تو دوران دبیرستان با پسر خاله من همکلاس بوده. بچه اطراف میدون راه آهنه که با پول هایی که از استقلال گرفته برای پدرش یه خونه تو مینی سیتی خریده و الان اونجا ساکنند
حیف اون استعداد که خدا به جباری داده
تکرار برای دیده شدن بیشتر و تسکین غلیانات آبی:
بابا این جباری هم مسخره شو دراورده دیگه .
هر روز یه بازی در میاره . حالا خوبه همیشه مصدومه همیشه هم طلبکاره .
یعنی تو این ملکت قحطی هافبک داریم که همیشه باید به سازش برقصیم و نازشو بکشیم .
بندازنش بیرون بابا .
واسه همین چیزاس که فوتبال مملکت پیشرفت نمیکنه . بازیکن سالاریه محض
چی میگی شما؟نقل قول:
به نظرت خودت جاش بودی پولتو نمیدادن بازیتو میکردی؟
تعصب رو میذاره کنار و به آینده زندگیش فکر میکنه ... مثل همون کاری که فرهاد کرد
خوشحالم که میبینم همه بچه ها طرفدار استقلالن نه جباری!
خوشحالم که میبینم همه بچه ها بدون هیچ اختلاف نظری معتقد به برخورد با جباری هستن
خوشحالم که هیچکس موافق بازیکن سالاری نیست
خوشحالم که استقلالی ام:40:
این ...... رو بندازید بیرون تو رو خدا! اعصاب نذاشته!
عین بچه های پیش دبستانی یکسره ایراد و بهونه میگیره، ادعای روشنفکریش هم میشه!
کرار رو که فراری داد، یکی هم همیشه باید جلوی دهنش رو بگیره، تحملش هم باید بکنیم!
نخواستیم!
به نظر بازیکن آرومی و خوش خلقی میاد آدما نمیدونم چرا یهو فازش عوض میشه و یه چیز جدید بارمیاره . . . کلا شخصیت دو قطبی داره . . . یک ماه خوبه 1 روز بد
ولی به نظر من باید جریمش کنن تا دیگه درس عبرتی بشه براش . . .
نقل قول:
فرهاد رو با جباری قیاس میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
حرف پرسپولیسی ها رو میزنی
فرهاد بخاطر پول نرفت
اینو مطمئن باش
شما فکر میکنی استقلال پول جباری رو میخوره؟
البته قبول دارم که مبلغ بدهی استقلال بهش زیاده ( بیش از 200 میلیون ) و با این تورم هم هر وز ارزشش کم میشه اما سه مطلب:
1. آیا جباری شرایط استقلال رو نمیدونه؟ مگه سال اوله که مشکل مالی هست؟
2. چرا جباری اینهمه مصدوم میشه و تیم مشکل پیدا میکنه رو فاموش میکنه؟ اون مصدوم میشه تیمم پول نداره. بهمین سادگی
3. مثلا الان مشکلش حل شد؟ اینطوری که بدتر شد براش. ضمنا بنظرت دیگه کجا میتونه بره بهتر؟ بره پرسپولیس که بشه هاشمی نسب و نیکبخت واحدی؟ یا بره شهرستان بازی کنه؟
جباری تا الان به اندازه ثروت کل خاندان من و تو پول از استقلال گرفته. من و تو پول که نگرفتیم خرجم کردیم. یه کم انصاف داشته باش پسر خوب
از همون زمانی که بخاطر مصاحبش علیه مظلومی بخشیده شد همیشه منتظر بودم
دوباره این اتفاق بیوفته. خوشحالم که حداقل به خودم ثابت شد این بازیکن آدم بشو نیست!
امیدوارم حداقل این سری دوباره بخشش و رو بوسی در کار نباشه, تیم رو نابود کرده با این رفتار زنندش.
به نظر شما همه بازیکنا پولاشونو گرفتن فقط مونده جباری ؟نقل قول:
چرا فقط این یه نفر همیشه واسه پول گرفتن غر غر میکنه ؟
مگه بقیه آدم نیستن ؟ مگه بقیه به پول احتیاج ندارن ؟
مگه بقیه حقشون نیست ؟
این که نشد همیشه یه پای حاشیه ها توی استقلال جباریه .
تمرین تعطیل میشه کار جباریه . مصاحبه علیه سر مربی کار جباریه . اخراج کرار کار جباریه .
