چون ک در حال دزدیه:-Dنقل قول:
Sent from my MT25i using Tapatalk 4 Beta
Printable View
چون ک در حال دزدیه:-Dنقل قول:
Sent from my MT25i using Tapatalk 4 Beta
ممنون از پاسختون در مورد 1- که اره بیسیمه اما با لن به پیسیم وصله گاهی اوقات هم از لب تاب استفاده میکنم ولی حدود 7-8 تا شبکه وایرلس دیگه روشنه 24 ساعت ! از وایرلس لب تاب دیده میشه این 7-8 تا @ 2- اره باید برم یه اسپلیتر دیگه بخرم این مورد رو تستش کنم مطمئن شم 3- نویز که فکر کنم اره چون SNR Margin الان Downstream 1.9 و Upstream 5.5 هستش که قبلا رو دوازده بود برای کاهش نویز باید چیکار کرد؟ مشکل از مایه یا مخابرات باید بگیم ؟ آخه این مخابرات لعنتی هم هیچی نمیفهمه هر چی بهش میگی نویزه میگه نه مشکل از طرف شماست ! 4- همش یک سیمه که مستقیم اومده وصل شده به مودم 5- مودم الان دم در که نیست ولی از سیمی که از پایین میاد اولین وسیله مودمه بهش وصله ! اگه چی ثابت بود ؟ اره وصل کردم سر خط بازم باید تلفن رو مشغول کنی تا وصل شه مثلا یک دقیقه مشغول میکنی بعد دیگه وصل میشه ! آخه دو ساله از همین مخابرات کوفتی هم اینترنت دارم ولی توی این دوسال اینطور مشکلی تا حالا پیش نیومده بود البته هر وقت بارون میاد فقط تو زمستون ! تلفن خونه کلا قطع میشه که زنگ میزنم مخابرات باز وصل میکنه . موندم چیکار کنم یه اینترنت بخوای تو ایران داشته باشی به خدات میرسونننقل قول:
=============
Attenuation (dB): هم به ترتین دون 44 و آپ 26 هستش
راستی با اینکه اس ان ار مارجینم اینطوریه و نویز داره ولی سرعت دانلودم همون 130 و وب گردی خوبه
مرسی خوندم تاپیک خوبی بود ولی متاسفانه وضعیت مودمم خیلی خرابه ! این اطلاعات مودمه :نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 1.4 4.3 Attenuation (dB): 44.0 26.7 Output Power (dBm): 12.6 18.6 Attainable Rate (Kbps): 0 612 Rate (Kbps): 1017 726 D (interleaver depth): 4 2 Delay (msec): 5 4
از این افتضاح تر دیدین :D ولی جالبه توی این دو سال مشکل اینطوری پیش نیومده بود که بخوای به اینترنت وصل شی خططتو باید یک دقیقه مشغول کنی تا وصل شه ! جالبشم اینه که سرعت دانلود وبگردی هیچ فرقی نکرده و کسی هم زنگ بزنه اینترنت قطع نمیشه تنها مشکلی که توی این هفته واسم پیش اومده همینه که اگه مودم خاموش کنم بخوام روشن کنم وصل شه به اینترنت باید یه دقیقه تلفن رو مشغول کنم وصل که شد بزارم سر جاش !
اطلاعات مودم بعد از ساعت 7 صبح ! زمین تا آسمون فرق کرد :D مخابراته دیگه !
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 13.1 12.0 Attenuation (dB): 47.5 27.2 Output Power (dBm): 12.6 15.4 Attainable Rate (Kbps): 296 515 Rate (Kbps): 383 515 D (interleaver depth): 2 2 Delay (msec): 5 5
اونايي كه ميخواستند برند بازرسي رفتند يا نه ؟
محتوای مخفی: .
جدیدا کسی نمی خواست بره من فقط شنبه رفتم 3 گیگمو که دزدیده بودن پس گرفتم ایندفعه خیلی راحت و بدون دعوا کارو راه انداختن راجع به نامحدودم گفتم خیلیا ناراضین و میخوان نامحدود حداقل مثل قدیم برگرده یارو ددر کمال پررویی میگه خیلیا ناراضین یا فقط شما ناراضی هستی ما که تا حالا اعتراضی نداشتیم.نقل قول:
كجا رفتي ؟ عدل خميني يا مركر مخابرات قائم؟نقل قول:
اصلا خودت میگی مخابرات اونا تا الان نمیدونستن که اینترنت چیه
حالا میان این حرف ها رو میزنن....
شما احتمالا از بچه های شمال نیسنی ؟نقل قول:
عدل خمینی.نقل قول:
آقا من هزار دفعه گفت اینا به حرف یکی دو نفر گوش نمیدن دوستان معترض هم اعتراضشون فقط در حد حرفه وقتی پایه عمل میرسه.....
