خب ضعیفتره چون ضعیفتره دیگه!
در ضمن 7690 از 6770 ضعیفتره.نه 7690xt.مال hp 7690xt هست
Printable View
خب ضعیفتره چون ضعیفتره دیگه!
در ضمن 7690 از 6770 ضعیفتره.نه 7690xt.مال hp 7690xt هست
فقط یه جمله بگم به کسانی که قصد دارن نوت بوک بخرن اونم این که اگه عجله ندارین منتظر بمونین مدل های جدید سری 7000 وارد بشه واقعا خیلی شیک و با کلاس هست به خصوص از پشت که دیگه انفجاره خوشگلیه ...
برین مک بوک های 2012 که اپل چند روز پیش معرفی کرد رو پشتشو ببینین چقدر فوق العاده س اچ پی سری 7000 هم همون جوری هست ....
واقعا از لحاظ دیزاین خیلی بهتر از سری 6000 هست با این که خود 6000 واقعا عالی هست ....
لبه هاش از فلز کروم ساخته شده و Screen فوق العاده باریک هم داره تازه وزنش با این 650 انویدیا داره 2.4 هست که واقعا عالیه واسه یه نوت بوک مالتی مدیا ....
نکته جالب این که اگر همین الان یه نوت بوک سری 6000 بخرین با یه کانفیک مشخص مثلا 900 دلار مدل های جدید با همین کانفیگ به لحاظ سطح 900 دلار هست ...
عزیزان این 6c50 مشکل کارت گرافیک نداره؟ تو نت سرچ کنین خیلی سایت ها و فروم ها رو در این مورد میبینین
عزیز کی قراره بیاد!؟ قیمتاش اولی که بیاد گرون تر نیست؟نقل قول:
عزیز من امروز یک جا که قیمت گرفتم گفت با گرافیک 1 گیگ 1570 تومان!! در صورتی که 2 گیگ هست!نقل قول:
ازش پرسیدم ATI 7690 هست گفت آره! حالا این قضیش چی هست؟
ممنون
خیلی واضحه که نداره برای چی باید مشکل داشته باشه تازه بسیار بهتر هست نسبت 6770M...نقل قول:
کجا گفته شده مشکل داره ؟
ببینید گرون تر هست اما نه این که اختلاف زیاد باشه به هر حال باید این طوری باشه ....نقل قول:
ضمنا اگر قیمت های سری اول 6000 رو داشته باشین می تونین تشخیص بدین اچ پی تغییر جدی تو نحوه قیمت گذاری اعمال کرده ...
و با کوچکترین تغییر کانفیک قیمت هم تغییر جدی می کنه در صورتی قبلا اصلا این طوری نبود ...
مثلا همه مدل های سری اول 6000 گرافیک 6770 داشتن و فقط قیمت به دلیل پردازنده تغییر جدی میکرد نه هارد و رم و گرافیک اما الان می بینین اچ پی روی هر مدل گرافیک قوی نمی زاره و خیلی از مدل های شاخ حتی گرافیک
6490 دارن که واقعا خیلی جای تعجب داره این کار ....
ضمنا نکته جالب این که اچ پی با به روز کردن مدل های حدید سری قبل رو هنوز تو سایت خودش برای فروش نگه داشته و این یعنی خیلی ها به دلیل گرون تر بودن مدل های 2012 هنوز مدل های 2011 رو می خرن ....
آخرش این که سیاست فروش و قیمت گذاری خیلی تغییر کرده نسبت به 2011....
ببینید ممکن هست فروشنده اطلاعات درستی از کانفیک نداشته که کاملا این مساله قابل انتظار هست و یا این کانفیگ Customize بوده که خریدش درست نیست ...
احتمال این که حدس اول درست باشه بالا هست ....
