سلام
اینplymouthتوی کدوم لیگه؟
ممنون
Printable View
سلام
اینplymouthتوی کدوم لیگه؟
ممنون
نقل قول:
لیگ دسته اول انگلستان
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
=============================================نقل قول:
rb تو دسته ی تو واسه ی کدوم حرکته؟اخه ماله من فک کنم سرعته
Scoop Turn دو حالت داره 90 درجه و 180 درجهنقل قول:
وقتی پشت به دروازه هستی و ایستاده هستی LT بگیر و جهت پشت هم بگیر و شوت و پاس رو با اختلاف خیلی کم با هم بزن اینجوری 180 درجه میشه
وقتی جهت رو مایل بگیری 90 درجه میشه
اون تکنیک دیگه هم روش زدنش مثل الاستیکو هست یه حورایی دلبخواه خودشه که کی الاستیکو بزنه کی اون یکی رو
کلا 2-3 تا تکنیک هست که روش های زدنشون مثل همه و فقط استارشون فرق داره و با باریکن های 5 استار که بخوای بزنی معلوم نیست کدومو بزنه مثل Stop and Turn و Mcgeedy Spin که روش هم دو یکیه اما اولی 4 ستاره هست و دومی 5 ستاره و بازیکنی مثل نیمار که هم 5 ستاره میزنه هم 4 ستاره معلوم نیست کدومه کی و کجا میزنه
اون scoop turn رو هم من هر کاری کردم نزد . یه کم بیشتر برم ببینم میشه زد یا نه . چون همش fake shot میره .نقل قول:
اون stop ball and turn حرکتش همینه که موقع حرکت باید RS رو بالا و و بعدش سریع چپ یا راست بزنی . اگه بازیکنت 4 ستاره باشه همیشه همین حرکت رو میره ولی اگه 5 ستاره باشه به جاش McGreedy رو میره .
واسه زدن stop ball and turn که همه میگفتن از McGreedy خیلی بهتره باید یا سرعتت بالا باشه و سریع این حرکت رو بزنی یا باید توپ رو بندازی جلو قبل از رسیدن بهش این حرکت رو بزنی تا بجای McGreedy حرکت stop ball and turn رو بره .
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
نه دیگه . لیگ دسته دو انگلستان میشه .نقل قول:
ولی باور کنین این شعار یا حسین رو تو بازی شنیدم و برای اولین بار بود میشنیدم و اینجوری شدم :18: خیلی عجیبه که فیفا از شعار های ایرانی هم استفاده کرده . میخواسته تنوع داشته باشه .
میرم ببینم یا حسین واقعیت داره؟نقل قول:
ولی من از زبون برخی مربی ها کلمه ی ماشاالله رو زیاد شنیدم:19:
به جون خودم راست میگم تو 11 هم بود
غیر ممکنه داداش ... قطعا با یه چیز دیگه اشتباه گرفتی ... EA آخه چه دلیلی داره بیاد شعار یا حسین تو بازیش بذاره در حالی که این شعار حتی تو فوتبال کشور خودمون هم به اون صورت استفاده نمیشه!! EA حتی تیم ملی ایران رو هم نداره چه برسه به این چیزا!!!!!!!!!! کلا احتمال این کارش زیر 0.0001 درصده و حتی اگر باشه به نظرم 99 درصد کیفیت و محبوبیتشو از دست میده با این کار!نقل قول:
ولی باور کنین این شعار یا حسین رو تو بازی شنیدم و برای اولین بار بود میشنیدم و اینجوری شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی عجیبه که فیفا از شعار های ایرانی هم استفاده کرده . میخواسته تنوع داشته باشه .