من که سرویسم تموم شه میرم رو وایمکس خسته شدم برای یک نت کوفتی هی برو اینور اونور اعتراض حالا هزینش به کنار آدم از کارو زندگی می افته هی هرروز به یه دلیلی با اینا سروکله بزنه اعصاب نذاشتن واسه ما.
سلام:n01:
سرعت من الان 90 کیلوبایته
دوستانی که طرح آشنای خانواده دارن سرعتشون چنده؟
این طرح روی چند بسته شده؟
طرح یه مگه ولی سرعتش مختلفهنقل قول:
تو این یکی دو هفته که من داشم امشب بهترین سرعت و بوده و حدودا 2.5 گیگ میگیرم
همین الان با سه فایل همزمان حدودا 200 تا سرعت دارم البته اوایل شب سرعت کمتره
کلا من شبها 1.5-2.5 گیگ با این طرح میگیرم (بیشتر 1.9-2.2)
میشهنقل قول:
منتها شما بگو مودمت چیه؟ سیستمت چیه؟
[QUOTE=atmosphere;7686332]طرح یه مگه ولی سرعتش مختلفه
تو این یکی دو هفته که من داشم امشب بهترین سرعت و بوده و حدودا 2.5 گیگ میگیرم
همین الان با سه فایل همزمان حدودا 200 تا سرعت دارم البته اوایل شب سرعت کمتره
کلا من شبها 1.5-2.5 گیگ با این طرح میگیرم (بیشتر 1.9-2.2)
شما همون طرح که تا 8خردادبود رو برداشتین؟
اونو که برداشتن یک چیزی دیگه جاش گذاشتن
مخابرت مشهد با سایت باز کردنا مشکلی که نداره؟
بلهنقل قول:
شما همون طرح که تا 8خردادبود رو برداشتین؟
تایم اوتاش همچین کم نیست!نقل قول:
مخابرت مشهد با سایت باز کردنا مشکلی که نداره؟
سرعت اینترنت من امروز خیلی کم شده...واقعا الان یاده دوران دیال اپ افتادم...!:n03:شما ها هم خرابین؟
این تورنت نمیخواد درست بشه؟کلی فایل نصفه دارم چند هفته سرعت اومده رو 3و 4
الان تو مشهد کدوم بهتره؟نقل قول:
پارس که حتا سایتهای ایرانیرو هم باز نمیکنه :n27:
والا چون خط ما فیبر نوریه غیر مخابرات رنگ isp دیگه ای رو ندیدم!نقل قول:
مخابرات دانلودش بد نیست
طرحی دیگر از مخابرات دزد خراسان رضوی
با طرح كمپين تماسي ( آشناي اول ) ؛
دو برابر بيشتر از آنچه مي پردازيد دانلود كنيد
گروه خبری: اخبار عمومی
منبع خبر: طرح كمپين تماسي ( آشناي اول ) با دانلود شبانه رايگان و حجم دو برابر در اختيار مشتريان اينترنت پرسرعت قرار گرفت .
مهندس نايبيان معاون بازاريابي و فروش شركت مخابرات خرسان رضوي با اعلام اين مطلب افزود : طرح مزبور از دهم خرداد ماه آغاز شده و بمدت 2 ماه ادامه خواهد يافت.
وي تصريح كرد: در اين طرح متقاضي هيچگونه هزينه اي را بصورت پيش پرداخت متحمل نمي شود و تنها يك دوم هزينه حجم مورد استفاده در قبض پايان دوره مشترك اعمال خواهد شد.
گفتني است متقاضيان طرح كمپين تماسي ( آشناي اول ) مي توانند جهت ثبت نام از طريق سامانه 2020 ، دفاتر خدمات ارتباطي ؛ امورمشتركين مراكز و يا ادارات مخابرات در شهرستانها اقدام نمايند.
من زنگ می زنم اطلاعاتش رو به شما هم می گم دوستان
سلام طرح خانواده حجمش اگه استفاده نکنیم میسوزه یا نه جدیدا؟:n16:
طرح اشنای خانواده خوب بود همون طرح خانواده بود با شبانه رایگان دیگه ثبت نام نمیکنند زنگ بزنیم تا ثبت نام کنند
دوستانی که طرح طلایی دارند و گیم آنلاین هم بازی میکنند یه مشاوره بدند ببینم پینگش چطوره !
مخصوصا واسه گیم رنجر.
البته به نظر خودم کل سرویس های مخابرات از لحاظ پینگ و کیفیت فرقی ندارند با هم. مگر در ارائه سرعت.