6c50
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.91 کیلوگرم
پردازنده:Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 2.9 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:4 GB DDR3
هارد دیسک:500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: AMD Radeon HD 7690M XT, DDR5 2048 MB UpTo 4096
تنها یک نمونه و هزاران نمونه دیگر ::37:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی جاها خوندم دور هارد 5400 هست نه 7200!! حالا چطوری میشه وقتی لپ تاپ رو میخریم مطمئن بشیم؟نقل قول:
ببینید دوست عزیز اگر فکر می کنین که یک شرکت بسیار بزرگی مثل AMD چیپ رو ساخته که بعد از کانفیک کردن روی بزرگترین سازنده نوت بوک - پی سی متوجه مشکل اون شده باید بهتون بگم تصور خیلی احمقانه ای هست ...
غیر ممکن هست چنین اتفاقی ....
این مشکل به عدم سازگاری گرافیک با سایر قطعات برمی گرده که به محض خرید باید Bios رو آپدیت کنین نه این خود چیپ مشکل داشته باشه ....
ضمنا تو مدل های اولیه سری 6100 یک مشکلی بود که خیلی نمی تونستن گرافیک رو Switch کنن که دقیقا حرف شما رو می زدن که با آپدیت Bios این مشکل حل شد ....
پس به هیچ عنوان نگران مشکل سخت افزاری نباشین چون واقعا این طوور نیست و مشکل کاملا نرم افزاری هست ...
منم همین الان یک مشکل دارم که وقتی BattleField 3 آنلاین می زنم بعد از چند دقیقه همه چی Freeze می شه اونم فقط در این بازی نه بازی دیگه اما من این مشکل رو به سخت افار نسبت نمی دم چون می دونم نرم افزاری هست .
و بعضی نرم افزار ها اختلال دارن با بعضی بازی ها ....
با برنامه Hard Disk Sentinel می تونین تو قسمت Information مشخصات هارد رو ببینین ....
دور هارد رو تو قسمت Rotation Speed نشون می ده ...
سلام دوستان
این KINGSTONE LOCK کنار ورودی DC لپتاپ برا چیه؟
بعد دکمه های کیبرد این سری رو میشه بدون باز کردن لپتاپ در اورد تا زیرشونو تمیز کرد؟
ممنون
کسی نیست نگرانی منو برطرف کنه؟نقل قول:
من سرم شلوغه منتظر باش کمکت می کنم ...
سلام . من 1 لپ تاپ hp6090 دارم - اول ویندوز 7 به کارت گرافیکش نمره 6.9 میدا اما الان نمره کارت گرافیکم شده 4.1 هر کاری هم میکنم بیشتر نمیشه . چی کار کنم . تو رو خدا یکی کمکم کنه !!!!!!!!:37:
یعنی کارت گرافیکم خراب شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
خب شما یه ویندوز عوض کن به جای این همه نگرانی!مال منم اوایل این صفحه چند باری اومد.ولی مربوط به یه نرم افزار بود.یعنی فقط وقتی اون نرم افزار رو ران می کردم بعد یک دقیقه صفحه آبی میومد.این مورد ببشتر به خاطر این میاد کهرم کم میاره.ولی احتمالا دلایل دیگه ای هم داره.بایوس رو هم آپدیت کنی بهتره یا حد اقل اگه تنظیماتش زو دست زدی به حالت دیفالت برگردون.اگه مشکل سخت افزاری نباشه حل می شه.می گم شما چی کار می کنی با این لپتاپ بی چاره!:دینقل قول:
خب معلومه چرا این نمره رو می ده.چون گرافیک رو اینتله.گرافیک رو سویچ کن رو amd.نمره ویندوز که به مرور زمان کمتر نمی شه!نقل قول:
من ام از همین تعجب کردم . به گرافیک اینتل نمره 5.7 میده اما وقتی سووچ میکنم به amd نمره ش میشه 4.1 یعنی . اصلا امکان نداره کارتم خراب شده باشه ؟
خب شما تنظیمات gpu رو تغییر ندادین؟منظورم از catalys ه.اگه دست کاری کردید دیفالتش کنید شاید درست شه
هیچی فقط اتوکد و مکس و اینترنت و فتوشاپ البته این روزها اصن با فتوشاپ و مکس کارندارم.اینقد لوس شده که میترسم یه بازی رو هم باهاش اجرا کنمنقل قول:
اگه بایوس آپدیت کنم مشکلی ایجاد نمیشه اگه زیاد وارد نباشم؟! چیکارباید بکنم واسه آپدیتش؟و چجوری برگردونم به دیفالت؟(از کجا بفهمم دیفالت نیست الان؟
ممنون
دیفالتش کردم اما درست نشد . کلا درایورش رو هم پاک کردم از اول زدم اما بازم درست نشد!!!
