گوشي من پلمپ بود اما متوجه شدوم دو تا برچسپ پلمپ داره يعني اولي باز شده بود و باز پلمپ كرده بودننقل قول:
حالا يا تو دبي يا همين مغازه داره خلاصه يكي باز كرده بوده باز برچسپ پلمپ زده بود
گوشي من پلمپ بود اما متوجه شدوم دو تا برچسپ پلمپ داره يعني اولي باز شده بود و باز پلمپ كرده بودننقل قول:
حالا يا تو دبي يا همين مغازه داره خلاصه يكي باز كرده بوده باز برچسپ پلمپ زده بود
ممنون.ميشه بگي پلمپش چه جوري بود؟از اين هولوگرامي ها بود يا جور ديگه؟نقل قول:
والا اینطور که من دیدم یه چسب مشکیه که روی جعبه خورده که باعث میشه نتونی جعبه رو باز کنی. و موقع فروش فروشنده اونو با تیغ می بره. خودت جعبه رو که بگیری دستت می بینیش. البته ممکنه هم یه بار جعبه باز شده باشه و چسب جدید زده باشن جای چسب قبلی که با دقت کردن میشه اینم فهمید. اینجا هم که من می خواستم بخرم مغازه اول گفت ما همه جعبه هارو باز کردیم تا تست کنیم ببینیم یه وقت مشکلی نداشته باشن و گفت اگه دنبال جعبه پلمپ هستی نگرد! ولی من رفتم مغازه طبقه پایین صاحبش گفت مال ما همه پلمپن, منم ازش خریدم.نقل قول:
دوستان یه سوال داشتم. چطوری میشه فهمید که گوشی من الان روت هست یا نه؟! چون من دیروز گوشیو روت کردم ولی بعدش Factory Reset کردم گوشیو. حالا می خوام ببینم هنوزم گوشی روته؟ یا چون گوشی ریست شده باید دوباره روتش کنم؟
اگه موقع روشن کردن گوشیت علامت مثلث زرد اومد و توی منو آیکون سوپر یوزر بود بدون که گوشیت روت هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همونطور كه گفتم برچسپ زير اين هم دقيقا همين جوري بود باز شده بود و دوباره با يه برچسپ مشابه پلمپ شده بود.
اون علامت زرد رو که من همون موقع که گوشیو روت کرده بودم با یه کرنل از بین بردم. یعنی قبل ازاینکه Factory Reset کنم هم علامت زرد رو نداشت! ولی الان توی منو گوشی 2تا آیکن CWM و Superuser هستن. پس روته دیگه؟نقل قول:
جالبه یعنی با Factroy Reset هم روت گوشی از بین نمیره؟!
دوستان قیمت جدید چند شده؟
اگر با تغیر کرنل مثلث زرد از بین بردی وجود همون دوتا آیکون دلیل بر روت بودن گوشیت هست.نقل قول:
خیر ،از بین نمیبره ، یعنی راهش این نیست
ممنونم از لطفت.اينهائي كه من ديدم اصلا همچين چيزي روش نيست:18::18::18::18:چه جوري برداشتن كه كارتون باهاش كنده نشده:41::31:نقل قول:
شما وقتي متوجه شدي كه دو چسبه هست اعتراض نكردي؟
برنداشته بودن با تيغ بريده بودن و دوباره يكي ديگه زده بودن روش!
من اون موقع حواسم پرت بود اونقد كه رفته بودم كره اي بگيرم made by samsung گرفتم :31:
گلکسی جدید سامسونگ با چیپ تگرا2
گروه خبری GSM: به گزارش پایگاه اینترنتی Tgdaily،سامسونگ قصد دارد بر روی فروش جدیدترین مدل سری کهکشانی خود با نام Galaxy R که دارای چیپهای تگرا ۲ است برنامه ریزی کند.