حالا شما برید امتحان کنید من میرم الان امنحان کنمنقل قول:
آخه من ماشالله رو شنیدم
اه اه بیکار بودی اینا چیه ماداریم سرشون بحث میکنیم نمیدونم بخندم یا گریه کنم؟:31::18:
آره خیلی باحاله شور میگیرشون یکی از مداحی های حاج محمود کریمی رو هم میخونن و لخت میشن و میرن کربلانقل قول:
من که یاد ایام محرم افتادم:27::18:
چجوری به این فکر رسیدی که بیان تو تشویق تماشاگرا صدای یا حسین رو بزارن
با این همه تبلیغات سو و اسلام هراسی که میشه هرکی نام و نشونی تو محصولش از اسلام بزاره بدبخت میشه
ما خودمون تو استادیم هامون از اشعاری مثل شیر سماور تو ... داور دقت کن :31: استفاده میکنیم اونوقت چجوری اینا میان
میگن یا حسین:19:
اشتباه شنیداری بوده عزیزم :27:
همون Dummy Move . همون دکمه ای که وقتی به هم تیمیت پاس بدی و اون دکمه ی رو بگیری همی تیمیت پاشو باز میکنه تا توپ ازش رد یشه :31:نقل قول:
خوب توضیح دادم ؟ :31:
نقل قول:همچین میگی اشتباه شنیداری بوده که انگار یه بار رخ داد و من شانسی شنیدم . توپ که افتاد دستم و بازی رو ارومش کردم این تشویق رو کردن و کلی هم ادامه داشت . ریتم تشویق های بعدش هم تابلو میزد که از تشویق های ایرانی گرفته شده .نقل قول:
تشویق ها که اصلا معلوم نیست چی میگن . از رو اهنگش که میشه تشخیص داد .
اون یا حسین هم که من صد بار توی استادیوم شنیدم که میگن . 2 سال پیش هم توی جریان اعتراضات توی استادیوم یک میر حسین هم ته یا حسین چسبوندن و هی میگفتن . چطور نشنیدی تا حالا .
توی فیفا هم دقیقا لحنشون یا حسین تشویقی بود نه یا حسین عزاداری . یه چیزی تو مایه های اینکه قبل از بازی دور هم جمع میشن میگن یا مهدی اینم لحنش اینطوری بود . یا حسین
بعدش عزیزم فیفا که نمیاد تشویقهای قر و قاطی و نامفهوم ملت رو سانسور کنه و دوساعت معنیش رو چک کنه که اسلامیه یا یهودیه و ... .
من هم جای فیفا بودم واسه تنوع تو تشویقهای تو ورزشگاه های درپیت بازی از شعارهای رندم و کشورهای مختلف استفاده میکردم .
راستی با plymouth هم نمیخواد زحمت بکشید چک کنید . تو اون بازی میهمان بودم نمیدونم با کی بود و تو کدوم ورزشگاه بود .
ایا شما تا حالا تو همه ورزشگاه ها بازی کردید و به همه تشویق ها گوش کردید که میگید امکان نداره ؟
مرض دارم بیام دوساعت فکر کنم یه چی از خودم در بیارم که چی بشه ؟ فقط یه نکته بود که ارزش گفتن داشت .
در مورد تشویق تماشاچی ها من هم همین فکر رو کردم ولی بعد که دقت کردم مارسی مارسی میگند.
چون با صدای تشویقی میگن گوش ما هم عادت کرده در ابتدا فکر میکنیم یا حسین میگن.معمولا هم در شعار دادن ها ح حسین زیاد تلفظ نمیشه بجاش تاکید رو س هست،اینجا هم تاکید رو س مارسی هست. "ما"ی مارسی و "یا"ی یا حسین هم تقریبا شبیه هم بگوش میرسن.
باشه حالا چرا ناراحت میشی داد میزنی؟:31:نقل قول:
از اول میگفتی میزبان نبودم:19:
من خودم همچین چیزی نشنیدم...اما نمیخوام بگم ک یو داری اشتباه میکنی...نقل قول:
با fraps وقتی شعار دادن ضبط کن ،آپ کن ببینیم ...
:10:
پا برهنه پریدی تو بحث:31:نقل قول:
ایشونم خیلی مطمئن هستن
تازه علیه السلام شم میگه شنیدم:27:
اوه بابا دمت گرم . موضوع رو روشن کردی . اینجا که بچه ها منو به توپ بستن میگن نه وجود نداره . خوب شد شما امتحان کردی . ممنوننقل قول:
بعضی ها بدون اینکه امتحان کنن الکی یه چیزی میگن .