یکسالی هست که 6050 خریدم ولی الان چند روزی هست که hp probook 4530 دوستم دستم هست ، واقعا باید بگم که از ال سی دی 6050 کاملا ناامید شدم .
سوالم اینه که با اینکه هردو مربوط به یک شرکت هستند و سری 6 از سری probook پشرفته تر هست ، چرا باید ال سی دی سری 6 اینقدر افتضاح باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن دمای سی پی یو 4530 حدود 25 هست در حالی که 6050 بین 50 تا 55 در نوسان هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4530 كيفيت صفحه اش بهتره ؟
بله کاملا برتری دارهنقل قول:
یکی از معایب ال سی دی سری 6 این است که وقتی زاویه ات نسبت به ال سی دی عوض میشه تصویر تیره میشه و باید همیشه روبروی ال سی دی نشست
ولی این عیب در 4530 وجود نداشت . شاید هم یکی از دلایلش محو بودن صفحه ال سی دی باشه
جاي معتبر واسه خريد تو تهران ميشه معرفي كنيد به چه نكاتي بايد توجه بشه ممنون اگه جواب بديد
پاساژ ایران تو ولی عصر. بهترین جا برا خرید قیمتاش خیلی خوبه - کلا همه چیه لپتاپو چک کننقل قول:
داخل جعله چي بايد باشه ؟
دوستان Wear Level باطریم شده 26% !!!!
حالا نمیتونم باطری رو خالی کنم که کالیبرش کنم میره روی 8% خاموش میشه !
Critical رو نمیشه از 7% کمتر کرد توی حالت شارژ هم نمیشه
چه کنم واسه کالیبره کردن
خب با همون 8 درصد کالیبره کن.کالیبره کردن به این چیزها نیست که.حالا یه درصد بالا پایین.بهتره پایین تر باشه.ولی اگه بود هم کالیبره می شه.چیزی نیست که نشه.وقتی خاموش شد 4-5 ساعت صبر کن.بعد شار÷ کن.می تونی بیشتر هم صبر کنی که خیالت راحت شه
خوب یعنی بعد از 8% خاموش شد بزنم 5 ساعت بعد بزنم تو شارژ ؟!نقل قول:
پس این قضیه که میگن مثلا تا 4% استفاده بشه بعدش Hibernate بشه تا 5 ساعت چیه ؟یعنی این Hibernate الکیه ؟؟؟
دوستان من تنظیمات رو روی هایبرنیت میزارم ولی وقتی به 8% میرسه یکم میره توی هایبرنیت انگار ولی زود خاموش میشه !!