بنابر گزارش فارنت، این تلفن همراه دارای صفحه نمایش ۴٫۱۹ اینچیSLCD و چیپ تگرا ۲ بوده و دارای سیستم عامل اندروید ۲٫۳ نیز است.
یکی از قابلیتهای این چیپ ، پشتیبانی کامل از فلاش پلیر به همراه بازیهایی در حد گرافیک کنسولی است که قابلیت اجرای بازیهای مخصوص پردازنده های انویدیا را در اندروید مارکت فراهم میکند.
مشخصات این تلفن همراه به شرح ذیل است:
-صفحه نمایش ۴٫۱۹ اینچی WVGA از نوع Super Clear LCD
-سیستم عامل اندروید ۲٫۳ با دوربین ۵ مگاپیکسلی در پشت و ۲ مگاپیکسلی در جلو
-ضبط ویدیوهای ۷۲۰P و پخش ویدیوهای ۱۰۸۰p Full HD
-دارای حافظه داخلی ۸ گیگابایتی به همراه پشتیبانی از کارت حافظه تا ۳۲ گیگابایت
-وزن ۱۳۱ گرمی به همراه اندازه ۱۲۵٫۷ x 66.7 x 9.55 میلیمتر
Galaxy R در حال حاضر در کشور سوئد قابل دسترسی است و قرار است برای بقیه کشورها نیز به زودی عرضه شود.
.
.
نظرتون در موردش چیه؟
دوستدار شما یاشار
- :31:Here’s the US spec Samsung Galaxy S II… Oh, wait
It’s safe to say that the launch of the Samsung Galaxy S II is one of the most anticipated US market launches this summer. Here, across the Atlantic, we have been reading all the rave reviews of the mighty droid, and hoped we would soon see a chance to get our hands on Samsung’s flagship. Well, it looks like the wait will be over any moment now, people.
I just got this heavy parcel from the U.S. branch of Samsung. Inside was this box, and at the sight of it, my pulse skyrocketed.. I felt like a child on Christmas. It’s finally here, the U.S. version of the Galaxy S II, I thought.
On opening the box however, here’s what I found inside:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Quite a teaser, eh? Probably the best I’ve seen. It brought a mixture of excitement and sadly, disappointment to my geeky heart. The telescope is definitely a nice reference to the name of the handset. There is no need to tell you though, that I prefer to watch this particular galaxy from way closer.
All in all, it looks like the Samsung Galaxy S II will indeed be coming soon to the United States. And now that I have this telescope, I expect to be among the first to see it coming.
[HTML]http://blog.gsmarena.com/heres-the-new-us-bound-samsung-galaxy-s-ii-oh-wait/[/HTML]
حالا قشنگ شد.موبایل با اشانتیون تلسکوپ:31:
دوستان من می خوام یه کاستوم رام بریزم رو گوشی ولی توی آموزشش که خوندم می گه ابتدا اون فایل اصلی رو کپی کنین توی SD.
حالا گوشی من که مموری کارت مجزا نداره! پس یعنی من نمی تونم کاستوم رام بریزم؟
نه دوست عزیز منظورش مس مموری یا همون مموری داخلی 16 گیگ هست!نقل قول:
مستقیم میریزین تویه مس مموری بعد با cwm میرین تویه قیمت install zip و فایل رو انتخاب میکنین و ...
خب توی کدوم فولدر بزارمش؟ من گذاشتم توی صفحه اول کنار بقیه فولدرها.
توی آموزشش گفته وقتی می رین تو حالت ریکاوری مود گذینه zip install from SDCARD رو بزنین. ولی واسه من همچین گذینه ای نیست و بجاش این گذینه هست: apply update from sdcard که منم همینو انتخاب می کنم و بعدش فایل اصلی که اسمش CriskeloRomGSGII.v11.zip هست رو انتخاب می کنم اما وسط Install شدن Failed میشه! کجای کارو غلط میرم؟
دوست عزیز میشه مشخصات گوشی تون و اگر تفاوای تحساس می کنید با کره ای داره رو بگیننقل قول:
برنداشته بودن با تيغ بريده بودن و دوباره يكي ديگه زده بودن روش!
