سلام دوست عزیزم
ممنونم از پاسخ شما
پس تایپ رو درست گذاشته بودم اما تیونر اتو نداره فقط not detected داره...
الان روی s-tc گذاشتم درسته؟
متشکرم
Printable View
سلام دوست عزیزم
ممنونم از پاسخ شما
پس تایپ رو درست گذاشته بودم اما تیونر اتو نداره فقط not detected داره...
الان روی s-tc گذاشتم درسته؟
متشکرم
دوست عزیزنقل قول:
تیونر را روی SI-ATC بگذارید البته بطور عموم می توانید روی S-T/C بگذارید.
ممنونم از راهنمایی های شما دوست عزیزنقل قول:
سلام یه سوال ذاز اساتید داشتم
تلوزیون من سری 6 ال ایی دی سامسونگ 46 ایچ اسمارت سه بعدیه وقتی تو منو مخفی می رم یه قسمتی داره که می شه مدل را عوض کرد اگه مدل دستگاه را عوض کنم چی می شه؟؟؟؟
دومین سوال برای من قابلیت ضبط تصاویر در منوی اسمارت هاب موجوده ولی فقط کانالهای دیجیتال را ضبط می کنه من می خوام ببینم راهی است که از روی پلیرهای دیگه هم ضبط کنه مثلا ----- یا سینما خانواده؟؟
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
در ابطه با سوال اول تان اگر مدل تلویزیون را عوض کنید ممکن است سیستمتان دچار آسیب جدی شود پس این کار را انجام ندهید.
در رابطه با سوال دوم اینکه ضبط تلویزیون فقط قابلیت ضبط از کانالهای دیجیتال را دارد و شما نمی توانید از پلیرها و سینما خانواده درتلویزیون ضبط کنید و راه حلی هم ندارد . و باید خود پلیرها و یا خود سینما خانگی تان قابلیت ضبط را دارا باشد.
سلامنقل قول:
می دونم دیگه خیلی دیر شده ولی راه حل و می گم برای کسانی که تازه این مشکل براشون پیش اومده
تو منو مخفی باید هاسپیتال مود را خاموش کنید تا گزینه شبکه فعال بشه در غیر این صورت غیر فعاله
موفق باشید
نقل قول:
سلام
یه موضوعی را روشن کنم برای دوستان تلوزیون سامسونگ در حالت سه بعدی فول اچ دی است
ببینید اگه تلوزیونتون عینکش باتری خوره و روشن و خاموش می شه فوله و در غیر اینصورت نه
موفق باشید
سلام
من گزینه ی زیر نویس رو از قسمت menu---system---accessibility
روشن کردم که پرایمری ساب روی عربی هست
ولی همچنان وقتی فیلم رو پخش میکنم زیر تویس نمیاد توی tools هم هیچ کزینه ی زیرنویس نیست.
Samsung UA65JS8000
دوست عزیزنقل قول:
از این پست استفاده کنید.
مرسی دوست عزیز البته من این کار هارو کرده بودم نشده به روش اول
ولی بعد از فعال کردن زیرنویس کار گزینه ی زیرنویس تو قسمت تولز نمیومد که فیلم رو از فلش پاک کردم دوباره ریختم درست شد!!!
ممنون
سلام
در مدل سامسونگ js 9990
تصویر در تصویر کار نمیکنه چیکار باید کرد؟
چگونه میشه
مدل سامسونگ js 9990
رو آپدیت کرد؟
آیا از این بالاتر هم مدلی اومده؟
دوست عزیزنقل قول:
برای تماشای تلویزیون به عنوان یک تصویر در تصویر، منبع صفحه اصلی باید به کامپوننت یا HDMI تنظیم شده باشد.
در حال مشاهده ویدیو از یک دستگاه خارجی مانند یک دستگاه پخش Blu-ray در صفحه اصلی آن، شما می توانید مشاهده کنید تلویزیون را در حالت (PIP) پنجره تصویر در تصویر.
MENU/123---> MENU----> Picture----> PIP
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیونتان مشگلی نداردنیاز به آبدیت نمی باشد. چون ممکن است کالیبراسیونی که در کارخانه برای تلویزیون شما انجام شده تغییر کند . ولی با این وجود اگر نیاز به آبدیت دارید می توانید از این سایت آن را دانلود کنید. و روش آبدیت با فریمور آن را متوانید دانلود و مطالعه کنید.