اینا همش حاشیه ست دیگه .
بابا مرگ یه بار شیون یه بار . بندازنش بیرون .
از یه چیز قلعه نوعی خوشم میاد اینه که به بازیکن رو نمیده .
شاخ بازی در بیاره از تیم خداحافظی .
نقل قول:
فرهاد چی؟ اونم بخاطر پول رفت دیگه .... هممون میدونیم بخاطر دخترش نبوده
آقا شما درست میگی!
الان جباری رو بندازن بیرون کی بیاد جاش؟
بهش احتیاج داریم!
دلیل نمیشه که چون بهش احتیاج داریم هر کاری میخواد بکنه و ما و مدیران باشگاه ساکت بشینن . . . بازیکنی که نمیتونه احترام تیمو نگه داره باید اخراج شه حتی اگه مسی هم باشهنقل قول:
من کاری به ماجرای فرهاد ندارم! ولی نمی دونم چرا تو ایران همیشه جای طلب کار و بدهکار عوض می شه!نقل قول:
بابا جباری هرچی پول گرفته به خاطر زحماتش بوده و استقلال عاشق چشم و ابروی هیچ کس نیست! حتی اگه جباری مدام مصدوم بشه به یکی مثل جباری (از لحاظ فنی) نیاز داره.
این که دلیل نمی شه بگیم چرا پولت رو می خوای؟؟
تو ایران نشون داده شده که تا از این هوچی بازی ها در نیاری پولت رو بهت نمی دن! اونم طلبی که از زمان واعظ باقی مونده!
چون بعد از تموم شدن لیگ نظرم رو تو تاپیک نگفتم :
سوم شدیم ... سومیه ای که تا اخرین بازی شانس قهرمانی داشتیم و این به نظرم ارزشش از دومی پارسال بیشتر بود ...
درباره کلیات استقلال این فصل صحبت ها باشه بعد از تموم شدن 2 بازی اسیاییمون .
درباره جباری هم به قول دوستمون خوشحالم که دفعه قبل در موردش اشتباه فکر نمی کردم ... کار های این اقا دیگه کوچکترین مجالی برای احترام و بخشش باقی نذاشته ... حتی کار برای من به جایی رسیده که به مصدومیت هاشم شک کردم گاهی ! لحظه شماری می کنم تا روزی که خبر رفتن (!) این اقا رو بشنوم . به هر تیم ...
در هر صورت بازی حساسی پیش رو دارم . اگر هوشیار باشیم می تونیم یک مساوی بگیریم و راحت به مرحله بعد بریم . جایی که دوست دارم به سپاهان بخوریم . هم از لحاظ انگیزشی و هم از لحاظ مکانی بهتر از بازی مقابل تیم عربستانی می دونم .
منم میگم فقط و فقط باید اخراج بشه دیگه گندش رو درآورده حالم ازش بهم می خوره تا وقتی مصدومه صداش در نمیاد همچین که میاد رو فرم پولم پولم میزنه
نقل قول:
پسر خوب فرهاد بعد اینهمه سال بازی خودش میدونه که تو ایران چقد کاسبه تو امارات چقد. لازم نیس وسط فصل ول کنه بره. اگر پول میخاست اصلا از اول نمیومد استقلال. پس موضوع چیز دیگس. شاید من و امثال من نتونیم دقیق بگیم موضوع چیه ولی میدونیم که عقلا ممکن نیست فقط بخاطر پول باشه
به جباری برای چه کاری احتیاج داریم؟ برای سوم شدن؟ دو ساله گذشته از 4 تا جام یکیش رو گرفتیم. نقش جباری چی بوده؟
جباری چه کار فوق العاده ای کرده که نبودش اینقد مضر باشه. شما این حساب رو بکن که با پول اون چند تا بازیکن جوون و آینده دار میتونیم بگیریم.
همه از جمله خود جباری میدونن که از استقلال بره فوتبالش نابود میشه. کدوم تیمی میاد یه بازیکن ناقص رو میگیره؟ سپاهان؟ یا میخواد بره پرسپولیس که آبا و جدادش رو جلوی چشمش بیارن. مطمئن باش چند روز دیگه بیانیه میده و سهراب بوقی هم معذرت خواهی مکینه و کلا همه چی رو هم تکذیب میکنه
نقل قول:
از بیجه کثیف تر این چند ساله ادم داشتیم؟
موقع اعدامش برادر یکی از قربانی ها با چاقو بهش حمله کرد وی ه زخم بهش وارد کرد. کاری ندارم که قنون درسته یا نه ولی از نظر قانون اینجا برادر مقتول به قاتل بدهکار شده! پس اینطور نگو که جای طلبکار و بدهکار عوض شده
جباری میتونه تو قراردادش بیاره اگر فلان روز پولم رو ندید بابت هر روز تاخیر اینقد باید بیشتر بدید. این حقشه و قبول. ولی حق نداره بگه چون پول ندادید تمرین تعطیل!!!