ولی خوب حالا خدا رو چه دیدی شاید بهتر از این طرح طرح بعثت و خانواده باشه ! ( از لحاظ پینگ )
امید جان من همون طور که میدونی سه تا خط دارمنقل قول:
این چیزی که دارم می گم بر اساس تجربست
طرح های مخابرات زیاد پینگشون با هم فرق نمی کنه ولی تاثیر میزاره من الان سه تا اکانت دارم
1)طرح طلایی 6 ماهه پینگش خوبه
2)طرخ آشنای خانواده که همین چند وقت پیش اعلام کردند 1 ساله 25 تومن پینگش عالیه با طلایی حدود 10 تا فرق می کنه
3)طرح برنزی پینگش زیاد جالب نیست
من با هر سه تای این اکانت ها کانتر 1.6 بازی می کنم
طرح طلایی پینگش 25 تا 40 متغیره
طرح آشنای خانواده 20 تا 30 متفیره
و طرح برنزی 35 تا 45 متغیره
ابته یک چیزه دیگه هم بگم اینه که به کیفیت خطت هم بستگی داره این خطی که تازه گرفتم هم سرعتش رویایی هست هم پینگش :n02:
دوستان زنگ زدم اطلاعات این طرح جدیدی که گذاشتن رو گرفتم
تمامی سرویس هایی که میده 256 یا 512 kb بر ثانیه هستش
همون اول بستگی به طرحی که انتخاب می کنی 2 یا 4 gb حجم داره وقتی حجمت تموم میشه بعد از اون هر گیگی که استفاده بکنی نصف قیمت حساب میشه یعنی هر گیگ 2120 حساب میشه در آخر ماه هم پولش روی قبض خونتون میاد
سرویس دانلود رایگان شبانه از ساعت 1 تا 7 صبح هم داره
توصیه : به نطرم که طرحش ارزش نداره اگه بالاترین سرعتش هم بگیری میشه 60kb بر ثانیه که اصلا ارزش نداره تصمیم با خودتونه
ایمان جان اینم بگم که اون کانتری که بازی میکنی اکثر سرورهاش ایرانی اند. یعنی بازیکن هاش ایرانی اند.نقل قول:
واسه همین پینگت پایینه
شما این عکس رو ببین.ماله سرورهای خارجیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Down یعنی دیگه فول افتضاح
مودمم tp-link-8811 هست.نقل قول:
سیستم هم...از چه لحاظ؟سرعتش؟کارت شبکه؟
کابل لن روی برد هست...
Asus M4N78
windows 7 64bit ultimate
حرفتون کاملا صحیحهنقل قول:
اما من با steam هم که dota 2 بازی می کنم pingesh حدود 60 تا 90 بیشتر نیست :n06:
من منظور شما رو اشتباه متوجه شدم:n01:نقل قول:
اگه منظورت اینه که بری یه سرویس دیگه بگیری و با همین سیستم استفاده کنی نمیشه
سیستم دیگه لازمه
سلام بر دوستان؛؛من الان طرح بعثت دارم و نياز به پينگ تايم پايين دارم الان ميخوام طرح نقره اي رو انتخاب كنم كساني كه اين طرح رو دارند راضي هستند از اين طرح؟سرعت دانلود در روز چند هست؟و همچنين سرعت دانلود ساعات رايگان؟پينگ تايم اين طرح خوبه يا نه؟ ممنون
سیستم دیگه لازم نیستروی یک سیستم میشه فقط مودم خط dsl و وردیlan لازمه اونم به تعداد که میخواین:n01:نقل قول:
سلام
کدوم طرح وضعیت تورنتــش از بقیه بهتره؟ این بعثت سابق که تعطیله :n03:.
یعنی اگه روی یک سیستم دو تا پورت لن داشته باشیم میشه همزمان به دو تا کانکشن متفاوت متصل شد؟نقل قول:
متفاوت یعنی یکی از مخابرات یکی از پارس؟ اینجوری تست نکردم خودمنقل قول:
ولی اینکه از یک شرکت باشه چرا میشه تست کردم
بله میشه.نقل قول:
دو تا کانکشن متفاوت از مخابرات یا یکی از مخابرات و یکی از شرکتی دیگه.( البته واسه اینکه یکی از مخابرات باشه یکی هم از یه شرکت دیگه باید یه خط تلفن دیگه هم داشته باشی و یه مودم دیگه)
خیر بعید می دونم چنین امکان وجود داشته باشهنقل قول:
می شه بیشتر توضیح بدین که چجوری ؟نقل قول:
شدن که میشه:n27:نقل قول:
سلام همه
دوستان طرح بعثت شبانه احمق وقتی دانلود میکنم هم سرعتش پایینه هم 5 دقیقه یک بار قطع میشه مشکل سیستمی یا زنگ بزن پشتیبانی؟
دوستان من امروز فهمیدم چه قدره خنگم
داشتم با خودم فکر می کردم کاشکی خط قبلیمون هم مثل این جدیده که تازه گرفتیم سرعت دانلودش 300 kb باشه
بعد یک دفعه ای فهمیدم چه قدره خنگم رفتم مودم رو گذاشتم رو brige و با دو تا اکانت وصل شدم سرعتم در مجموع با هر کامپیوتر که 300kb باشه میشه در مجموع 600kb انقدر خوشحال شدم :n20::n20::n20: