بله دوست من سيستم شما ميكشه !نقل قول:
سيستم من اينه :
Cpu 5600
ram 2gb
vga gforce 9400
براي بازي با بهترين كيفيت جواب ميده؟
دوستان دارم ميرم گرافيكمو عوض كنم:
9500 1 گيگ!
Printable View
بله دوست من سيستم شما ميكشه !نقل قول:
سيستم من اينه :
Cpu 5600
ram 2gb
vga gforce 9400
براي بازي با بهترين كيفيت جواب ميده؟
دوستان دارم ميرم گرافيكمو عوض كنم:
9500 1 گيگ!
بهتره قبلش تو بخش مشاوره سخت افزار فروم مطرح کنی که مطمئن باشی با بودجه مد نظرت بهترین انتخاب رو میکنی .نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=249
اقا شما این باز رو از کجا تهیه کردین
اي قربونت ! لينكشم دادي
گفتگو IGN با Rockstar و سازنده های بازی در مورد مشکلات بازی .
کد:http://pc.ign.com/articles/936/936304p1.html?RSSwhen2008-12-05_194200&RSSid=936304
من این بازی رو از اریاشهر پاساز یاران خریدم.بازی نصب شد و کرک هم کردم اما وقتی میخام اجرا کنم و روی play در social club کلیک میکنم می نویسه not connected to social club و اصلا بازیو اجرا نمیکنه.
آقا 2 صفحه پیش هم نوشتم کسی جواب نداد کسی از همین سایت خودمون بازی رو گرفته؟؟؟؟
چطوره؟؟؟؟ کامل؟؟؟؟کرکش چی؟؟؟؟
آقا كامله ! صد بار چرا انقدر پست حذف ميكنيد اينجا؟
شايد بايد به اينترنت وصل باشيد؟نقل قول:
من این بازی رو از اریاشهر پاساز یاران خریدم.بازی نصب شد و کرک هم کردم اما وقتی میخام اجرا کنم و روی play در social club کلیک میکنم می نویسه not connected to social club و اصلا بازیو اجرا نمیکنه.
ببنید یکی از سازنده های بازی در مورد تنظیمات گرافیکی بازی چی گفته :
نکته جالب اینه که این بازی DX 9.0 هست .نقل قول:
Kevin Hoare: In some cases we're just seeing 2 GB video cards come out now. That'd be the only way to really get the absolute highest settings.
سازنده ها هم اعلام کردن خیلی از مشکلات با درایور های جدیدتر و یا Beta رفع میشه .
درایور برای کارت ها ati نیومده؟
منم فعلا اين مشكل رو دارم، ببينم ميتونم حلش كنم يا نه.نقل قول:
برای Nvidia اومده برای ATi فکر کنم گفته بودن چهارشنبه میاد تو همین مقاله IGN گفته یعنی .نقل قول:
من نميدونم اين gta چند بار بايد به من ضد حال بزنه تا اجرا شه ... از كار و زندگي افتادم.
این مشکل کرک بازیه احتمالا، بهتره کرک های دیگه رو تست کنید.نقل قول:
دوست عزیز باید حتماً به اینترنت وصل باشی فک کنم....نقل قول:
===========================================
دوستان اینم یه کرک کامل که 100% همه نتیجه گرفتن...
البته تورنت هستش!
کد:http://thepiratebay.org/torrent/4555692/Gta_4_Crack_Really_working_100__Not_any_more_annoying_drunk_cam_
مطمئنی من تو Manual یکی از این کرک ها خوندم اتفاقا اصلا نباید به اینترنت هیچ وقت در زمان بازی متصل باشی.نقل قول:
من دیروز تو p30world این بازی رو سفارش دادم
واسه این بازی دارم لحظه شماری می کنم!!
نع عزيزم ... چه ربطي داره ؟نقل قول:
دوست عزیز باید حتماً به اینترنت وصل باشی فک کنم....
مگه ميخوام MultiPlayer بازي ميكنم.
فكر كنم تو readme نوشته بود كه اگه ميخواي single بازي كني نبايد sign in شي ... حالا من دارم يه كارايي ميكنم، شايد اجرا شه.
یک گزینه ok باید داشته باشه ... یا skip بعدش یک بخش میاد نوشته play ، بعد روی اون کلیک می کنی یک اروری میده ، اوکی می کنی و بازی اجرا میشه ، توی بازی هم برای وصل شدن می پرسه که اگر esc رو بزنید برطرف میشه ...نقل قول:
کرک ها رو هم تک تک از درون پوشه ها نصب کن ...