جباری از نظر مالی شاید طلبکار باشه ولی از هزار و یک جهت دیگه به استقلال بدهکاره. پس هم قانونا و هم منطقا جباری بدهکاره نه طلبکار
از اون نظر که به یه تیم عربی نمیخوریم قبول دارم خوبه . . . اما حیف میشه اینجوری یکی از نماینده های کشورمون حذف میشه . . . خدا کنه طوری بشه که به هم نخورننقل قول:
دوست دارم به سپاهان بخوریم . هم از لحاظ انگیزشی و هم از لحاظ مکانی بهتر از بازی مقابل تیم عربستانی می دونم .
نقل قول:
آره درسته فرهاد بد موقعی تیم رو ترک کرد ولی آیا این حاشیه ست یا کارایی که جباری میکنه حاشیه ست ؟
مشکل همینه که ما فکر میکنیم به بازیکن محتاجیم نه اینکه بازیکن به باشگاه محتاجه .
بازیکن باید در خدمت تیم باشه .
اگه پولشو میخواد خیلی منطقی و مثل یه آدم عاقل و بالغ میره با مدیر عامل صحبت میکنه .
اگه دو بار سه بار رفت کسی تحویلش نگرفت هی پشت گوش انداختن اونوقت از این بازیا در بیاره .
وقتی به بازیکن رو بدی همین میشه دیگه . این چیزا از کجا شروع میشه ؟ از یه تعویض ساده .
وقتی یکی مثل میداودی موقع تعویض اونجوری ادا و اصول درمیاره جلوشو نگیری چند وقت دیگه میشه مثل جباری .
وقتی همون اول باهاش یه برخورد جدی صورت بگیره که حق دخالت و اعتراض به تعویض نداره و باید به
حرف سرمربی احترام بزاره , بعدا کار به اینجاها نمیکشه .
دوستان نظرتون در مورد این دو عکس که بعد از قهرمانیه الغرافست چیه؟
میتونست خودش جلوی صدهزار تماشاگر جام قهرمانی استقلال رو بالا ببره ول حیف...:41:نقل قول:
فعلا من سیتی تسکینی شد بر دردامون:27:
به نظر شما چرا قلعه نوعی تو این چند سال تو کارش موفق بوده ؟؟
به نظر من مهمترین علتش رو ندادن به بازیکن های ستاره و توجه به کار تیمی هست.
باید قبول کنیم که جباری بازیکن بزرگ و مفیدی بوده واسه استقلال و واسه هر تیمی میتونه یه مهره کلیدی باشه اما به شرطی که با حرفهاش نظم تیم رو بهم نریزه و اغتشاش درست نکنه.
ما تو استقلال بازیکن بزرگ و ستاره زیاد داشتیم که خیلی هاشون هنوز هم محبوب هستن. هنوز دوستشون داریم چون از همه چیزشون واسه تیم گذشتن ، واسه پیرهن تیم ارزش قائل بودن و سالها با همه نداریهای تیم سوختن و ساختن.
بازیکن ها فعلی ،سالی چند صد میلیون از تیم میگیرن ، این هم وضع بازی کردنشونه .
استقلال ستاره زیاد داشته و این بازیکن ها باید بدونن هیچ کدوم بزرگ تر از حجازی و پورحیدری و حاجیلو و ورمزیار و ..... نیستن.
این باشگاه اسمش استقلاله
پیشنهاد سپاهان و استقلال به پولادی
مسئولان باشگاه سپاهان به پولادی 900 میلیون تومان برای یک فصل پیشنهاد کرده اند. در این میان اما استقلالی ها هم بیکار ننشسته اند.