مدل نام گذاری ایران برای این مدل js9990 و نامگذاری اصلی آن js9000 است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مدل جدید تر این مدل بسته به اینچ آن این است UA55KS9500K
http://www.samsung.com/ae/consumer/tv-av/tv/suhd/UA55KS9500KXZN
سلام دوستان
آیا تلوزیون سامسونگ مدلua40c5000 دیجیتال داره یا نه ؟
و اگر داره جچوری فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
دوست عزیزنقل قول:
خیر این مدل این قابلیت را ندارد.
ببخشید
وقتی این مراحلو میرم تلویزیون usb to TV داره
ولی تو تاپیک گفته که باید TV to USB رو بزنیم
چیکار کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر با کنترول مخصوص و یا دست ساز منوی سرویس را بطور کامل باز کرده باشید حتما آن آیتم را خواهید دید.
دست ساز درست کردم کار نکرد!نقل قول:
الآن اون گزنیه اومده بعد ریست فکتوری ولی بعد زدنش هیچ تغییری نمیکنه!
==========
چجوری میتونم تو تلوزیون UA46F6100 سامسونگ PVR رو فعال کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر منوی سرویس را با کنترول مخصوص و یا دست ساز بطور کامل باز کنید از این مسیر می توانید آن آیتم را فعال کنید.
از صفحه اول control-->suboption--->pvr support on کنید
و یا همان گزینه ممکن است در MRT option باشد.
سلال م دوستان اگه ممکنه منو راهنمایی کنید تلویزیون من سامسونگ مدل UA40ES7770 . مدتیه که موقع جستجوی وای فای چیزی پیدا نمیکنه تو منوی مخفیش هم ریست کردم یه لحظه پیداش میکنه ولی دوباره دنبال شبکه سیمدار میگرده میخواستم ببینم آیا این مشکل با آپگرید کردن حل میشه و دوم اینکه این مدل رو تو سایت سامسونگ سرچ کردم چیزی
یدا نشد آیا مدل رو اشتباه میزنم تو سایت . ممنون
.نقل قول:
دوست عزیز
از اینجا دانلود کنید.مدل UA40ES7770 با مدل UA40ES7500 یکی است فقط نام گذاری آنها متفاوت است
ممنونم فایلو دانلود کردم tv رو هم ارتقا دادم ولی کماکان از طریق وایر لس به اینترنت وصل نمیشه یعنی بعد از ریست کردن تو مود سرویس مودم وایرلسو تشخیص میده ولی در ادامه دوباره میره سراغ شبکه کابلی و دیگه وایرلسو تشخیص نمیده. چیزی بنظرتون نمی رسه؟
.نقل قول:
دوست عزیز
اگر مودمتان را برای اینکه هک نشود از مک آدرس برنامه ریزی کردید مطمعناٌ نمی توانید از آن استفاده کنید .
پروتکل های امنیت شبکه
تلویزیون تنها پشتیبانی از پروتکل های امنیتی شبکه های بی سیم زیررا دارد و قادر به اتصال به روترهای بی سیم غیر گواهی شده نیست:
● ● تایید مدلهای : WEP، WPAPSK، WPA2PSK
● ● انواع رمزگذاری WEP، TKIP، AES
اگر روتر بی سیم به توان بالا خالص سبز 802.11n و مد تنظیم شده باشد. نوع رمزگذاری WEP یا TKIP، تلویزیون های هوشمند سامسونگ اتصال در انطباق را با مشخصات جدید صدور گواهینامه Wi-Fi را پشتیبانی نمی کند. اگر روتر بی سیم از راه اندازی حفاظت شده WPS (Wi-Fi پشتیبانی کند ، برای اتصال به شبکه با استفاده از PBC آن را ممکن می سازد. دکمه پیکربندی را فشاریا PIN شماره شناسایی شخصی را وارد کنیدWPS). تنظیم SSID و WPA و کلید تنظیمات آن را به صورت خودکار انجام می دهد.
و در آخر اینکه سعی کنید برای تلویزیون از کابل لن برای مودم استفاده کنید و ارتباطات دیگر را با وای فای
آقا دستت درست همین بود که شما فرمودید ممنون از کمکتون.
سلام آپگرید samsung la40c550را میخوام میشه کمک کنید ممنون
سلام.
من احساسمیکنم وقتی تلویزیونم و ریست میکنم فقط تصویرش ریست میشه...
هم از طریق منو مخفی و هم از طریق منوی تلویزیون..
.نقل قول:
دوست عزیز
برای دانلود فریمورتان می توانید از این سایت استفاده کنید.
سلام
قاببلیت pvr مدل c695 فعال نمیشه با این کد مخفی...
تو یوتویب یکی دوتا ویدئو هست یبار قبلنا امتحان کردم نشد//
با سلام خدمت دوستان بزگوار من یه تلویزیون سامسونک 8880 دارم که یک مرتبه هر 4 پورت hdmi ان از کار افتاده کسی می تونه راهنماییم کنه چگار کنم ممنون
سلام نحوه تعویض نرم افزار در تلویزیون سامسونگ پلاسما مدل ps43d495a1mshd از طریق usb چگونه است؟فقط تعویض بدون نیاز به هزینه ء سرویسکار و کنترلر و ریموت سرویسکاران سامسونگ
دوستان من تی وی hu8890 خریدم..
منتها کنترل جادویی روش داره.
این منو مخفی هر چی سرچ کردیم نتونستیم بیاریم بالا.
یا اگر موضوعات خاصی هستش و خواستم بخونم و بفهمم راجبه اسمارت هاب و یا غیره چیزی پیدا نکردم.
این تلویزیون می خواستم بدونم به کدوم سری می خوره؟برم راجبش بخونم!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام
من هم با تلویزیونم که مدل 43k6960 هست همین مشکل رو دارم ریموت کنترلش smart remote هست و کلیدهای استاندارد رو نداره. آیا راهی برای ورود به service menu وجود داره.
با تشکر
.نقل قول:
دوست عزیز
اگر به منوی مخفی بدون داشتن دانش فنی در این امور وارد شوید و آیتمی را تغییر دهید ممکن است تلویزیون شما دچار خسارت شدید شوید.و در ضمن برای ورود به منوی مخفی باید از کنترول معمولی استفاده کنید و تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند.
با سلام
ببخشید میخواستم بدونم آیا مدل LA40 C530 تیونر دیجیتال داره و با اعلام تنظیماتی که در منوی مخفی با راهنمایی شما انجام میدم فعال میشه یا خیر؟
آخه توی این لینک ww.220-electronics.com/samsung-la40c530-40-multi-system-lcd-tv زده که تیونر ----T داره اما توی بعضی سایت ها هم زده که نداره!!!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تا درصورت وجود داشتن دیجیتال وارد منوی مخفی بشم و با ترس و لرز بقیه راه ها رو ادامه بدم...
با سلام
ببخشید میخواستم بدونم آیا مدل LA40 C530 تیونر دیجیتال داره و با اعلام تنظیماتی که در منوی مخفی با راهنمایی شما انجام میدم فعال میشه یا خیر؟
آخه توی این لینک زده که تیونر ----T داره اما توی بعضی سایت ها هم زده که نداره!!!کد:http://www.220-electronics.com/samsung-la40c530-40-multi-system-lcd-tv.html
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تا درصورت وجود داشتن دیجیتال وارد منوی مخفی بشم و با ترس و لرز بقیه راه ها رو ادامه بدم...
.نقل قول:
دوست عزیز
خیر ندارد و بیخود منوی سرویس تان را دستکاری نکنید.
سلام.تلویزیون ال سی دی سامسونگ مدتیه که به حالت شاپ مود رفته و به دلیل اینکه کنترل و همین طور کلیدهای لمسی خود پنل غیرفعال شدند نمی تونم وارد منو بشم.بیشتر کلیدهای کنترل رو که می زنم تلویزیون خاموش میشه.ممنون
.نقل قول:
دوست عزیز
کنترول تان را ریست کنید
ریست کردن کنترول لمسی و معمولی
روش1- از روی کنترول دکمه Return + Menu رو سه ثانیه بگیرید.
روش2- ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید. اگر مشکل شما با این عمل حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.
روش3- یا باتری آلکالاین به کار ببر یا شارژی. آنگاه دکمه ی pairing رو 3 ثانیه نگه دار.
روش 4
1.اول کنترل رو حالت تلویزیون قرار میدهیم
2.دکمه پاور را گرفته و دوبار صفر را میزنیم کنترل ریست شده و مشکل حل می شود.
تلویزیون را در منبع با استفاده از کنترل از راه دور انتخاب کرده و به سیستم ← تنظیمات بروید. و حالت منزل را انتخاب کنید
سلام خدمت اساتید محترم
چگونه میتوان پارامتر های منی مخفی ال سی دی سامسونگ مدل LE40R81B را به حالت اولیه برگرداند ایا این مدل دیجیتال داخلی داره یا نه