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
اره پس چی صد در صد مطمئنم . یه ختم قران هم بعد از شعار تا پایان مسابقه برداشتن واسه بردن تیمشون . چه خوب هم جواب داد . نامردا بازی 2-0 باخته رو 2-3 بردن .نقل قول:
به جای اینکه به این موارد کامالا بی مورد حاشیه ای که وجود خارجی نداره توجه کنید به لذت بازی و گیم پلی روانش دقت کنید! واقعا فیفا یه شبیه ساز حرفه ای از فوتباله . کاش مسئولین Konami هم یه روزی به سمت بردن PES به شبیه ساز فوتبال برن چون سال به سال دارن دور تر میشن و بازی از قبل آرکید تر میشه . فیزیک فیفا 12 واقعا منو به وجد آورده فوق العادست:46:
پس شما میشی EA-FIFA!:31:1:نقل قول:
خداییش عجب فیزیکی داره فیفا . طرف ازت تکل میکنه 2 متر پرت میشی اونور . ببین فقط میخوام اون حرفتو که راجع فیزیک بازی گفتی رو نقد کنم .نقل قول:
خواهشا الکی قضاوت نکنید . خود EA هم الان داره حسابی رو مشکلات تموم نشدنی موتور جدیدش کار میکنه که شاید در صد زیادی از این مشکلات برطرف بشه .
ملت شدن وکیل مدافع حقوق EA . فقط شما رو نمیگم . بعضی ها الان فیفا بازی میکنن فکر میکنن دیگه ته سیمولاتوره و دیگه هر چی بازیه قورت میده .
یه نگاه بر حرفت بکن ببین چقدر تعصبی گفتی اینا رو :
میدونی همه این ادعا ها از سر کل کل با pes بازها بلند میشه .نقل قول:
واقعا فیفا یه شبیه ساز حرفه ای از فوتباله
فیزیک فیفا 12 واقعا منو به وجد آورده فوق العادست
همین ملت اینقدر جایگاه فیفا رو قبل از release بازی بالابردن و فروشش رو بردن بالا که وقتی اومد ملت دیدن اون همه تریلر و فیلم و ... که از گیم پلی و فیزیک تو بازی گفته میشد کلیش ساختگی بوده و شاید فقط نصف از اون چیزی که قول داده شده بود اجرایی شده .
فیفا عالیه اما کامل نیست . اره نسبت به بازی های امروزی سرتره . مخصوصا اینکه تو بازی های ورزشی رقیب نداره ولی کلی مشکل داره که اصلا قابل چشم پوشی از نگاه یک گیمر نیست .
لازم بود پاسخ بدمنقل قول:
داداش گلم من اصلا از دید تعصب حرف نزدم بلکه دیدگاه خودم رو به FIFA 12 گفتم. بله حق با شماست هیچ منفعتی چه از EA و چه از Konami به ما نمیرسه و ما اگر کمی واقع بین باشیم باید با دیدی باز و بدور از تعصب بچگانه در مورد این دو بازی صحبت کنیم.من نگفتم FIFA 12 هیچ مشکلی نداره و یا اینکه از همه لحاظ نظر منِ گیمر رو به عنوان یک گیمر حرفه ای(البته از دیدگاه خودم:31:) برآورده کرده بله قبول دارم Fifa 12 هنوز با اون چیزی که ما انتظار داریم فاصله داره اما من در قیاس با PES برتری کامل و مطلق رو به Fifa میدم و وقتی کار به مقایسه این دو بازی میرسه اون وقته که بدون اغراق میگیم که FIFA 12 در حال حاضر بهترین بازی ورزشی دنیاست!یه نگاهی به نمرات بازی هم بندازید کاملا این سوال رو در ذهن به وجود میاره که واقعا این بازی چرا باید این همه نمره بالا به خودش اختصاص بده؟؟ بعد از اینکه بازی رو چند ساعت با تمام جزئیات با دقت بررسی می کنیم می فهمیم بله این بازی به راستی لیاقت تک تک این نمرات خوب رو داره.