من اون موقع حواسم پرت بود اونقد كه رفته بودم كره اي بگيرم made by samsung گرفتم
یک سوال کلا مگه گوشی های ساخت چین مشکلی دارن؟
غیر از اینه که اینها فقط اونجا مونتاژ میشن و قطعات ساخت کره هستند؟
نقل قول:دقيقا درسته:46:نقل قول:
راستي بچه ها نظرتون راجع به خبر انتهاي پستم چيه؟:21:
به نظر من هم هیچ فرقی نداره.پردازنده همونه.صفحه سوپرآملوییده که تو یه کارخونه تولید میشه.بقیه چیزا هم یکین.الکی پول اضافی واسه یه لیبل ندید.
سلام به همه دوستان
كابل مموري رو همونجور كه گفته بودن درست كردم
فلش مموري رو عالي اجرا ميكنه با سرعتي فوق العاده
موس و كيبورد هم بهش وصل ميشه با موس خيلي عالي ميشه كاركرد باهاش
موفق باشيد
نقل قول:
دوست عزیز اشتباهتون همین انتخاب گذینه هست!
apply update from... نباید انتخاب کنید!
گذینه پنجم یا همون instal zip... رو باید بزنید!
فایل رام هم همون بیرون بزارید و نمیخواد توی فولدر خاصی بریزین!
البته کسی تا به حال ندیدم بگه گذینه instal zip رو ندارم ولی اگه حتما ندارین ورژن جدید cwm رو با ادین بریزین رو گوشی احتمالا مشکل رفع میشه
موس و كيبرد؟نقل قول:
واسه من كه موس رو پيغام high voltage يا همچين چيزي ميده
تا حالا نديده بودم تو سايت ها هم كه موس وصل كنن و موس بلوتوث وصل كردن
اگه ميشه مدل موس و كيبردت رو بگو و يه راهنمائي بكن
باید آمپرش کم باشه!نقل قول:
موس های لپ تاپ عموما روش جواب میده!
Samsung Mobile announcing new product on August 29
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6361498&postcount=1730[/HTML]
Samsung to revise their device naming system for 2011
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6361538&postcount=1731[/HTML]
روش ديگه اي واسه پيدا كردن و خريد همچين موسي نيست؟نقل قول:
كه مثلا آمپرش رو نوشته باشه؟
يا مثلا يه مدل موس رو معرفي كنين
در مورد كيبرد هم همينطوره؟ همه كيبرد ها جواب نميده؟
واسه كيبرد بايد چي كار كرد؟
واسه موس بلوتوث چي؟ چه مارك و مدلي بگيرم بهتره؟
آمپر موس زیرش زده مثلا ماله من زده 5 ولت 20ma یعنی 20 میلی امپرنقل قول:
آمار فروش Galaxy S II سامسونگ، سه ماه بعد از عرضه آن
گروه خبری GSM: مدت زمان نسبتاً کوتاهی از ارائه پیشرفتهترین محصول سامسونگ در رده اسمارت فون های اندرویدی به بازار در آوریل ۲۰۱۱ میگذرد.
به گزارش ایتنا،Galaxy S II که معرفی رسمی آن به نمایشگاه MWC ۲۰۱۱ در فوریه امسال باز میگردد، در مدت کوتاه سه ماهه حضور خود در بازار به رکورد فروش فوقالعاده ای نزدیک به ۳ میلیون نسخه دست یافته است، که از این لحاظ نه تنها از فروش کم نظیری در میان دیگر محصولات سامسونگ برخوردار شده است، بلکه با دیگر مدلهای رکورد شکن سایر برندها نیز رقبایت تنگاتنگی را دنبال میکند.