قدس آنلاین مهرداد پولادی در تازه ترین مصاحبه خود اعلام کرده ممکن است فصل بعد در پرسپولیس نباشد. این اظهار نظر بر می گردد به تماس هایی که طی روزهای اخیر با وی شده است. چند روز پیش یکی از مسئولان باشگاه سپاهان با پولادی تماس گرفت و از وی خواست به سرعت شرایطش را برای حضور در این باشگاه اعلام کند. پولادی هم به مسئولان باشگاه سپاهان گفته تمایل زیادی دارد که فصل بعد در اصفهان باشد و در تیم سپاهان بازی کند. رقم پیشنهادی به مهرداد پولادی هم بسیار جالب توجه است. مسئولان باشگاه سپاهان به پولادی 900 میلیون تومان برای یک فصل پیشنهاد کرده اند. در این میان اما استقلالی ها هم بیکار ننشسته اند. از آن جا که همه می دانند پولادی رفقای بسیاری در استقلال دارد و هنوز هم بیشتر دوستانش استقلالی هستند و نه پرسپولیس حضور این بازیکن در استقلال نیز محتمل به نظر می رسد. دو روز پیش علی نظری جویباری یکی از معاونان باشگاه استقلال با پولادی تماس گرفت و از وی خواست شرایطش برای حضور در استقلال را اعلام کند. جویباری حتی از این لحن هم استفاده کرد:" آقا پسر مگر تو نمی خواهی برگردی استقلال؟!" حالا باید دید ماجرای پولادی با استقلال و سپاهان چه خواهد شد. اگر پولادی به استقلال برگردد به سرعت میان هواداران پرسپولیس منفور خواهد شد!
مذاکره پنهانی استقلالی ها با مهرداد اولادی
در صورت انتقال اولادی به استقلال نام وی را نیز باید در فهرست یاغی هایی قرارداد که پیراهن هر دو تیم را بر تن کرده اند.
به گزارش خبرنگار شبکه ایران، با وجود اینکه هنوز فصل نقل و انتقالات به صورت رسمی آغاز نشده و هنوز دو تیم استقلال و پرسپولیس درگیر تمرین و مسابقات لیگ قهرمانان آسیا هستند، اما خبر می رسد که جنگ این دو باشگاه و مدیران دو باشگاه برای پیشی گرفتن از یکدیگر در فصل نقل و انتقالات آغاز شده است.
استقلالی ها این روزها مهرداد اولادی مهاجم ناراضی و جدایی طلب پرسپولیس را هدف گرفته اند تا مقدمات انتقال وی به تیم استقلال را آغاز کنند. در صورت انتقال اولادی به استقلال نام وی را نیز باید در فهرست یاغیانی قرارداد که پیراهن های هر دو تیم را بر تن کرده اند.
اکبرپور در آستانه بازگشت به استقلال
سیاوش اکبرپور هافبک مهاجم تیم فوتبال تراکتورسازی تصمیم خود را برای جدایی از این تیم گرفته و میخواهد سال آینده فوتبالش را در تهران ادامه دهد.
قانون- سیاوش اکبرپور هافبک مهاجم تیم فوتبال تراکتورسازی تصمیم خود را برای جدایی از این تیم گرفته و میخواهد سال آینده فوتبالش را در تهران ادامه دهد.
اکبرپور که چند سال پیش از استقلال جدا شد در صدد بازگشت به تیم سابقاش است. این بازیکن در هفتههای اخیر صحبتهایی را با مسوولان باشگاه استقلال از جمله علی فتحاللهزاده و نظری جویباری انجام داده و احتمال اینکه دوباره پیراهن استقلال را برتن کند بسیار زیاد است.
او که سال گذشته زیرنظر امیر قلعهنویی بازی کرد، حالا میخواهد دوباره بازی در تهران را تجربه کند. اکبرپور حتی در مصاحبه اخیر خود اعلام کرده که برای رسیدن به تیم ملی باید در تهران بازی کند و تا یک هفته دیگر هم تیم جدیدش را انتخاب خواهد کرد. اکبرپور در حالی در آستانه بازگشت به جمع آبیپوشان قرار دارد که این روزها شایعه حضور امیر قلعهنویی در استقلال هم به صورت جدی مطرح شده است.
اگه بار اول جلوی جباری در میومدن و اخطار بهش میدادن الان کار به اینجا نمیکشید!
برام جالبه از معدود استقلال جوان های این روزهای استقلاله که توش از فتح الله زاده تعریف نکرده!نقل قول:
خوبه آدم یه نشریه داشته باشه که هی از خودش توش تعریف کنه!