من در مورد فیزیک بازی گفتم خیلی خوبه در مقایسه با PES از واژه خیلی خوب برای فیزیک فیفا استفاده کردم چون واقعا PES هیچی نداره اگر داشت منی که از 9 سالگی تو کلوپ ها ساکر باز بودم اینگونه بعد از این همه سال و در سال 2010 بعد از دیدن Fifa 10 Next به سمت Fifa نقل مکان نمی کردم.نه از EA بهم سودی رسیده نه مجبورم کردن Fifa رو انتخاب کنم بلکه چون Fifa رو شبیه ساز واقعی دیدم اونو انتخاب کردم.برعکس PES که یک بازی کاملا غیرواقعی و آرکید هستش که تنها برای کسایی ساخته شده که میگن " بچه ها بیاین دو دست شرطی با هم بازی کنیم ببینیم کی بیشتر تو یه بازی گل میزنه!!! "
از اون حرفا بود ها !!! به خدا بی انصافیه در حق سازندگان بازی .... بازم میگم این طرفداری نیست فقط آدم کمی ناراحت میشه وقتی این حرفا رو میشنوه.سازندگان بازی خودشون شخصا در فروم EA با گیمرها در ارتباطن و نظرات رو به صورت ملموس دریافت میکنند.واقعا امسال FIFA 12 از لحاظ گیم پلی جهش خیلی خیلی خوبی به نسبت Fifa 11 داشت طوری که بازی تقریبا اگه بگیم Change شده حرف به بیراه نزدیم.علتش تغییرات زیاد گیم پلی بازی و اضافه کردن نکات ریز و ملموس زیاد به گیم پلی بازی بوده که واقعا آدم وقتی بازی میکنه یه حس خوبی بهش دست میده .فروش EA هم اگه هر ساله بالاست نه به خاطر حرفهای من و شماست بلکه به خاطر موفقیت خودشه! امسال واقعا Fifa 12 حرفهایی زیادی واسه گفتن داشت و داره .من پارسال هم واسه نسخه دمو و هم نسخه کامل بازی Fifa 11 نقد هایی نوشتم که اگر کسایی باشه یادشون باشه انتقادهای زیادی کردم و تا حدودی از Fifa 11 راضی نبودم (هرچند که باز هم اونو برتر از PES 2011 میدونستم) اما امسال از Fifa 12 راضی هستم چون مشکلات کمتری داره و کیفیت کارشون به نسبت پارسال به مراتب بهتر بوده.نقل قول:
در کل در حال حاضر تنها شبیه ساز فوتبال همین Fifa 12 هست و متاسفانه و باز هم تاکید می کنم متاسفانه که نگین دارم طرفداری می کنم متاسفانه PES امسال هم نتوانست چیز خاصی ارائه بده و اگه بخواد به همین منوال پیش بره روز به روز از مسیر خودش دور تر میشه.بلکل گیم پلی رو فراموش کرده و فقط به گرافیک چسبیده و اصلا حواسش نیست ملت اول دنبال گیم پلی خوب و واقعی هستند بعد گرافیک و مثلا طراحی چهره مناسب از کاکا!!!!
شخصا منتظر حرفهای بیشتری از Konami هستم که خدا رو چی دیدی شاید یه روز تونست شبیه سازی خوبی ارائه بده (برتر از Fifa ) که دوباره به مکان سابق برگردم!
درسته کی گفته حرفاتون درست نیست . فیفا بهترین بازیه ورزشیه در حال حاضر . منم خر تو مخم جفتک نمیزد که برم ارجینال بخرم . حتما یه چیزی تو فیفا دیدم .نقل قول:
ولی من از اون حرفت که میگی فیزیک فیفا واقعا خارقالعاده است میگم باید واقع بین باشیم که مثلا این موتور جدید و سیستم دفاعی جدید برای اولین بار توی تمامی بازی های فوتبالی داره پیاده سازی میشه و صد در صد امکان نداره بهینه باشه .