کلیدیترین نکته قابل ذکر در مورد I9100 Galaxy S II که نقش ویژه ای در فروش فوق العاده این مدل داشته است، علاوه بر طراحی زیبای دستگاه و قطر بسیار ناچیز ۸.۴۹ میلیمتری آن بدون شک به صفحه نمایش رویائی این مدل باز میگردد.
این صفحه نمایش ۴.۳ اینچی گذشته از ابعاد بسیار مناسب خود برای اولین بار از فناوری اختصاصی سامسونگ در این رده یعنی Super AMOLED Plus بهره میبرد که در شفافیت رنگها، زوایای دید، روشنائی تصویر و به خصوص کنتراست بی نظیر پنل حرف اول و آخر را در میان تمامی مدلها و پلتفرم های گوناگون میزند.
دوربین ۸ مگاپیکسلی دستگاه با امکان فیلمبرداری Full HD با ۳۰ فریم در ثانیه که در میان معدود مدلهای دارای این وضوح فیلمبرداری از بیشترین نرخ برداشت تصویر برخوردار است، دیگر قابلیت مهم و کلیدی I9100 به حساب میآید.
پردازنده این مدل یک نمونه دو هسته ای ۱.۲ گیگاهرتزی بر پایه جیپ ست ARM Cortex-A9 است که در رده گرافیکی نیز از پردازشگر Mali-400MP با عملکرد فوقالعاده استفاده میکند.
ترکیب پردازشگر و چیپ ست گرافیکی این مدل امتیاز بسیار بالایی برای Galaxy S II در تمامی بنچمارک های معمول این کلاس در قیاس با سایر رقبا فراهم کرده است.
سیستم عامل این مدل نسخه ۲.۳ گوگل اندروید موسوم به Gingerbread است و آخرین ویرایش پوسته نرم افزاری سامسونگ موسوم به TouchWiz UI 4.0 نیز در آن بکار گرفته شده است.
حافظه داخلی ۱۶ یا ۳۲ گیگابایتی، حافظه یک گیگابایتی RAM در کنار سرعت بسیار بالای اتصال 3G تا 21Mbps به همراه بلوتوث نسخه ۳.۰، پشتیبانی از NFC، خروجی HDMI به کمک فناوری MHL پورت Micro USB و گیرنده های Wi-Fi و GPS لیست امکانات پر شمار این مدل را تکمیل میکنند.
در رابطه با فروش فوقالعاده Galaxy S II آقای JK Shinریاست بخش ارتباطات موبایل در شرکت سامسونگ ضمن اشاره به I9100 به عنوان پیشرفتهترین اسمارت فون حال حاضر بازار، موفقیت تجاری بالای این مدل را به پشتیبانی کامل شرکای اپراتوری سامسونگ در انتخابGalaxy S II به عنوان برترین محصول اندرویدی این شرکتها مرتبط دانست.
دوستدار شما یاشار
من CWM رو هم نصب دارم! این فایل رو از طریق odin ریختم و CWM اومد واسم: I9100XXKG1_Kernel.tarنقل قول:
ولی بازم اون گذینه zip install from SDCARD رو ندارم!
بچه ها جريان اين GALAXY S II 4G چيه؟
کد:http://www.samsung.com/ca/consumer/mobile/mobile-phones/all-phones/GT-I9100LKMBMC/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=#
خب نسخه ي مخصوص شبكه تلفن همراه هايي هست كه از فناوري 4G (نسل چهارم شبكه تلفن همراه)استفاده مي كنننقل قول:
در مورد 4G:
[HTML]http://en.wikipedia.org/wiki/4G[/HTML]
الان بدن گارانتی پارس مایکروتل 750 تومن گیر میاد ؟
Is This The Samsung Hercules, 4.5″ Of Android Dual-Core Awesomeness? s
Is it possible? Can it be? Are we looking at what is possibly the first sighting in the wild of the Samsung Hercules? At first glance it looks almost exactly like the Samsung Galaxy S 2, the Samsung model the Hercules is based off of. Except that this is a 4.5″ screen according to the folks at MobileSyrup who got their hands on the image courtesy of a tipster that attended a Samsung Mobile concert last night in Canada. Rumored to be the first 42Mbps smartphone in Canada rumor has it will take the very same honor here in the States. The Hercules sports an 8 megapixel camera on rear that shoots 1080i video along with a rumored 2 megapixel front facing camera. A noticeable absence in this picture is the optical trackpad the Galaxy S 2 has on board, instead showing off the standardized capacitive four button layout that is so common on Android devices these days.