چه کنم ؟
ببین شما رو یه درصدی باید بذارید که مطمئن باشی hybernate می شه.مثلا اگه بذاری رو 3 درصد و رو 8 درصد خاموش شه دیگه رو هایبرنیت نرفته.اون 8 درصد هم احتمالا برمی گرده به فرسودگی باطری که خطا داره.یعنی بازری تموم شده و خاموش شده.گه فکر می کنی رو 8 درصد باطری به علت خالی شدن خاموش می شه در صد هایبرنیت رو زیاد کن.مثلا بذار 10 درصد.ولی بیشتر بذار رو هایبرنیت بمونه.مثلا شب یه جور تنظیم کن که کارت تموم شد خاموش شه و صبح بزن به شار÷اینکه رو هایبرنیت باشه یعنی باطری کم کم خالی می شه.اگه خود باطری خالی شه و یهو خاموش شه هم واسه باطریهای لیتیومی خیلی ضرر داره هم دیگه هایبرنیت نشده.البته هنوز مطمئن نیستم تو حالت هایبرنیت هم باطری دی شار÷ می شه یا نه.چون یه جورایی مثل شات دان هست.برعکس sleep.شاید هم می گن بذارید رو هایبرنیت واسه اینکه باطری کاملا دی شار÷ نشهنقل قول:
به هر زوری بود بردمش روی هایبرنت روی 9%نقل قول:
صبح پاشدم ذیذم هنوز روی هایبرنت هست
روشنش کردم کار کردم یکم باز رفت روی هایبرنیت هی روشن کردمو رفت تا رسید به 3% بعد دیگه دست نزدم تا 5 ساعت بازم روی هایبرنیت بود یکم کار کردم خاموش شد یهو بعد 2 ساعت زدم توی شارژ دوباره یه ساعت روشن نکردم حالا دیدم Wear Level شده 13% قبلا 27% بود
خوشحال شدم ولی الان زود شارژش تموم میشه !رفته روی اعصابم(زودتر از قبل که خوب بود شارژ خالی میکنه!)
خب شما روی هایبرنیت می ذاری دیگه نباید دوباره باهاش کارکنی که خاموش شه.بزار چند ساعت بمونه و بعد در حالت خاموش شار÷ کن دیگه.باطری حساسه باهاش بد تا کنی خراب م شه خب!اگه 13درصد شده لابد کالیبره شده.ولی سعی کن کالیبره کردن رو درست انجام بدی.همونطور که همه و کمپانی گفتند.بعد شما از کجا فهمیدی صبح روی هابرنیت بوده؟مگه هایبرنیت دستگاه رو خاموش نمی کنه؟!هایبرنیت می کنی سیستم انگار شات دان شده دیگه
از اونجایی معلومه که چراغ پاور دستگاه و یه چراغ دیگه که سمت چپ دستگاه هست چشکک میزنه !نقل قول:
یه برنامه نصب کردم به اسم Bitcal البته نصبی نیست روش کلیل میکنی فعال میشه مثل Portable که یه گزینه به اسم Fast Discharge داره فکنم اون فعال بود که زود خالی میکرد
حالا برنامه رو که باز میکنم پیش فرضش روی Fast Discharge هست میزارم روی Slow Discharge و میبندم دوباره که بازش میکنم میرهر روی Fast Discharge
یه وین میخوام عوض کنم ،کلا دلک دیگه با این وین نیست
با سلام به دوستان.
من یک سوالی داشتم .
میخواستم بدونم اگه از خارج لپ تاپ بیارم با خودم چند تا میشه اورد و چقدر گمرگی میگیرن؟
میخوام برم تایلند
خب چراغ پاور برای چی روشنه؟مگه کابل رو در نمیارین موقع discharge?!من تا اونجا که یادمه وقتی هایبرنیت می کنی سیستم یه جورایی شات دان می شه اگه اشتباه نکنم.الان حسش نیست تست کنم.چون رو دانلوده!به هر حال مراحل رو طبیعی پیش برو.با برنامه هم دیسشار÷ نکن.حتی بازی هم نکن با باطری.دوساعت کار کن خاموش می شه دیگه!
بابا هایبرنیت با خاموش فرق دارهنقل قول:
وقتی میره روی هایبرنیت چراغ پاور روشن نمیمونه چشمک میزنه
شما موندم چطوری هایبرنیت میکنی !!
بابا هایبرنیت با خاموش فرق دارهنقل قول:
وقتی میره روی هایبرنیت چراغ پاور روشن نمیمونه چشمک میزنه
شما موندم چطوری هایبرنیت میکنی !!