نمونه اش همین شکایتهایی که همه جا از گرافیک بازی و برخوردهای غیر واقعی میشه .
در حالی که توی تریلرهای بازی قبل از رلیز شاهد گرافیک بالای بازی و فیزیک خفنش بودیم . ولی بعدش به هیچ وجه شاهد همچین گرافیک realistic ای نبودیم .
ولی بازهم فیفا خوبه . من اصلا کار به اون بازیه دیگه ... خدایا اسمش چی بود ؟ :9: اها یادم اومد :puke: pes :2: ندارم چون از موقعی که بدنیا اومدم اصلا pes رو بازی حساب نمیکردم و همیشه فیفا باز بودم .
واسه همین فیفا رو فقط با یه بازی ارمانی که هنوز وجود نداره مقایسه میکنم . pes اصلا در حدی نیست که بخواد با فیفا مقایسه بشه . من این فرض رو میگیرم که فوتبالی غیر از فیفا وجود نداره . پس باید بتونه نیازهای منو ارضا کنه که هنوز به طور 100 در 100 نکرده .
من نا حالا 50 60 تا بازی کردم تا حالا فقط 3 4 بار روم خطا شده.بقیه هم این قد کم روشون خطا میشه یا چی؟
سلام
من یه تورنومنت خودم درست کردم
ولی همه بازیهاش تو روز برگزار میشه
خود بازی انتخاب میکنه
راهی هست که بشه شب برگزارش کرد ؟
واسه شمام اینجوری میشه ؟
آره اینجوری میشه
اگه تورنومنت های لایسنس شده مثل لا لیگا بازی کنی طبق تاریخ و فصل و ماه واقعیشون تغییر زمان و آب و هوا رو شاهد خواهی بود:46:
دوستان سلام
تاحالا دقت کردین که توو فیفا12 تیم های توو جام های مختلف یجور دیگه بازی می کنن. من الان دارم با عشقم ناپولی:31: هم لیگو هم جام حذفی هم جام قهرمانان اروپارو می رم. تیمم توو لیگ خیلی عالی بازی می کنه (رو اخرین درجه ی سختیه ها) الانم توو لیگ با تفاضل گل کمتر 3ومم. توو جام باشگاه های اروپا هم توو گروم اولم ولی احساس می کنم که تیمم خیلی عالی بازی نمی کنه. منظورم اینکه مثه توو لیگ بازی نمی کنه. این واسم خیلی جالبه.
بچه ها نظورتون راجع به این گل به خودی چیه :39::39::39:
داشتم با erfangame بازی میکردم دنی اومد توپ رو دور کنه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/109348627
اما یه چیزه دیگه راجب فیفا12. من یبار توو کلوپ داداش که همینجوری نشسته بودمو بازیه بچه ها رو نگاه می کردم. یکی داشت PES بازی می کرد, بعد دیدم اونچیه بعد لیگ قهرمانان اروپا (یارو با بارسلونا داشت می رفت) مسیو نشون داد (بصورت انیمیشنی ها) با کت و شلوار توو یه مراسمی داشت توپ طلا رو دریافت می کرد. بعد اومد پشت می کروفن حرف می زد. خدایی کفم برید , اصلا خشک شدم وقتی این صحنرو دیدم. اونجا بود که گفتم اخه چرا فیفایه لعنتی ازین جور کارا نمی کنه. خدایی اگه یکم فیفا به حاشیه هاش توجه بیشتری مثه PES می کرد الان توو بازی ها غول بود. (البته الانم هستا). یا مثلا توو PES جام باشگاه هاشو نگاه کن , کاملا محیطش مثه جام باشگاه هاست. تبلیغات دور زمین و... نمی دونم فیفا کی می خواد یکم به حاشیه هاش احمیت بیشتری بده. البته از بچه ها پرسیدم گفتن چون PES لیسانسه جام قرمانانو خریده دیگه فیفا نمی تونه بخره. پس چرا فیفا نمیاد زودتر از PES لیسانسشو بخره که طرفدارانش یکم حال کنن.