We thought it would be worth pointing out an interesting comment on MobileSyrup that provides some food for thought that we could be looking at the Hercules:
It’s hardly concrete information but we tend to believe that this commenter is on to something. At this point it would be incredibly preliminary to say for sure that this is the Samsung Hercules but seeing as how there is at least some noticeable difference between the Galaxy S 2 and the pictured model, we’ll just cross our fingers, click our heels three times and hope for the best.نقل قول:
TELUS seems to have a nack for snatching up T-Mo variants of phones but get them with 950/1900MHz 3G. They did it by getting the T-Mo’s version of the Galaxy S. They did it again with the T-Mo Galaxy S 4G. It only made sense that they would be getting the T-Mo rumored Hercules.
source link :
[HTML]http://www.tmonews.com/2011/08/is-this-the-samsung-hercules-4-5-of-android-dual-core-awesomeness/[/HTML]
[HTML]http://mobilesyrup.com/2011/08/05/say-hello-to-the-telus-samsung-galaxy-sii-hercules/[/HTML]
والا دوست عزیز نمیدونم ایرادش از کجاست!نقل قول:
کمی صبر کن شاید اساتید جواب بدن:46:
Samsung Hercules Is T-Mobile’s Version Of Infuse 4G? h
The boys over at Thisismynext.com are running quite the scoop with codename “Samsung Hercules.” With a possible arrival date of August this one has some time to mature but the Thisismynext crew has quite the spec breakdown:
4.5″ 480x800 Super AMOLED Plus display
Android 2.3
NFC Support
42Mbps HSPA+ capable (category 24 HSDPA and category 6 HSUPA)
AWS plus 850/1900 MHz…they claim support for AT&T’s 4G will be here if the merger succeeds which interesting considering this phone is scheduled for August and the deal won’t close till next year?
Preliminary measurements of 5.16 x 2.76 x 0.37 inches, resembles the AT&T Infuse 4G
16GB internal ROM, 1GB internal RAM, expandable microSD memory up to 32GB
Qualcomm 1.2GHz dual-core APQ8060 processor??
8 megapixel camera with 1080p video capture and front facing camera for video chat
Micro USB transfer for HDMI
These are certainly some impressive specs and if they come to fruition will make for quite the beastly phone. This might be why Thisismynext claims this phone is tagged for the “over $350″ price category. Let’s see how this one develops.
source:
[HTML]http://www.tmonews.com/2011/05/samsung-hercules-is-t-mobiles-version-of-infuse-4g/[/HTML]
[HTML]http://thisismynext.com/2011/05/17/exclusive-samsung-hercules-t-mobile-dual-core-infuse-4g/[/HTML]
فهمیدم چشه :)نقل قول:
شما دنبال این گزینه تو CWM می گردی؟نقل قول:
اصلا گوشیو به ریکاوری می بری؟
دوستان شنیدین گالگسی اس 2 رکورد 3 میلیون فروش رو هم زده!!!
خودمونیم داره یه رکورد تاریخی میزنه!
جاوا و نرم افزار بانک روش اجرا می شه ؟
فلشش چراغ قوه می شه ؟
ابديت رسميه ٢٠٣٠٤ وأسس اومده ذا نه
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
ابديت ٢٠٣٠٤ واسش اومده يا نه