عزیز مگه می خوای آپولو هوا کنی ، بازی شرکت هیچ مشکلی نداره ... ویندوز شما چیست ؟نقل قول:
نع عزيزم ... چه ربطي داره ؟
مگه ميخوام MultiPlayer بازي ميكنم.
فكر كنم تو readme نوشته بود كه اگه ميخواي single بازي كني نبايد sign in شي ... حالا من دارم يه كارايي ميكنم، شايد اجرا شه.
باید کرک ها را تک تک کپی کنید ، تمامی برنامه های موجود در پوشه درایور رو بریزی ...
بنده با این مشخصات بازی رو دارم بازی می کنم :
vga:7100gs , 1 gig ram , cpu 3.2 , win vista 32 bit service pack 1
تو دي وي دي 4 ژنج تا كرك داره، ولي فروشنده گفت كه هيچ كدوم رو كژي نكنم.نقل قول:
این مشکل کرک بازیه احتمالا، بهتره کرک های دیگه رو تست کنید.
آخرين اميدم فقط همينه، ببينم مياد يا نه ... وگرنه بايد زنگ بزنم از فروشنده بپرسم.
تو روي Vista امتحان كردي يا روي XP ؟نقل قول:
من این بازی رو از اریاشهر پاساز یاران خریدم.بازی نصب شد و کرک هم کردم اما وقتی میخام اجرا کنم و روی play در social club کلیک میکنم می نویسه not connected to social club و اصلا بازیو اجرا نمیکنه
روی ویستا compability باید اون تیکش رو بردارینقل قول:
چون مال من اجرا نمیشد
اونو ورداشتم درست شد
روی LaunchGTAIV.exe با GTAIV.exe
نقل قول:نمی دونم! منم تو به Forum خارجی دیدم!نقل قول:
حالا شما اگه تونستی بازی رو اجرا کنی خبرمون کن :40:
رو Xp نصب کردی یا ویستا؟
اگه رو Xp نصب کردی سرویس پک 3 رو داری؟
اون کرکی هم که گذاشتم امتحانش کن! مثل اینکه 100% کار می کنه...
تو ايكس پي امتحان كردم، ارور جديدي ميده !!
چه اروری ؟ بگو تا بگم چشه!نقل قول:
شما اینی که من میگم گوش کن : کل کرک ها رو کپی کن ... کل فایل های موجود پوشه درایور رو نصب کننقل قول:
تو دي وي دي 4 ژنج تا كرك داره، ولي فروشنده گفت كه هيچ كدوم رو كژي نكنم.
آخرين اميدم فقط همينه، ببينم مياد يا نه ... وگرنه بايد زنگ بزنم از فروشنده بپرسم.
من دارم بهت میگم الان دارم بازی می کنم.
بعدش روی LaunchGTAIV.exe کلیک کن ...
یک بخشی میاد باید قوانین رو قبول کنی ، بعدش با عبور از چند تا ارور الکی میری توی بازی ...
دوست عزیز شما راحت داری بازی می کنی ؟نقل قول:
مشکلی نداری؟
بازی تا حالا کرش نکرده؟
حرکت دوربین چطوره؟
سیستمت چیه؟
روی xp
من توی این سایتدیدم گفته باید از device manager وارد بشی و network adapter را فعال کنی. ولی من چیزی نفهمیدم.کد:http://thepiratebay.org/torrent/4555692/Gta_4_Crack_Really_working_100__Not_any_more_annoying_drunk_cam
این درایور ها مال 8600 به بالاست...نقل قول:
چون سایت nvidia تو لیست دانلود درایور های بتاش فقط برای سری 9 و سری 8600 به بالا این درایور رو گذاشته بود:41:
حالا رو 8600 هم میتونه نصب بشه؟؟
باید همه ی Connection ها رو Disable کنین!نقل قول:
باید مطمئن بشین که اصلاً به اینترنت وصل نیستین...
بعد
Rockstar Games Social Club رو از روی DeskTop اجرا کنین و Skip Login رو بزنید و بعد Play رو بزنید
در همین لحظه برگردین به Device Manager و Connection ها رو Enable کنین!
بله ، دارم بازی می کنم ، همه چیز توپ ... اینم راهنمای کار :نقل قول:
دوست عزیز شما راحت داری بازی می کنی ؟
مشکلی نداری؟
بازی تا حالا کرش نکرده؟
حرکت دوربین چطوره؟
سیستمت چیه؟
بازی رو نصب می کنی ، بعد از کرک کردن میری این رو باز می کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------------------
سپس یک بخشی میاد باید قوانین رو قبول کنی ... اکسپت رو می زنی .
سپس یکسری نوشته میاد و بعد :
------------------------------------------------------------------------------------------------
روی play کلیک می کنی این ارور میاد که ok می کنی :
و آخرین ارور موجود قبل از اجرای بازی :
که روی ok کلیک می کنی ، اگر ازت خواست وارد بشی به سایت و ایمیل و پسورد خواست ، skip رو بزن
سیستم من هم این است که با کمی over clock بازی رو روون آورد ...
vga:7100gs , 1 gig ram , cpu 3.2 , win vista 32 bit service pack 1
آخرین آپدیت ویستا 32 بیت ...
یکی 2تا شات میذاری واسمون :40:؟نقل قول:
در ضمن میشه بگی در قسمت Network Connections چندتا Connections داری؟
تو ايكس پي كه اين خطا رو ميده !!!
SIMON137 خوب منم همين كار رو كه تو ميگي انجام ميدم ولي وقتي بعد از اون دو تا خطا اوكي ميكنم هيچ اتفاقي نميفته !!
من ايكس پي و ويستاي 64 بيتي دارم، توي ويستاي 64 بيتي سه تا از درايورهاي اجرا نميشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
چي كار كنم ؟
راستي اين رو بگم حرفم كامل تر بشه، توي ايكس پي روي GTA Luncher كليك ميكنم اين ارور رو ميده ولي بعد ميزنم روي social club و اجرا ميشه و دو بار خطا ها رو كه اوكي ميكنم هيچ اتفاقي نميفته !!!
این ارور که داده واسه سرویس پک هستش...نقل قول:
ویندوزت باید Sp3 باشه!
خوب ... پس نمي تونم تو ايكس پي كه دارم نصب كنم ... گفتم توي ويستا هم سه تا از دايور ها كار نميكنه يعني تو ويستا مشكل اجرا نشدن به خاطر اينه كه من اون سه تا رو نصب نكردم ؟نقل قول:
این ارور که داده واسه سرویس پک هستش...
ویندوزت باید Sp3 باشه!
اين درايور ها تو وستا 64 بيتي خطا ميدن :
umdf.exe
wmfdist11.exe
wmpappcompat.exe
پس فكر كنم نتيجه ميگيريم كه من الان بايد ويندوز عوض كنم :دي
چشم ، سعی می کنم بذارم ، ویندوز من ویستا هست :نقل قول:
یکی 2تا شات میذاری واسمون ؟
در ضمن میشه بگی در قسمت Network Connections چندتا Connections داری؟
طبق گفته ی دوست عزیزمون :نقل قول:
تو ايكس پي كه اين خطا رو ميده !!!
SIMON137 خوب منم همين كار رو كه تو ميگي انجام ميدم ولي وقتي بعد از اون دو تا خطا اوكي ميكنم هيچ اتفاقي نميفته !!
من ايكس پي و ويستاي 64 بيتي دارم، توي ويستاي 64 بيتي سه تا از درايورهاي اجرا نميشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
چي كار كنم ؟
RMN40
Windows XP: Need to have Service Pack 3 or higher to proceed
به همین منظوره ...
سه تا از فایل ها برای آپدیت هست و فقط در xp کار می کنه(باید به اینترنت وصل باشی ) ... اون چند فایل ...
صبر کن خبرش رو بهت می دم ، اگر می تونی ویستا 32 بیت سرویس پک 1 بریز
سلام.نقل قول:
رو چه ویندوزی؟!
ويستا هيچ خطايي نميده ... فقط اون سه تا درايور رو خطا ميده. يعني رو يوستاي تو كه 32 بيت هم بود اون سه تا درايور اجرا نشد ؟نقل قول:
وقتی کلیک می کنی روی بازی چه اروری میاد در ویستا ؟
من توي ويستا وقتي توي social club ميرم و اون دو تا ارور رو اوكي ميكنم، بعدش هيچ اتفاقي نميفته.