======================نقل قول:
اینو واقعا هستم...خیلی حرفت درسته....تبلیغات کنار زمین رو اگه میشد بیشتر کار می کردن و رنگ و لعاب حرفه ایی تر بخودش میگرفت عالی بود....ایکس باکس نمیشه پچ تبلیغات و توپ و لباس ریخت؟
نقل قول:اون موقع که ما فیفا رو روی پی سی بازی میکردیم فقط 11 رونقل قول:
هرچی پچ بود دانلود کرده بودیم و ریخته بودیم رو بازی
و لایسنس هر چی تورنومنت که بگی رو داشت
لیگ قهرمانان هم تبلیفات دور زمین هم آهنگ هاش هم اسکور بورد و ... ولی رو ایکس باکس ازین خبرا نیست
راستی فکر کنم یوفا لایسنس لیگ قهرمانان رو تا 2014 به کنامی مزخرف:2: فروخته و حالا حالا ها واس سماق بمکیم:27:
سلام دوستان عزيز
من فيفا رو با ايكس باكس بازي ميكنم اگه بخوام از داخل بازي سيتماي جديد تيما رو دانلود كنم بايد حتمن نسخه اورجينال داشته باشم
اگه لازم نيست ممكنه راهنمائي بفرمائيد
يا سيوي در اختيار من قرار بديد كه من سيتمام رو به روز كنم(نقل و انتقالات جديد)
من خیلی وقت نیست زدم تو کار فیفا ولی چون چندین سال pes بازی کردم مگمنقل قول:
درسته pes حاشیه های زیاد تری داره مثلا لیگ قهرمانان ولی مستر لیگ پی ای اس با کریر مود فیفا قابل مقایسه نیست .
مستر لیگ پی اس اس که شروع کنید به خاطر اینکه تیم های کمی داره اصلا نمی شه بازیکن های امتیاز پایین قرضی داد. بعد چند سال می بینی ژاوی با 45 سال هنوز داره برای بارسا بازی می کنه . توی لیگ اصلا تساوی نایابه بعد 40 هفته تعداد کل تساوی ها به 10 تا نمیرسه در ضمن لیگ قهرمانان هم تیم هاش ثابت هستن به جز چند تا تیم که تغییر می کنن . من این همه pes 2011 یه بار نشد توی لیگ قهرمانان شاخدار دونسک هم گروه من نباشه .
ورزشگاه هم نصف بازی ها توی استادیوم کونامی برگزار می شه . الان این چند وقت زدم تو کار فیفا از بس لیگ توشه هر سال دارم تیم عوض می کنم :31:
اصلا می دونی چیه مهم جذابیته بازیه که فیفا, مخصوصا 12دش 100 برابر بیشتر از Pesسه. خدایی بهت اصلا حال می ده می خوای بازی کنی:31:نقل قول:
فیفا بهتره یا پس؟
فیفا بسیار بهتره.نقل قول:
خواهشا این بحث رو شروع نکنیدنقل قول:
خیلی بهتره:27:
باتشکر:11:
اه اه اینقدر بدم میاد از این سوال :2:نقل قول:
باید واسه این جمله توی دستور زبان فارسی یه سری قانون گذاشته بشه .
1. کلمه فیفا هیچ گاه با Pes در یک جمله نیاید .
2. زین پس به جای این جمله گفته شود « :2: بهتره یا Pes ؟ »
نقل قول:همون :2: بهترهنقل قول:
البته این حرکت یه فوایدی داره
تو اسپویلر:21:
محتوای مخفی: ...
Fifa 12 :31:نقل قول:
سلا م دوستان كسي كمك نميكنهنقل قول:
نقل قول:
شما وقتی برین لایو اگه آبدیتی برای نقل و انتقالات بیاد خودش واست میریزه تو پروفایلت پس وصل شو به لایو و وارد بازی شو:46:
چرا عزیزم باید ارجینال داشته باشی تا بتونی از creation centre دانلود کنی . البته میدونی که دیگه تیماش غیر استاندارد هستش .نقل قول: